Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 2. 5. 2006 11:24

maja18
♥------
Místo: Oetrava-Poruba

HLEDÁM KAMARÁDKU

HLEDÁM KAMARÁDKU,JE MI 37.JSEM PLNĚ INVALIDNÍ.ZAJÍMÁM SE O KOSMETIKU AVON A LR..MÁM RÁDA PŘÍRODU,BESKYDY JESENÍKY.JSEM Z OSTRAVY.RÁDA SI ZAJDU I NA KAFÍČKO,MÁM 19 LETÉHO SYNA MARTINA A 8 LETÉHO PEJSKA DASTYHO.

Není tady

#2 3. 5. 2006 11:17

71maja
♥♥♥----

Re: HLEDÁM KAMARÁDKU

Ahoj!
Jestli ti bude stačit popovídání po netu, tak se hlásím na pozici kamarádky. Jsem od Jablonce nad Nisou, je mi 35 let, mám dvě "miminka" (15  a skoro 17 let) a jsem rozvedená. Pokecám ráda úplně o čemkoliv. Ozvi se. Ahoj!

Není tady

#3 4. 5. 2006 23:27

maja18
♥------

ahojky jmenuji se Sylva.Rada pokecám i po netu.Wž příjdu na to jak  zapojit mikrofon se sluchátkama pokud máš eisikju můžeme i mluvit jestli máš mikrofon.Pa Sylva

Není tady

#4 5. 5. 2006 10:39

EVA2
Host

Ahoj holky, jmenuji se Eva,je mi 33 a ráda s vámi pokecám

#5 5. 5. 2006 21:58

71maja
♥♥♥----

Ahoj holky!
Já bych nejdřív pokecala přes tuhle debatu, nebo přes mail - jelikož nikdy dopředu nevím, kdy se k PC dostanu. Dnes bylo tak náááááádherně, že jsem vzala kolo a jela na vzduch - jaro je děsně fajn, je kde sbírat energii. Někdy je totiž veselo a někdy smutno.... a mě ta příroda umí dobít - zase se cítím trošku silnější do toho boje se životem. A co vy? Moc vás zdravím a přeji krásný víkend. Vlasta

Není tady

#6 9. 5. 2006 21:40

71maja
♥♥♥----

AHOJKY!
Tak jsou tu ty kamarádky na pokec, nebo nejsou????? To už vás ta chuť na pokec přešla?????Holky ozvěte se.
Zdravím

Není tady

#7 10. 5. 2006 11:14

EVA2
Host

Ahoj Májo,samo že jsou. Jen se nedostanu k počítači tat často,je nás na něj 5. Kromě mě a manžílka se o něj hádají moje 3 dětátka. Mám kluka je mu 14 a dvojčata 10 takže je pořád veselo a počítač jen jeden,ale jak bude volná chvilka napíšu.

#8 10. 5. 2006 11:30

71maja
♥♥♥----

Ahojky EVO!
Tak to chápu, my jsme doma jen 3 (já a moji kluci 15 a skoro 17) a boj o tu židli je velice težký, někdy to vzdávám radši předem a většinou se k bedýnce dostávám až pozdě večer - nebo jako dnes - dopoledne, kdy jsou dětičky ve škole a já nakráčím do práce kolem oběda.
Určitě se máš doma co ohánět, takže až zase najdeš volnou chvilku, tak písni, budu ráda.
zatím zdravím

Není tady

#9 11. 5. 2006 19:35

EVA2
Host

Ahoj holky,dnes jsem opět nestíhala,ale bude víkend snad to na psaní bude lepší. Má být hezky a děti budou lítat po venku. Jsem z vesnice a je to tu myslím na toto lepší než ve městě. Ale tím nechci říct,že je to ve městě nanic. Tak zatím ahoj

#10 12. 5. 2006 23:47

maja18
♥------

Ahoj Májo,zdraví Mája z Ostravy.Mám 19 ti letého syna Martina a 8 letého péjska Čivavu Dastíka.Jsem důchodkyně,zajímající se o kosmetiku Avon,vaření,pečení buchet a přírodu.Předevčírem jsem dělala pořádek s pokojovými květinami a zasadila si petunie do truhlíku na okno.Mája:kapitulation:

Není tady

#11 12. 5. 2006 23:57

maja18
♥------

Ahoj Evi,Já měla tento týden veselo.(smutno)Mému příáteli umřel bratr tak jsem ho držela nad vodou.Dnešní pohřeb jsem nezvládla ocitla jsem se v posteli a přijeli mi píchnout injékce.Poradˇ mi prosím holce z města co nasadit na hřbitov do polostínu do mísy za květiny?Mám to pro tatínka.Za oknem mám petunie červené převislé.Sadila jsem semena fíkovníku a mandarinky tak jsem zvědavá co z toho vzejde. Fíkovník můžu poslat semínka mám od kamarádky.Děkuji za radu.Sylva:gloria:

Není tady

#12 13. 5. 2006 12:27

petka
Host

hledam kamaradku z olomouce a okoli,je mi 36let,mam dve deti 14 a 17let.

