Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#301 21. 6. 2006 19:52

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Dlouholetá nevěra

adra napsal(a):

já mám zkušenost s psycholožkou takovou že mi řekla že jsem SILNA osobnost a že psycholožku nepotřebuju...blbka...ale abych jínekřivdila...asi jsem se nedokázala tak otevřít, ale spolupracovat jsem chtěla moc ale ona na mě asi šla "špatně"
Jinak i mě pomáhá kineziologie, lépe se poznat a vyznat se v sobě.

myslím, že máme něco společného.U mně by nemělo smysl psychologa ani zkoušet.Minulý týden jsem byla na rehabilitaci a nemohla jsem se uvolnit ani tam,snažila jsem se co jsem mohla, ale proste to neslo.Co je to ta kineziologie, možná by mně to také zajímalo?

Není tady

#302 22. 6. 2006 7:00

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Prostě Dando, hlavinku nahoru, prsa vystrčit, hodit na sebe něco, v čem se cítíš dobře a krapítko sexy, a přestaň ŘEŠIT. Až se ty sama budeš cítit skvěle a bude ti to tryskat z očí a ze všech pórů tvýho těla, tak jsem přesvědčená, že se v tom přestaneš babrat (promiň ten výraz) a ono nebude co ŘEŠIT !! Jemu to myslím už došlo, jenom je prostě JENOM chlap. A tvoje síla je v sebevědomí a v lásce !!! Tak a příště koukej dorazit na nějaký ten srazík, ať tě můžu obejmout. (A jestli budeš fňukat, tak ti nařežu na holou!! ) A já jsem velká holka, mně neutečeš..!!  big_smile: big_smile: big_smile:

Ahoj Dakotko, ty prostě umíš pohladit, tohle jsem hrozně potřebovala.  pussa Hrozně jsem potřebovala trochu rozesmát big_smile , to je to pravé postrčení. V mém okolí o M nevěří ví pouze dvě mé nejlepší kamarádky a ty jsou z toho smutné a v depresi a já bych se spíš potřebovala uvolnit, smát, bavit se.  Dobře při svých 158 cm vystrčím svá prsa č. 4, něco hezkého sexy už jsem si koupila a budu se snažit neřešit (vážně se budu snažit). Slibuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holky, přeji Vám všem dneska krásný den.....................smilesmilesmilesmilesmile

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#303 22. 6. 2006 15:06

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dádo, já mám taky 158/4 smile smile wink !To bolí záda, co?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#304 22. 6. 2006 15:13

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

4? tak malý? lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#305 22. 6. 2006 15:23

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

tummenupp Někdy mám strašnou chuť někomu alespoň dvě čísla dát.lol

Není tady

#306 22. 6. 2006 15:25

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já bych klidně dala ty čísla čtyři lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#307 22. 6. 2006 15:26

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Daniela02 napsal(a):

Regina napsal(a):

Já zase s někým....vissla

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#308 22. 6. 2006 15:33

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Daniela02 napsal(a):

Regina napsal(a):

Já zase s někým....vissla

tummenupptummenupp

Není tady

#309 22. 6. 2006 15:57

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jája napsal(a):

já bych klidně dala ty čísla čtyři lol

To nevim, jestli bych zvládla....?lol

Není tady

#310 22. 6. 2006 16:03

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jó,aspoň vidíte, že nemáme problémy jen s nevěrou .).

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#311 22. 6. 2006 16:23

SOFI
♥♥♥♥---

Hele lholky,
nic nerozdávejte a buďte rády, že je máte. Moje neteř měla větší 8. Mladá holka a protože ji bolela záda, tak si je nechala zmenšit. Tři měsíce ji to hnisalo a bolelo. Třikrát ji to řezali a teď to má dost ošklivé. Bude muset na plastiku. Takže buďte rády za to co vám příroda nadělila. Já si připadám jako troškař se svými trojkami. No ale vím, že jsou i menší.

Není tady

#312 22. 6. 2006 22:04

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

na velikosti nezáleží.....a buďme všechny rády, jak to máme....

Není tady

#313 28. 6. 2006 10:15

uzlík
♥♥♥♥♥--

Danielko,
myslím na tebe, jak se daří? smile

Není tady

#314 28. 6. 2006 10:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Ivana*M - odpověděl ti někdo na tu kineziologii?
Já to ještě neumím pořádně vysvětlit:-(((
je to léčba stresu pomocí svalu což ti asi nic moc neřekne
Jáji jak ty to vysvětluješ?

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#315 28. 6. 2006 10:35

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To je pravda, Dani, kde jsi, tak jdeš odpolka na ten srazík, nebo ne????

