6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tak toto ne. Mně stačí moje vlastní svědomí.
Není podstatné, jestli tomu věříš.
A svědomí ti dal Bůh a tyto duchovní bytosti ho velmi školí a prověřují.
to je blbost, duchovní bytosti tohle nemaj v náplni práce pokud se to dá vlatně prací nazvat. a bůh nedává svědomí, ale pouze vědomí. svědomí mají lidé v genech
Není tady
normální chlap napsal(a):
LENNNA napsal(a):
To si snad děláš srandu, ne? Chorá představa, že za toto by byl nějaký rodič rád Ten muž v knize velmi trpěl.
Jen jsme tipoval, oni hluboce věřící takové závěry občas dělají. Knihu jsem nečetl a poté co jsem se dozvěděl téma ji stejně ani neotevřu
LENNNA napsal(a):
tohle je právě ten velký omyl, představa, že toto má Bůh dělat.
Tak k čemu tedy toho boha máme?
Tak předně nás stvořil, taky nám dal návod, jak žít v klidu, a taky nám přislíbil život věčný...
Ovšem to těžko pochopíš, když jsi Bibli viděl jen z tryskáče...
Není tady
Judyna napsal(a):
luděk napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já žádného věřícího (osobně) ani neznám...
a kolik znáš vědících ?
To je nějaká terminus technicus nebo jsi chtěl napsat vědoucích?
Pokud jsi myslel to druhé, tak to já znám zase mnoho lidí, kteří vědí kulové, ale myslí si o sobě, že právě oni vědoucí jsou...
ne , to první. vědící lidé jsou ti kteří skutečně vědí. třeba edgar cayce ...
Není tady
rina napsal(a):
normální chlap napsal(a):
LENNNA napsal(a):
To si snad děláš srandu, ne? Chorá představa, že za toto by byl nějaký rodič rád Ten muž v knize velmi trpěl.
Jen jsme tipoval, oni hluboce věřící takové závěry občas dělají. Knihu jsem nečetl a poté co jsem se dozvěděl téma ji stejně ani neotevřu
LENNNA napsal(a):
tohle je právě ten velký omyl, představa, že toto má Bůh dělat.
Tak k čemu tedy toho boha máme?
Tak předně nás stvořil, taky nám dal návod, jak žít v klidu, a taky nám přislíbil život věčný...
Ovšem to těžko pochopíš, když jsi Bibli viděl jen z tryskáče...
přislíbit život věčný je ošidné tvrzení. navíc to nevylučuje reinkarnaci
ještě doplním, bůh nás nestvořil. nás tvořila jistá civilizace a maskuje se to v duchu, aby na to lidé nepřišli drív, než to budou schopni pochopit
Upravil(a) luděk (28. 12. 2020 18:44)
Není tady
luděk napsal(a):
rina napsal(a):
A svědomí ti dal Bůh a tyto duchovní bytosti ho velmi školí a prověřují.to je blbost, duchovní bytosti tohle nemaj v náplni práce pokud se to dá vlatně prací nazvat. a bůh nedává svědomí, ale pouze vědomí. svědomí mají lidé v genech
Blbosti tady plodíš ty, a ani tomu moc nerozumíš.
Jinak to svědomí v genech taky stvořil Bůh, takže ho máme od něj.
Nikde jsem nepsala, že duchovní bytosti tady vykonávají nějakou práci.
Jak jsi kdesi komusi napsal, my si zřejmě neporozumíme.
Už jenom proto, že já s blbci nerozmlouvám...
Není tady
rina napsal(a):
luděk napsal(a):
rina napsal(a):
A svědomí ti dal Bůh a tyto duchovní bytosti ho velmi školí a prověřují.to je blbost, duchovní bytosti tohle nemaj v náplni práce pokud se to dá vlatně prací nazvat. a bůh nedává svědomí, ale pouze vědomí. svědomí mají lidé v genech
Blbosti tady plodíš ty, a ani tomu moc nerozumíš.
Jinak to svědomí v genech taky stvořil Bůh, takže ho máme od něj.
Nikde jsem nepsala, že duchovní bytosti tady vykonávají nějakou práci.
Jak jsi kdesi komusi napsal, my si zřejmě neporozumíme.
Už jenom proto, že já s blbci nerozmlouvám...
no vidíš, a ta poslední věta tě blokuje v poznání.
znova zopakuju. ne to čemu věříme ,ale co múžeme dokázat,je pravda
ještě dolním, ta diskuze je tady pro věchny kteří čtou příspěvky. a dělají si obraz o světě.
ostatně v synagogách je ohledně víry někdy taky plodná diskuze
Upravil(a) luděk (28. 12. 2020 19:18)
Není tady
luděk napsal(a):
... nás tvořila jistá civilizace a maskuje se to v duchu, aby na to lidé nepřišli drív, než to budou schopni pochopit
Další kravina století!
Není tady
luděk napsal(a):
Judyna napsal(a):
luděk napsal(a):
a kolik znáš vědících ?To je nějaká terminus technicus nebo jsi chtěl napsat vědoucích?
Pokud jsi myslel to druhé, tak to já znám zase mnoho lidí, kteří vědí kulové, ale myslí si o sobě, že právě oni vědoucí jsou...ne , to první. vědící lidé jsou ti kteří skutečně vědí. třeba edgar cayce ...
Toho pána neznám. Až teď jsem zadala jeho jméno do Google, tak jsem si o něm něco málo přečetla.no nevím teda....Asi bych si o něm musela přečíst víc, ale jak může tvrdit někdo něco o Atlantidě apod.? Kde má důkazy? Nebo jen věřil svým vidinám?
Není tady
rina napsal(a):
luděk napsal(a):
... nás tvořila jistá civilizace a maskuje se to v duchu, aby na to lidé nepřišli drív, než to budou schopni pochopit
Další kravina století!
no právě .... a to je tvoje neznalost . kdyby jsi četla nebo sledovala fakta tak budeš mít jiný názor.
Není tady
Judyna napsal(a):
luděk napsal(a):
Judyna napsal(a):
To je nějaká terminus technicus nebo jsi chtěl napsat vědoucích?
Pokud jsi myslel to druhé, tak to já znám zase mnoho lidí, kteří vědí kulové, ale myslí si o sobě, že právě oni vědoucí jsou...ne , to první. vědící lidé jsou ti kteří skutečně vědí. třeba edgar cayce ...
Toho pána neznám. Až teď jsem zadala jeho jméno do Google, tak jsem si o něm něco málo přečetla.no nevím teda....Asi bych si o něm musela přečíst víc, ale jak může tvrdit někdo něco o Atlantidě apod.? Kde má důkazy? Nebo jen věřil svým vidinám?
dukazy jsou . už jen to, že ty telepatické skeny mají i jiní lidé a jsou stejné. neříkejme vidiny. to je fantazie představ.
Není tady
...může jít o citlivé jedince, kteří mají po získání informace, třeba četbou jako já teď, vidinu (promiň) stejnou....
Není tady
Judyna napsal(a):
...může jít o citlivé jedince, kteří mají po získání informace, třeba četbou jako já teď, vidinu (promiň) stejnou....
jo světlo na konci tunelu taky vidí většina lidí stejně
Někde tu je...
Judyna napsal(a):
jo, múže být.
ale ti , kteří se to naučí, vypínají svoje vědomí . a nastupuje duše , která zprostředkovává tyhle vize . mniši v budhistických klášterech se to učí denně a ne každému je dáno.
nebo jinak, jsou lidé, kteří si vědomě nastolí stav smrti a duše pak opouští tělo. a pak se vrací. částečně je to astrální cestování nebo frakce teto metody. a ta duše přinese skutečné informace
ostatně se píše o tom, že v okamžiku smrti poznáme pravdu. církve to chápou jako smrt nevratnou a proto nikdo není podle schopen nich podat důkazy. ale o pravdě mluví. jogini tuto metodu používají po tísíce let a dnes se používá nová norma - psychotronika. protože žijemev technické době
Upravil(a) luděk (28. 12. 2020 21:03)
Není tady
Abychom si rozumněli - já to rozhodně nepopírám. Je klidně možné, jsou lidé, kteří toto dokážou - myslím třeba to astrální cestování. Ovšem myslím si, že na jednouho takového člověka se nabali "tisíc" těch, k teří o tom jen hovoří. Zvlášť v našich končinách, kde je opravdových jogínů pomálu.
Není tady
Judyna napsal(a):
Abychom si rozumněli - já to rozhodně nepopírám. Je klidně možné, jsou lidé, kteří toto dokážou - myslím třeba to astrální cestování. Ovšem myslím si, že na jednouho takového člověka se nabali "tisíc" těch, k teří o tom jen hovoří. Zvlášť v našich končinách, kde je opravdových jogínů pomálu.
jo to je pravda.
byl jsem na přednáškách takových lidí . někteří dar mají a někteří ne. je to vidět v duchu a na jejich aurách a astrálních polích. a navíc je to vidět z jejich projevů .
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
a kolik jich bylo schopno referovat co je za zrcadlem ?
Upravil(a) luděk (28. 12. 2020 19:45)
Není tady
luděk napsal(a):
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
a kolik jich bylo schopno referovat co je za zrcadlem ?
za zrcadlem je přeci Alenka v říši divů
Někde tu je...
Palomita napsal(a):
luděk napsal(a):
Palomita napsal(a):
jo světlo na konci tunelu taky vidí většina lidí stejněa kolik jich bylo schopno referovat co je za zrcadlem ?
ted jsi mě dostala
Není tady
Palomita napsal(a):
luděk napsal(a):
Palomita napsal(a):
jo světlo na konci tunelu taky vidí většina lidí stejněa kolik jich bylo schopno referovat co je za zrcadlem ?
ale k věci. v této oblasti je ještě málo informací . stávající jsou determinovámy pragmatiky, že to je blbost nebo výplod chemie mozku
Není tady
No ale zrovna ta chemie mozku vůbec není od věci...
Není tady
Judyna napsal(a):
No ale zrovna ta chemie mozku vůbec není od věci...
někteří to mají v chemii, někteří ne. je dúležité naučit se to rozeznávat , to se lidé musí naučit. bez předsudkú, bez dogmat církví atd.
Není tady
luděk napsal(a):
a kolik znáš vědících ?
Žádného. Neexistuje člověk který by věděl, všichni máme jen více či méně podložené hypotézy o světě.
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
No to je téma o kterém se určitě krásně čte a ještě lépe rozjímá, pokud se to nestane ve skutečnosti.Toto je téma o kterém se krásně čte? O kterém se dobře rozjímá? To je snad špatný vtip
Já nevím, jen jsem vyzdvihla tvá slova: Tohle je moc hezky podáno v knize CHATRČ. Ačkoliv nejsem věřící, je to jedna z nejkrásnějších knih vůbec. Vtipného na tom nevidím zhola nic.
A to je právě o tom psaném textu, kdy každý to chápe po svém, svým nastavením, svým vědomím a přemýšlením... já nic takového vůbec nemyslela v rovině, do které ty jsi to převedla. Ani by mě to nenapadlo!
Není tady
luděk napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já žádného věřícího (osobně) ani neznám...
a kolik znáš vědících ?
Tak těch už pár myslím znám...
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Toto je téma o kterém se krásně čte? O kterém se dobře rozjímá? To je snad špatný vtipJá nevím, jen jsem vyzdvihla tvá slova: Tohle je moc hezky podáno v knize CHATRČ. Ačkoliv nejsem věřící, je to jedna z nejkrásnějších knih vůbec. Vtipného na tom nevidím zhola nic.
A to je právě o tom psaném textu, kdy každý to chápe po svém, svým nastavením, svým vědomím a přemýšlením... já nic takového vůbec nemyslela v rovině, do které ty jsi to převedla. Ani by mě to nenapadlo!
?? vůbec nechápu, v čem je problém?? Tebe kniha bavila = zaujala, dobře se ti četla a máš ji stále v paměti, tečka. Nemyslela jsem tím nic víc a nic míň, než co jsem napsala. To podstatné v daném příspěvku bylo, že je něco jiného o tom číst a něco jiného je realita. Jak pro ty děti, tak i jejich rodiče. Možná máš jiné zkušenosti, jiný názor, ale tak to v životě chodí. Nebudu tady obhajovat něco, co jsem vůbec nenapsala a vlastně tvé interpretaci ani nerozumím. Promiň.
Někde tu je...