27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
rina napsal(a):
Ale jinak hezký téma, oivující diskuzi, skoro jako před lety, jestli sperma v oku můe způsobit oplodnění...
![]()
To mi nějak uniklo.
Já ani nevím jestli jsi tady u byla, je to u hodně dávno!
Holčina se na to prostě ptala
Diskuse ť Sexuologická ť Cáklo mi sperma do oka ! Mohu být těhotná ?...
Teď jsem to nala, je to z r.2007
Není tady
Palomita - tak to je docela mazec, ale po letech je to pak aspoň dobrá příhoda. Já jsem natěstí s tchýní situace podobného "rázu" nezaila. Jediný trapas za poslední dobu byla pro mě pouze ta situace se synem. Ale snaím se to hodit u za hlavu (stalo se) a brát to spí pozitivně nebo respektive stylem, jak jste popsala. Není důvod, proč bych kvůli tomu jako máma klesla nebo ztratila nějaký ten respekt / úctu. Aspoň syn zjistil, e nejsem pouze otravná matka nebo sluka, co jim doma jen uklízí, pere a vaří, jak si určitě myslel... A e nejsem jen nějaká asexuální věc (co ije "rodičovstvím"), ale e jsem taky krásná a přitalivá (doufám
) ena a pořádná "samyce", co má svoje touhy a potřeby, jako vichni ostatní. Samozřejmě, jak jsem psala, určitě to není příjemné, kdy nahá máma potká svého syna a ten vidí, e není třeba zrovna dole oholená, tak to určitě soukromí ubírá, ale tak aspoň viděl, jak vypadá reálná dospělá ena. I kdy mi bude 45, tak snad synátor zjistil, e pořád jetě nejsem já, ani eny v podobném věku na odpis a i ena v tomto věku, která nemá dokonale ploché břicho a má troku irí boky, zadek a velká "svěenějí" prsa, která lítají na vechny strany, se nemusí stydět a i nahá můe být pořád jetě sexy.
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:04)
Není tady
Aspoň syn zjistil, e nejsem pouze otravná matka nebo sluka, co jim doma jen uklízí, pere a vaří, jak si určitě myslel... A e nejsem jen nějaká asexuální věc (co ije "rodičovstvím"), ale e jsem taky krásná a přitalivá (doufám ) ena a pořádná "samyce", co má svoje touhy a potřeby, jako vichni ostatní.
Ó! A se si jistá? Obojím?
Není tady
To byla taková metafora...
Dokáu si z jeho chování vydedukovat, co si o mě a manelovi občas asi myslí, kdy si mu "dovolíme" říct, e by se taky mohl věnovat trochu kole, kdy zrovna civí na telku nebo hraje hry. Nebo ty zná puberáky, kteří jsou tak "rozumově" vyspělí, e si řeknou - "ti rodiče to se mnou vlastně myslí dobře, já je mám tak rád, e myslí na mé vzdělání"... Asi těko...
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:04)
Není tady
A ty si myslis, ze z toho, ze te videl nahou, nejak zmoudrel?
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Palomita - tak to je docela mazec, ale po letech je to pak aspoň dobrá příhoda.
Já jsem natěstí s tchýní situace podobného "rázu" nezaila. Jediný trapas za poslední dobu byla pro mě pouze ta situace se synem. Ale snaím se to hodit u za hlavu (stalo se) a brát to spí pozitivně nebo respektive stylem, jak jste popsala. Není důvod, proč bych kvůli tomu jako máma klesla nebo ztratila nějaký ten respekt / úctu. Aspoň syn zjistil, e nejsem pouze otravná matka nebo sluka, co jim doma jen uklízí, pere a vaří, jak si určitě myslel... A e nejsem jen nějaká asexuální věc (co ije "rodičovstvím"), ale e jsem taky krásná a přitalivá (doufám
) ena a pořádná "samyce", co má svoje touhy a potřeby, jako vichni ostatní. Samozřejmě, jak jsem psala, určitě to není příjemné, kdy nahá máma potká svého syna a ten vidí, e není třeba zrovna dole oholená, tak to určitě soukromí ubírá, ale tak aspoň viděl, jak vypadá reálná dospělá ena. I kdy mi bude 45, tak snad synátor zjistil, e pořád jetě nejsem já, ani eny v podobném věku na odpis a i ena v tomto věku, která nemá dokonale ploché břicho a má troku irí boky, zadek a velká "svěenějí" prsa, která lítají na vechny strany, se nemusí stydět a i nahá můe být pořád jetě sexy.
A takto se tu popisuje po několikáté proč? Protoe přesně kvůli tomuto jsi sem přila nebo přiel?
Není tady
Pořád nějak nerozumím, o co ti vlastně jde..? U jsem na podobnou odpověď reagovala, jestli zmiňuju nějaké své tělesné partie, tak ne proto abych se chlubila, ale v souvislosti s tím, o co mi tu od začátku jde... Neřeím tu jen nastavení soukromí ve vztahu rodič a dítě, ale taky zároveň, jak "nekomfortně" se cítí ena, které u není 20 a je vystavena situacím, které by dřív asi tolik neřeila (vzhled, nahotu...), protoe vypadala jinak. Nevím, jak si stará, ale pokud ti nebylo aspoň 40, tak je mi jasné, e nepochopí o co mi jde.
"Protoe přesně kvůli tomuto jsi sem přila" - u jsem psala, proč tady takové téma řeím. Pokud tobě nevadí s kamarádkama apod. řeit takové soukromé a poměrně trapné věci, tak já takovou povahu určitě nemám. Já jsem myslela, e definice diskusního fóra je zaloit téma a pak tu danou oblast řeit... Kdy tu teda řeím, jestli jsem dobrý rodič a přirozené vnímání nahoty, tak ty jsi překvapená, e tu nepíu o politice nebo e reaguju na příspěvky, které se týkají pořád jednoho a toho tématu a věci..? Fakt bych chtěla pochopit, co ti vlastně vadí. Pokud jsem udělala něco patně jako rodič, tak mi to napi, kvůli tomuhle jsem sem přila, já nejsem dokonalá a nechci opakovat staré chyby, ale jinak fakt nevím, kam tím míří...
Upravil(a) Pavla2 (2. 1. 2020 22:45)
Není tady
Já Leně naprosto rozumím. Ono toti úplně stačí napsat, e tě viděl nahou. Několikanásobný popis tvého těla snad není nutný. Nebo má pocit, e kdybys vypadala jinak ne jsi několikrát popsala, jde o něco jiného?
Není tady
To ne, v ten moment je jedno, jak bych vypadala, nic by se nezměnilo. Jestli se sebou v něčem nejsem spokojená, tak to u je spí jiný problém v mojí hlavě / sebedůvěře.
Upravil(a) Pavla2 (2. 1. 2020 22:44)
Není tady
Hele, zacla jsi s tim, jak ti svou nejapnou poznámkou narusil intimitu.
Ted pises, jak pochopil, jak jsi uzasna.
Naposledy, ze mas problem se sebevedomim.
Není to nahodou tak, ze te tvůj chlapecek jaksi primel zamyslet se nad tim, jak starnes? Podivat se do zrcadla, a presvedcit sama sebe, ze svoji krasu jsi dala detem, a ted musí zit s "povislými prsy plápolajícími sem a tam, sirsimi boky a obtloustlym zadkem"?
Jo, holka, to zname vechny po petactyricitce, a vyrovnáváme se s tim docela tezce a kazda po svém.
Takze do diskuze na BB ses strefila spravne. Tady se ti dostane ubezpeceni, ze jsi porad krasna a zadouci
Presvedcit samu sebe o tom, je mnohem tezsi. A tezko se to stane před zrcadlem... Tim stribrnym, nebo v ocich/ocickach svých deti.
Prromin mi otevrenost, jsem za ni vude peskovana.
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Pořád nějak nerozumím, o co ti vlastně jde..? U jsem na podobnou odpověď reagovala, jestli zmiňuju nějaké své tělesné partie, tak ne proto abych se chlubila, ale v souvislosti s tím, o co mi tu od začátku jde... Neřeím tu jen nastavení soukromí ve vztahu rodič a dítě, ale taky zároveň, jak "nekomfortně" se cítí ena, které u není 20 a je vystavena situacím, které by dřív asi tolik neřeila (vzhled, nahotu...), protoe vypadala jinak. Nevím, jak si stará, ale pokud ti nebylo aspoň 40, tak je mi jasné, e nepochopí o co mi jde.
"Protoe přesně kvůli tomuto jsi sem přila" - u jsem psala, proč tady takové téma řeím. Pokud tobě nevadí s kamarádkama apod. řeit takové soukromé a poměrně trapné věci, tak já takovou povahu určitě nemám. Já jsem myslela, e definice diskusního fóra je zaloit téma a pak tu danou oblast řeit... Kdy tu teda řeím, jestli jsem dobrý rodič a přirozené vnímání nahoty, tak ty jsi překvapená, e tu nepíu o politice nebo e reaguju na příspěvky, které se týkají pořád jednoho a toho tématu a věci..? Fakt bych chtěla pochopit, co ti vlastně vadí. Pokud jsem udělala něco patně jako rodič, tak mi to napi, kvůli tomuhle jsem sem přila, já nejsem dokonalá a nechci opakovat staré chyby, ale jinak fakt nevím, kam tím míří...
Pavlo, pokud ti křivdím, tak se omlouvám. Ale já jsem zatím opravdu přesvědčená, e ten příběh je smylený a to z nějakého důvodu (je jich více). Za ty léta, co tady jsem, se toti objevilo hodně podobných příběhů. Mě tohle přijde nereálné a ten popis intimních věcí stále dokola... neumím si představit, e by takto nějaká ena psala a takto to tu rozebírala a rovnou v téměř kadém svém příspěvku s takovými detaily a rozebírala, jak její tělo vypadá a působí na syna a co si syn bude myslet. Promiň, ale to normální není. Pochopila bych, kdybys přila a napsala "nečekaně mě viděl syn nahou, není to u nás doma běné, zaskočilo mě to, stydím se, nevím jak reagovat a mitec". Tyto tvé detailní popisy x-krát, promiň, ale vidím za tím buď úchyláka nebo někoho, kdo se dobře baví a vymýlí si. No, asi v tomto případě spí to první. Promiň.
Není tady
A jetě me něco napadlo, pokud teda není tvůj pribeh smysleny, jak říká Lena.
Meritkem tvých "zenskych kvalit" by mel byt tvůj muz, pokud nejakeho mas, a ne syn.
Ano, tak jak to popisuje, je minimalne choré, neli zvrácené.
Není tady
LENNNA - Já jsem tady na fóru teprve pár dní, take nevím, co tu bývá za příběhy nebo kdo si tady chodí střílet z lidí. Je to samozřejmě ubohé, ale proč to dává pořád do souvislosti se mnou... Pokud si z tebe někdo vystřelil / urazil tě, tak to je určitě patné, ale na mě si tu zlost "nevylívej". Pokud ti tak moc vadím nebo si přesvědčená o své pravdě, tak to prostě nečti, nevím, co ti na to mám jinak říct. Já jsem si jen chtěla s někým promluvit, ale jsem introvert, take jsem se obrátila na anonymní fórum, kde mě nikdo nezná a doufala jsem, e můu být otevřená a probrat to prostě tak, jak to cítím. Ty má svůj názor, já tě přesvědčovat nebudu, protoe to očividně nic nezmění. Myslí, e by bylo lepí, abych napsala, e jsem se sesypala z toho, e mě viděl nahou někdo jiný, ne můj manel a teď rozebírám kadou prkotinu, protoe je to zástupný problém, e stárnu... I kdy je to moná z části pravda, tak takhle se nebudu "shazovat" ani na fóru. Promiň, ale věř si čemu chce, já to nebudu řeit.
Upravil(a) Pavla2 (2. 1. 2020 22:43)
Není tady
Pavla2 napsal(a):
To ne, v ten moment je jedno, jak bych vypadala, nic by se nezměnilo. Jestli se sebou v něčem nejsem spokojená, tak to u je spí jiný problém v mojí hlavě / sebedůvěře.
No tak vidí. Tak proč ta potřeba popisu Tvého těla? Navíc s tou reakcí syna... Hele, já mám taky kluka, ale nikdy by nereagoval tak, jak píe, e reagoval tvůj syn. To myslím opravdu není běné.
