Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#351 25. 7. 2006 14:49

Mazlík
♥♥♥♥---

Re: Dlouholetá nevěra

Lucie33 napsal(a):

nedělám chybu, že mu nebrečim a nehroutim se do náručí? neměl by mít občas pocit, že to není tak jednoduchý, jak se snažím před ním tvářit? jakou s tim máte zkušenost, já to zvládám, nedělám to, ale není to špatně? 1,5 měsíce po a já teda před ním slzu neuroním a snažím se dávat a dávat a bejt v pohodě. a on asi nevidí, jak strašný úsilí mě to stojí. mám strach, aby si nemyslel, že mu něco vyčítám, ale zas teda nechci bejt za supermanku, protože tak se teda rozhodně necejtim. nechci zas vypadat nějak moc šťastná, když nejsem. kde je ta pravda a ta správná cesta? abysme před sebou od začátku nehráli divadlo. myslim, že jemu taky neni tak, jak se tváří.

Lucie33, mluvíš mi z duše, dělám úplně to samý a mám i ty samé pocity a otázky, ale budu se snažit držet se rad, které jsou o reakci níže a taky si myslím, že to je to nejlepší, co můžeme udělat. Myslím si, že oni moc dobře vědí, jak nám ublížili a že si to musí sami v sobě odpustit a že když budem vyčítat, brečet apod., že je spíš otrávíme a naženeme tím spíš do náruče té druhé, protože hošánci jsou sobečci a chtějí mít hlavně klid (kéž by otravovala ta jeho nedozrálá slečna!!!!).
Je super, že existuje toto fórum, kde se můžeme vypovídat, postěžovat si, pochytat rady a zkušenosti jiných, moc to pomáhá.
Já se Ti občas i docela dobře škodolibě bavím, když vidím, jak se to v něm mele. Tuhle jsem měla na jazyku i otázku "copak dělá naše milenka", ale radši jsem ji spolkla, ještě je moc brzy. Ale snažím se být nad věcí, ignoruju ten fakt, že se nám miláček zaláskoval, občas mám depku, ale takovou svoji soukromou, ale to asi patří k tomu. V současné době bych moc chtěla posunout čas alespoň o půl roku, ale musím holt vydržet. Tak se holky držte, musí být líp!!!!!

Není tady

#352 25. 7. 2006 15:01

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

no mám to stejný, budeme teda statečný holky dál. smazala jsem teď zrovna z mobilu zprávu od Milenky, že rozhodnutí mého manžela respektuje, i když to pro ní není jednoduchý (chudák holka) a že mi přeje, ať se máme hezky, smazala jsem ze seznamu i její číslo,měla jsem jí pod "Milenka", jelikož jsem neznala jméno. tak jsem to smazala, aby si ještě děti bože kdyby na to natrefily nemyslely, že jsem lesba - haha.
jsem šťastná, že jsem vás tady objevila a že sei můžeme takhle vypovídat a sbírat ty zkušenosti, přesně jak píšeš. to je super.

Mazlík napsal(a):

Lucie33 napsal(a):

nedělám chybu, že mu nebrečim a nehroutim se do náručí? neměl by mít občas pocit, že to není tak jednoduchý, jak se snažím před ním tvářit? jakou s tim máte zkušenost, já to zvládám, nedělám to, ale není to špatně? 1,5 měsíce po a já teda před ním slzu neuroním a snažím se dávat a dávat a bejt v pohodě. a on asi nevidí, jak strašný úsilí mě to stojí. mám strach, aby si nemyslel, že mu něco vyčítám, ale zas teda nechci bejt za supermanku, protože tak se teda rozhodně necejtim. nechci zas vypadat nějak moc šťastná, když nejsem. kde je ta pravda a ta správná cesta? abysme před sebou od začátku nehráli divadlo. myslim, že jemu taky neni tak, jak se tváří.

