|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak hup na to ať je z mánie miminko. 
Není tady
jeje to bych ráda,ale můj přítel se rozhodl ještě pár let počkat,což já asi nevydržim.Pročítam si tady vaše rozhovory o mimiskách a je mi smutno.
Není tady
Andrejičko, tak nám napiš něco o sobě. Proč chce přítel čekat a jak dlouho?
Není tady
lenulko, začnu od začátku,jsem s přítelem už skoro 4 roky ne vždycky nám to klapalo jako teď. Dokonce jsme se spolu i na čas rozešli a to nám jen pomohlo. Teď spolu skoro půl roku bydlím (to to utíká
)) a je nám krásně.Konečně jsem zjistila, že on je ten pravý a jsem si tím úpně jistá. No a jelikož rádá posunuji věci dále,tak díky zjištění,že on je nej a chci ho napořád, jsem začala toužit po miminku. (Dříve jsem děti moc nemusela a plánovala jsem je tak kolem 30. Je mi 23 a příteli 24). Samozřejmě jsem příteli řekla,že bych chtěla mimi a on mi na to řekl,že si to představuje tak za 5 let. NO A CO TEĎ???
Není tady
no, tak 5 let je poměrně dost dlouho... ještě rok by se dal vydržet... a máte k tomu čekání nějaký důvod? nebo se na to přítel ještě necítí? hlavně ho ale do ničeho netlač - on to určitě posune sám (i když si určitě počkáš aspoň chvilu). Kdyby ses ho snažila donutit nebo ukecat, tak Ti třeba kývne, ale nebude to ono.. musí k tomu přijít sám...
Není tady
k čekání nemáme žádný důvod. Marťas se ještě necítí na to být taťka.
Říká, že potom nemůžeš vůbec nic. Ale tohle zase taky neni pravda.Vím,že je okolo mimi hodně starostí ale ty budou i za 5 let.Nehledě na to,že mám rodiče,který ochotně pomůžou a jsou ještě mladí,takže síly mají na rozdávání.Problém je ten,že Matík vidí jen ty starosti a ne žádný radosti. Vím,že ho nemůžu do ničeho tlačit a taky bych neuděla nějakou špatnost ,např. vysadit bez jeho vědomí HA.To nikdy,protože nechci riskovat tenhle úžasnej vztah.Vím,že se jednou dočkám.
Není tady
Andrejičko, jsem tu zase
! No jo, s těma chlapama je to děs, jenže ty aspoň můžeš reálně uvažovat o miminku, já zatím jen sním a čekám, až skončí škola, vždyť už jsem Ti to psala... Nejhorší je, že jsem se už koukala, jaký by se mi třeba líbil kočárek - jsem blázen, no
!

Není tady
Andrejičko, zkus zapřemýšlet. Říkala jsi, že máš rodiče, kteří vypomůžou. Já sice ještě děti nemám, jsme ve fázi snažení, ale nikdy bych se na pomoc rodičů neodvážila pomyslit. Jestli třeba tohle přítelovi nevadí.... Vždyť to přece bude vaše miminko. Z rodiny navíc vím, že pomoc babiček a dědečků je sice vhod, ale nemá to dobrý vliv na dítě. Babča s dědou jsou na občasné pomazlení a rozmazlení, ale o vychovu se musí rodič dítěte starat sám. Jsem učitelka a tak i z praxe vím, že pokud se do výchovy montují prarodiče, je dítě rozzívené..... Rodiče zakážou, prarodiče povolí...
Zkus o tom popřemýšlet. Pokud si nejsi jistá, že byste výchovu a péči o dítě zvládli sami a potřebovali k tomu tvoje rodiče, raději nějaký čásek posečkej. Navíc přítel určitě k miminku časem dospěje. Zkus se s ním domluvit, že už bys nechtěla brát HA, že to teď bude na něm, a třeba ho kondom či jiné antikoncepční metody přestane bavit a prásknete do toho.
Držím palce. Ahoj Lucka
Není tady
Andrejičko vím jak ti asi je.
Já nebrala HA od 19 let a ve skoro 25 letech jsme se začali snažit o mimčo, no trvá to dodnes
.
I když to snaženíčko je nej.................................................. 
Při každé souloži jsem přítelovi říkala, ať to zkusíme, že už máme byt a chodíme spolu 10 let.
On, že néééééééééééééééééééééééé.
Jednou jsem měla měsíčky opožděné
, říkala jsem si, že by semínko uniklo? 
Přítel na to, no tak by jsme měli mimčo, no.
Řekl to tak klidně, až mě to překvapilo. MS přišla bohužel.
Ale pak jsme se domluvi, že to teda zkusíme. Musela jsem naslibovat, že budu dělát ....................kousky v posteli, tak abychom si to užili
.
Vysvětlila jsem mu tedy, že mimčo bude v bříšku ještě dalších devět měsíců, že to chvíli potrvá a že si zvykne.
No a teď čekáme na léky na umělé oplodnění, protože se nám nedaří. 
Není tady
Lucko, díky za zamyšlení,ale myslím si,že přítel nevidí v rodíčích problém. A taky jsem nemluvila jen o rodičích z mé strany ale i z jeho. Právě si myslím,že je to naopak.Bojí se,že to nezvládneme a že nám nikdo nebude chtít pomoci a taky,že nebude mít chvilku pro sebe. Já si právě myslím opak než on. Troufla bych si říct,že bychom ani pomoc rodičů nepotřebovali. A taky má jeden problém....nesnáší jakoukoli změnu a musí si dlouho zvykat. Nebudu na něj tlačit, opravdu ještě můžeme počkat,když to tak cítí. Jinak díky za oporu.
Není tady
Maci,tak to je mi líto. Abych řekla pravdu,tak tohle je přesně moje obava. Že budeme mimíska pořád oddalovat a potom nám to nepůjde. To je to nejhorší.
Každopádně ti nebo vám
) budu držet pěštičky,aby to vyšlo.
Není tady
Slvinko,tak teda na tebe nemám. Myslím s tím kočárkem
. je fakt ,že ale obdivuji proutěnou postýlku.Je fakt úúúžasná
Není tady
No jo, jsem trošku blázen
! Ale už se uklidňuju, nezbylo mi nic jiného, než se smířit s tím, že si musím počkat...
Mrkni se na http://www.rimmel.cz/mujblog/vendolina tam ma jedna holka vyfotografovanej pokojíček svého budoucího miminka a je tam super proutěnka!!!
Jak se jinak máš, přítel stále neodolal? Musíš na něj pomalu, nech to uležet!!! Odkud vlastně jsi?

Není tady
Andrejička napsal(a):
lenulko, začnu od začátku,jsem s přítelem už skoro 4 roky ne vždycky nám to klapalo jako teď. Dokonce jsme se spolu i na čas rozešli a to nám jen pomohlo. Teď spolu skoro půl roku bydlím (to to utíká
)) a je nám krásně.Konečně jsem zjistila, že on je ten pravý a jsem si tím úpně jistá. No a jelikož rádá posunuji věci dále,tak díky zjištění,že on je nej a chci ho napořád, jsem začala toužit po miminku. (Dříve jsem děti moc nemusela a plánovala jsem je tak kolem 30. Je mi 23 a příteli 24). Samozřejmě jsem příteli řekla,že bych chtěla mimi a on mi na to řekl,že si to představuje tak za 5 let. NO A CO TEĎ???
Andrejicko,
ja jsem po miminku prahla vzdycky. V 21 jsem potkala pritele, chtela jsem deti, ale vztah se nepovedl a v 25 jsem byla sama. Na to jsem potkala soucasneho manzela a ten se zatim nechtel ani zenit, ani mit deti a trvalo mu cca 3,5 roku nez zmenil postoj.
Mezitim jsme se dopracovali ke krasnemu bytu, mame super auto, neco jsme procestovali, v praci jsme povysili a bereme pekne penize a ted na dovolene najedeme na vyrobu deti :-) ... je nam 30.
Musim rict, ze jsem mu za rozvaznost a planovani dneska vdecna.
Kdyby podlehl memu nalehani, hodne veci by bylo jinak.
Kdyby podlehl memu tlaku expritel, jsem ted rozvedena samozivitelka...
Takze takhle nejak... podivej se na to i pritelovyma ocima. A jestli vam opravdu vztah funguje, vsechno krasne vas ceka. Uzivej si to a neznasilnuj chod veci :-) A uvidis ze najdete treba nejaky kompromis a mimino budete mit treba o neco drive nez za pet let. Ve triadvaceti jsi mladinka a tvoji osobnost jeste ceka par dulezitych let :-)
Ježišku,ten pokojíček je krásnej. I když já bych si to udělala taky trošinku jinak.
Na tohle se tady moc těším.To bude eňoňuňo!!!!
Jinak se mám tak nějak divně. Ted jsou stresíky v práci,potřebovala bych volno,abych se odreagovala.A co ty?
Není tady
Já mám taky stresy - blíží se zkouškový, takže nic moc! Teď dělám seminárku, ještě si přivydělávám prácí na doma, hrůza! V úterý jsme byli s přítelem na koncertě (No name a Zeťová - docela dobrý), tak jsem se trošku odreagovala...
Taky bych si ten pokojíček zařídila jinak, ale ten košík je úžasnej!!!
Ještě jsem někde viděla jeden pokojík, hned se na to mrknu a pošlu ti adresu.

Není tady
Bi, určitě ho nebudu do ničeho moc tlačit. Snažim se o tom vůbec nemluvit, i když na to myslím hodně. Dočkám času...
Není tady
Jé Slvinko já úplně zapomněla napsat odkud jsem ....Teplice. Sever
Ta druhá adresa je teda o hoooodne lepsi!!Fakt klásný....hele ty mi to vůbec nezjednodušuješ
Není tady
Já vim, už přestanu... Budem se bavit o něčem jiným, třeba o vaření
! Nejdou mi tam dávat jiný smajlíci...
Já jsem z Votic, cca 50 km jižně od Prahy.

Není tady
kajuska napsal(a):
Slvinka aka je ta praca na doma?od akej firmy?Ahojjjjjjjjj
Je to ukládání dat to databáze, studuju Informační studia a knihovnictvní, takže se to hodí
! Není to žádná firma, ale jeden známý to potřebuje uložit... Jinak s prací na doma, kterou jsem našla na netu jsem většinou měla hodně špatný zkušenosti... Vždycky, pošli 100 Kč a dozvíš se víc, poslala jsem to jednou a už nikdy! Jsou to pěkný zmetkové!!!

Není tady