18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenosti s touto porodnicí? Dostala jsem dnes od sestřičky na gyndě tento tip, kdy jsem si stěovala, e byli u Apolináře protivní...
O víkendu se tam pojedeme podívat.
Díky
Není tady
Ja se tam byla taky podivat. Jsou strasne prijemny, moc se mi tam libilo, dokonce i ty penizky by jsme zaplatili ale doktor mi to nedoporucil - pry tam delaji radi cisare. Oni se tomu brani ale par lidi mi to potvrdilo. Nicmene kamaradka tam rodila a byla naprosto spokojena. Jedna velka navyhoda tam ale je a to, ze tam neni detska jipka. Nikomu nepreju nic zlyho ale pri problemu by museli miminko prevazet do Prahy :-(
Není tady
já mám gyndaře z Neratovic a je naprosto úasný. Neratovice jsou vyhláené. Já tam chtěla rodit, ale pak jsem byla ráda, e jsem to vyprdla tady v praze, protoe kdybychom se vydali tam, tak rodím těsně za prahou na estém kilometru
Gio já tam byla kouknou a moc se mi tam líbilo. Jo a můj doktor se jmenuje Frýda, třeba tě bude nakonec rodit
Není tady
Gio, to má těké, vím o jedné mamince, která tam nechala dost peněz a byla nadená a nikde jinde rodit nechce. Ale bohuel tam také rodila sestra mé kamarádky, která jí byla natívit. Byla oku. Pokoj vypadal hrozně, neměla tam ani přebalovací pultík. Pár dní po porodu ( u z domova) musela na Bulovku, protoe měla trombózu v noze, tam na ní nebyli dvakrát příjemný a pořád jí říkali proč nejela zase do Neratovic kdy jí to tam tak po.....
Já rodila u Apolináře, někteří nebyli nic moc, jiní byli naprosto úasní, ale to je asi bohuel v kadé porodnici
Není tady
Děkuju Vám holky za rady, jetě to zváím. Včera jsem z manelem řeila pro a proti a on sám se přiklání k Apolináři, e mě bude aspoń moct navtívit, přijede pro mě v případě nouze sanitka a tak... Jetě se domluvím se svým gynekologem, jdu tam přítí týden opět na monitor, tak mi řekne taky svůj názor.
Není tady
Jasně Gio, to je dost dobrý důvod, myslím ta dostupnost pro návtěvy. A taky ta JIP a co říkala moje gynekoloka, tak na lékaře jsou nejkvalitnějí Podolí, Motol a Apolinář ( tedy v Praze). U Apolináře je straná výhoda velkých dřevěných skříní na pokoji, které se dají zamknout a ledničky napokoji ( tedy mluvím o normálních, nenadstardartních pokojích - tam je jetě sprcha a záchod).
Není tady
Moje známá rodila v Neratovicích na přání u svého doktora za 15000Kč. Ten doktor dělá radi císaře, take to bylo císařem, i kdy jinak ádné komplikace nebyli, kromě toho, e maminka měla hrůzu z toho rodit u někoho cizího.
Není tady
Zrovna jsem se o víkendu o Neratovicích bavila s jedním známým - kadým dnem tam bude rodit jeho ena. Take: Otec u porodu 500,-, porod 1.000,- pokoj čtyřlůko 200,-/den, trojlůko 250,-/den, nadstandart 1250,-/den (je tam i DVD přehrávač)
Jinak co jsem slyela od známých, tak vechny si nemůou Neratovice vynachválit... Cca za 2 týdny tam bude rodit kamarádka, tak ti pak můu jetě něco napsat
Není tady
Holky, ono se platí za porod? Já myslela, e se platí jen za tatínka u porodu a za nadstandartní pokoj?
Není tady
za porod se platí, kdy si sama vybere svýho porodníka. Samozřejmě oficiálně se neplatí nic. Pokud ale normálně přijede do porodnice a odrodí tě ten, kdo tam zrovna slouí, tak neplatí nic. Ale asi to záleí taky na porodnici, co tady čtu o těch Neratovicích, tak se tam asi platí běně...
Není tady
Za porod ta známá zaplatila zcela neoficiálně doktorovi do kapsy. Určitě tam můe rodit zdarma. Prostředí si ta moje známá taky pochvalovala.
Není tady
Podle jejich stránek by tam měl být porod zdarma, v rámci standartního zdrav. pojitění.
Jinak, jak píe Ivagrun, porod se platí tehdy, pokud máte vybraného porodníka (prý 5 - 12 000 Kč). Pokud to tedy není úplatek do kapsičky...
Není tady