Lucie33, mluvíš mi z duše, dělám úplně to samý a mám i ty samé pocity a otázky, ale budu se snažit držet se rad, které jsou o reakci níže a taky si myslím, že to je to nejlepší, co můžeme udělat. Myslím si, že oni moc dobře vědí, jak nám ublížili a že si to musí sami v sobě odpustit a že když budem vyčítat, brečet apod., že je spíš otrávíme a naženeme tím spíš do náruče té druhé, protože hošánci jsou sobečci a chtějí mít hlavně klid (kéž by otravovala ta jeho nedozrálá slečna!!!!).
Je super, že existuje toto fórum, kde se můžeme vypovídat, postěžovat si, pochytat rady a zkušenosti jiných, moc to pomáhá.
Já se Ti občas i docela dobře škodolibě bavím, když vidím, jak se to v něm mele. Tuhle jsem měla na jazyku i otázku "copak dělá naše milenka", ale radši jsem ji spolkla, ještě je moc brzy. Ale snažím se být nad věcí, ignoruju ten fakt, že se nám miláček zaláskoval, občas mám depku, ale takovou svoji soukromou, ale to asi patří k tomu. V současné době bych moc chtěla posunout čas alespoň o půl roku, ale musím holt vydržet. Tak se holky držte, musí být líp!!!!!

Není tady

#353 25. 7. 2006 15:38

markola1
♥♥-----

Luci, Mazlíku, nezdá se to moc spravedlivý, že zrovna ten, kdo vztah vědomě neničil, se musí přes všechny bolístky a újmy držet zuby nehty a nevyčítat, nepřipomínat...  Nevidím na tom nic špatného, když člověk občas neuhlídá emoce a ty propuknou. Ale ven by měla jít jen bolest a lítost, co už nejde udržet, ne výčitky a obvinění. Vždyť ten záletnej človíček je tu s náma taky proto, že jsme mu odpustily. On moc dobře ví, že nám ublížil a opravdu nemůže zrovna nic jinýho dělat, než se snažit být lepším partnerem. Možná se mu to vždycky nedaří a nešíkovně nám sem tam připomene, co bychom už rády vymazaly, co by i on rád vymazal.

Není tady

#354 25. 7. 2006 21:13

Ivik
♥♥♥----

Lucie33 napsal(a):

...děláš to určitě dobře,musí prostě cítit to,že i když ho máš ráda,tak bez něj ,, neumřeš"
muži si váží ženy hrdé a samostatné a nechtějí kouli na noze...občas je možné projevit slabost,ale jen občas..tummenupp
a nedávej a nedávej-pokud nedostáváš...taky s mírou...dělej jen to co se líbí TOBĚ..
o tom divadle to trochu bude-než se rozdělí role..a pak nesmíš povolit..vždyt co je život-hra -Jaký si to uděláš,takový to máš.
Abych nevypadala přemoudřele-za tímto názorem je u mě taky spousta trápení a slziček než jsem se k tomu prokousala...pussa

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#355 26. 7. 2006 8:47

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Holky, co bych za to teď dala, kdyby se ten můj chtěl vrátit. Tedy vrátit duchem - fyzicky bohužel neodešel, pořád žije část týdne se mnou a část s milenkou - samozřejmě s ní žije všechny ty příjemné věci.
Udělala bych velkou tlustou čáru a pokusila se to z mozku vymazat. Když by bylo nejhůř, vybrečela bych se tak, aby nevěděl. Vím, že by mi jí připomínalo tisíc věcí, ale věřím, že čas ty ostré hrany zjemní.
Nezapomínejte, jak strašně moc jste si přály, aby s vámi zůstal.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#356 26. 7. 2006 12:46

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

máš pravdu, pracuju na tom. není to ale jednoduchý. ale všechno to vim a snažim se zvládat. jsem ráda. a všechny ale se snažim zatlačit co nejdál, ale ještě to asi bude chvíli trvat. ale jinak máš pravdu - je to na tu bídu asi hodně dobrý. aspoň u nás bych řekla, že jo. uvidíme dál.

