29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lidi špatně jsem šlápla, nemohu chodit, šílená bolest. Kotník mi otýká! Asi musím na pohotovost!!!!
Není tady
Tak šup. A leduj to...
Upravil(a) Rybička (3. 5. 2006 19:06)
Není tady
Jo, mazej. Oni ti udělají rentgen, jestli tam nemáš něco zlomeného. Taky bych doporučovala koupit si takovou tu elastickou ponožku, mají to v lékárnách, hezky to stáhne a dá se v tom chodit, narozdíl od fáče, který se nevejde do žádné boty.
Není tady
a nebo se to driv obkladalo vatou namocenou v octanu nebo jak se to jmenovalo,ale prvne zajdi k doktorovy at tam vazne nemas neco nalomenho.
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Lidi špatně jsem šlápla, nemohu chodit, šílená bolest. Kotník mi otýká!
Asi musím na pohotovost!!!!
Ano chce to rengen, jinak pokud smím, mohu doporučit homeopatikum RUTA GRAVEOLANS 5 CH působí na periost a poraněnou chrupavku kotníku. Použití několikrát denně 3 kuličky. Při odeznění poranění je nutno homeopatika postupně vysadit.
Upravil(a) Ilseli (3. 5. 2006 18:50)
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Tak co kotník, byla jsi s ním na rengenu? Já měla také vyvrknutý kotník, vím co je to za bolest.
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Dcera taky takhle jednou divně došlápla doma, cestou z wc do obýváku. Bolelo jí to, nateklo - a nalomenej kotník.
Není tady
Děkuji všem za podporu, mám to ve šrobáku a marodím, joj. Zrovna se mi to nehodí, ale co mohu dělat.
Tak si užívám na zahrádce krásnej den a ten přeji i vám všem.
Není tady
No vidíš to, třeba jsi potřebovala trošku odpočinku. Tak nemysli na práci a relaxuj. Ať se Ti to brzy zahojí...
Není tady
Ilseli napsal(a):
Hahnčí napsal(a):
Ano chce to rengen, jinak pokud smím, mohu doporučit homeopatikum RUTA GRAVEOLANS 5 CH působí na periost a poraněnou chrupavku kotníku. Použití několikrát denně 3 kuličky. Při odeznění poranění je nutno homeopatika postupně vysadit.
Tak u Rutu budu potřebovat i já...........
Tak u Rutu budu potřebovat i já...........
Ládíku, ty chceš taky maodit, viď?
Musím se přiznat, že jsem si tu Rutu nekoupila, nemohla jsem a nebyl nikdo při ruce, kdo by mi jí koupil.Už mám pocit, že se to zklidňuje. Přeji krásný víkend. Hana
Není tady
Zdravám Vás, pohud mohu doporučit, hodně se se mi na bolesti kloubů končetin i zad vyplatil přípravek Colafit. Je to jen takový rada, je dobrý a mi rychle zabral
Není tady