18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímalo by mě, zda jste někdo vyzkouel zetíhlující krém Corectia. Chodím cvičit, ale krém by to taky chtělo. Dočetla jsem se, e se po aplikování tohoto krému zetíhlí některé partie. Je to pravda???
zadny krem nezetíhlí partie!!pouze zpevní!Takze cvicit a cvicit.)
Není tady
Jo jo Ele má pravdu.Mám pocit,e ty krémy a gely zvláčněj pokoku,ale aby po tom člověk zhubnul to ne.A hlavně se mi ta Corectia zdá drahá to asi díky tomu,e je na to reklama.
Není tady
Hlavne mi te corectie pripadne malo.mnohem lepsi je gel od Vichy ,maji ho v lekarnach.Na nazev si nevzpomenu ale neni to ten uplne novej ten je jen na vyhlazeni kuze ale ten jejich prvni,na zpevneni.Cenove je stejnej tak nejak jak ta corectie ale je ho vic.(teda myslim,dufam ze nekecam )
Není tady
Ivunka napsal(a):
Zajímalo by mě, zda jste někdo vyzkouel zetíhlující krém Corectia. Chodím cvičit, ale krém by to taky chtělo. Dočetla jsem se, e se po aplikování tohoto krému zetíhlí některé partie. Je to pravda???
Ahoj já mám dobrý pocit z krému od Avonu.Kůe je hladká a myslím,e se opravdu pom.kůe vyhlazuje.není drahá kolem 100Kč.
Jezis, Ivunko, jestli je to pravda, tak si tim naplnim vanu a nalozim se do toho aspon na tyden. )
Není tady
a máte někdo zkuenost s Niveou?
Není tady
Taky by mě zajímala nivea. Jestli s ní máte někdo zkuenosti, tak napite.
Není tady
ahoj holky,já u vyzkouela vechno a musím říct,e jediné,co mi viditelně pomohlo je Nivea a hlavně NELEPÍ!!!
Není tady
elementgirl napsal(a):
zadny krem nezetíhlí partie!!pouze zpevní!Takze cvicit a cvicit.)
Souhlasim, proste se hybat a zamerovat se na dany partie.Ty kremy tu kuzi vetsinou hezky zjemni, ze vypada hladce, ale ten pomeranc tam stejne je.A hoooodne pit, aby se vyplavily skodlivinky, ktery tomu taky napomahaji.
Není tady
Cvičit, upravit jídelníček a dodrovat pitný reim.. Taky si třeba zajít na masá problematických partií + zkusit skořicový zábal. Ale hlavní je pohyb Já to vidím na sobě. Jsem 7m po porodu a u mám více jak 6 kg dole ne před těhotenstvím. Hodně vydávám energie = chůzí (nachodíme denně cca 10km-procházka), zvedáním ze země spadlých předmětů, celkovým kmitáním kolem Nelí atd., pak jetě chodím cvičit a plavat. A na stehnách je to znát (to je bohuel moje nejproblémovějí partie)
Není tady
ahoj, můete mi poradit nějaký krém na strie?? nedávno se mi začala dělat celulitida proti které bojuji jak sportem (ale bohuel ne pravidelně) tak krémy, ale strie ne a ne zmizet...chtěla bych investovat do kvalitního a účinného krému, ale nemám s ádnými zkuenosti...
Není tady
doporucuji mrknout na www.hubnete.cz/zvesela
Není tady