6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pěkný den Maminky, zrovna se rozhoduju, jaká hotová jídla mám koupit na dovolenou. Jedeme poprvné na hory, tak zkušenosti nemám Jako se skleničkama se mi tahat vážně nechce… Jaké kupujete vy nebo jak to řešíte vy?
Není tady
Lenuliiik napsal(a):
Pěkný den Maminky, zrovna se rozhoduju, jaká hotová jídla mám koupit na dovolenou. Jedeme poprvné na hory, tak zkušenosti nemám Jako se skleničkama se mi tahat vážně nechce… Jaké kupujete vy nebo jak to řešíte vy?
V restauracích skleničky maj zdarma. Hotová jídla za obvyklé ceny. Na horách počítej s vysokohorskou přirážkou.
Chudák děcko! Toť můj názor, jestli to myslíš vážně!?!
Není tady
Nevím co maminky, ale když jsem jezdil s dětmi na "dobrodružné výpravy", tak jsme si brávali vojenské konzervované dávky, tzv. MRE. Jsou lehčí než konzervy a kvalitnější než ty hnusy co mají v supermarketech. Dají se sehnat na internetu nebo v armyshopech. Nejlepší jsou francouzské, polské (bez legrace), americké taky nejsou špatné. České nebrat :-)
Není tady
normální chlap napsal(a):
Nevím co maminky, ale když jsem jezdil s dětmi na "dobrodružné výpravy", tak jsme si brávali vojenské konzervované dávky, tzv. MRE...
Aj bych ti verila, a vyhledala bych info…, Ale tehle náně o to zř ejmě nejde, víš?
Není tady
Tak to netuším o co jde Já si představuju, že nebude mít možnost nebo čas vařit a chce se vyhnout věcem jako tohle https://www.hotovky.cz/p/veprovy-gulas , čemuž se ovšem vůbec nedivím :-)
Není tady
Tak to netuším o co jde Já si představuju...
Je to reklamátorka! Nehledá radu, vyvěsí sem reklamu.
Není tady
Šmarjá, to někomu stojí za to?
(pro pořádek, to co jsem zveřejnil já má být antireklama na vyhnutí se velkým obloukem )
Upravil(a) normální chlap (25. 2. 2020 10:32)
Není tady
Dobrá je i držková, dá se koupit.
Není tady
Kdepak možná dobrá držková ve sklenici.
Příjde reklama na něco úplně jiného.
Nebo by mohla děcka žvejkat sušené maso. To jim dlouho vydrží.
Není tady
Jo, to chápu. Taky by se mi nechtělo tahat s těma skleničkama. Ale my třeba kupujeme hotová jídla od Sunárku. Ty jsou v kapsičkách, což je pohodlný https://www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/. Kupujeme na mall, takže i doručení je pohodlný. Myslím, že na tu dovolenou bych to mohla využít...
Není tady
No vida. Ani to netrvalo tak dlouho...
Není tady
Nojo, já zírám
Není tady
No pokud se ti nechce tahat se skleničkama, tak bude jednoduší nakoupit nějaké hotovky na místě, nebo po cestě ne?
Není tady
Nojo, já zírám
A pošle další klony, aby jako diskutovaly/i a vychválí to až do nebes.
Není tady
To už asi nebude nutné, aby přesvědčila těch pár uživatelů tady. Důležité je mít zpětný link, v jiném vláknu jsme o tom mluvili v souvislosti s tím korejským spammerem
Není tady
Jó, to budeš koukat, jaká se tady rozvine plodná debata.
Není tady