29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pri milovani s partnerkou sa mi stala taka velmi prijemna vec. Pri partnerkynom vrchole som citil na svojom penise take jemne pulzovanie. Nieco ako tlkot srdca. Najprv som si myslel ze su to stahy vaginy ale po rozhovore s partnerkou sme dospeli k nazoru ze to bol v podstate jeden silny stah len tam pulzoval krvny obeh a to bolo to co som citil ja aj ona. Vravela ze to bolo nieco podobne ako ked sa porezete a v rane citite take jemne pulzovanie. Baby zazili ste uz nieco take ?? Je to normalne ? A este by som sa chcel spytat dam . Moja partnerka vravi ze ma pri vrchole alebo pri uvolneni v sebe vobec neciti. Proste vtedy neciti vobec nic. Je to orgazmus ? Alebo je to nieco ine . Dakujem vsetkym za ich odpovede.
tuli napsal(a):
Pri milovani s partnerkou sa mi stala taka velmi prijemna vec. Pri partnerkynom vrchole som citil na svojom penise take jemne pulzovanie. Nieco ako tlkot srdca. Najprv som si myslel ze su to stahy vaginy ale po rozhovore s partnerkou sme dospeli k nazoru ze to bol v podstate jeden silny stah len tam pulzoval krvny obeh a to bolo to co som citil ja aj ona. Vravela ze to bolo nieco podobne ako ked sa porezete a v rane citite take jemne pulzovanie. Baby zazili ste uz nieco take ?? Je to normalne ? A este by som sa chcel spytat dam . Moja partnerka vravi ze ma pri vrchole alebo pri uvolneni v sebe vobec neciti. Proste vtedy neciti vobec nic. Je to orgazmus ? Alebo je to nieco ine . Dakujem vsetkym za ich odpovede.
na to prvni ti neodpovim nikdy jsem to nezazila,ale na to druhe mohu.Ja citim neco co se snad ani neda popsat.najednou jakoby vypnu a na chvili o sobe nevim....ale je to krasny,takze bych zaroven rekla ze neco citim,ale v tu chvili jen to neco:)))Jeee to je zamotany:)))
Není tady
Ja citim neco co se snad ani neda popsat.najednou jakoby vypnu a na chvili o sobe nevim.
Francouzi tomu říkají "malá smrt" - to si nedělám legraci, to je skutečně pravda!
Není tady
na to první odpovídám, to vybrování a pulzování které popisuješ je normální, objevuje se při orgazmu, jen je někdy víc a někdy míň silné, takže né každý a vždy ho cítí.. a odpověď na druhou otazku: nevím jak to myslíš, že tě necítí... možná te přei vrcholu nevnímá, protože se soustředí, jen na svůj krásný prožitek, ale že by tě pri milování necítila vůbec? to by se jí to potom asi nemohlo líbit tak jak popisuješ.. ale asi si to myslel jinak, než jsem si to vyložila...
Upravil(a) Jobík (4. 5. 2006 11:24)
Není tady
Jobik :
nie nie je to tak ze ma neciti stale ...neciti ma iba na par sekund pri vrchole ale neda sa povedat ze by nevnimala vobec a ze preziva malu smrt . Nevnima iba to co ma vo vagine
Tuli a to pulsovani cítíš,když se uděláš?Mám přítele,který stříká mimo,tak mu to pulsuje.Co jsem měla partnera před tím,tak mu to nedělalo.
Kamila23:
Myslim si ze kazdemu chlapovy to pulzuje ked sa udela . Ten tvoj to asi potom hral Ale pisal som ze sa to stalo pri partnerkynom orgazme a nie pri mojom . Ja se udelam vacsinou az po nej . Moje pravidlo je ze najprv partnerka a potom ja.