#13 13. 5. 2006 13:04

EVA2
Host

Ahoj Sylvo,konečně se dostávám k počítači. S tím úmrtím mě to mrzí,vždycky když se něco takového stane tak to šokuje a že ses složila to není žádny div ani ostuda,hlavně aby ses z toho co nejdřív dostala. Co se týká těch kytiček na hrobě máme za nima děvinky a celkem nám to vyhovuje. Nejsou ani náročné na údržbu. Pod okny mám muškáty a fuksie,ale musím se přiznat že se o ně stará babička,která s náma bydlí. Hodně mi pomohla když se narodily dvojčata,staršímu byly 4 tak to byl docela záhul. Letím si uvařit kafe zatím se měj

#14 13. 5. 2006 16:11

maja18
♥------

AHOJ EVI,DNES JE LÍP.DĚKUJI ZA RADU.BRATRANEC MÁ S DRUŽKOU 10 MĚSIČNÍ DVOJČATA KLUKY A ZDENˇKA U TOHO DĚLA KOORDINÁTORKU AVONU.TO JSEM JI ZBANTOVALA JÁ,KDYŽ JSEM SE TOMU VĚNOVALA,ALE TO VÍŠ ZDRAVÍ JE PŘEDNĚJŠÍ A TEDˇ JSEM JEN AVON LADY.ZDENˇKA MÁ JEŠTĚ 2 KLUKY 19 A 17 LET JI TAK POMOHOU.KRÁSNĚ SVÍTILO SLUNÍČKO,ALE NĚJAK SE ZATÁHLO ASI BUDE PRŠET.JDU POSTAVIT NA KAFE ZA CHVÍLI PŘIJDE MAMKA.PA:)

Není tady

#15 14. 5. 2006 8:52

71maja
♥♥♥----

AHOJ HOLKY!
Moc vás zdravím!
Evi, tobě přeji hodně vnitřní síly, aby jsi se dala co nejdřív do pohody. S každým citlivým člověkem zamává smrt někoho blízkého - není to ostuda.
Koukám, jak jste pilné s kytičkama. Já jsem trochu ostuda, ještě jsem nestihla nic nasadit - ale pohled na sousedovic balkóny mě nutí se taky dokopat k této činosti. Bydlím sice v paneláku, ale alespoň květinový balkón mi udělá radost.
Budu končit, chci doma trošku poklidit a jestli nezačně pršet, tak vyrazím asi na projížďku na kole. Nějak na mě zase doléhá ta moje vnitřní samota
a kolo je pro mě dobrá terapie......
Moc vás zdravím a přeji KRÁSNOU NEDĚLI

Není tady

#16 14. 5. 2006 16:32

bafulka
♥------

Ahoj, také bych ráda zkusila najít kamarádku tady na netu, takže pokud jste z okolí KM,ZL, nebo Přerovska, tak určitě napište. Můžeme pokecat na netu a později třeba i někam vyrazit. Je mi 32, jsem rozvedená a kamarádka na pokec i za zábavou chybí!!

Není tady

#17 14. 5. 2006 16:38

bafulka
♥------

Ahoj Májulko, omlouvám se. Jsem tady poprvé a chtěla jsem si také zadat inzerát a ono Ti to došlo jako odpověď. Tak se omlouvám a snad se mi podaří najít kde to mám zadat.

Není tady

#18 16. 5. 2006 11:07

71maja
♥♥♥----

Bafulko,
Vůbec nevadí, že jsi se zatoulala jinam než jsi chtěla. Vždyť se můžeš přidat do debaty. Zdravím

Není tady

#19 16. 5. 2006 11:52

EVA2
♥------

Ahoj holky,moc vás opět zdravím. Sylvo,taky mám ráda kosmetiku Avon,skora pokaždé si něco objednám. Líbí se mi všechno krémy,šminky i šampony zkrátka jsem spokojená. Syna zž máš velkého tak máš čas se tomu věnovat a asi tě to baví a to je fajn.Vlasto,ty píšeš,že na tebe doléhá vnitřní samota nesmíš si to tak zabírat. Jsi rozvedená a to já byla taky. Bylo mi 21 a dost mě to vzalo. Ale dostala jsem se z toho,našla si nového chlapa a ted jsme slavili 10 výročí svatby. Hlavu vzhůru život jde dál. A taky děti jsou koření života.Bafulko a odkud jsi ty? já jsem z Holěšova. Letím vařit oběd mějte se krásně ahoj Eva

