6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak se Vám maminy a skoro maminy musím pochlubit. Rozhodli jsme se, e se v září s přítelem vememe . . Začínám pomalinku ve zařizovat. Nejdřív jsem byla zastáncem se oddat a hotovo, ale pak jsem si uvědomila, e bychom si to měli pořádně uít, tak to bude taková klasická svatbička s rodinkou a odpoledne s kamarády.. Na úřadě se smáli, e je to teďka moderní, nejdřív dítě a pak svatba.. Aspoň se Adu nebude vyptávat kde zrovna byla
Není tady
Tak to gratuluju! Mně u se jedna svatba před deseti lety přihodila, vydrelo nám to jen sedm let. Brali jsme se příli mladí. Ale jsem teď spokojená a můj bývalý taky, tak to má být.
Není tady
klaris, tak to moc gratuluju - můj brácha se enil letos a vagrová u měla pěkný pupík. No a s sebou měli jetě svou dvouletou dceru a dělali si srandu, e jim aspoň nikdo nemůe říct, e by to bylo kvůli těhotenství
a mimochodem, září je kráásný měsíc (my se taky brali v září...)
Není tady
My chtěli takhle na podzim, třeba u bude Adu apkat, kdy je tak akční haha...
Není tady
Jéé to je pěkný, moc gratuluju. Já u se tomu úspěně 7 let bráním, ale vypada to, e se malou Michalkou uzavírá kruh a já budu polapena
Není tady
Klarisko tak to moc a moc gratuluju!!!! My budeme mít s manou v červenci roční výročí. Stále na to vzpomínám a kochám se fotkama.
Není tady
klaris moc gratuluju.. já se vdávám za 2 měsíce...pomalu se to blíí a já začínám mít čím dál tim větí nervíky..
Není tady
Klaris gratuluju ke svatbě, hezky si to uijte
Andrejko u za 2 měsíce??? Vdy jsi nedávno psala e jste se rozhodli e se vemete... To to letí
tino zrovna jsem chtěla napsat "nechce mi říct e jste se brali taky v květnu" kdy jsem si vzpomněla e u jsi to jednou psala 30.5 to budeme mít 3 roky a u se těim jak se hezky napapám na večeři...
Není tady
Klaris, gratuluju a to zari je nejlepsi volba. Muzu potvrdit, letos 14. zari spolu budeme uz 4 roky, bylo nadherne, babi leto, jeste teplicko....no proste romantika. Urcite si to uzijte, Aduska uz ti ponese zavoj...:-)))))
Není tady
Andrajko, nerviky nemej, svatba je krasna vec i kdyz vsechno nevyjde podle planu. Nam treba lilo jako z konve a to jsme to meli mit v pruhonicky zahrade ale vubec to nevadilo, o tom to neni. Preju ti, aby jsi si to maximalne uzila a nicim se nenervovala!!!! Tobe Klaris taky! Trochu vam zavidim, my porad premyslime, jak si to zopakovat, aniz by jsme se museli rozvadet :-).
Není tady
klaris gratuluju, sice jsem si to sama nezazila, ale kdyz holky pisou jak je to fajn...-))) hlavne si to uzij bez stresu, a zari bude dobry, nekolik zarijovych svateb jsem absolvovala, treba loni tri a byly dobre vsechny:-) sice na jedne me kamosce neveste rekl tchan ze ji proste nema rad, ta skoncila cely vecer v slzach, ale jinak tam bylo veselo:-)))))
Není tady
to jo,a to si me a jeste jednu kamosku co jsme tam byly venku testoval, jestli stojime za nevestou, a i nam rikal jaka je.... no my se ji zastavaly, je to nase spolubydlo z koleji a fajn holcina. no a pak nakonec jsme byly jen blbe inzenyrky ekonomie, zatimco on byl inza stavar. proste magor!!
Není tady
ja nevim co mu vadilo, proste neni ten typ zenske co obdivne hledi na chlapa a uznava ho jako boha, proste normalni baba, ktera bere chlapy a zenske na stejne urovni, on byl takovy ten macho, kdy jeho zenuska k nemu hrozne vzhlizela
Není tady
Petra24 napsal(a):
Klaris gratuluju ke svatbě, hezky si to uijte
Andrejko u za 2 měsíce??? Vdy jsi nedávno psala e jste se rozhodli e se vemete... To to letí
tino zrovna jsem chtěla napsat "nechce mi říct e jste se brali taky v květnu" kdy jsem si vzpomněla e u jsi to jednou psala 30.5 to budeme mít 3 roky a u se těim jak se hezky napapám na večeři...
my dneska udali dítě tchánům a li na večeři, i kdy tři roky to budou přesně za týden
Není tady
Klaris, taky se přidávám ke gratulaci, jak tak koukám, asi jsme rodily skoro stejně co? Já 25. prosince v 5:39, co ty?
Není tady
Tak dneska jsi jdu zkouet aty , jsem zvědavá jak budu vypadat ..Rovnou se i podívám na svatební kytičky, chci nějakou netradiční ..
Není tady
ráda bych se zařadila mezi gratulantky..A jednou to uděláme s přítelem taky takhle, i kdy mě se do svatby vůbec nechce......A je pravda, e malá se nebude alespoň divit,kdyby na svatbě nebyla jako syn mé kamarádky, která se "musela vdávat" a on kdy s ní prohlíí svatební foto a ptá se kde je on a ona mu řekne e v bříku,tak si myslí e ho snědla...
A stou netradiční kytkou naprosto souhlasím!!!!
Není tady
Není tady
Já se opoděně taky přidávám ke gratulacím Klárko, ve nej do společného ivota. Já se vdávala v 8.měsíci, snad v tom nejhorím období těhu, a nemohla jsem si dát ani po tamprli . My se ale rozhodli ze dne na den, a do 14dnů byla svatba, take jsem ani nestihla mít břichabol .
Není tady
Jo díky moc.. Já se těhu nechtěla vdávat abych si to taky mohla pořádně uít a zapít ..Dneska neměli ty moje vyhlídnutý atičky , ale paní mi nabídla e se mám stavit přítí týden a zkouet jak se mi bude chtít a vechny si nafotit a v klidu vybrat co se mi nejvíc bude líbit, take super. Na to se těim, to si to pěkně uiju ..
Není tady