6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máme světové prvenství. 694 nakažených virem a žádný mrtvý.
Není tady
rina napsal(a):
Máme světové prvenství. 694 nakažených virem a žádný mrtvý.
To cislo je ale hrozive,jak nakaza rychle postupuje.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
Já si myslím, že Eremina dcera nakonec zůstala doma.
Zustane doma,je bez prace a bez penez,protoze ve sve praci kde leta delala skoncila,kvuli dovolene v Thajsku.Pak delala jen bridgadne,to skoncilo.
Jejda, to je patálie. To je mi líto. Byla to vysněná dovolená, viď. Ale Erem, určitě jsi ráda, že zůstane doma. Vím, že ti to dělalo starosti už před časem.
Není tady
765, hrozí zákaz vycházení, kvůli těm, co porušují karanténu.
Není tady
Možná informace pro ty, co potřebují životně důležité léky - a fakt teď nemyslím léky typu paralen a podobně, ale např. diabetici inzulín a tak dále, těch skupin je více. Zkontrolujte si zásoby a řešte to včas
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
Situaci jsem sledovala opravdu poctivě a tuhle informaci jsem asi přehlédla. A nebo zazněla, když už jsem byla pryč, o tom se přít nebudu. Jen si dovolím upozornit, že jen idiot řídí jako šílený, nebo kouří a poškozuje tak nejen své zdraví, ale i těch okolo. I to je jasně a srozumitelně řečeno a přesto ti lidé mají nárok na záchranu a případnou péči lékařů. To bychom také mohli zakázat.. Řídíš jak hovado? Vykrvácej.. jen nevím, kdo to bude zjišťovat, rozlišovat a riskovat životy nevinných. Od kompu v papučích má každý jasno. Ale troška empatie by neuškodila..
Mimochodem, přiletělo nás plné letadlo - samí Češi, nikdo nás nekontroloval, nikdo nesondoval kde bydlíme, jak budeme postupovat dál. Kolik z těch cestujících je teď asi v karanténě - svévolně a dobrovolně, protože není povinná? Myslím, že ignorantských idiotů má ČR víc než dost. Nemusíme se omezovat pouze na ty, kteří zůstali v zahraničíPalomito, ty sis to bůhví proč vztáhla na sebe... nebo ty jsi teď nedávno odjedla do zahraničí na dovolenou?
Dávám do diskuze vlastní zkušenost a snažím se pochopit i ty, kterých se to nyní týká a zůstali zasekaní kdekoli po světě. Vědomí, že bych ne vlastní vinou zůstala někde viset bez možnosti pomoci není moc povzbudivá. Proto jsem dávala argumenty, proč se to někomu mohlo stát a nemusel to být hned úplný idiot
No, tak to se nezlob, ale ti tam zůstali právě jen a jen vlastní vinou! Tady není co k pochopení! Pokud někdo vědomě v této situaci odjel na dovlenou, tak je to jen a jen jeho rozhodnutí se všemi důsledky a jen a jen jeho vina. Já bych jim dala! Nezodpovědní idioti. Tečka. Stojí stát peníze a ještě hrozí, že nakazí ostatní. Zavřít hranice, bez diskuse a nechat je tam, ať si tam třeba spí s bezdomovci!
Není tady
eremuruss napsal(a):
rina napsal(a):
Já taky.
A to hlavně díky tomu že obě mají toho nádherného selského rozumu víc než my v celém babinetu dohromady!
To bylo o dceři Erem.Nejak nechapu ??Dcera mela odject,az v dubnu a kdyby nezavreli hranice,tak by odjela.Chteli zrusit teda letenky a oni jim rekli,ze by jim vratili nez cast penez,tak zase uvazuji,ze tu letenku posunou treba na prosinec,ze pry to jde.Ale jak to dopravdy bude nevime,zadny zamestnavatel ji neda volno cely mesic.
No, pokud by odjela, tak bohužel ten selský rozum tam není asi žádný
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
kdyby nezavreli hranice,tak by odjela.Chteli zrusit teda letenky a oni jim rekli,ze by jim vratili nez cast penez,tak zase uvazuji,ze tu letenku posunou treba na prosinec,ze pry to jde.Ale jak to dopravdy bude nevime,zadny zamestnavatel ji neda volno cely mesic.
No kdyby hranice nezavřeli, tak by patřila pouze mez ty nezodpovědné lidi, kteří lezou do jámy lvové, a jak vidíš na Palomitě, dokážou své jednání prezentovat dokonce jako přednost a uvážlivost.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Možná informace pro ty, co potřebují životně důležité léky - a fakt teď nemyslím léky typu paralen a podobně, ale např. diabetici inzulín a tak dále, těch skupin je více. Zkontrolujte si zásoby a řešte to včas
Děkuji, raději jsem objednala
Není tady
Zdravím,
unaven Babišovými projevy o vybraných nemocnicích určených pro pacienty s koronavirem se ptám.
K čemu a jestli vůbec slouží naše jedinečné miliardové zařízení v Těchoníně v Orlických horách před lety vybudované
přesně pro situaci která dnes panuje.Měla to být celoevropská chlouba a od začátku pandemie jsem o ní neslyšel.
Není tady
Prý jsou připraveni. Já myslím, že na tuto nemocnici brzo dojde.
Není tady
Já to slyším prvně.
Ovšem stačilo mi dvě minuty číst a našla jsem odpovědi na všecky tvé otázky.
Pro mě je otázkou, proč si je vznesl právě sem.
Není tady
Polovina Čechů nedodržuje karanténu.
Já si bohužel myslím že brzo budeme doma všichni, bez možnosti pohybu, kvůli nim.
Není tady
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
rina napsal(a):
Já taky.
A to hlavně díky tomu že obě mají toho nádherného selského rozumu víc než my v celém babinetu dohromady!
To bylo o dceři Erem.Nejak nechapu ??Dcera mela odject,az v dubnu a kdyby nezavreli hranice,tak by odjela.Chteli zrusit teda letenky a oni jim rekli,ze by jim vratili nez cast penez,tak zase uvazuji,ze tu letenku posunou treba na prosinec,ze pry to jde.Ale jak to dopravdy bude nevime,zadny zamestnavatel ji neda volno cely mesic.
Tolik se na tu dovolenou tesila,ze tomu obetovala i praci.Na jednu stranu je me ji lito a na druhou stranu jsem rada,ze nikam neletela.
Upravil(a) eremuruss (20. 3. 2020 15:58)
Není tady
Jdu dělat opravdu promyšlené zásoby. Pro sebe základní potraviny a pro zvířátka konzervované jídlo. Jinak, co si pořídím pro sebe, o to se klidně podělím s nima.
Snad to nějak přežijeme.
Všecko.
Není tady
Má rada pro nemocné, majitele domácích mazlíčků, hypochondry, pedanty, kuřáky a alkoholiky je: Nakupte si rozumně. A ze svých dluhů zaplaťte, co můžete.
Možná přijde doba, že už nic z toho nebudete moct udělat...
Není tady
Tak už je Ti jasné, proč je třeba mít doma nějaké zásoby?
Není tady
Judyna napsal(a):
Opakuju, co jsem napsala před chvilkou. Ty jsi byla zrovna z těch co psali že je to brnkačka, tak teď nedělej chytrou.
Není tady
833
Není tady
rina napsal(a):
Já to slyším prvně.
Ovšem stačilo mi dvě minuty číst a našla jsem odpovědi na všecky tvé otázky.
Pro mě je otázkou, proč si je vznesl právě sem.
A proč ne právě sem?
Není tady
Protože se třeba právě sem už neozývá, když to bylo pro něj tak důležité?
Není tady
Asi má zrovna důležitější program.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Opakuju, co jsem napsala před chvilkou. Ty jsi byla zrovna z těch co psali že je to brnkačka, tak teď nedělej chytrou.
Nebuď agresivní. Prostě jsi přišla na to, že je dobré mít doma něco navíc pro případ, kdy bys nemohla vyjít z domu.
Není tady
Nejsem agresivní.
Není tady
A nepřišla jsem na to..., co říkáš ty, já říkám porad to stejné. Máme před sebou velký průser, který musíme na něj nějak reagovat.
Každý po svém.
Není tady