Salen napsal(a):

Holky, co bych za to teď dala, kdyby se ten můj chtěl vrátit. Tedy vrátit duchem - fyzicky bohužel neodešel, pořád žije část týdne se mnou a část s milenkou - samozřejmě s ní žije všechny ty příjemné věci.
Udělala bych velkou tlustou čáru a pokusila se to z mozku vymazat. Když by bylo nejhůř, vybrečela bych se tak, aby nevěděl. Vím, že by mi jí připomínalo tisíc věcí, ale věřím, že čas ty ostré hrany zjemní.
Nezapomínejte, jak strašně moc jste si přály, aby s vámi zůstal.

Není tady

#357 21. 9. 2006 8:04

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem si tak znovu pročítala tenhle svůj celý šuplíček, jestli uvidím nějaký posun a vážně, jsem trochu jinde. Spoustu věcí je jiných, jinak je cítím a možná bych je dneska řešila trochu jinak. Znovu zopakuji to co už jsem psala jinde v Luciiný diskusi, protože to sem patří a je to pokračování mého příběhu:

Já jsem si taky dala svazácký závazek, že budu dupat, dusat, ničit....... budu pokračovat ve svých krásných 14 dnech, kdy už jsem začínala být v poho.... a na milenku z vysoka kašlu.......nestojí mi za to, začínám z toho mít tak akorát zdravotní problémy, nepomůže ani přestěhování, protože pokud brouček bude chtít udělá to znovu s kteroukoliv jinou .................... a brouček? miluji ho, budu se snažit, aby nám to krásné co teď prožíváme vydrželo, pokud zklame, nestojí mi za to a pak může jít bydlet k ní do nového bytečku.....bude mne to bolet, ale....... však víte jak to myslím..... takže

SKONČILA JSEM SE SVOU HNUSNOU KÁMOŠKOU DEPKOU, KTERÁ MI RÁDA SEDÍ ZA KRKEM A AŤ JDE O DŮM DÁL!!!!!!!!!!!!

Řekla jsem to i svému broučkovi, že už se nechci trápit, nechci trápit jeho, nechci se bát jí, chci být šťastná, nemůžu slíbit, že ještě někdy nebudu smutná a nebude mi do pláče .............oslavili jsme to a pomyslnou tlustou fixou jsme udělali velkou tlustou čáru..... Vypadá to, že je šťastný. Doufám, že brzy budu šťastná i já a naučím se užívat a přijímat to, co mi život dává teď v tuto chvíli. A čeká mně ještě jeden velký moc velký úkol.............naučit se mít ráda sama sebe. To bude asi to nejtěžší.....

Všichni mi, prosím, držte palce, potřebuji to....

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#358 21. 9. 2006 8:27

Vanda
Host

Danielko, držím moc palce. Prosímtě chvíli dopoledne přestanu, musím umýt okna. Ale pak zase....To víš, pomyslně ti je budu držet pořád.

#359 21. 9. 2006 8:50

user
♥♥-----

Depku třeba shodit a co nejrychleji (dobře se to píše, hůř dělá) a když Vám pomůže i ten o koho stojíte, tak to je ten nejlepší lék.

Není tady

#360 21. 9. 2006 9:17

uzlík
♥♥♥♥♥--

Danielko,
moc ti držím palečky a vůbec i všem ostatním. Depky nás jen užírají a ubližují. A pokud nejde o zdraví, tak jde o h.... Mám vás všechny moc ráda

Není tady

#361 21. 9. 2006 11:08

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Daní, ty víš, co si já myslim i co ti přeju. tak to tu už nebudu rozepisovat. a když to občas přijde, tak jsme tu od toho. já si včera hezky jen tak zničehonic pobulela nad žehličkou, aspoň jsem měla nakropeno smilesmile a už je zas dobře. už je to takový slabší, jen to občas přijde....a zase to odejde......Daní, ty statečnej broučku, držim všechno co mám !!!!!!!!
hjartahjartahjartahjartapar

Není tady

#362 21. 9. 2006 11:09

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Luci, příště až budeš potřebovat, ti půjčím svoji napařovačku lol lol šetři si svou vodu na něco jiného !!!!

Není tady

#363 21. 9. 2006 11:10

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Luci, dostala si SZ?

Není tady

#364 21. 9. 2006 11:31

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Lucie - kropení při žehlení - to je fakt - jak to na mne přijde valím k prknu big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí