27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Lidi patně jsem lápla, nemohu chodit, ílená bolest. Kotník mi otýká! Asi musím na pohotovost!!!!
Není tady
Tak up. A leduj to...
Upravil(a) Rybička (3. 5. 2006 19:06)
Není tady
Jo, mazej. Oni ti udělají rentgen, jestli tam nemá něco zlomeného. Taky bych doporučovala koupit si takovou tu elastickou ponoku, mají to v lékárnách, hezky to stáhne a dá se v tom chodit, narozdíl od fáče, který se nevejde do ádné boty.
Není tady
a nebo se to driv obkladalo vatou namocenou v octanu nebo jak se to jmenovalo,ale prvne zajdi k doktorovy at tam vazne nemas neco nalomenho.
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Lidi patně jsem lápla, nemohu chodit, ílená bolest. Kotník mi otýká!
Asi musím na pohotovost!!!!
Ano chce to rengen, jinak pokud smím, mohu doporučit homeopatikum RUTA GRAVEOLANS 5 CH působí na periost a poraněnou chrupavku kotníku. Pouití několikrát denně 3 kuličky. Při odeznění poranění je nutno homeopatika postupně vysadit.
Upravil(a) Ilseli (3. 5. 2006 18:50)
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Tak co kotník, byla jsi s ním na rengenu? Já měla také vyvrknutý kotník, vím co je to za bolest.
Není tady
Hahnčí napsal(a):
Dcera taky takhle jednou divně dolápla doma, cestou z wc do obýváku. Bolelo jí to, nateklo - a nalomenej kotník.
Není tady
Děkuji vem za podporu, mám to ve robáku a marodím, joj. Zrovna se mi to nehodí, ale co mohu dělat.
Tak si uívám na zahrádce krásnej den a ten přeji i vám vem.
Není tady
No vidí to, třeba jsi potřebovala troku odpočinku. Tak nemysli na práci a relaxuj. A se Ti to brzy zahojí...
Není tady
Ilseli napsal(a):
Hahnčí napsal(a):
Ano chce to rengen, jinak pokud smím, mohu doporučit homeopatikum RUTA GRAVEOLANS 5 CH působí na periost a poraněnou chrupavku kotníku. Pouití několikrát denně 3 kuličky. Při odeznění poranění je nutno homeopatika postupně vysadit.
Tak u Rutu budu potřebovat i já...........
Tak u Rutu budu potřebovat i já...........
Ládíku, ty chce taky maodit, viď?
Musím se přiznat, e jsem si tu Rutu nekoupila, nemohla jsem a nebyl nikdo při ruce, kdo by mi jí koupil.U mám pocit, e se to zklidňuje. Přeji krásný víkend. Hana
Není tady
Zdravám Vás, pohud mohu doporučit, hodně se se mi na bolesti kloubů končetin i zad vyplatil přípravek Colafit. Je to jen takový rada, je dobrý a mi rychle zabral
Není tady