Není tady

#316 28. 6. 2006 11:02

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holčičky moje hjarta hjarta pussa pussa,

čtu babinet, občas sem tam něco málo napíšu na jiných diskusích (teď naposledy na sexuologické) big_smilebig_smile Mám pořád vypnutá prsa (na radu Dakoty), uvnitř trochu smutek (obava, aby se k ní za dva, tři měsíce nevrátil, i když teď tvrdí že už ne) - tohle nečíst ani Pan ani Axi, ale připravuji se na dovolenou. Pojedeme s M sami dva na dovolenou do Francie (malá bude v tu dobu na vodáckém táboře). Já se docela těším, ještě jsme takhle sami v cizině nebyli. 
    Dakotko, jestli na srazík dneska dorazím nevím. Psala jsem už Evě na babinet, že můj šéf si nečekaně vzpomněl zase na reporty a statistiky atd. takže uvidíme kdy mi dá podklady... je to jak zákon schválnosti.
    Uzlíčku, co děláš ty? Jakpak se máš?

Není tady

#317 28. 6. 2006 13:36

lady ZP
♥♥♥----

Zdravím vespolek, také přispěju trochou do mlýna. Nejde o můj příběh, ale mé kamarádky budeme ji říkat Jiřina. Jednoho dne nepřišel manžel večer domů a když zjistila, že ani ve tři v noci doma není, oblékla se a zašla do bytu, který měli kromě baráku a ve kterém měla bydlet jedna známá, než ji zrekonstruují barák. Něco už se na malém městě šuškalo a tak nebyla příliš překvapená, když tam manžela našla. V klidu se oblékl a jeli domů. Nakonec se dohodli, že bude lepší, když si sebere svoje věci a odstěhuje se – budeme ji říkat dáma – k dámě, okamžitě ona vyklidí půjčený byt a doplatí dlužné nájemné. Jemu se sice stěhovat moc nechtělo, ale Jiřina trvala na svém, ale nechala zadní vrátka otevřená s tím, že kdyby se mu to nelíbilo, tak se může vrátit, ale zavčas. Scénář nastínila takový : barák se prodá, aby si mohla koupit byt v nedalekém krajském městě, byt který vlastnili si nechá starší dcera (studuje VŠ v Praze, tehdy byla na rok v USA jako oper) mladší syn (kapku problémové dítě) půjde s ní, ale otec se o něj bude starat taky, nebude jim bránit. Manžel má malou firmu a docela se mu daří. Odstěhoval se, ale každý den ráno chodil do baráku zatápět, protože Jiřina se touto činností nikdy nezabývala (nechala si vysvětlit jak na to, ale nebylo to nutné) – to ho nenutila, to zkrátka dělal sám, ale navíc než vstala, měla na stole připravenou snídani. Byla z toho v šoku, proč to dělá? Takže spolu posnídali, on ji odvezl jako obyčejně do práce a jel si po své práci. Za měsíc byl zpátky doma. Nebyla klidná, proklábosily jsme několik dnů i nocí,  hodnotily všechna pro i proti, tahaly jsme ji ven, aby přišla na jiné myšlenky. Nakonec změnila svoje oblékání, účes, nechala si nalepit dlouhé nehty a chodila pravidelně na manikůru. Změn bylo hodně, nebudu je všechny vypisovat. Začala jezdit za mnou občas na víkend do Prahy, pak když už dcera byla zde na škole tak častěji a dělá to dodnes. To se stalo před šesti léty, nedávno dostala nové auto, nekontroluje mu mobil, ví že se občas s dámou sejdou, ona mu pořád volá nebo posílá SMS a nemůže se smířit s tím, že odešel – už celých šest let. Jiřina sice není žádný nadčlověk, taky z toho má nervy, ale tak nějak už se to ohrotilo, rodina funguje. Je to jenom zkráceně jeden příběh a to byla ženská, která tvrdila, že kdyby na něco takového mužovi přišla, tak to rázně rozsekne a jdou od sebe. Tak jsem byla z těch, kdo ji radil, neukvapuj se – znám je dobře oba – stejně nezůstaneš sama a kdo ví jakého osla si navetešíš k sobě. Ještě se může stát všelicos, ale zatím to jde, když se chce.    :pussa

