|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
HLEDÁM KAMARÁDKU,JE MI 37.JSEM PLNĚ INVALIDNÍ.ZAJÍMÁM SE O KOSMETIKU AVON A LR..MÁM RÁDA PŘÍRODU,BESKYDY JESENÍKY.JSEM Z OSTRAVY.RÁDA SI ZAJDU I NA KAFÍČKO,MÁM 19 LETÉHO SYNA MARTINA A 8 LETÉHO PEJSKA DASTYHO.
Není tady
Ahoj!
Jestli ti bude stačit popovídání po netu, tak se hlásím na pozici kamarádky. Jsem od Jablonce nad Nisou, je mi 35 let, mám dvě "miminka" (15 a skoro 17 let) a jsem rozvedená. Pokecám ráda úplně o čemkoliv. Ozvi se. Ahoj!
Není tady
ahojky jmenuji se Sylva.Rada pokecám i po netu.Wž příjdu na to jak zapojit mikrofon se sluchátkama pokud máš eisikju můžeme i mluvit jestli máš mikrofon.Pa Sylva
Není tady
Ahoj holky, jmenuji se Eva,je mi 33 a ráda s vámi pokecám
Ahoj holky!
Já bych nejdřív pokecala přes tuhle debatu, nebo přes mail - jelikož nikdy dopředu nevím, kdy se k PC dostanu. Dnes bylo tak náááááádherně, že jsem vzala kolo a jela na vzduch - jaro je děsně fajn, je kde sbírat energii. Někdy je totiž veselo a někdy smutno.... a mě ta příroda umí dobít - zase se cítím trošku silnější do toho boje se životem. A co vy? Moc vás zdravím a přeji krásný víkend. Vlasta
Není tady
AHOJKY!
Tak jsou tu ty kamarádky na pokec, nebo nejsou????? To už vás ta chuť na pokec přešla?????Holky ozvěte se.
Zdravím
Není tady
Ahoj Májo,samo že jsou. Jen se nedostanu k počítači tat často,je nás na něj 5. Kromě mě a manžílka se o něj hádají moje 3 dětátka. Mám kluka je mu 14 a dvojčata 10 takže je pořád veselo a počítač jen jeden,ale jak bude volná chvilka napíšu.
Ahojky EVO!
Tak to chápu, my jsme doma jen 3 (já a moji kluci 15 a skoro 17) a boj o tu židli je velice težký, někdy to vzdávám radši předem a většinou se k bedýnce dostávám až pozdě večer - nebo jako dnes - dopoledne, kdy jsou dětičky ve škole a já nakráčím do práce kolem oběda.
Určitě se máš doma co ohánět, takže až zase najdeš volnou chvilku, tak písni, budu ráda.
zatím zdravím
Není tady
Ahoj holky,dnes jsem opět nestíhala,ale bude víkend snad to na psaní bude lepší. Má být hezky a děti budou lítat po venku. Jsem z vesnice a je to tu myslím na toto lepší než ve městě. Ale tím nechci říct,že je to ve městě nanic. Tak zatím ahoj
Ahoj Májo,zdraví Mája z Ostravy.Mám 19 ti letého syna Martina a 8 letého péjska Čivavu Dastíka.Jsem důchodkyně,zajímající se o kosmetiku Avon,vaření,pečení buchet a přírodu.Předevčírem jsem dělala pořádek s pokojovými květinami a zasadila si petunie do truhlíku na okno.Mája:kapitulation:
Není tady
Ahoj Evi,Já měla tento týden veselo.(smutno)Mému příáteli umřel bratr tak jsem ho držela nad vodou.Dnešní pohřeb jsem nezvládla ocitla jsem se v posteli a přijeli mi píchnout injékce.Poradˇ mi prosím holce z města co nasadit na hřbitov do polostínu do mísy za květiny?Mám to pro tatínka.Za oknem mám petunie červené převislé.Sadila jsem semena fíkovníku a mandarinky tak jsem zvědavá co z toho vzejde. Fíkovník můžu poslat semínka mám od kamarádky.Děkuji za radu.Sylva:gloria:
Není tady
hledam kamaradku z olomouce a okoli,je mi 36let,mam dve deti 14 a 17let.
