Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 5. 2006 22:30

muket
♥------

akne

mám 17-letého syna,kterého trápí akné. Nejprve jsme vyzkoušeli kosmetiku, poté akne poradnu v nemocnici. Má za sebou léčku trvající kolem půl roku(krémy,vodičky,antibiotika) bez zjevného výsledku. Nevím, kam se dál obrátit. Poslední resumé paní doktorky bylo, že ¨to te'd po  léčbě  antibiotiky necháme odpočinout.....a kluk má slitý celý obličej.  Já nevím, co dál. Poradí nám někdo?

Není tady

#2 3. 5. 2006 7:34

Renča1
♥♥♥----
Místo: Středočeský kraj

Re: akne

Ahoj Muket, přes půl roku se také potýkám s akné a to je mi už přes třicet. Nejprve jsem brala také antibiotika,ale ty zabírala jen po dobu co jsem je užívala. Teď jezdim od února do Prahy do centra Asklepion na laser a pomalu se dávám dohromady. Nevýhodou je, že tohle nehradí zdravotní pojišťovna. U mě je problémová partie brada,takže platím jen část, celý obličej stojí myslim 3tisíce.Ale možná by stálo za to zajet tam aspoň na konzultaci ta stojí 500,-. Také to chce pozměnit jídelníček a zdravěji se stravovat. Držim palce ať se vše vylepší, vím jak tenhle problém dokáže zamávat s psychikou.

Život je jako běh v rozvázanejch botách - dřív nebo později si stejně dáš na hubu.

Není tady

#3 9. 5. 2006 12:12

karel
Host

Myslím, že syn, až začne sexuálně žít, problémy se zmírní ne-li vymizí, do té doby doporučuji onanyi. Tyké jsem s tím měl problémy a můj syn také, zatím lze jen toto doporučit. Aknecolor, je dobrý, ale velmi vysušuje, syn má s ním problémy, pokud jej nanese na celý obličej. Za mne to nebývalo. Sirné mýdlo se používalo. Také mi maminka dělala hodně drožďovou pomazánku a polévku. Někde jsem tady četl i nějaké rady různých krémů, ale nevím kde, tak hodně štěstí

#4 21. 5. 2006 17:04

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Doporučuji kožního lékaře, který má zkušenosti s Roaccutanem.Můj syn měl také obrovské problémy a zabrala mu až tato léčba. Hodně lidí upozorńuje, že je to příliš agresivní lék (je to silný chem. vit. A), ale syn to zvládnul bez vedlejších účinků a hlavně - pleť má teď krásnou. Až na jizvy po předchozím dlouhém a neúspěšném léčení vším možným.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#5 21. 5. 2006 18:41

Ilseli
♥♥♥----

muket napsal(a):

mám 17-letého syna,kterého trápí akné. Nejprve jsme vyzkoušeli kosmetiku, poté akne poradnu v nemocnici. Má za sebou léčku trvající kolem půl roku(krémy,vodičky,antibiotika) bez zjevného výsledku. Nevím, kam se dál obrátit. Poslední resumé paní doktorky bylo, že ¨to te'd po  léčbě  antibiotiky necháme odpočinout.....a kluk má slitý celý obličej.  Já nevím, co dál. Poradí nám někdo?

Akné v tomto věku se jedná o hormonální záležitost. Skrytou příčinou bývá přecitlivělost na normální hladinu sexuálního hormonu testosteronu. Nejedná se o žádné zdravotní riziko, spíše o psychickou záležitost. V žádném případě nedoporučuji léčbu antibiotiky, které sice na určitou dobu zanícení potlačí, ale akné neléčí!  Akné je zážitost celého těla a proto by se mělo vždy léčit holisticky, ne jen kůže. Dotyční mívají k krvi nižší hladinu vitamínu A, dále je vhodné dopnit vit. skup. B,  zvýšit přísun vit. C, dále je vhodné doplnít mastné kyseliny Omega-3.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#6 29. 5. 2006 9:44

Venus
Host

muket napsal(a):

Já jsem na netu od nějaké holčiny četla neuvěřitelnou věc. Na akne ji pomohla VLASTNÍ MOČ (poradil lečitel). Vatičkou, kterou si namočí do moči, opatrně potírá uhříky - nesmrdí to. Teď prý má pleť jako mimino

#7 10. 6. 2006 16:02

vercinka
♥------

Venus napsal(a):

muket napsal(a):

Já jsem na netu od nějaké holčiny četla neuvěřitelnou věc. Na akne ji pomohla VLASTNÍ MOČ (poradil lečitel). Vatičkou, kterou si namočí do moči, opatrně potírá uhříky - nesmrdí to. Teď prý má pleť jako mimino

to je hodně zajímavý, já jsem kdysi slyšela recept na bradavice a to potírání krví při menstruaci, a to třetí den- vyzkoušela jsem to tehdy na synovi, který měl bradavici na chodidle a ejhle, pomohlo to, takže věřím i těmhle věcem... samozřejmě, když nejsou jiné zánětlivé problémy

Není tady

#8 10. 6. 2006 17:17

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Venus napsal(a):

muket napsal(a):

Moč je sterilní

Strach je malá smrt...

Není tady

#9 10. 6. 2006 17:42

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

Venus napsal(a):

muket napsal(a):

Moč je sterilní

URINOTERAPIE.
Taky jsem o tom hodně četla, dá se tak léčit i atopický exém,zelený zákal,astma,atd. Je to léčba podobného podobným. Nejlepší je koupit knížku "Urinoterapi očima lékaře" od Mudr. Vilmy Partykové.

Slyšela jsem jen chválu. smile , sama jsem to nezkoušela.

Není tady

#10 10. 6. 2006 19:28

Petr I.
♥♥-----

Exustuje také autopatie, což je potencování vlastních výměšků, nejen urina ale také třeba slin....

Není tady

#11 30. 9. 2006 15:40

adelaidah
♥♥-----

Taky jsem dostala doporučení, potírat to vlastní močí..Ale teda..spokojená jsem vůbec nebyla..zkoušela jsem to měsíc, ale pořád se plet jako u miminka nedostavuje..byla jsem z toho zklamaná..takže si myslim že pomůže u holek už je HA.. ale každý reaguje jinak jno..

Není tady

#12 30. 9. 2006 17:28

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud chceš zkoušet urinoterapii, tak by sis právě měla o tom něco přečíst. Léčba funguje jen když dodržuješ pár věcí. Určitě musíš vyloučit některý potraviny, nebo držet nějakou dietu. Podle toho, na jaký problémy to chce člověk využít.
To není jen o " potírání" .......smile - je to léčebná metoda, takž je určitě vhodný se o tom nejdřív trošku poučit...rodna

Není tady

#13 30. 9. 2006 18:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

o urinoterapii najdes vela na amateroch, velmi poucne fotky, len neviem od koho lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#14 30. 9. 2006 18:47

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

o urinoterapii najdes vela na amateroch, velmi poucne fotky, len neviem od koho lol

roll to máš taky nastudovaný, jo? lolcool
A pleť jako mimi dudlik

Není tady

#15 30. 9. 2006 18:47

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

mam dojem ze to bol nick jitkakrava a pisali ze sa velmi venuju urinoterapii
neee choysii, ja urinoterapiou liecim len misu na zachode, osobne som nikdy neskusal a ani ma to zatial nelakalo, ja som na ine veci ... ale o tom asi na sexuologickej smile

Upravil(a) Oxi (30. 9. 2006 18:48)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 1. 10. 2006 12:02

adelaidah
♥♥-----

choysia napsal(a):

Pokud chceš zkoušet urinoterapii, tak by sis právě měla o tom něco přečíst. Léčba funguje jen když dodržuješ pár věcí. Určitě musíš vyloučit některý potraviny, nebo držet nějakou dietu. Podle toho, na jaký problémy to chce člověk využít.
To není jen o " potírání" .......smile - je to léčebná metoda, takž je určitě vhodný se o tom nejdřív trošku poučit...rodna

Mnooo tak to tetička nějak zapoměla poučit..sad ale teda ta dieta mě tam trochu děsí

Není tady

#17 2. 10. 2006 22:38

adelaidah
♥♥-----

Můžu Vás poprosit o nějaký odkaz, který bude vysvětlovat co  se smí při léčbě jíst a co ne?

Není tady

#18 4. 11. 2007 17:41

moja2
♥------

Na akné je dobrý krém Elicina je to novinka,léčí a hojí jizvy po akné.

Upravil(a) moja2 (4. 11. 2007 21:36)

Není tady

#19 4. 11. 2007 22:10

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo a taky se říká, že na plet je dobré sperma.Ale vyzkoušené to nemám.Taky s akné bojuju, kdysi mi pomohlo antibiotika deoxymikoin a ted mi dělá dobře Aknepur zásyp.

Není tady

#20 4. 11. 2007 22:37

moja2
♥------

za název krému stačí dat .com nebo .cz tam je toho víc

Není tady

#21 27. 11. 2007 18:45

moja2
♥------

Koupila jsem si ten krém a už pozoruji dost výrazné zlepšení  po čtyřech aplikacích a to mám dost problematickou pleť kdo sem dá svůj email pošlu foto jak to vypadá po celkovém vyléčení.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí