|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj,chtela jsem se zeptat,jestli vadi,kdyz beru HA a mam prujem-ale ne do tech 4 h.jak se pise na letacku,ale az tak treba po 8 h.,jestli to muze snizit ucinek HA.Dik
Není tady
Me napsal(a):
ahoj,chtela jsem se zeptat,jestli vadi,kdyz beru HA a mam prujem-ale ne do tech 4 h.jak se pise na letacku,ale az tak treba po 8 h.,jestli to muze snizit ucinek HA.Dik
Ahoj, ja si myslim, ze ne. Pokud beres prasky uz delsi dobu a pravidelne, tak si myslim, ze nic nehrozi!
Souhlasím s Janou... Taky se mi to párkrát stalo, možná i po míň jak 8 hodinách a v pohodě!

Není tady
Neeee, ničeho se neboj, já mám průjem dost často, ale ještě jsem bohužel:(neotěhotněla. Tak se fakt neboj, já beru antikoncepci již 4 roky
Není tady