Žít a nechat žít

Není tady

#318 28. 6. 2006 13:43

uzlík
♥♥♥♥♥--

Danielko,
tak to je prima, samy dva. To by mohlo do vašeho vztahu vznést třeba i něco nového. My také pojedem snad po 12 - ti letech samy, bez "kamarádů"., pouze naše děťátka.Těším se, ale zároveň se trošku bojím.
Jinak jsem pořád jako na houpačce, ale někdy mám pocit, že jsem taková utlumená nebo snad i vyrovnaná nebo snad se vším smířená. Nevím co to je, třeba je to nějaká únava. Nějak cítím, že si pomaloučku začínám žít sama pro sebe. Nevím, zda je to ale správné. neutral
Měj se dobře, pořád ti držím palečky. Potřebuji občasné povzbuzení
Sofi, Blanch, Žabko, kde jste?
Pa uzlík

Není tady

#319 28. 6. 2006 13:48

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

uzlík napsal(a):

Danielko,
tak to je prima, samy dva. To by mohlo do vašeho vztahu vznést třeba i něco nového. My také pojedem snad po 12 - ti letech samy, bez "kamarádů"., pouze naše děťátka.Těším se, ale zároveň se trošku bojím.
Jinak jsem pořád jako na houpačce, ale někdy mám pocit, že jsem taková utlumená nebo snad i vyrovnaná nebo snad se vším smířená. Nevím co to je, třeba je to nějaká únava. Nějak cítím, že si pomaloučku začínám žít sama pro sebe. Nevím, zda je to ale správné. neutral
Měj se dobře, pořád ti držím palečky. Potřebuji občasné povzbuzení
Sofi, Blanch, Žabko, kde jste?
Pa uzlík

Uzlíčku, určitě to dobře dopadne. I já se někdy cítím strašně unavená, vyčerpaná. A dovolenou si pořádně užij!!! a mysli hlavně, hlavně, hlavně na sebe!!! Uzlíčku, odkud jsi? Nemůžeš také někdy přijít na babinet v Praze?

Není tady

#320 28. 6. 2006 13:59

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

lady ZP napsal(a):

Zdravím vespolek, také přispěju trochou do mlýna. Nejde o můj příběh, ale mé kamarádky budeme ji říkat Jiřina. Jednoho dne nepřišel manžel večer domů a když zjistila, že ani ve tři v noci doma není, oblékla se a zašla do bytu, který měli kromě baráku a ve kterém měla bydlet jedna známá, než ji zrekonstruují barák. Něco už se na malém městě šuškalo a tak nebyla příliš překvapená, když tam manžela našla. V klidu se oblékl a jeli domů. Nakonec se dohodli, že bude lepší, když si sebere svoje věci a odstěhuje se – budeme ji říkat dáma – k dámě, okamžitě ona vyklidí půjčený byt a doplatí dlužné nájemné. Jemu se sice stěhovat moc nechtělo, ale Jiřina trvala na svém, ale nechala zadní vrátka otevřená s tím, že kdyby se mu to nelíbilo, tak se může vrátit, ale zavčas. Scénář nastínila takový : barák se prodá, aby si mohla koupit byt v nedalekém krajském městě, byt který vlastnili si nechá starší dcera (studuje VŠ v Praze, tehdy byla na rok v USA jako oper) mladší syn (kapku problémové dítě) půjde s ní, ale otec se o něj bude starat taky, nebude jim bránit. Manžel má malou firmu a docela se mu daří. Odstěhoval se, ale každý den ráno chodil do baráku zatápět, protože Jiřina se touto činností nikdy nezabývala (nechala si vysvětlit jak na to, ale nebylo to nutné) – to ho nenutila, to zkrátka dělal sám, ale navíc než vstala, měla na stole připravenou snídani. Byla z toho v šoku, proč to dělá? Takže spolu posnídali, on ji odvezl jako obyčejně do práce a jel si po své práci. Za měsíc byl zpátky doma. Nebyla klidná, proklábosily jsme několik dnů i nocí,  hodnotily všechna pro i proti, tahaly jsme ji ven, aby přišla na jiné myšlenky. Nakonec změnila svoje oblékání, účes, nechala si nalepit dlouhé nehty a chodila pravidelně na manikůru. Změn bylo hodně, nebudu je všechny vypisovat. Začala jezdit za mnou občas na víkend do Prahy, pak když už dcera byla zde na škole tak častěji a dělá to dodnes. To se stalo před šesti léty, nedávno dostala nové auto, nekontroluje mu mobil, ví že se občas s dámou sejdou, ona mu pořád volá nebo posílá SMS a nemůže se smířit s tím, že odešel – už celých šest let. Jiřina sice není žádný nadčlověk, taky z toho má nervy, ale tak nějak už se to ohrotilo, rodina funguje. Je to jenom zkráceně jeden příběh a to byla ženská, která tvrdila, že kdyby na něco takového mužovi přišla, tak to rázně rozsekne a jdou od sebe. Tak jsem byla z těch, kdo ji radil, neukvapuj se – znám je dobře oba – stejně nezůstaneš sama a kdo ví jakého osla si navetešíš k sobě. Ještě se může stát všelicos, ale zatím to jde, když se chce.    :pussa

