Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 3. 2020 11:37

susylefty
♥------

Já (42) více sexu než manžel (52)

Ahoj,

delsi dobu mam vetsi chut na intimnosti nez manzel. Je mi 42, jemu 52, jsme spolu asi 20 let. Spime spolu dvakrat tydne, chtela bych aspon trikrat. Posledni dobou se tim citim jak posedla, cekam na den, kdy spolu zase budeme. Potrebovala bych se nejak utlunit, protoze zacinam uz byt podrazdena. Nejde jen o sexualni uvolneni, ze bych si to jako delala mezitim sama, ale o to, ze chci, aby me libal a dotykal se me on. V sexu si rozumime, mysli na me, vzdy me uspokoji, jenze cim vice se mi to libi, tim chci vice. Manzel vydrzi od predehry celkem dlouho, ceka na me, neni to jen sup sup a konec. Jenze ja jsem pak jak nadrzena, druhy den po sexu je to dobre, ale treti na to porad myslim, az to vecer bude. Jak se toho zbavit nebo primet manzela k castejsimu sexu? Pripadam si najednou jak na zacatku vztahu, kdy na to porad myslim. Potom pres den se ho chci porad dotykat, rano se objimat pod perinou. Vlastne kazde rano se prisunu ja nebo me pritahne on k sobe a obejmeme se a drzime za ruce. Co s tim, aby mi stacilo dvakrat tydne? Pripadam si jak blazen ovladany sexem.

Není tady

#2 8. 3. 2020 10:36

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Já (42) více sexu než manžel (52)

Vypadá to, že Tvá potřeba není ani tak mít sex, jako spíše za tím vidím potřebu blízkosti. Podle všeho manžel je tedy vzhledem k věku a délce vztahu sexuálně až nadprůměrně aktivní. ale pořád nejsi ukojená. Jiná možnost, než promluvit o své potřebě mazlení i mimo styk asi není. Je problém si o přitulení říct? Nebo s tím rovnou začít? Prostě mám chu, tak mu dám pusu, řeknu pár hezkých slov, pohladím...to nefunguje?

Není tady

#3 8. 3. 2020 15:21

susylefty
♥------

Damila napsal(a):

Vypadá to, že Tvá potřeba není ani tak mít sex, jako spíše za tím vidím potřebu blízkosti. Podle všeho manžel je tedy vzhledem k věku a délce vztahu sexuálně až nadprůměrně aktivní. ale pořád nejsi ukojená. Jiná možnost, než promluvit o své potřebě mazlení i mimo styk asi není. Je problém si o přitulení říct? Nebo s tím rovnou začít? Prostě mám chu, tak mu dám pusu, řeknu pár hezkých slov, pohladím...to nefunguje?

Mas pravdu, je to i o blizkosti, my se mazlime celkem asi dost. Skoro kazdy sen. Manzel se v posledni dobe v tom lepsi, drive jsem to byla vetsinou ja, kdo se prisel pomazlit nebo dat pusu. I tak by se mi libil castejsi sex, je to intenzivnejsi a jine dotyky. To je opravdu tak nadprumerna sex. aktivita v prumeru dvakrat tydne? To lidi tohoto veku uz nemaji potrebu sexu? Moc se mi tomu nechce verit. U fungujicich vztahu spolu snad spi 2az3x tydne, ne?

Není tady

#4 8. 3. 2020 21:36

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

va
A proč mu o tom neřekneš? (Nejde doufám o předehru k reklamě)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#5 9. 3. 2020 10:11

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Vlákno promazáno. Jakékoliv další osočování nebudu tolerovat.

Není tady

#6 9. 3. 2020 15:28

Damila
♥♥♥♥♥♥-

AndreaP. napsal(a):

Vlákno promazáno. Jakékoliv další osočování nebudu tolerovat.

Zase jsem o něco přišla?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí