|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
normální chlap napsal(a):
luděk napsal(a):
LindaL. napsal(a):
Mě zase napadl při tom povídání o karmě, Newtonův Třetí pohybový zákon - zákon akce a reakce. To je jasné, srozumitelné a není možno si to vykládat, jak se komu chce.
jo, jenže karma je duchovní aspekt který se někdy propisuje do hmotného světa. na hodnocení karmy musíš vstoupit do duchovní dimenze.
Kdepak, obecně platné věci platí obecně. Newtonovy zákony jsou pěkný příklad - platí všude bez výjimky, pro všechny jevy minulé i budoucí a jejich platnost se dá snadno dokázat. Proti něčemu tak jasnému je jakási karma která platí jen někdy, někde, nějak a pro někoho jen mlhavý blábol
Já jsem přesvědčena o tom, že v některých případech, díky zákonu akce a reakce, vstoupíš do duchovní dimenze velice rychle. Stačí se s nějakým buranem nepohodnout a jeho pěst Ti zajistí duchovní dimenzi raz dva. 
Upravil(a) LindaL. (10. 12. 2020 16:46)
Není tady

luděk napsal(a):
LindaL. napsal(a):
i archetyp z písma a véd se dá jasnovidně vyložit. dá se vlastně " spárovat " s vizí v praxi
Mohl bys uvést konkrétní případ?Jeden bych měl. Například v praxi je vypozorováno, že když se do hlavy motoru dostane voda, může nepřímo způsobovat samozápaly a tím i tzv. klepání motoru.
Po spárování nacházíme v Bibli odpovídající text: "Slyš, milý můj, klepe ... vždyť mám hlavu plnou rosy" (Píseň písní 5, 2)
A takhle je to podobně se všemi moudry dodatečně nalezenými v Bibli.vše co je v svatých knihách se týká života živých věcí , motor sem nepatří.
To bol humor, Luďku - ten sa hodí vždy....
Aj Vesmír má zmysel re humor...
Není tady

LindaL. napsal(a):
luděk napsal(a):
Jeden bych měl. Například v praxi je vypozorováno, že když se do hlavy motoru dostane voda, může nepřímo způsobovat samozápaly a tím i tzv. klepání motoru.
Po spárování nacházíme v Bibli odpovídající text: "Slyš, milý můj, klepe ... vždyť mám hlavu plnou rosy" (Píseň písní 5, 2)
A takhle je to podobně se všemi moudry dodatečně nalezenými v Bibli.vše co je v svatých knihách se týká života živých věcí , motor sem nepatří.
Mě zase napadl při tom povídání o karmě, Newtonův Třetí pohybový zákon - zákon akce a reakce. To je jasné, srozumitelné a není možno si to vykládat, jak se komu chce.
Njn, ae koľko trvalo, kým ho niekto sformuloval! (A tak niekto jedného krásneho dňa v budúcnosti sformuluje aj karmické zákony jasne, stručne a prehľadne - ako návod na ovsených vločkách...
Není tady
Pro všechny osvícené a schopné paranormálních jevů, Jakub Kroulík vypsal odměnu po prokázání těchto schopností. Prý ani za 50 let testování v USA odměnu nikdo nezískal. Zajímavě o tom mluví zde: https://www.youtube.com/watch?v=uA-8C7Db1KI (pro ty, jejichž čas je vzácný a odradil by je vzhled moderátora
, je to od 10:56) 
Není tady
Vysvětlení, proč se na paranormální výzvu dosud nikdo nepřihlásil je jediné: pro někoho kdo opravdu má paranormální schopnosti, je milión dolarů (resp. 3.4 miliónu Kč v její české verzi) cosi naprosto nezajímavého, zcela mimo horizont jeho zájmu.
Upravil(a) normální chlap (10. 12. 2020 21:24)
Není tady
Díval ses na ten odkaz? On tam přece neříká, že se nikdo nepřihlásil, ale že ty schopnosti nikdo neprokázal. A když už někdo něco uměl, jednalo se vždy o vysokou úroveň manipulace a mentální schopnosti, kterými oplývá i tento "neosvícený" týpek a on se pak od nich zase přiučil vyšší level. Nakonec zjistíme, že vše je jen iluze 
Není tady
Nedíval (já o té ceně už četl), jen mě tak napadlo tohle vysvětlení 
Není tady
Jo, však když budeš mít zájem, podíváš se na odkaz. Nebudu mu dělat mluvčího 
Není tady
Omlouvám se, mě videa rozčilují (nízký informační tok). Jestli je to někde písemně, rád si to přečtu (ale stejně myslím, že jsem to už někde četl, něco mi to říká).
Není tady
Nevím, jestli někde popisuje svůj osobní pohled na celou záležitost, možná v jeho nové knize? Kdo ví 
Není tady

LindaL. napsal(a):
luděk napsal(a):
jo, jenže karma je duchovní aspekt který se někdy propisuje do hmotného světa. na hodnocení karmy musíš vstoupit do duchovní dimenze.Kdepak, obecně platné věci platí obecně. Newtonovy zákony jsou pěkný příklad - platí všude bez výjimky, pro všechny jevy minulé i budoucí a jejich platnost se dá snadno dokázat. Proti něčemu tak jasnému je jakási karma která platí jen někdy, někde, nějak a pro někoho jen mlhavý blábol
Já jsem přesvědčena o tom, že v některých případech, díky zákonu akce a reakce, vstoupíš do duchovní dimenze velice rychle. Stačí se s nějakým buranem nepohodnout a jeho pěst Ti zajistí duchovní dimenzi raz dva.
to je blbost.
Není tady

luděk napsal(a):
první budou poslední a poslední první.
Jistě, když dáš do zásobníku náboje, tak ten, který jsi tam dal naposled, vystřelíš jako první. V Bibli je vše, i nauka o zbraních. Je tam i manuál pro údržbu plynového topení a pravidla objektově orientovaného programování, stačí jen správně hledat a párovat.
luděk napsal(a):
vše co je v svatých knihách se týká života živých věcí , motor sem nepatří.
Proč ne? Nic takového v Bibli nestojí. Naopak je tam i návod na konstrukci vozu:
Pod lištami byla čtyři kola s osami vsazenými do stojanu a každé kolo bylo vysoké jeden a půl lokte. (1. Královská 7, 32)
nebo základy hydrologie:
Všechny řeky spějí do moře, a moře se nepřeplní; do místa, z něhož vytékají, se zase vracejí k novému koloběhu. (Kazatel 1, 7)
Ber to spíš tak, že když někdo vykládá blbosti o "živých věcech", může mu to projít, ale jakmile se to vztáhne na techniku, ukáže se, jak moc nemá pravdu.
asi bude zbytečné o tomhle diskutovat. bylo by to stejný jak vysvětlovat muslimovi že svatá válka dle koránu nikdy nesmí být vedena zbraněmi protože je svatá. stejně tak zabít nevěřícího je ve smyslu přesvědčit jej na korán. pak bude "žít"
Není tady

Petr100 napsal(a):
Luďku co ty děláš když nesedíš u počítadla?
občas přemýšlím o poruchách na kabelové tv a internetu ve firmě 
Není tady