Lady i já vždy říkala, že nikdy bych manželovu nevěru nezkousla. A vidíš, teď to zkouším a snažíme se oba dva, aby nám to znovu fungovalo. Jenom si tak občas říkám, jestli nám (hlavně M) to vydrží. Případy jako tvé kamarádky mi dávají naději, že to celé může být za čas jenom jeden velký ošklivý sen a my máme šanci být zase milující se rodina. hjarta pussa

Není tady

#321 28. 6. 2006 14:08

zabka
♥♥♥----

Uzlicku, jsem tady, uz od pondelka cekam,jak jsi na tom s tim usmevem :-)) Koukam,ze asi ne hur ani lip, ze? No ja mela o vikendu taky po usmevu,ale zvladla jsem to a nerekla jsem nic. Nechci to kazit,kdyz vidim jak zari, ze uz nejsem smutna a nic nevycitam. Zmenil se on a ne ja ! Tak moc, ze me to nekdy podezrele,ale neminim se tim trapit a radsi si to uziju,nez to zase sklouzne do starych koleji |:-((
A jaky byl vikend u tebe?

Není tady

#322 28. 6. 2006 14:13

zabka
♥♥♥----

Daniela02 napsal(a):

lady ZP napsal(a):

Lady i já vždy říkala, že nikdy bych manželovu nevěru nezkousla. A vidíš, teď to zkouším a snažíme se oba dva, aby nám to znovu fungovalo. Jenom si tak občas říkám, jestli nám (hlavně M) to vydrží. Případy jako tvé kamarádky mi dávají naději, že to celé může být za čas jenom jeden velký ošklivý sen a my máme šanci být zase milující se rodina. hjarta pussa

No, Danielko , presne!
I dnes si rikam, ze se sama sobe divim, ze jsem nepraskla dverma a dva roky se trapila a brecela kvuli chlapovi. I on i ja vime, ze podruhy bych to uz neudelala...

Není tady

#323 28. 6. 2006 14:20

uzlík
♥♥♥♥♥--

zabka napsal(a):

Uzlicku, jsem tady, uz od pondelka cekam,jak jsi na tom s tim usmevem :-)) Koukam,ze asi ne hur ani lip, ze? No ja mela o vikendu taky po usmevu,ale zvladla jsem to a nerekla jsem nic. Nechci to kazit,kdyz vidim jak zari, ze uz nejsem smutna a nic nevycitam. Zmenil se on a ne ja ! Tak moc, ze me to nekdy podezrele,ale neminim se tim trapit a radsi si to uziju,nez to zase sklouzne do starych koleji |:-((
A jaky byl vikend u tebe?

Danielko, jsem z Prahy, ale na sraz se moc necítím.

Žabko, jsem ráda, že tě tu mám, i když moc úsměvu a spokojenosti z tebe necítím. U mě byl víkend pěkný, takový nenásilný. Večeře ve dvou v místní restauračce. Povídali jsme o práci a takových běžných věcech. Já pořád myslela na to, co by si asi tak povídal s ní. Ach jo, je to úmorné, ale také nechci nic pokazit. Druhý den jsme měli malý výlet a ten se též vydařil. On vypadá klidně a v pohodě a já se pořád nedokážu uvolnit. Je to ve mně a nevím, nevím, zda to vůbec někdy odejde. Ach jo, dnes mi do smíchu moc není, jsem pořád taková unavená.

Není tady

#324 28. 6. 2006 14:34

uzlík
♥♥♥♥♥--

zabka napsal(a):

No, Danielko , presne!
I dnes si rikam, ze se sama sobe divim, ze jsem nepraskla dverma a dva roky se trapila a brecela kvuli chlapovi. I on i ja vime, ze podruhy bych to uz neudelala...

Žabko a z čeho tak soudíš? Dalas mu to nějak jasně najevo?
Já mu dala najevo jen tu svou lásku a zároveň příšernou bolest.
Myslíš si, že i jim to trošku otevřelo oči, že je to někam posunulo? Ten můj je tak málo čitelný a vždycky byl. Je to tak těžké a složité. Já tím budu poznamenaná snad do konce života. Ať s ním, či s někým jiným.
Moc to zranilo mou duši.

Není tady

#325 28. 6. 2006 14:44

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Holky já píšu, píšu, a ono se mi to tam pořád nechce objevit. Tohle je takový malý test.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí