|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
A řekla jsi mu, že nemáš prachy atd.? Ne naznačila, ne významně naznačila, ale opravdu řekla, aby si to nemohl vyložit jinak?
Není tady
Myslím, že chlap Ti radí dobře. To, co píšeš sem, říct i manželovi. Možná ještě víc po lopatě. Pokud sis s ním ale takhle na rovinu už promluvila, pak fakt nevím. Je ale strašně divné, abys ty na jednu stranu počítala každou korunu a on si žil takhle "nad poměry". Tomu nerozumím. Pokud jste se sobě opravdu tak vzdálili, je opravdu možná otázkou času, kdy si najde pipinu, která ho bude obdivovat a reprezentovat ho na těch přiblblých večírcích.
Já bych se na to asi připravila i s pomocí právníka, který by Ti řekl, jak vypadá Tvoje situace a co by bylo kdyby...
Není tady
v tejto diskusii som o tom dost napisala, teraz som doplnila pozadie. S manzelom sa uz nebavim, uz nevladzem, lebo zakazdym to skonci hadkou a obvinovanim ma, ze nicim nas vztah. Ja nicomu nechapem, zbieram odhodlanie a odvahu s tym skoncit. Zatial to neviem, lebo srdce ma matie, ale viem, ze takto zit nechcem. Toto nie je manzelstvo, dokomca ani partnerstvo. Myslim, ze je pre neho dolezitejsia jeho praca s jeho kolegami, a nechce sa mi uz cakat, ci ho osvieti, lebo uz tomu neverim.
Není tady
Ještě jednou kontrolní dotaz: říkáš mu přesně to co jsi řekla tady nebo něco jiného? Ptám se znova a otravuju s tím, protože vím, že pro ženskou je to někdy problém. Chlap řekne druhýmu "hele, sеreš mě, protože tohle, tohle a tohle", ale ženské připadá takové jednání často příliš obhroublé, místo toho se to snaží říct diplomaticky a chlap to nepochopí nebo to pochopí špatně.
Není tady

normální chlap napsal(a):
Ještě jednou kontrolní dotaz: říkáš mu přesně to co jsi řekla tady nebo něco jiného?....
Mám silný dojem, že TOHLE dělá YONE z nějakého důvodu problém. 
Není tady
Ví manžel jak vysoké jsou Tvoje dluhy na kreditkách?
Není tady
manzelovi som viac krat vsetko otvorene povedala, ale nechcel vnimat, pocuvat, vravel nieco o tom, ze kazdy z nas predsa plati prirodzenym sposobom to, co treba. Nechce sa bavit o peniazoch, je z toho nervozny, ked som mu povedala, co je to za hospodarenie, ze on vobec netusi, kolko mame mesacne prijem a vydaj, spolu, tak sa rozculi. Ked mu poviem, ze je smutne, ze pozna presne prijmy a vydaje jeho firmy, a jeho kolegov, ale domace hospodarenie nechce poznat, spravi zo mna tu, co vyryva. Ked mu poviem, kolko platim mesacne, a kolko mam prijem, nezaujima ho to, nepocuva a konci to hadkou, ze vytvaram problemy. Ked som mu povedala, ci chce so mnou zit a zostarnut ako manzel, povedal, ze ano, preto nechapem, som zmatena, nepoznam dovody jeho konania, a neviem zaujat postoj ako dalej
Není tady
To je fakt divné. Asi je to pěkná škrťa, když nechce slyšet nic o tom, kolik stojí výdaje za domácnost. Proč je vlastně neplatí on?
Není tady

yona napsal(a):
Dobrý deň, uz dlhsie som nestastna, smutna, neviem, co mam urobit.
Mám 50 r., žijem s manželom v manželstve 4 roky, ale spolu sme 22 rokov. Spoločné deti nemáme, a každý z nás má dnes už dospelé dieťa z predchádzajúcich vzťahov. Ja som bola pred tým vdova. Niekoľko rokov sme spolu žili u mňa ako partneri,vtedy v kútiku duše som očakávala, že môj manžel sa stane oporou mne aj mojmu dieťaťu. No cítila som, že to nechce, a tak som dieťa vychovávala sama, bez jeho akejkoľvek pomoci, ktorá by bola viac, ako len pomoc dobrého priateľa... ...a ja sa neviem vymotať z dlhov, nikam nechodím,som od rána do večera v práci, beriem smeny naviac, neostáva mi ani na kávu v meste....
...neviem, čo mám robiť, rada by som počula iné názory, postoje.
Vrátila jsem se k prvnímu příspěvku, ptz. bych chtěla položit dotaz.
Těch 22 společných let bylo všechno relativně vpořádku?
Nebo ne?
Proč tak závažné věci řešíš až/teď?
Není tady