|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den,
trápí mě zvláštní menstruace. Je mi 24, beru antikoncepci a jsem pár let po porodu. Od doby, kdy jsem přestala kojit a mám opět menstruaci, je oproti dřívějšku bezbolestná, velmi tmavá (tmavě hnědá) a krátká (cca 3 dny). Je vše v pořádku? Nebo to je normální? Mě nejvíc zaráží ta hnědá barva... Pozoruji to už asi 5. cyklus.
Moc děkuji za radu, hezký den.
Myšičko, porodem se udály změny...Já měla přímo opačný problém. Po porodu (2.) mi menstruace téměř vymizela, předtím jsem měla silnou, trvající týden, někdy i déle a pak šup..2. trochu problematický císařský řez a menstruaci jsem čekala skoro marně, trvala "to cosi" tak 3 dny, a vložku jsem snad mít vůbec nemusela, protože zůstala netknutá, a červené zabarvení jsem pozorovala jen při močení. Trvalo pár let, než mi zjistili nižší hladinu hormonů, asi tři roky jsem měla hormonální terapii, a.....výsledek pořád stejný. Skoro nic.
Není tady