18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vrabčák napsal(a):
Návrat ztracené dcery! Ahoj Palomito! Tak to je bezva, e jste to letadlo stihli. A souhlasím, e nejsme nepostradatelní.
Ahoj a díky! Bylo to fakt na minuty a cesta na jakou jen tak nezapomenu
Není tady
A neprozradí, z které části světa jste se vraceli? Jsem tedy nemístně zvědavá. Ale jestli se nám nesvěří, nebude nám to nikterak vadit.
Není tady
vrabčák napsal(a):
A neprozradí, z které části světa jste se vraceli? Jsem tedy nemístně zvědavá. Ale jestli se nám nesvěří, nebude nám to nikterak vadit.
Z Jiní Ameriky, kde byla situace a do včerejka relativně klidná
Není tady
https://www.youtube.com/watch?v=eslbV6o … pp=desktop
.
Upravil(a) eremuruss (18. 3. 2020 8:02)
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Erem, tak u to také berete váně?
Uz jo a asi i pan lekarnik
To je moc dobře Tady vidí, e to můe být kdokoliv a nemá patent na rozum.
Dělá v potravinách, Erem? Pamauji dobře? Dávejte na sebe pozor!
Není tady
Zaráí mě, e vichni mají mít povinně rouky, někde dokonce pod vysokou pokutou, kdy se nikde nedají sehnat.
Není tady
Stačí omotat hlavu álou :-)
Dalí monost je koupit v army shopu plynovou masku. Ty jsou na ochranu proti bojovým otravným látkám včetně infekčních aerosolů přímo dělané :-)
Není tady
rina napsal(a):
Zaráí mě, e vichni mají mít povinně rouky, někde dokonce pod vysokou pokutou, kdy se nikde nedají sehnat.
Nemusí to být jen rouky, je to v nařízení uvedeno. ály, átky, tričko, ponoka.... lidi vyrábí skoro ze veho.
Není tady
Ale jo, vak ikovné české ručičky..., návodů, i jednoduchých, je habaděj..., no ale co kdy je to fakt někomu jedno a nechce to vyrábět ani nosit?
Není tady
Palomito, díky.
Rino, říkám si to samé. Ale asi chtějí lidi rozpohybovat, aby s tím neotáleli. Bude to tu jeden velký Orient...
Tebe můe blait, e zhotovení sluivých rouek je pro tebe hračka.
Není tady
Tak dcera, co jich kvanta uila pro celou rodinu a spoustu známých, mě přesvědčovala e musej být z čisté bavlny, nejlépe z koil nebo prostěradel, vyvařené a vyehlené, mě přesvědčila akorát o tom e se mi do toho nechce, a tak střídám tzv. chomouty, ály, plinky (plátěné) a můj nejnovějí know-how je vystřihnout do bavlněné čepice otvory pro oči a natáhnout si ji a přes bradu. Dobré, ne? Nikdo mě nepozná a nikoho nenakazím. Zkusím hned. Předpokládám e v tom ani nebude tak horko, jako v chomoutu nebo v ále. A vyvařovat klidně můe, kdy má tři, koronavirus porazí a nějakou banku taky můe zkusit.
Upravil(a) rina (18. 3. 2020 18:48)
Není tady
Lidi, vimli jste si, e v poslední době míň utrácíte a míň toho potřebujete?
Není tady
Tak samozřejmě kromě těch co mají strach o práci, a těch, co o ni přili nebo přijdou?
Není tady
rina napsal(a):
Ne, naopak. Takovéhle zásoby jsem nikdy neměla. Take nárazově jsem utratila víc peněz.
Není tady
"Tak kdy vidím ty povzbudivé prognózy, to, jak největí ochranu v 21 století představuje uvázaný átek na čumáku, zbývá mi doporučit tématickou četbu: Maska Červené smrti, Edgar Allan Poe."
Promiňte. Nedalo mi...
Jinak pro Judy: Zásoby sis dělala proč? (Fakt to nemyslím nijak zle).
Tu knihu neznám, ale jeho dílo mám ráda, si hned vyhledám.
Není tady
Osobně nevidím problém zásobování potravinami jako zásadnějí, ne problém zásobování ochrannými prostředky, které nás po zákon poaduje!
Není tady
Mám kamaráda "od fachu", říká 'kamiony se jídlem jezdí, nedostatek jídla nehrozí, tak proč panikařit?
Není tady
Jinak pro Judy: Zásoby sis dělala proč? (Fakt to nemyslím nijak zle).
U jsme se o tom zde před časem bavili a i toto vlákno je částečně o zásobách. Zásoby, které ovem ani náhodou neodpovídají běným nákupů normálního chlapa jsem si dělala proto, abych doma něco měla v případě, e bych onemocněla. Nemusela bych hned někomu říkat kvůli nákupům.
Není tady
Rozumná a ohleduplná.
Není tady
rina napsal(a):
Já ano, vimla jsem si toho u sebe, potamo své rodiny.
Není tady
Skvělé!
Stránky Dáme rouky. Jukněte.
Není tady
rina napsal(a):
Tak dcera, co jich kvanta uila pro celou rodinu a spoustu známých, mě přesvědčovala e musej být z čisté bavlny, nejlépe z koil nebo prostěradel, vyvařené a vyehlené, mě přesvědčila akorát o tom e se mi do toho nechce, a tak střídám tzv. chomouty, ály, plinky (plátěné) a můj nejnovějí know-how je vystřihnout do bavlněné čepice otvory pro oči a natáhnout si ji a přes bradu. Dobré, ne? Nikdo mě nepozná a nikoho nenakazím. Zkusím hned. Předpokládám e v tom ani nebude tak horko, jako v chomoutu nebo v ále. A vyvařovat klidně můe, kdy má tři, koronavirus porazí a nějakou banku taky můe zkusit.
Tak to je perfektní Jsem na tom podobně, já se vzmohla na ustřihnutí rukávu z trička a tím rukávem prostrčit hlavu Vůbec mi tyto ruční práce nejdou. Take nosím átky, ály, ale je to peklo. Člověk se v tom íleně potí, nosím brýle, take nevidím na krok, tak to je hodně nepříjemné.
Není tady
rina napsal(a):
Řekla bych, e naopak lidé utrácí mnohem více. A třeba Česká pota toho má jetě více ne o vánocích.
Není tady
rina napsal(a):
Mám kamaráda "od fachu", říká 'kamiony se jídlem jezdí, nedostatek jídla nehrozí, tak proč panikařit?
Ačkoliv se to téměř jistě nestane, tak nikde není záruka, e jídlo bude stále.
Dělat zásoby není panikaření. To je velký omyl. Pokud teda někdo neskupuje celý obchod, ale udělá ruzumné zásoby. Protoe pokud udělá velký nákup, tj. zásoby, tak nemusí stále chodit nakupovat (jako dříve člověk chodil denně) a o to jde hlavně. Vichni musí začít u sebe.
Není tady
Co já osobně nechápu a co mi vlastně i vadí, tak je to, e se vláda snaí dostat domů Čechy, kteří jsou v cizině. Myslím Čechy, kteří odjeli na dovolenou a u v době, kdy dobře věděli, co se děje a e jezdit nemají.
Není tady