Ahoj Sylvo,konečně se dostávám k počítači. S tím úmrtím mě to mrzí,vždycky když se něco takového stane tak to šokuje a že ses složila to není žádny div ani ostuda,hlavně aby ses z toho co nejdřív dostala. Co se týká těch kytiček na hrobě máme za nima děvinky a celkem nám to vyhovuje. Nejsou ani náročné na údržbu. Pod okny mám muškáty a fuksie,ale musím se přiznat že se o ně stará babička,která s náma bydlí. Hodně mi pomohla když se narodily dvojčata,staršímu byly 4 tak to byl docela záhul. Letím si uvařit kafe zatím se měj
AHOJ EVI,DNES JE LÍP.DĚKUJI ZA RADU.BRATRANEC MÁ S DRUŽKOU 10 MĚSIČNÍ DVOJČATA KLUKY A ZDENˇKA U TOHO DĚLA KOORDINÁTORKU AVONU.TO JSEM JI ZBANTOVALA JÁ,KDYŽ JSEM SE TOMU VĚNOVALA,ALE TO VÍŠ ZDRAVÍ JE PŘEDNĚJŠÍ A TEDˇ JSEM JEN AVON LADY.ZDENˇKA MÁ JEŠTĚ 2 KLUKY 19 A 17 LET JI TAK POMOHOU.KRÁSNĚ SVÍTILO SLUNÍČKO,ALE NĚJAK SE ZATÁHLO ASI BUDE PRŠET.JDU POSTAVIT NA KAFE ZA CHVÍLI PŘIJDE MAMKA.PA:)
Není tady
AHOJ HOLKY!
Moc vás zdravím!
Evi, tobě přeji hodně vnitřní síly, aby jsi se dala co nejdřív do pohody. S každým citlivým člověkem zamává smrt někoho blízkého - není to ostuda.
Koukám, jak jste pilné s kytičkama. Já jsem trochu ostuda, ještě jsem nestihla nic nasadit - ale pohled na sousedovic balkóny mě nutí se taky dokopat k této činosti. Bydlím sice v paneláku, ale alespoň květinový balkón mi udělá radost.
Budu končit, chci doma trošku poklidit a jestli nezačně pršet, tak vyrazím asi na projížďku na kole. Nějak na mě zase doléhá ta moje vnitřní samota
a kolo je pro mě dobrá terapie......
Moc vás zdravím a přeji KRÁSNOU NEDĚLI
Není tady
Ahoj, také bych ráda zkusila najít kamarádku tady na netu, takže pokud jste z okolí KM,ZL, nebo Přerovska, tak určitě napište. Můžeme pokecat na netu a později třeba i někam vyrazit. Je mi 32, jsem rozvedená a kamarádka na pokec i za zábavou chybí!!
Není tady
Ahoj Májulko, omlouvám se. Jsem tady poprvé a chtěla jsem si také zadat inzerát a ono Ti to došlo jako odpověď. Tak se omlouvám a snad se mi podaří najít kde to mám zadat.
Není tady
Bafulko,
Vůbec nevadí, že jsi se zatoulala jinam než jsi chtěla. Vždyť se můžeš přidat do debaty. Zdravím
Není tady
Ahoj holky,moc vás opět zdravím. Sylvo,taky mám ráda kosmetiku Avon,skora pokaždé si něco objednám. Líbí se mi všechno krémy,šminky i šampony zkrátka jsem spokojená. Syna zž máš velkého tak máš čas se tomu věnovat a asi tě to baví a to je fajn.Vlasto,ty píšeš,že na tebe doléhá vnitřní samota nesmíš si to tak zabírat. Jsi rozvedená a to já byla taky. Bylo mi 21 a dost mě to vzalo. Ale dostala jsem se z toho,našla si nového chlapa a ted jsme slavili 10 výročí svatby. Hlavu vzhůru život jde dál. A taky děti jsou koření života.Bafulko a odkud jsi ty? já jsem z Holěšova. Letím vařit oběd mějte se krásně ahoj Eva
Není tady
Ahoj!
Evi, vím že se té vnitřní duševní samotě nemám poddávat - jen mi to někdy jde líp a někdy hůř. Byla jsem vdaná 15 let, podle mě celkem šťastně, takže mě manželův odchod k mladé slečně dost srazil na kolena a když jsem pak dokázala uvěřit zase jednomu mužskýmu, tak to dopadlo podobně, jenže po už roce. A protože je to relivně čerstvé, tak mě ta prázdnota ještě občas pohltí. Jo, ti moji kluci jsou fakt kořením života - jsou mooooooc prima. Věřím, že zase bude líp - i díky babinetu - a díky novým neznámým kamarádkám.......děkuji.
Moc zdravím a taky chválím AVON
Není tady
Ahoj Vlasto,chlapi-to je jedno dlouhé téma.Můj bývalý se od rozvodu ani jednou nepřijel podívat na syna,ani pohled k nerozkám nic a ted po skoro 12 letech se najednou ozval. Prý dostal rozum a že ho to mrzí a že by ho chtěl vídat. Až je kluk v pubertě tak si najednou chce hrát na tatku. Vůbec se v nich člověk nevyzná co vlastně chtějí. ženská musí být fakt ze železa aby to všechno vydržela.
Dnes je u nás škaredě,prší a to já nemám ráda. Dobíjím se sluníčkem tak už aby bylo zase hezky. Měj se ahoj
Není tady
Ahoj holky,taky hledám kamarádky na pokec,tak bych jsem se ráda zapojila do diskuze.Jmenuju se Jindřiška,je mi 35,jsem z Rokycan a mám 14 letou puberťačku,2 letého vlčáka Maxe a trochu zlobivého manžela.U nás doma je taky boj o počítač,ještě že ho mám v práci a když je čas tak můžu na internet.Jinak koukám že máme stejnou zálibu v Avonu.Já už od něj měla snad vše,jsem s ním velice spokojená.Evo,co se týká chlapů,tak naprosto souhlasím,ten můj si taky jednou za rok vzpomene že máme dceru a chce vychovávat,vždycky udělá víc škody než užitku.Tak se mějte a já se zase ozvu.

Není tady
Ahoj holky,zdravím vás všechny. Zrovna jsem přijela z nákupu a než začnu vařit sedám na chvilku k počítači. Starší syn je na školním výletě a počasí nic moc hlavně aby jim nepršelo. Včera jsem smažila řízky jak o závod tak snad mi neumře hlady. A co budete dělat o víkendu? Užijte si ho v pohodě a krásně ahojky
Není tady
Ahojky!
Vítám Jindřišku.
Já mám svoje chlapečky u tatínka a tak je doma klid a volná židle u PC, ale po pravdě - ani mě to netěší - nejsme ráda sama, asi to rušno kolem sebe vyžaduji. Já mám zrovna pracovní víkend a v pondělí mě čeká firemní každoroční přezkoušení, tak se nažím něco do té svojí makovice natlačit.
A Evi, s těma řízkama to znám, synáček jezdí na fotb. zápasy o víkendech, tak tohle je jediné co opravdu vyžaduje sebou a někdy mám pocit, že řízky smažím pro celou fotbalovou jedenáctku......... Jinak venku ne a ne svítit sluníčko a já mám zrovna takovou posmutnělou náladu, že bych ho tak potřebovala - asi mám doma místo dětí jednu pěknou depku.
Mějte se fajn.
Není tady
Ahoj Májo, mám to úplně stejně jako ty. Jsem zvyklá že je doma pořád veselo i když někdy mi jde hlava kolem,ale jak je doma ticho a není nikdo doma tak je mi smutno. Jinak můj starší syn je taky na víkend u otce,včera jak přijel z výletu mi hned zase odjel. Ale i tak je bitka u počáku dvojčata se pořád hádají kdo bude hrát. S tou depkou mě to mrzí já ji mám taky co chvilku a snad bude zítra líp. Tak zatím!
Není tady