|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

V tomhle životě ne. Své prohřešky ponesou jako karmu do své reinkarnace, a ty budeš určitě ten, co je bude 24×365 šlehat ostnatým drátem.
Není tady

rina napsal(a):
Já nic nechci vysvětlit. Co sem Luděk už dlouho píše, jaksi nedává smysl. I v souladu s jeho mottem.
Já ho vnímám jako člověka který cosi kdesi načetl a tláchá a tláchá.
Nesmysly.
moje motto je zcela pravdivé,
když chci diskutovat s dětmi, musí zapnout svoji dětskoi duši, aby mi rozuměli , když budu diskutovat s blbci , musím ze sebe udělat blbce, jinak mi nebudou rozumět. když budu diskutovat s duchovními mistry, přejdu na jejich úroveň , aby diskuze měla smysl .jinak to nejde
Není tady

Petr100 napsal(a):
Luďku kontrolní otázka. Když na každého jednou dojde bude to i Babiš, Šilerka.....................................???
otazkou je co chcete:
aby na ně došel trest a vyžrali si to, co lidem vyvádějí ,
anebo aby došli na základě karmy k pochopení a osvícení a získali mír a pokoj v duši a těle.
Není tady
Selima napsal(a):
No, ale on predsa vysvetľovať začal
, ale práve po tom dupkaní a okázalom prevracaní očí
akože "bože, ja tomu nerozumiem/MY tomu nerozumieme" s tým prestal... a ja sa nedivím. Ja mám totiž pocit, že vznikla nejaká davová psychóza
a človek aby sa už pomaly bál aj priznať, že mu rozumie. (Aby "nemusel" tiež vysvetľovať, podávať hmatateľné dôkazy, alebo aby sa nestal terčom irónie, poznámok o "tláchaní", apod. ..).
Ano, souhlas. A také se mu nedivím.
Není tady
luděk napsal(a):
otazkou je co chcete:
anebo aby došli na základě karmy k pochopení a osvícení a získali mír a pokoj v duši a těle.
Mně by úplně stačilo kdyby přestali dělat to co dělají. Jestli prozřou a pochopí nebo ne je mi při tom víceméně jedno a mír v duši je taky jejich osobní věc do které mi nic není 
Není tady

normální chlap napsal(a):
luděk napsal(a):
otazkou je co chcete:
anebo aby došli na základě karmy k pochopení a osvícení a získali mír a pokoj v duši a těle.Mně by úplně stačilo kdyby přestali dělat to co dělají. Jestli prozřou a pochopí nebo ne je mi při tom víceméně jedno a mír v duši je taky jejich osobní věc do které mi nic není
no vidíš, a mě to jedno není. nepřeji si aby někdo trpěl, není to důstojné člověka , jeho původu a poslání. a hlavně, nemusí to tak být.
byla tady řeč o hříchu - zlo
největší hřích na světě je nevědomost , neznalost. ta přináší utrpení své i cizí
Není tady

luděk napsal(a):
otazkou je co chcete:
anebo aby došli na základě karmy k pochopení a osvícení a získali mír a pokoj v duši a těle.Mně by úplně stačilo kdyby přestali dělat to co dělají. Jestli prozřou a pochopí nebo ne je mi při tom víceméně jedno a mír v duši je taky jejich osobní věc do které mi nic není
a když přestanou dělat co dělají, a zmizí z povědomí u tebe i jiných, uleví se tobě a taky ostatním ?
osobně si myslím, že se vůbec nic nestane
Není tady

rina napsal(a):
V tomhle životě ne. Své prohřešky ponesou jako karmu do své reinkarnace, a ty budeš určitě ten, co je bude 24×365 šlehat ostnatým drátem.
no to je právě omyl, do reinkarnace se prohřešky jako zátěž nenesou. pouze jako info o věcech svých , prožitých .
Není tady

