29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ado napsal(a):
Judyna napsal(a):
Někdy se ale musíš potkat s lidmi, kteří...no prostě které je lepší nepotkat. O kterých to i víš. Z takových setkání nic dobrého nevzniká a to zlé - ustát to, stojí moc sil. A i když si pak řeknu - jo, dobrý, ustálas to, nenechala ses vyprovokovat, stejně taková setkání vysávají a berou. Některým lidem je prostě lepší se vyhýbat, pokud to jde. Nemá cenu se vědomě dostávat do nepohody jen proto, že mi to třeba něco dá. Nedá. Jen to vysiluje.
Jenže Judy, myslím si, že právě tato setkání jsou pro mě (pro nás) nejvýživnější. Jasně jsou nepříjemný, třeba můžou být otravný, vysilující, ale vtip je v tom, že je na mně(na nás), jak si je zpracuju a co si z nich vezmu. Ono se to krásně píše, ale vím, jak je to v reálu těžké. Taky se mi do toho nechce, ale snažím se si to uvědomovat co nejčastěji.
Nesouhlasím. Pokud mám opakovaně zkušenosti, že mi setkání s určitým člověkem víc bere než dává, tak se mu prostě vyhnu. Nemá cenu na sobě pořád něco zkoušet. Nejsem masochista.
Pokud se s takovým člověkem setkávat v práci třeba musím, pak je to samozřejmě horší. Ale pokud si mohu vybrat, tak se setkávám jen s tím, s kým chci.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ale pokud si mohu vybrat, tak se setkávám jen s tím, s kým chci.
Pak nemá být člověk samotář
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
No ale hlavně abys vyšla sama se sebou .
Není tady
Judyna napsal(a):
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
No ale hlavně abys vyšla sama se sebou
.
Upřímně? To je někdy taky hodně náročný
Není tady
Tak ať si neublížíš :-)
Není tady
Holky, jste nějaké rozverné.
Ado, díky.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Holky, jste nějaké rozverné.