29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dik, ze muj monolog nezustal bez odezvy!
Není tady
rina napsal(a):
Zapomněla jsem na ... psy a kočku
Ano, ti přijdou na řadu nakonec
Není tady
normální chlap napsal(a):
rina napsal(a):
Není tady
rina napsal(a):
Jo. Máš něco proti tomu? Co přide nakonec u toho u tebe?
No, přiznej, CHlape?
Není tady
Judyna napsal(a):
rina napsal(a):
![]()
A u tebe, Judy, co přijde na řadu nakonec?
Není tady
Hm, vy nakažení-nenakažení, co-kdo bude na řadě "jako poslední"?
Není tady
rina napsal(a):
rina napsal(a):
Jo. Máš něco proti tomu?
Co přide nakonec u toho u tebe?
No, přiznej, CHlape?
V tomto bodě jsme na tom hůř, psy nemáme, jedině kocoura. Což bude problém, protože zatímco příprava psů je obecně známa, o kočkách se toho mnoho neví. Dle zmínek v literatuře by měl fungovat postup "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkušenost
Není tady
Já ted opravdu hodne premyslela, co by bylo opravdu to poslední.
Jo. Poslední by bylo, kdybych nemohla vyprat své prádlo.
S aviváží, nebo bez. Bez avivaze s vodou bych byla schopna nachytat dešťovku, a vyprat prádlo, které potřebuju.
Není tady
Jo takhe. Takový plán mám jen pro případ, že bych dostal vzteklinu (seznam lidí, které musím pokousat).
Není tady
V tomto bodě jsme na tom hůř, psy nemáme, jedině kocoura. Což bude problém, protože zatímco příprava psů je obecně známa, o kočkách se toho mnoho neví. Dle zmínek v literatuře by měl fungovat postup "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkušenost
Oou!
Není tady
Řekla bych to takto, situace už je nyní zlá...pojďme aspoň tady se zkusit podržet, třeba jen tím úplně normálním pokecem. Na sociálních sitích je bohužel i v současné době dost pitomců, co z toho mají děsnou srandu. Situace, v jaké jsme teď, je přesným odrazem toho, co se předpokládalo a ano, můžou za to ti, co prostě bez těch lyží být nemůžou a "jim se přece nemůže nic stát, vždyť je to blbá chřipka". Doufám, že jsou spokojení.
Není tady
Tak hlavně, že máme viníka.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. Sobecké idioty, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu, jim můžeme poděkovat všichni.
Není tady
Včera jsem poprvé v obchodě viděla na vlastní oči vykoupené regály s moukou, rýží, těstovinami. Divný pohled.
Není tady
Včera 31 nových případů (aktuálně 94 celkem), první případ i v našem kraji... V Itálii zavírají naprosto vše kromě potravin a lékáren, tam to je moc špatný.
Není tady
LENNNA napsal(a):
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. Sobecké idioty, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu, jim můžeme poděkovat všichni.
Tak gratuluji. A moc se těším na to, až tohle pomine a bude se pracně hledat viník těžké ekonomické krize, protože
dopady toho, co se teď děje, si většina těch, co křičí po co nejpřísnějších opatřeních neumí ani představit. Možná to bude tím, že si přes vyděšení taky nevidí na špičku vlastního nosu.
Ale samozřejmě pořádně k smrti vyděšeným stádem se nejlépe manipuluje.
Ale omlouvám se, už vám nebudu zasahovat do diskuse. Když se tu chcete navzájem děsit do bezvědomí, je to opravdu jen vaše věc.
Upravil(a) veveřice77 (12. 3. 2020 7:49)
Není tady
Díky. Však taky na ty tvé arogantní výroky není nikdo zvědavej.
Nikdo ti nebrání, aby sis žila po svém.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
veveřice77 napsal(a):
Tak gratuluji. A moc se těším na to, až tohle pomine a bude se pracně hledat viník těžké ekonomické krize, protože
dopady toho, co se teď děje, si většina těch, co křičí po co nejpřísnějších opatřeních neumí ani představit. Možná to bude tím, že si přes vyděšení taky nevidí na špičku vlastního nosu.
Ale samozřejmě pořádně k smrti vyděšeným stádem se nejlépe manipuluje.
Ale omlouvám se, už vám nebudu zasahovat do diskuse. Když se tu chcete navzájem děsit do bezvědomí, je to opravdu jen vaše věc.
Nikdo se tu neděsí, pokud Vás to napadlo, tak jedině to děsí asi Vás
Ti, kdo to podceňují, dělají si z toho srandu, jedou do nakažených oblastí i přes upozornění vážnosti stavu - to jsou pro mě idioti, jestli se Vám to nelíbí, Vaše věc.
Není tady
Twitter
V České republice je ve čtvrtek ráno stále 94 případů nákazy koronavirem. Během středy stoupl počet o 31, což je větší nárůst než nyní za den v Číně. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO) se situace nevyvíjí příliš dobře, a proto třeba přijmout další opatření. Řekl to před ranním jednáním vlády.
Veverka by měla rychle odjet zpátky na lyže, než zavřou hranice.
Není tady
rina napsal(a):
... "králík", ale toho taky neděláme, nulová zkušenost
Oou!
Chápu, je to ostuda, ale my jsme doma fakt nikdy nedělali králíka Prostě jsme si tohle jinak oblíbené české jídlo nezamilovali
Není tady
Já taky nikdy nejedla psa... Ale legrace z toho vznikla hezká, že jo?
Není tady
Už se zavírají některé školky.
Není tady
veveřice77 napsal(a):
Ano, máme. To už zde psaly holky. Jsou to nezodpovědní a sobečtí lidé, kteří museli na lyže, i když "už se vědělo". Ale mezi námi, ono by se to rozšířilo i tak, ale proč tomu jít takhle naproti?
To, co píšeš o ekonomice, je pravda. I za toto můžem lyžařům poděkovat. Ta přísná opatření jsou zde hlavně kvůli nim. Peníze jsou potřeba, ale životy jsou cennjěší, Nemyslíš?
Není tady
U nás teda obchod vykoupený není. Ale je pravda, že já do supermarketů nechodím ani jindy, natož teď. Takže jaká je situace tam, nevím. V malých obchůdcích je klid.
Není tady
Tak všichni víme že nouzový stav.
Proč se mi jenom zdá že nás ten koronavirus jaksi ukázňuje?
Není tady