luděk napsal(a):
otazkou je co chcete:
je psáno a také dáno : v duchu jedno jsme. co ty na to ?
Není tady
Perfektní debata. 
Není tady
luděk napsal(a):
no vidíš, a mě to jedno není. nepřeji si aby někdo trpěl, není to důstojné člověka , jeho původu a poslání. a hlavně, nemusí to tak být. byla tady řeč o hříchu - zlo. největší hřích na světě je nevědomost , neznalost. ta přináší utrpení své i cizí
Ale já taky nechci, aby trpěli. Jediné utrpení které si pro ně dovedu představit je frustrace z toho, že mi nemůžou pro své potěšení škodit. Jinak ať si spánembohem žijí jak nejlépe umí - to snad není přání utrpení?
Není tady
luděk napsal(a):
je psáno a také dáno : v duchu jedno jsme. co ty na to ?
Zeptej se na cokoliv, potraty, výši daní nebo třeba letní čas a uvidíš, jak lidi v duchu jedno nejsou
Takže tím se vůbec netrápím, jdu si za svým, hledím, abych nikomu neškodil a ohrazuju se, když někdo škodí mně. Víc se asi dělat nedá.
Není tady
luděk napsal(a):
a když přestanou dělat co dělají, a zmizí z povědomí u tebe i jiných, uleví se tobě a taky ostatním ? osobně si myslím, že se vůbec nic nestane
Myslíš jako že přijdou jiní a budou dělat totéž?
Není tady
Selima napsal(a):
akože "bože, ja tomu nerozumiem/MY tomu nerozumieme" s tým prestal... a ja sa nedivím. Ja mám totiž pocit, že vznikla nejaká davová psychóza
a človek aby sa už pomaly bál aj priznať, že mu rozumie. (Aby "nemusel" tiež vysvetľovať, podávať hmatateľné dôkazy, alebo aby sa nestal terčom irónie, poznámok o "tláchaní", apod. ..).
To znamená, když mám jiný názor, řeknu to a nesouhlasím, to je dupkaní, davová psychóza, atd? Nemohu si udělat názor na to, co tady třeba Luděk píše, i když se to snažím pochopit, když jeho odezva na můj komentář je - nerozumíme si nebo nebudeme si rozumět. Právě proto, že si nerozumíme se ptám a snažím se to pochopit. Nejde o to, abych s tím souhlasila nebo ne, ale o to, že když mi odpoví - nebudeme si rozumět - vidím, že utíká od tématu a nechápu, proč to dělá. Díky svým schopnostem, o kterých tady píše, by se měl umět vcítit do způsobu našeho uvažování bez problémů. A když se do toho dokáže vžít, dokáže nám také vysvětlit to, co potřebujeme tak, abychom to pochopili. A když vidím, že to nezvládá, nemůže se snad nikdo divit, že mi to připadá divné. Na to, abych se dokázala vžít do toho, jakým způsobem někdo chápe to, o čem s ním mluvím, jakým způsobem myslí a na základě toho mu vysvětlit věci, kterým nerozumí tak, aby je pochopil, nemusím mít žádné "zázračné" vlastnosti. K tomu stačí psycho trénink(y), které jsem ze zájmu absolvovala já i někteří moji přátelé. A pokud je člověk trošku chápavější, nemá s tím problém. A nemá zapotřebí končit se slovy - nerozumíme si.
Není tady

Zcela souhlasím! 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Perfektní debata.
Líbí se ti? Tak přidej něco ze svých osobních zkušeností ze světa telepatů a šamanů...
Není tady

luděk napsal(a):
a když přestanou dělat co dělají, a zmizí z povědomí u tebe i jiných, uleví se tobě a taky ostatním ? osobně si myslím, že se vůbec nic nestane
Myslíš jako že přijdou jiní a budou dělat totéž?
No to jsem teda opravdu zvědavá na odpověď!
Není tady
rina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Perfektní debata.
Líbí se ti? Tak přidej něco ze svých osobních zkušeností ze světa telepatů a šamanů...
To jde mimo mě. Osobní zkušenosti- projektantsví, konstruktérství,
oprava baráku, chalupy, starožitných hodin, auta.............
Není tady

Tak v jakěm ohledu se ti líbí?
Není tady

Na nášho premiéra, ktorý nadával skoro všetkým zaradom a plakal nad ministrom hospodárstva, už došlo... 
Není tady
Petr100 napsal(a):
rina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Perfektní debata.
To jde mimo mě. Osobní zkušenosti- projektantsví, konstruktérství,
oprava baráku, chalupy, starožitných hodin, auta.............
Třeba, kdybys u těch činností používal sedmý smysl nebo vnitřní hlas, šlo by to samo. 
Není tady

Selima napsal(a):
Divné, od Sel.
Když napíšeš "darmo", nebo tak nějak, zrovna na jeho (podle mě docelna stěžejní )příspěvek, a potom píšeš, že kdosi dupe, přijde mi, jako když přispívaš jen jaksi sporadicky, nečteš všecko, ale máš potřebu přispívat, ok.
Sel, jsi
.
Často 
Není tady

luděk napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Luďku kontrolní otázka. Když na každého jednou dojde bude to i Babiš, Šilerka.....................................???
otazkou je co chcete:
Aby sa na vete nastolila aspoň približná rovnováha - nech to už znamená to prvé, alebo to druhé.
Není tady

luděk napsal(a):
luděk napsal(a):
otazkou je co chcete:
no vidíš, a mě to jedno není. nepřeji si aby někdo trpěl, není to důstojné člověka , jeho původu a poslání. a hlavně, nemusí to tak být.
byla tady řeč o hříchu - zlo
největší hřích na světě je nevědomost , neznalost. ta přináší utrpení své i cizí
Hm, tu zasa nesúhlasím ja... Ja mám pri zle - a teda aj hriechu - ako hlavý rozoznávací znak ÚMYSEL. A ten mi pri nevedomosti celkom chýba. (Odhliadnuc teda aj od biblického Nevedomosť hriechu nečiní...)
Není tady
Tady bych se spíš přiklonil k Luďkovi, protože nevědomost může být hřích. Asi nikdo nezhřeší tím, že nebude vědět jak zní Maxwellovy rovnice, ale když třeba nebude vědět, že má zabezpečit zabijačkovou polévku aby do ní nespadlo kolem pobíhající malé děcko, to už hřích je. Právníci na to mají výraz "nevěděl, ač vzhledem ke svým poměrům mohl a měl vědět" a soudy za to dávají tresty za nedbalost. Úmysl netřeba, dítě je mrtvé a polévka zkažená.
Není tady