29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslím, že teď právě došlo na mnohé z nás
Není tady
Ve smyslu koronaviru.
Myslím, že lidstvo se hodně pročistí. Nejenom smrtí mnohých z nás.
Není tady
rina napsal(a):
Ve smyslu koronaviru.
Myslím, že lidstvo se hodně pročistí. Nejenom smrtí mnohých z nás.
No, to asi ano. Teda určitě. Koronavirus - to je nyní velké téma. Ale nechci ho tu rozebírat, neb teorií, co je to, proč je to, co za tím je....je spousta. A těžko si jednu z nich vybrat. Nicméně ne asi všechno, jak se tu prezentuje, je pravda.
Ale já jsem tím myslela něco jiného - že záleží na každém z nás, jak žije a co žije, a jaké si pak za to nese následky. Nebo-li je to o zodpovědnosti každého z nás za to, co kdy udělal, na co jen i pomyslel. Neb i myšlenky jsou energie.
Není tady
To já vím, co jsi myslela. Jenže vzhledem k tomu, že nevěřím na karmu ani opakování dalších životů, takže musím odpovědět, že ne, nedojde.
Někteří hříšníci zemřou bez toho, aby své hříchy odčinili. Slovem hřích vyjadřuju "zlo".
Není tady
rina napsal(a):
To já vím, co jsi myslela. Jenže vzhledem k tomu, že nevěřím na karmu ani opakování dalších životů, takže musím odpovědět, že ne, nedojde.
Někteří hříšníci zemřou bez toho, aby své hříchy odčinili. Slovem hřích vyjadřuju "zlo".
Ono se to ale netýká jen toho, co a jak bylo v minulosti a co bude v budoucnosti (tím myslím minulé a budoucí životy). Ale i tady, v tomhle životě. Že podle toho, jak se chováme, jak jednáme, to se pak k nám vrátí. Jedná se o to, že všechno je energie, i my jsme vlastně energie, jen v drobet "hutnějším" provedení . A tak i všechno naše konání je vlastně energetická záležitost, která se nám nějakým způsobem vrátí zpět.... Ale máš pravdu, je řeč i o věcech budoucích. Protože pokud se to "nestihne" vrátit v životě tomto, tak to člověka dožene v životě dalším
. A bez ohledu na to, zda tomu věříme nebo ne
Není tady
Toto říkává moje maminka, když hodný člověk má takříkajíc smůlu a těžký život. Že zřejmě trpí za nějakého předka.
Já to mám jak Rina, na minulé ani budoucí životy nevěřím a rčení "na každého jednou dojde" nepovažuji za pravdivé.
Není tady
Opakovaná zkušenost: Slušní a hodní to v životě opakovaně schytávají... A to, že se na každou svini voda vaří, se bohužel stává dost zřídkakdy......
Není tady
Není tady
vrabčák napsal(a):
Opakovaná zkušenost: Slušní a hodní to v životě opakovaně schytávají...
To se jen tak říká Já jsem slušný a hodný a nic neschytávám
Naopak tomu s tou sviní docela věřím. Člověk nemůže žít jen z toho, že škodí ostatním. Takový podle mě nemůže mít šťastný život, i když to tak zdánlivě vypadá.
Upravil(a) normální chlap (10. 3. 2020 21:30)
Není tady
normální chlap napsal(a):
... Já jsem slušný a hodný a nic neschytávám
NEJSEŠ!, podle toho, jak se tady prezentuješ. Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyšíš a nevidíš!
Seš chytrej, ale seš zlej!
Není tady
Jsem hodnej, sypu ptáčkům do krmítka.
Není tady
vrabčák napsal(a):
To se jen tak říká
Já jsem slušný a hodný a nic neschytávám
Naopak tomu s tou sviní docela věřím. Člověk nemůže žít jen z toho, že škodí ostatním. Takový podle mě nemůže mít šťastný život, i když to tak zdánlivě vypadá.
Ano, to je pravda. Jednoho takového člověka znám a opravdu není šťastný.
Ale tady jde možná o to, že ho nepotkávají takové ty "rány osudu", o které si on svým přístupem koleduje a které dopadají na ty hodné, kteří si nekoledují.
Není tady
Teď jde o to, CO
Není tady
rina napsal(a):
Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyšíš a nevidíš!
Mimochodem, něco jasně dávat najevo chlapovi, to je jak hrách na stěnu házet. To musí být slovo od slova jak v učebnici matematiky, smlouvě od notáře nebo technické normě .
Není tady
vrabčák napsal(a):
A to, že se na každou svini voda vaří, se bohužel stává dost zřídkakdy......
Souhlasím
Není tady
Judyna napsal(a):
Teď jde o to, CO
...aby třeba vrabčákovi nezaskočilo
Není tady
keito napsal(a):
Tak mě napadlo hodit sem další přísloví, dle mého opět velmi pravdivé
. Uvidím, jestli se mnou zde přítomní budou souhlasit nebo budou oponovat. Nechám se překvapit
Myslím, že to platí na sto procent. Každý má, co si zaslouží, resp. to, co si vybral.
Není tady
Rčení z názvu podle mě je vyjádřením spíše pomsty/trestu, než zásluh.
Upravil(a) rina (11. 3. 2020 11:09)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Mám ze svého okolí vypozorováno to samé. Souhlasím s tím.
Někde tu je...
rina napsal(a):
Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyšíš a nevidíš!
Mimochodem, něco jasně dávat najevo chlapovi, to je jak hrách na stěnu házet. To musí být slovo od slova jak v učebnici matematiky, smlouvě od notáře nebo technické normě
.
Třeba takhle?
Seš chytrej, ale seš zlej!
Upravil(a) rina (11. 3. 2020 12:39)
Není tady
Jo, to už je lepší
Není tady
Judy, vrabčáci se jen tak nedají.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Mám ze svého okolí vypozorováno to samé. Souhlasím s tím.
otázkou je proč...
staří lidé říkali , koho pánbu miluje toho křížkem navštěvuje.
lépe řečeno je - kdo je dobrý , musí si pro svůj duchovní růst něco vytrpět. v praxi to tak je. podobrých lidech se ti špatní vozí a přitom jim dávají k dispozici duchovní růst ti dobří se mají na kom učit.
Není tady