6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dik, ze muj monolog nezustal bez odezvy!
Není tady
rina napsal(a):
Zapomněla jsem na ... psy a kočku
Ano, ti přijdou na řadu nakonec
Není tady
normální chlap napsal(a):
rina napsal(a):
Není tady
rina napsal(a):
Jo. Má něco proti tomu? Co přide nakonec u toho u tebe? No, přiznej, CHlape?
Není tady
Judyna napsal(a):
rina napsal(a):
A u tebe, Judy, co přijde na řadu nakonec?
Není tady
Hm, vy nakaení-nenakaení, co-kdo bude na řadě "jako poslední"?
Není tady
rina napsal(a):
rina napsal(a):
Jo. Má něco proti tomu? Co přide nakonec u toho u tebe? No, přiznej, CHlape?
V tomto bodě jsme na tom hůř, psy nemáme, jedině kocoura. Co bude problém, protoe zatímco příprava psů je obecně známa, o kočkách se toho mnoho neví. Dle zmínek v literatuře by měl fungovat postup "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkuenost
Není tady
Já ted opravdu hodne premyslela, co by bylo opravdu to poslední.
Jo. Poslední by bylo, kdybych nemohla vyprat své prádlo.
S aviváí, nebo bez. Bez avivaze s vodou bych byla schopna nachytat deovku, a vyprat prádlo, které potřebuju.
Není tady
Jo takhe. Takový plán mám jen pro případ, e bych dostal vzteklinu (seznam lidí, které musím pokousat).
Není tady
V tomto bodě jsme na tom hůř, psy nemáme, jedině kocoura. Co bude problém, protoe zatímco příprava psů je obecně známa, o kočkách se toho mnoho neví. Dle zmínek v literatuře by měl fungovat postup "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkuenost
Oou!
Není tady
Řekla bych to takto, situace u je nyní zlá...pojďme aspoň tady se zkusit podret, třeba jen tím úplně normálním pokecem. Na sociálních sitích je bohuel i v současné době dost pitomců, co z toho mají děsnou srandu. Situace, v jaké jsme teď, je přesným odrazem toho, co se předpokládalo a ano, můou za to ti, co prostě bez těch lyí být nemůou a "jim se přece nemůe nic stát, vdy je to blbá chřipka". Doufám, e jsou spokojení.
Není tady
Tak hlavně, e máme viníka.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. Sobecké idioty, kteří nevidí dál ne na pičku svého nosu, jim můeme poděkovat vichni.
Není tady
Včera jsem poprvé v obchodě viděla na vlastní oči vykoupené regály s moukou, rýí, těstovinami. Divný pohled.
Není tady
Včera 31 nových případů (aktuálně 94 celkem), první případ i v naem kraji... V Itálii zavírají naprosto ve kromě potravin a lékáren, tam to je moc patný.
Není tady
LENNNA napsal(a):
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. Sobecké idioty, kteří nevidí dál ne na pičku svého nosu, jim můeme poděkovat vichni.
Tak gratuluji. A moc se těím na to, a tohle pomine a bude se pracně hledat viník těké ekonomické krize, protoe
dopady toho, co se teď děje, si větina těch, co křičí po co nejpřísnějích opatřeních neumí ani představit. Moná to bude tím, e si přes vyděení taky nevidí na pičku vlastního nosu.
Ale samozřejmě pořádně k smrti vyděeným stádem se nejlépe manipuluje.
Ale omlouvám se, u vám nebudu zasahovat do diskuse. Kdy se tu chcete navzájem děsit do bezvědomí, je to opravdu jen vae věc.
Upravil(a) veveřice77 (12. 3. 2020 7:49)
Není tady
Díky. Vak taky na ty tvé arogantní výroky není nikdo zvědavej.
Nikdo ti nebrání, aby sis ila po svém.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
veveřice77 napsal(a):
Tak gratuluji. A moc se těím na to, a tohle pomine a bude se pracně hledat viník těké ekonomické krize, protoe
dopady toho, co se teď děje, si větina těch, co křičí po co nejpřísnějích opatřeních neumí ani představit. Moná to bude tím, e si přes vyděení taky nevidí na pičku vlastního nosu.
Ale samozřejmě pořádně k smrti vyděeným stádem se nejlépe manipuluje.
Ale omlouvám se, u vám nebudu zasahovat do diskuse. Kdy se tu chcete navzájem děsit do bezvědomí, je to opravdu jen vae věc.
Nikdo se tu neděsí, pokud Vás to napadlo, tak jedině to děsí asi Vás
Ti, kdo to podceňují, dělají si z toho srandu, jedou do nakaených oblastí i přes upozornění vánosti stavu - to jsou pro mě idioti, jestli se Vám to nelíbí, Vae věc.
Není tady
Twitter
V České republice je ve čtvrtek ráno stále 94 případů nákazy koronavirem. Během středy stoupl počet o 31, co je větí nárůst ne nyní za den v Číně. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) se situace nevyvíjí příli dobře, a proto třeba přijmout dalí opatření. Řekl to před ranním jednáním vlády.
Veverka by měla rychle odjet zpátky na lye, ne zavřou hranice.
Není tady
rina napsal(a):
... "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkuenost
Oou!
Chápu, je to ostuda, ale my jsme doma fakt nikdy nedělali králíka Prostě jsme si tohle jinak oblíbené české jídlo nezamilovali
Není tady
Já taky nikdy nejedla psa... Ale legrace z toho vznikla hezká, e jo?
Není tady
U se zavírají některé kolky.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. To u zde psaly holky. Jsou to nezodpovědní a sobečtí lidé, kteří museli na lye, i kdy "u se vědělo". Ale mezi námi, ono by se to rozířilo i tak, ale proč tomu jít takhle naproti?
To, co píe o ekonomice, je pravda. I za toto můem lyařům poděkovat. Ta přísná opatření jsou zde hlavně kvůli nim. Peníze jsou potřeba, ale ivoty jsou cennjěí, Nemyslí?
Není tady
U nás teda obchod vykoupený není. Ale je pravda, e já do supermarketů nechodím ani jindy, nato teď. Take jaká je situace tam, nevím. V malých obchůdcích je klid.
Není tady
Tak vichni víme e nouzový stav.
Proč se mi jenom zdá e nás ten koronavirus jaksi ukázňuje?
Není tady