je zajímavé, že všichni zučatnění chápou princip karmy jako něco negativního. ale takhle to nefunguje.
karma člověka je všeobecně pozitivní. jinak bysme nežili. s karmou negativní se dá pracovat, např ji smazat , karma pozitivní smazat nejde , to vyplývá z principu duchovního světa . přesunout do božské roviny negativní karmu ,jde da se tam rozpustit v čisté bílé energii. ona se ta energie vlastně o to posstará sama ... , a čistá energie - karma na nás prší pořád a je vlastně zadarmo. člověk se nemusí o moc starat , stačí natáhnout ruku - pochopit.
Upravil(a) luděk (11. 12. 2020 8:34)
Není tady
Já nechápu princip karmy jako něco negativního, já se jen podivuju nad tím, jak může někdo věřit takovýmhle nesmyslům :-)
Není tady
luděk napsal(a):
je zajímavé, že všichni zučatnění chápou princip karmy jako něco negativního. ale takhle to nefunguje.
![]()
karma člověka je všeobecně pozitivní. jinak bysme nežili. s karmou negativní se dá pracovat, např ji smazat , karma pozitivní smazat nejde , to vyplývá z principu duchovního světa . přesunout do božské roviny negativní karmu ,jde da se tam rozpustit v čisté bílé energii. ona se ta energie vlastně o to posstará sama ... , a čistá energie - karma na nás prší pořád a je vlastně zadarmo. člověk se nemusí o moc starat , stačí natáhnout ruku - pochopit.
nevím kteří zúčastnění, mně spíš přijde zajímavé, jak víš, co si všichni ostatní myslí? To musí být dar 
Není tady
Já nechápu princip karmy jako něco negativního, já se jen podivuju nad tím, jak může někdo věřit takovýmhle nesmyslům :-)
A to já tomu zase věřím
Věřím, že svým chováním, jednáním a myšlením člověk přitahuje určité věci, které se mu v životě dějí. Ať už dobré nebo špatné. 
Není tady
Palomita napsal(a):
Věřím, že svým chováním, jednáním a myšlením člověk přitahuje určité věci, které se mu v životě dějí. Ať už dobré nebo špatné.
Ale to ano, tomu věřím i já :-) Jen si nemyslím, že je to nějaká esotérická síla, ale prostý důsledek vztahů mezi lidmi.
Není tady
luděk
je zajímavé, že všichni zučatnění chápou princip karmy jako něco negativního. ale takhle to nefunguje. sad
Mě spíše děsí, že lidé jako Ty jsou přesvědčeni o tom, že vědí, co si kdo myslí.
Není tady
luděk napsal(a):
LindaL. napsal(a):
Kdepak, obecně platné věci platí obecně. Newtonovy zákony jsou pěkný příklad - platí všude bez výjimky, pro všechny jevy minulé i budoucí a jejich platnost se dá snadno dokázat. Proti něčemu tak jasnému je jakási karma která platí jen někdy, někde, nějak a pro někoho jen mlhavý blábolJá jsem přesvědčena o tom, že v některých případech, díky zákonu akce a reakce, vstoupíš do duchovní dimenze velice rychle. Stačí se s nějakým buranem nepohodnout a jeho pěst Ti zajistí duchovní dimenzi raz dva.
to je blbost.
Je to určitě menší blbost než to, o čem nás tady přesvědčuješ.
Není tady

Palomita napsal(a):
Ale to ano, tomu věřím i já :-) Jen si nemyslím, že je to nějaká esotérická síla, ale prostý důsledek vztahů mezi lidmi.
jo ,nemá to nic společného s karmou
Není tady

LindaL. napsal(a):
luděk napsal(a):
LindaL. napsal(a):
to je blbost.
nemyslím si
Upravil(a) luděk (11. 12. 2020 10:46)
Není tady

Palomita napsal(a):
luděk napsal(a):
![]()
karma člověka je všeobecně pozitivní. jinak bysme nežili. s karmou negativní se dá pracovat, např ji smazat , karma pozitivní smazat nejde , to vyplývá z principu duchovního světa . přesunout do božské roviny negativní karmu ,jde da se tam rozpustit v čisté bílé energii. ona se ta energie vlastně o to posstará sama ... , a čistá energie - karma na nás prší pořád a je vlastně zadarmo. člověk se nemusí o moc starat , stačí natáhnout ruku - pochopit.nevím kteří zúčastnění, mně spíš přijde zajímavé, jak víš, co si všichni ostatní myslí? To musí být dar
telepatovi nesmíš věřit ani slovo 
Není tady
luděk napsal(a):
jo ,nemá to nic společného s karmou
Jistěže nemá 
Není tady
luděk napsal(a):
LindaL. napsal(a):
luděk napsal(a):
to je blbost.
nemyslím si
To, co jsem uvedla já, včetně toho zákona, se dá dokázat. To, co píšeš Ty, jsou pouze Tvé pocity, domněnky, založené na něčem (karma), co se dokázat nedá.
Upravil(a) LindaL. (11. 12. 2020 12:02)
Není tady