Není tady
Judyna napsal(a):
No tak vidí. Tak proč ta potřeba popisu Tvého těla? Navíc s tou reakcí syna... Hele, já mám taky kluka, ale nikdy by nereagoval tak, jak píe, e reagoval tvůj syn. To myslím opravdu není běné.
Přesně to samé jsem psala hned pod prvním příspěvkem. Mám stejně starého syna a reakce syna prostě není úplně standartní, normální.
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Pokud si z tebe někdo vystřelil / urazil tě, tak to je určitě patné, ale na mě si tu zlost "nevylívej"
Nikde nevidim Leny zlost "vylivat si" na tobe. Pozastavuje se nad tvym vyjadrovanim nekterych věci, které v kontextu jaksi nesedi, stejne jako ja a několik reagujících taky.
Sama pises, ze diskuze je o diskutovani. Tak diskutujeme, ne?
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Já jsem si jen chtěla s někým promluvit, ale jsem introvert, take jsem se obrátila na anonymní fórum, kde mě nikdo nezná a doufala jsem, e můu být otevřená a probrat to prostě tak, jak to cítím...
Zadny introvert by ani na anonymnim foru TAKHLE nepsal!
Takze pokud sis nic nevymyslela (cemuz uz ted neverim!), tak nejlepí, co ti ja osobne muzu doporucit, najit si dobreho psychoterapeuta.
I v rpipade, ze si nic nevymejli. Tva potřeba "vypovídat se na anonymnim foru", kontra reakce tvého nedospeleho decka, ho velmi silne potřebuje!
Existuje jetě jedna moznost, kterou jsi neuvedla, ale je mozna : Ten chlapec je adoptivni?
Není tady
V pořádku, to je samozřejmě Vae věc, co si myslíte nebo o čem jste přesvědčeni. Pak je ale zbytečné, abych plýtvala energií a snaila se tady o něčem diskutovat. Nebudu se dohadovat "o ničem", protoe to nemá smysl a nebaví mě tím zbytečně ztrácet čas (to asi nikoho). Já jsem sem nepřila z ádného jiného důvodu, ne se poradit. Nic si nevymýlím a nechápu, jaký by to mělo význam. A tak to prostě je a "tečka". Nemyslím to nijak patně, jen píu, jak to je. Pokud jsem se někoho něčím dotkla nebo ho natvala, tak to se omlouvám, to jsem opravdu nechtěla. Na poslední příspěvky u raději nereaguju, nikam by to tímto směrem nevedlo. Ale i tak díky za názory / za pomoc.
Není tady
Pavlo2, řekni ti to takto .... Tvůj strach, e syn bude někde mezi kamarády vykládat, co má doma a jak vypadá jeho matka je totální nesmysl. Věř mi, kadý puberák v tomto věku se chová tak, e pokud mono ádní rodiče vůbec neexistují. Netuím, zda jsi někdy zaregistrovala hovory puberáků, ale věř mi, rodiče fakt neřeí, protoe by se ztrapnili na nejvyí monou míru. Nato nahé rodiče, proboha. Fakt si umí představit, e by todle s někým řeil?
A k synovi - jeho poznámka opravdu nebyla normální, take Tvá normální reakce měla být, a se laskavě uklidní a nechá si ty kecy. Tečka, více neřeit.
Není tady
Úplně souhlasím s Andreou.
Ta synova poznámka mi připadá jako odposlouchaná z nějakého amerického filmu "ze střední".
Pavlo, klidně přispívej dál, nenech se odradit. Třeba se ti zalíbí na některém jiném vlákně.
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Pak je ale zbytečné, abych plýtvala energií a snaila se tady o něčem diskutovat. Nebudu se dohadovat "o ničem", protoe to nemá smysl a nebaví mě tím zbytečně ztrácet čas (to asi nikoho). Já jsem sem nepřila z ádného jiného důvodu, ne se poradit. Nic si nevymýlím a nechápu, jaký by to mělo význam. A tak to prostě je a "tečka".
At jsi sem prisla z jakéhokoliv duvodu, neverim ti spoustu věci, na rozdil od tech "hodnych dusicek" tady. Tecku si davej, kam chces, a taky preju hodne uspechu v tom, aby ses nedohadovala o nicem. Zatím se "dohadujes" o necem, co mnozi nevidi.
Ja ano, bohuel.
Není tady