29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moooc gratuluju.....určitě to bude super, hlavně si to krásně užij a ničím se nestresuj. My se brali loni v srpnu a musím říct, že to fakt stálo za to...nádhernej den se vším všudy
Není tady
BLUE napsal(a):
Moooc gratuluju.....určitě to bude super, hlavně si to krásně užij a ničím se nestresuj. My se brali loni v srpnu a musím říct, že to fakt stálo za to...nádhernej den se vším všudy
Ahoj Blue, tak jaka byla dovolena?
Není tady
alexxandra napsal(a):
Klaris, taky se přidávám ke gratulaci, jak tak koukám, asi jsme rodily skoro stejně co? Já 25. prosince v 5:39, co ty?
Alex já rodila 29.12.05 v 18.50
Není tady
Taky se přidávám ke gratulacím....přeju hlavně hezké počásko a usměvavé lidi všude okolo....my jsme se brali také loni v srpnu a vyšlo to vše na jedničku, tak a´t máte krásné vzpomínky jako my...
Není tady
sillwan - ahóóó :-) no dovolená byla super ale teď mám šílený nervy, na UTZ jdu až ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat. bojím se co mi řeknou a jestli jsme vůbec těhu a hlavně jestli je to v pořádku
Není tady
Všem díky za přání, pak určitě podám info jak to všechno dopadlo ..
Není tady
Klaris napsal(a):
Všem díky za přání, pak určitě podám info jak to všechno dopadlo
..
Není tady
Klárko přeju ti, aby ti všechno vyšlo tak jak si představuješ. My budeme mít v červenci 1 rok od svatby a můžu říct, že to byl opravdu nejhezčí den v životě (a za pár měsíců mě čeká další).
Není tady
Tak holky šatičky definitivně vybrány a zaplacena záloha. Sice to je morda 5800kč i s doplňkama, ale snad se nebudu vdávat několikrát
.. Objednala jsem skoromužovi košili a ještě si musí vyzkoušet oblek.. Pomalu to všechno dávám do kupy a už jsem skoro na 50tis, no mazec
, hlavně že si to užijeme a pořádně zapijeme
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Páni, to se ti to krátí co??
jo jo, letí to, pošlu ti foto těch šatů co mám vybraný , musela jsem se v nich vyfotit a prokonzultovat
Není tady
Jsou krááááááásný, budeš hezounká nevěsta. Pošlu ti svou fotku - pravda už z premiéry a navíc s Kachničkou v bříšku
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Jsou krááááááásný, budeš hezounká nevěsta. Pošlu ti svou fotku - pravda už z premiéry a navíc s Kachničkou v bříšku
Ok super, díky
Není tady
Akorát jsem se tak necitěla . Bylo to zrovna to nejhorší moje těhu období - 8měsíc. Brali jsme se v rámce akce zet, takže termín a do 14dnů svatba
. Šaty - nebylo z čeho vybírat, do ničeho jsem nevešla, o botech nemluvě, ladná nožka - alá kůly bez kotníků
. Ale griotečku jsem si dala
Není tady
Klaris napsal(a):
Kamči byla jsi krááássnááá těhu nevěsta
![]()
![]()
![]()
Klaris posím posím-já chci taky fotečku šatiček?? Já se vdávala v pátek 16.6., tak mám výběr šatů ještě v živé paměti-hrozně ráda se podívám. Děkujíííííííí. handulina.v@seznam.cz
Není tady
hanina napsal(a):
Klaris napsal(a):
Kamči byla jsi krááássnááá těhu nevěsta
![]()
![]()
![]()
Klaris posím posím-já chci taky fotečku šatiček??
Já se vdávala v pátek 16.6., tak mám výběr šatů ještě v živé paměti-hrozně ráda se podívám. Děkujíííííííí. handulina.v@seznam.cz
OK posílám
Není tady
ahojky všem jsem tady nova.ja a muj pritel se berem v srpnu a jsem stastna protoze mame 3 leteho chlapecka.budeme to mit v nachode na radnici a foceni na zamku sice puvodne jsme se chteli vzit na zamku ale cena se nam zdala moc draha
Není tady