1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Myslím, e teď právě dolo na mnohé z nás
Není tady
Ve smyslu koronaviru.
Myslím, e lidstvo se hodně pročistí. Nejenom smrtí mnohých z nás.
Není tady
rina napsal(a):
Ve smyslu koronaviru.
Myslím, e lidstvo se hodně pročistí. Nejenom smrtí mnohých z nás.
No, to asi ano. Teda určitě. Koronavirus - to je nyní velké téma. Ale nechci ho tu rozebírat, neb teorií, co je to, proč je to, co za tím je....je spousta. A těko si jednu z nich vybrat. Nicméně ne asi vechno, jak se tu prezentuje, je pravda.
Ale já jsem tím myslela něco jiného - e záleí na kadém z nás, jak ije a co ije, a jaké si pak za to nese následky. Nebo-li je to o zodpovědnosti kadého z nás za to, co kdy udělal, na co jen i pomyslel. Neb i mylenky jsou energie.
Není tady
To já vím, co jsi myslela. Jene vzhledem k tomu, e nevěřím na karmu ani opakování dalích ivotů, take musím odpovědět, e ne, nedojde.
Někteří hříníci zemřou bez toho, aby své hříchy odčinili. Slovem hřích vyjadřuju "zlo".
Není tady
rina napsal(a):
To já vím, co jsi myslela. Jene vzhledem k tomu, e nevěřím na karmu ani opakování dalích ivotů, take musím odpovědět, e ne, nedojde.
Někteří hříníci zemřou bez toho, aby své hříchy odčinili. Slovem hřích vyjadřuju "zlo".
Ono se to ale netýká jen toho, co a jak bylo v minulosti a co bude v budoucnosti (tím myslím minulé a budoucí ivoty). Ale i tady, v tomhle ivotě. e podle toho, jak se chováme, jak jednáme, to se pak k nám vrátí. Jedná se o to, e vechno je energie, i my jsme vlastně energie, jen v drobet "hutnějím" provedení . A tak i vechno nae konání je vlastně energetická záleitost, která se nám nějakým způsobem vrátí zpět.... Ale má pravdu, je řeč i o věcech budoucích. Protoe pokud se to "nestihne" vrátit v ivotě tomto, tak to člověka doene v ivotě dalím
. A bez ohledu na to, zda tomu věříme nebo ne
Není tady
Toto říkává moje maminka, kdy hodný člověk má takříkajíc smůlu a těký ivot. e zřejmě trpí za nějakého předka.
Já to mám jak Rina, na minulé ani budoucí ivoty nevěřím a rčení "na kadého jednou dojde" nepovauji za pravdivé.
Není tady
Opakovaná zkuenost: Sluní a hodní to v ivotě opakovaně schytávají... A to, e se na kadou svini voda vaří, se bohuel stává dost zřídkakdy......
Není tady
Není tady
vrabčák napsal(a):
Opakovaná zkuenost: Sluní a hodní to v ivotě opakovaně schytávají...
To se jen tak říká Já jsem sluný a hodný a nic neschytávám
Naopak tomu s tou sviní docela věřím. Člověk nemůe ít jen z toho, e kodí ostatním. Takový podle mě nemůe mít astný ivot, i kdy to tak zdánlivě vypadá.
Upravil(a) normální chlap (10. 3. 2020 21:30)
Není tady
normální chlap napsal(a):
... Já jsem sluný a hodný a nic neschytávám
NEJSE!, podle toho, jak se tady prezentuje. Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyí a nevidí!
Se chytrej, ale se zlej!
Není tady
Jsem hodnej, sypu ptáčkům do krmítka.
Není tady
vrabčák napsal(a):
To se jen tak říká
Já jsem sluný a hodný a nic neschytávám
Naopak tomu s tou sviní docela věřím. Člověk nemůe ít jen z toho, e kodí ostatním. Takový podle mě nemůe mít astný ivot, i kdy to tak zdánlivě vypadá.
Ano, to je pravda. Jednoho takového člověka znám a opravdu není astný.
Ale tady jde moná o to, e ho nepotkávají takové ty "rány osudu", o které si on svým přístupem koleduje a které dopadají na ty hodné, kteří si nekoledují.
Není tady
Teď jde o to, CO
Není tady
rina napsal(a):
Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyí a nevidí!
Mimochodem, něco jasně dávat najevo chlapovi, to je jak hrách na stěnu házet. To musí být slovo od slova jak v učebnici matematiky, smlouvě od notáře nebo technické normě .
Není tady
vrabčák napsal(a):
A to, e se na kadou svini voda vaří, se bohuel stává dost zřídkakdy......
Souhlasím
Není tady
Judyna napsal(a):
Teď jde o to, CO
...aby třeba vrabčákovi nezaskočilo
Není tady
keito napsal(a):
Tak mě napadlo hodit sem dalí přísloví, dle mého opět velmi pravdivé
. Uvidím, jestli se mnou zde přítomní budou souhlasit nebo budou oponovat. Nechám se překvapit
Myslím, e to platí na sto procent. Kadý má, co si zaslouí, resp. to, co si vybral.
Není tady
Rčení z názvu podle mě je vyjádřením spíe pomsty/trestu, ne zásluh.
Upravil(a) rina (11. 3. 2020 11:09)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Mám ze svého okolí vypozorováno to samé. Souhlasím s tím.
Není tady
rina napsal(a):
Mnozí tady ti to dávaj jasně najevo, ale ty neslyí a nevidí!
Mimochodem, něco jasně dávat najevo chlapovi, to je jak hrách na stěnu házet. To musí být slovo od slova jak v učebnici matematiky, smlouvě od notáře nebo technické normě
.
Třeba takhle?
Se chytrej, ale se zlej!
Upravil(a) rina (11. 3. 2020 12:39)
Není tady
Jo, to u je lepí
Není tady
Judy, vrabčáci se jen tak nedají.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Mám ze svého okolí vypozorováno to samé. Souhlasím s tím.
otázkou je proč...
staří lidé říkali , koho pánbu miluje toho kříkem navtěvuje.
lépe řečeno je - kdo je dobrý , musí si pro svůj duchovní růst něco vytrpět. v praxi to tak je. podobrých lidech se ti patní vozí a přitom jim dávají k dispozici duchovní růst ti dobří se mají na kom učit.
Není tady