|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Hledám kamarádku z okolí Přerova ,která má už velké děti a občas by zašla někam na kafčo,nebo na tůrečku..třebas i na brusle,squash.. a pokecala o nesmyslech
moc ráda sportuji v zimě i v létě...možná bychom se mohli později domluvit i na dovolenou. Kamarádky sice mám,ale v mém věku mají jiné starosti a hlavně nemají tak velké děti jako já je mi 37 a mám holky ve věku 19 a 17 tak zatím papááa těším se 
Není tady
Ahoj Stefi,
jsem z Přerova, letos budu mít čtyřicet a mám 17ti letou dceru. Do Přerova jsem se vrátila po dvaceti letech a starý kámošky už zase mají jiné starosti a jiné kámošky...celkem mi tady ta babská duše chybí. Časově jsem celkem vytížená, jezdím do práce do Olomouce, kde jsem taky do přestěhování bydlela. Tak to bylo pro začátek...Opatruj se 

Není tady
VLNKO
..to jsem ráda,že si se ozvala.Bydlím totiž mezi Olomoucí a Přerovem.,,,pracovně vytížená jsem sice taky,ale tím spíš bych na to kafčo zašla. Už mi pomalu ze všeho hrabe..potřebuji ,,vodůů,, :lol:Jestli budeš mít čas tak písni kde, kdy a v kolik bychom se mohliy sejít. Do Perova to mám 10km a jezdím tam skoro denně. zatím papáá 
Není tady
Stefi a jakou vodu máš na mysli???
, možná by to šlo příští čtvrtek, ale samo, že to nevím na stopro, to bychom doladily, ale kde to nevím já tady moc ty hospůdky neznám...
. Co tě čeká o víkendu??? My se chystáme koupit nový kola, tak se moc těším...ale to taky až příští týden...možná...
. Tak se zatím budu poflakovat na zahrádce a možná vytrhnu i nějaký plevel
.
Hlavně sluníííííčko ať nám svítí... Co dcery, co dělají???
Zatím se měj...

Není tady
Vlnko...
v ten čtvrtek by to docela šlo,můžeme s sejít klidně u nějakého obchodu,ten určitě nějaký znáš
,ale já můžu nejdříve každý den až kolem 18 hod. Jinak tento víkend se rozmýšlím,dnes to vyhraje nejspíš uklid,ale zítra vyrazím na brusle,nebo na procházku,kdyby si měla čas tak se klidně ozvy..jinak o holkách si můžeme povykládat u té vody
zatíím papáá
p.s.kolo bych mohla oprášit taky 
Není tady
Ahoj Stefi,
, tak jsem právě skončila, měla jsem to asi jako ty, úklid, praní, zahrádka, ale to nebyl sem tam plevel, ale samý plevel
, no a teď jsem to vypraný prádýlko dožehlila bo foukal větřík a pěkně to uschlo. Ale já toho mám plný kecky
.
Jak je pro tebe schůdná Velká Dlážka??, Ale tam zase nevím, kam se zašít...
. Zkus něco navrhnou ty... Zatím se opatruj, čau 

Není tady
Pěkný podvečer Vlnko...dnes bylo tak nádherně,že jsem nakonec šla se svým pejskem na procházku,na brusličky docela foukalo a já zase tak rychlá být nepotřebuji
.Ta Dlážka by šla, můžeme se sejít před krytým bazénem v 18 hod. v ten čtvrtek no a potom si někam můžem zajít a sednout a domluvit se...hmm? tak zatím papáá 
Není tady
Ahoj Stefi, tak já jsem dneska svoje zelený tělo vystrčila na sluníčko
, aby trochu chytlo barvu, ať pak nejsem za bubáka
, bylo pěkně a já byla v závětří.
V ten čtvrtek by to teda šlo, kdyby něco dám vědět. Jakýho máš hafana??? Velkýho nebo malýho??? Zatím se měj, čau 

Není tady
...s tím opálením budu muset udělat taky něco.
No a hafika mám majííínkýho...jorkšíráčka....no žádnej velkej obranář to není,ale na pomazlení a na procházky akorát
Včera jsem byla na brusličkách fáákt boží...já tak ráda bruslím...jezdím na cyklostezce z Grymova až do Lipníka.No a včera k večeru už tam bylo tak málo lidí větřík přestal foukat..tak to byla parááda. na čvrtek se už těším zatím papáá 
Není tady
Ahoj Stefi,
přeji příjemný týden. Teda Ti povím, ty jsi ale bruslařka
, to já se posledních dvacet let moc nehýbala. To jsem začala znovu až tady v Přerově, ale na kolečkáčích jsem stála jen asi jednou, ale na normálních mi to jde dost dobře...
.
Zatím se měj a čauky... Dostaneš se v ten čtvrtek v pohodě???

Není tady
..jasně ,že v ten čtvrtek dorazím ;)poznáš mě podle pejska..je to takovej drobeček chlupatej.
jinak včera jsem byla na skvošíku a taky bylo fajn..jenže ted už je fakt líp venku ...těším s papáá
čtvrtek 18.00 před krytˇákem jestli máš ICQ tak tady máš moje číslo 199 586 899
Není tady
Stefi nezlob se ale nedostala jsem se sem, tak dneska to platí. Ahojka:reta:

Není tady
To je v pohodě..vždyt musíme něco dělat at máme za co papat
Taky s tím počítám papáá 
Není tady