|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, díky moc !!!!!!!!! jste zlaté, dneska jsem totálně ko, a pořád po tom vyšetření špiním,ale snad to přejde!!! říkál,že to mám z těch zrdcadel, která mě teda dost bolela.
Ančovičko, je mi špatně asi už týden,ale zvracela jsem jen 2 krát....naposledy dnes ráno
dneska mi bylo asi zatím nejhůře, a když jsem byla před dvěma týdny na ultrazvuku,tak tam viděl jen 3mm velkou dutinku a v ní nic, takže tvůj ultrazvuk jsem ok !!! je to úžasný pocit, jak jsem viděla takové dva pohybující se stahy , krása, tekla mi slzička
a co ty, není ti špatně ???
Není tady
Ahoj Petřičko,
to je fajn, že už jsi si změnila metřík - je krásnej 
Mně není špatně, jen trošku divně. Docela to ujde. Trošku mě bolí prsa a občas pobolívá bříško, ale jinak je to dobrý.
Petřičko, to špinění zřejmě moc nevadí - prý je to v počátcích běžné. Teda aspoň to říkal doktor Koucký v Porodnice.cz. Je to asi ale vážně z těch zrcadel. Mně totiž taky dělal prohlídku zrcadlama a v sobotu jsem pak špinila. Ale jen trošku a teď už je to dobrý, tak jsem si taky říkala, že to bylo tím.
Měj se zatím moc hezky.
Maximo, taky jsem vás dohnala
Je to skvělý!!
Já moc na netu nejsem, nemám moc času, ale brzo se na vás zase přijdu podívat.
Ahoj.
Není tady
No, taky doufám,že to bylo z toho, sám mi to řekl,že budu špinit,ale at nemam srtach,ze v děloze mam vse v poradku a spineni bude zezrdcadel z cipku a je fakt,ze me to tam tlacil docela necitelne hluboko,az me to bolelo a hned jak to vyndal,tak na nich bylo trochu krve a on rekl,ze at se nelekam,ze pred vysetrenim tam bylo cisto, nespinim moc, ani krev, ale vis jak, clevka to znepokojuje.snad to pejde. pokud je ti divne, tak je to ono....já taky porad nevedela jak to nazvat, dneska mi bylo vylozene blbe,ale jinak mi je proste divne, prsa me boli dost a hlavne bradavky a asi cekam holku, protože vypADAM JAK PUBERTAK S BEDARY
, ME ZAS BOLI KRIZE, TED LEZIM, PORAD BYCH SPALA!!
Není tady

Peti, já jsem taky jak puberťák, a je to den ode dne horší a horší
Dřív pleť jak miminko a teď.........fuj. No ale co bysme pro mimiska neudělali že???
Jinak krásnej metřík 
Upravil(a) Lucka 1 (3. 5. 2006 21:11)
Není tady
ahojky holky chci se optat zřejmě na mne leze nějaká chřipka bolesti kloubů,zubů, celková unava organismu ale bez teploty ale zároveň mám 5 dní do očekávané MS myslíte že mohu nějaké léky abych se dala do hromady 
[/url]Není tady
Petricko80 díky už to na sobě pozoruji skoro týden a nic moc změny zvýšila jsem i přísun vitamínů ale zatím bez úspěchu..... 
[/url]Není tady
Kačko, zatím si můžeš zít i více paralenu, nebo i ibuprofen, protože případné miminko ještě není připojené, zatím si žije samo za sebe, ale raději ne dlouhodobě ( chvilku to trvá než se z těla vše dostane). Hlavně se to nesnaž přechodit, mohlo by se to pořádně rozjet a to pak pro miminko není dobré.
Není tady
Petřičko psala 5 dnů do menzes, to těhotenství je na tobě znát
ne, já to myslím jen v legraci, neuraž se.
Není tady
Ahhaaaaaaaaaaa
a mi přišlo divné, že píšeš,že mimi ještě není napojené,tak to jo, to je dobré, může i brufen
jsem popleta a ještě k tomu těhotná
jupííííííííííí
Není tady
Né 5 dní do MS
test jsem si nedělala je to moc brzy..¨myslím že lékař by mi asi taky moc v téhle situaci neporadil
no asi fakt nejlépe ležet a potit se ale ......to zas není tak jednoduché a navíc co potit když nemám teplotu no uvidím co se z toho vyklube :)každopádně vám díky za rady jste hodné........
[/url]Není tady
Jasně, konečně těhu, paráááádaááááá. Jsou to krásný pocity. Blahopřeju. Bohužel musím končit. Dítko chce jít spinkat a maminka si musí jít hajnout taky aby malá usnula
Není tady
jojo, dobrou, špuntíku, ještě si pamatuji,jak jsme nedvno debatovali o bt !!! časy se mění, díky bohu!! 
Není tady
petricko80 v pohodě v těho se omlouvá všechno ....mne se to zatím netýká a co se mi kolikrát povede ze sebe dostat
až se divím 
[/url]Není tady
petricko80 jinak moc gratuluji k Těhu 
[/url]Není tady
Andrejičko asi od poloviny ledna
a ty?
[/url]Není tady
já se bohužel ještě nemůžu snažit.Jestli se chceš o mém snažení nesnažení dozvědět víc....psala jsem o tom na stránce SNAŽILKA NESNAŽILKA.POMOOOC
Není tady