|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
koupila jsem si sukni do půli lýtek(nebo 3/4
), spíš sportovní střih, po stranách a na zadku má kapsy... a přemýšlím jaké k ní boty? Co vy na to
? díky za inspiraci 
A co takhle tip bot jako koně?
Není tady
Nebo takové ty sportovní nízké botky, co teď má snad každý. (většinou jsou bílé)
Není tady
A co takhle moderní mokasíny obšívané a vyšívané ze semiše?
Není tady
balerinky..ale pozor..museji byt z pohodlneho matrose,nebo se ti muze stat,ze budes mit rozrezanou patu..
Není tady
Souhlasím s Rybičkou taky bych volila nějaké nízké boty sportovní. Na trhu jich je tolik, že by sis určitě i barvu vybrala.
Není tady
Jolanta napsal(a):
Ahoj,
koupila jsem si sukni do půli lýtek(nebo 3/4), spíš sportovní střih, po stranách a na zadku má kapsy... a přemýšlím jaké k ní boty? Co vy na to
? díky za inspiraci
Jolanto, lodičky, lodičky ty dívkam sluší nejvíce.

Není tady
Alane!!! Co jí to radíš??? Lodičky se nehodí/dle mého názoru/ ke sportovním kalhotám s kapsami !!!!!
Není tady
Jasně - přehlédla jsem to asi ....omlouvám se, ale i tak....ke sportovní sukni lodičky? To by se mi líbily více nějaké fakt sportovní boty nebo mokasíny.....
Není tady
Aneri ty lodičky to je pěkná hloupost. Opravdu budou pěkné sportovní boty jakékoliv barvy k sukni. Teď se to hodně nosí.!
Není tady
Ahoj!
Díky všem za tipy 
Myslím, že si koupím opravdu nějaké sportovní nízké botky
... Jsem spíš na ty lodičky, proto jsem chtěla trochu poradit. A do těch sporovních botek krátké ponožky nebo bez? možná i ty vyšívané mokasíny by nebyly špatné...
No buď dlouhé silonky nebo kraťoulinké ponožky.
Tak ať vybereš dobře..
Není tady
Já bych volila do těch sportovních bot buď k té sukni si vzít punčocháče silonové a nebo kotníčkové ponožky.
Není tady
já k téhle sukni nosím " čínské" tenisky, jsou teď moc hezky barevné a i ohrnovací... myslím, že to vypadá dobře..
Není tady
Jolanta napsal(a):
Ahoj,
koupila jsem si sukni do půli lýtek(nebo 3/4), spíš sportovní střih, po stranách a na zadku má kapsy... a přemýšlím jaké k ní boty? Co vy na to
? díky za inspiraci
Správné boty jsou ty, v kterých se cítíš dobře, tak moc nemudruj a buď v pohodě.
Není tady