3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Moooc gratuluju.....určitě to bude super, hlavně si to krásně uij a ničím se nestresuj. My se brali loni v srpnu a musím říct, e to fakt stálo za to...nádhernej den se vím vudy
Není tady
BLUE napsal(a):
Moooc gratuluju.....určitě to bude super, hlavně si to krásně uij a ničím se nestresuj. My se brali loni v srpnu a musím říct, e to fakt stálo za to...nádhernej den se vím vudy
Ahoj Blue, tak jaka byla dovolena?
Není tady
alexxandra napsal(a):
Klaris, taky se přidávám ke gratulaci, jak tak koukám, asi jsme rodily skoro stejně co? Já 25. prosince v 5:39, co ty?
Alex já rodila 29.12.05 v 18.50
Není tady
Taky se přidávám ke gratulacím....přeju hlavně hezké počásko a usměvavé lidi vude okolo....my jsme se brali také loni v srpnu a vylo to ve na jedničku, tak a´t máte krásné vzpomínky jako my...
Není tady
sillwan - ahóóó :-) no dovolená byla super ale teď mám ílený nervy, na UTZ jdu a ve čtvrtek a u se nemůu dočkat. bojím se co mi řeknou a jestli jsme vůbec těhu a hlavně jestli je to v pořádku
Není tady
Vem díky za přání, pak určitě podám info jak to vechno dopadlo ..
Není tady
Klaris napsal(a):
Vem díky za přání, pak určitě podám info jak to vechno dopadlo
..
Není tady
Klárko přeju ti, aby ti vechno vylo tak jak si představuje. My budeme mít v červenci 1 rok od svatby a můu říct, e to byl opravdu nejhezčí den v ivotě (a za pár měsíců mě čeká dalí).
Není tady
Tak holky atičky definitivně vybrány a zaplacena záloha. Sice to je morda 5800kč i s doplňkama, ale snad se nebudu vdávat několikrát
.. Objednala jsem skoromuovi koili a jetě si musí vyzkouet oblek.. Pomalu to vechno dávám do kupy a u jsem skoro na 50tis, no mazec
, hlavně e si to uijeme a pořádně zapijeme
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Páni, to se ti to krátí co??
jo jo, letí to, polu ti foto těch atů co mám vybraný , musela jsem se v nich vyfotit a prokonzultovat
Není tady
Jsou krááááááásný, bude hezounká nevěsta. Polu ti svou fotku - pravda u z premiéry a navíc s Kachničkou v bříku
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Jsou krááááááásný, bude hezounká nevěsta. Polu ti svou fotku - pravda u z premiéry a navíc s Kachničkou v bříku
Ok super, díky
Není tady
Akorát jsem se tak necitěla . Bylo to zrovna to nejhorí moje těhu období - 8měsíc. Brali jsme se v rámce akce zet, take termín a do 14dnů svatba
. aty - nebylo z čeho vybírat, do ničeho jsem nevela, o botech nemluvě, ladná noka - alá kůly bez kotníků
. Ale griotečku jsem si dala
Není tady
Klaris napsal(a):
Kamči byla jsi krááássnááá těhu nevěsta
![]()
![]()
![]()
Klaris posím posím-já chci taky fotečku atiček?? Já se vdávala v pátek 16.6., tak mám výběr atů jetě v ivé paměti-hrozně ráda se podívám. Děkujíííííííí. handulina.v@seznam.cz
Není tady
hanina napsal(a):
Klaris napsal(a):
Kamči byla jsi krááássnááá těhu nevěsta
![]()
![]()
![]()
Klaris posím posím-já chci taky fotečku atiček??
Já se vdávala v pátek 16.6., tak mám výběr atů jetě v ivé paměti-hrozně ráda se podívám. Děkujíííííííí. handulina.v@seznam.cz
OK posílám
Není tady
ahojky vem jsem tady nova.ja a muj pritel se berem v srpnu a jsem stastna protoze mame 3 leteho chlapecka.budeme to mit v nachode na radnici a foceni na zamku sice puvodne jsme se chteli vzit na zamku ale cena se nam zdala moc draha
Není tady