Není tady

#20 16. 5. 2006 23:55

71maja
♥♥♥----

Ahoj!
Evi, vím že se té vnitřní duševní samotě nemám poddávat - jen mi to někdy jde líp a někdy hůř. Byla jsem vdaná 15 let, podle mě celkem šťastně, takže mě manželův odchod k mladé slečně dost srazil na kolena a když jsem pak dokázala uvěřit zase jednomu mužskýmu, tak to dopadlo podobně, jenže po už roce. A protože je to relivně čerstvé, tak mě ta prázdnota ještě občas pohltí. Jo, ti moji kluci jsou fakt kořením života - jsou mooooooc prima. Věřím, že zase bude líp - i díky babinetu - a díky novým neznámým kamarádkám.......děkuji.
Moc zdravím a taky chválím AVON

Není tady

#21 17. 5. 2006 11:33

EVA2
♥------

Ahoj Vlasto,chlapi-to je jedno dlouhé téma.Můj bývalý se od rozvodu ani jednou nepřijel podívat na syna,ani pohled k nerozkám nic a ted po skoro 12 letech se najednou ozval. Prý dostal rozum a že ho to mrzí a že by ho chtěl vídat. Až je kluk v pubertě tak si najednou chce hrát na tatku. Vůbec se v nich člověk nevyzná co vlastně chtějí. ženská musí být fakt ze železa aby to všechno vydržela.
Dnes je u nás škaredě,prší a to já nemám ráda. Dobíjím se sluníčkem tak už aby bylo zase hezky. Měj se ahoj

Není tady

#22 17. 5. 2006 13:10

bobeš
♥♥♥----
Místo: Rokycany

Ahoj holky,taky hledám kamarádky na pokec,tak bych jsem se ráda zapojila do diskuze.Jmenuju se Jindřiška,je mi 35,jsem z Rokycan a mám 14 letou puberťačku,2 letého vlčáka Maxe a trochu zlobivého manžela.U nás doma je taky boj o počítač,ještě že ho mám v práci a když je čas tak můžu na internet.Jinak koukám že máme stejnou zálibu v Avonu.Já už od něj měla snad vše,jsem s ním velice spokojená.Evo,co se týká chlapů,tak naprosto souhlasím,ten můj si taky jednou za rok vzpomene že máme dceru a chce vychovávat,vždycky udělá víc škody než užitku.Tak se mějte a já se zase ozvu.smile

http://sirmi.ic.cz/cara/154.gif

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij.

Není tady

#23 19. 5. 2006 11:52

EVA2
♥------

Ahoj holky,zdravím vás všechny. Zrovna jsem přijela z nákupu a než začnu vařit sedám na chvilku k počítači. Starší syn je na školním výletě a počasí nic moc hlavně aby jim nepršelo. Včera jsem smažila řízky jak o závod tak snad mi neumře hlady. A co budete dělat o víkendu? Užijte si ho v pohodě a krásně ahojky

Není tady

#24 20. 5. 2006 17:26

71maja
♥♥♥----

Ahojky!
Vítám Jindřišku.
Já mám svoje chlapečky u tatínka a tak je doma klid a volná židle u PC, ale po pravdě - ani mě to netěší - nejsme ráda sama, asi to rušno kolem sebe vyžaduji. Já mám zrovna pracovní víkend a v pondělí mě čeká firemní každoroční přezkoušení, tak se nažím něco do té svojí makovice natlačit.
A Evi, s těma řízkama to znám, synáček jezdí na fotb. zápasy o víkendech, tak tohle je jediné co opravdu vyžaduje sebou a někdy mám pocit, že řízky smažím pro celou fotbalovou jedenáctku......... Jinak venku ne a ne svítit sluníčko a já mám zrovna takovou posmutnělou náladu, že bych ho tak potřebovala - asi mám doma místo dětí jednu pěknou depku.
Mějte se fajn.

Není tady

#25 20. 5. 2006 19:34

EVA2
♥------

Ahoj Májo, mám to úplně stejně jako ty. Jsem zvyklá že je doma pořád veselo i když někdy mi jde hlava kolem,ale jak je doma ticho a není nikdo doma tak je mi smutno. Jinak můj starší syn je taky na víkend u otce,včera jak přijel z výletu mi hned zase odjel. Ale i tak je bitka u počáku dvojčata se pořád hádají kdo bude hrát. S tou depkou mě to mrzí já ji mám taky co chvilku a snad bude zítra líp. Tak zatím!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí