29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s touto porodnicí? Dostala jsem dnes od sestřičky na gyndě tento tip, když jsem si stěžovala, že byli u Apolináře protivní...
O víkendu se tam pojedeme podívat.
Díky
Není tady
Ja se tam byla taky podivat. Jsou strasne prijemny, moc se mi tam libilo, dokonce i ty penizky by jsme zaplatili ale doktor mi to nedoporucil - pry tam delaji radi cisare. Oni se tomu brani ale par lidi mi to potvrdilo. Nicmene kamaradka tam rodila a byla naprosto spokojena. Jedna velka navyhoda tam ale je a to, ze tam neni detska jipka. Nikomu nepreju nic zlyho ale pri problemu by museli miminko prevazet do Prahy :-(
Není tady
já mám gyndaře z Neratovic a je naprosto úžasný. Neratovice jsou vyhlášené. Já tam chtěla rodit, ale pak jsem byla ráda, že jsem to vyprdla tady v praze, protože kdybychom se vydali tam, tak rodím těsně za prahou na šestém kilometru
Gio já tam byla kouknou a moc se mi tam líbilo. Jo a můj doktor se jmenuje Frýda, třeba tě bude nakonec rodit
Není tady
Gio, to máš těšké, vím o jedné mamince, která tam nechala dost peněz a byla nadšená a nikde jinde rodit nechce. Ale bohužel tam také rodila sestra mé kamarádky, která jí byla naštívit. Byla šoku. Pokoj vypadal hrozně, neměla tam ani přebalovací pultík. Pár dní po porodu ( už z domova) musela na Bulovku, protože měla trombózu v noze, tam na ní nebyli dvakrát příjemný a pořád jí říkali proč nejela zase do Neratovic když jí to tam tak po.....
Já rodila u Apolináře, někteří nebyli nic moc, jiní byli naprosto úžasní, ale to je asi bohužel v každé porodnici
Není tady
Děkuju Vám holky za rady, ještě to zvážím. Včera jsem z manželem řešila pro a proti a on sám se přiklání k Apolináři, že mě bude aspoń moct navštívit, přijede pro mě v případě nouze sanitka a tak... Ještě se domluvím se svým gynekologem, jdu tam příští týden opět na monitor, tak mi řekne taky svůj názor.
Není tady
Jasně Gio, to je dost dobrý důvod, myslím ta dostupnost pro návštěvy. A taky ta JIP a co říkala moje gynekoložka, tak na lékaře jsou nejkvalitnější Podolí, Motol a Apolinář ( tedy v Praze). U Apolináře je strašná výhoda velkých dřevěných skříní na pokoji, které se dají zamknout a ledničky napokoji ( tedy mluvím o normálních, nenadstardartních pokojích - tam je ještě sprcha a záchod).
Není tady
Moje známá rodila v Neratovicích na přání u svého doktora za 15000Kč. Ten doktor dělá radši císaře, takže to bylo císařem, i když jinak žádné komplikace nebyli, kromě toho, že maminka měla hrůzu z toho rodit u někoho cizího.
Není tady
Zrovna jsem se o víkendu o Neratovicích bavila s jedním známým - každým dnem tam bude rodit jeho žena. Takže: Otec u porodu 500,-, porod 1.000,- pokoj čtyřlůžko 200,-/den, trojlůžko 250,-/den, nadstandart 1250,-/den (je tam i DVD přehrávač)
Jinak co jsem slyšela od známých, tak všechny si nemůžou Neratovice vynachválit... Cca za 2 týdny tam bude rodit kamarádka, tak ti pak můžu ještě něco napsat
Není tady
Holky, ono se platí za porod? Já myslela, že se platí jen za tatínka u porodu a za nadstandartní pokoj?
Není tady
za porod se platí, když si sama vybereš svýho porodníka. Samozřejmě oficiálně se neplatí nic. Pokud ale normálně přijedeš do porodnice a odrodí tě ten, kdo tam zrovna slouží, tak neplatíš nic. Ale asi to záleží taky na porodnici, co tady čtu o těch Neratovicích, tak se tam asi platí běžně...
Není tady
Za porod ta známá zaplatila zcela neoficiálně doktorovi do kapsy. Určitě tam můžeš rodit zdarma. Prostředí si ta moje známá taky pochvalovala.
Není tady
Podle jejich stránek by tam měl být porod zdarma, v rámci standartního zdrav. pojištění.
Jinak, jak píše Ivagrun, porod se platí tehdy, pokud máte vybraného porodníka (prý 5 - 12 000 Kč). Pokud to tedy není úplatek do kapsičky...
Není tady