27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nedávno se mi stala ne úplně příjemná věc, náhodou jsem si zapomněla vzít do sprchy ručník a musela jsem projít nahá přes byt a jako na potvoru jsem potkala syna (16) "do protivky". Jsem holka krev a mlíko a kdy mi při chůzi poskakovaly moje pětky prsa ze strany na stranu před synem, tak to bylo docela nepříjemné. A synovo zavtipkování: páni mami, pěkné prsa to jetě zhorilo. Přítě snad radi počkám v koupelně, ne dojde manel z práce domů a podá mi ručník, protoe tohle byl pro mě docela trapas...
Stala se Vám někdy podobná situace? Jak jste v ten moment reagovali nebo spí, jak jste se cítily (styděli jste se)?
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:07)
Není tady
No asi tak, mám 16-ti letého syna a fakt si neumím představit, e by měl takové průpovídky.
Není tady
No právě, ale ten jeho blbý komentář mě zase ani tak nepřekvapil (puberák prostě), od syna v tomto směru neočekávám ádnou fascinaci. Kdy jsou u nás jeho kamarádi a občas zaslechnu, jak se spolu baví, tak jsem ráda, e neřekl jetě něco horího. Pro mě bylo spí překvapení, e jsem na něho narazila, protoe jsem nevěděla, e skončí dřív ve kole, tak jsem troku netuila jak reagovat. Take mě spí zajímalo, jak třeba některá matka reagovala v takové situaci, pokud něco podobného zaila. Já toti vyloeně naturistka nejsem, určitě doma nepobíhám nahá nbo jen v prádle. Ale zase nemám ráda ani druhý extrém a to matky, které by na děti radi hodily ručník, ne aby je třeba viděly jen ve spodním prádle. Myslím, e nahota by měla být přirozená a nedělat se z ní tabu, samozřejmě nějaké pobíhání po bytě jen tak spí odsuzuju, take tam je těké najít rozumný střed. Ale kdy u na to teda dolo, e jsem syna potkala nahá, bylo mi hloupé dělat nějaké scény (zuřivě se zakrývat nebo rychle utíkat), tak jsem jen normálně prola kolem něho. Teoreticky to bylo ok, ale bohuel mi na tom vadí jiné věci, jako třeba, e by zrovna syn nemusel vidět, jak mámě skáčou prsa na vechny strany nebo její odhalený klín...
Minimálně kvůli tomu jsem si připadala celkem blbě.
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:08)
Není tady
Pavlo, nerozebírá tuhle celkem normální situaci a moc?
Není tady
Upřímně ačkoliv nejsem jinak nevěřící Tomá, tak tomuto příspěvku nevěřím ani nos mezi očima. Pěkně hloupá a vymylená scénka napsaná s určitým úmyslem
Není tady
Judyna - Moná jo, ale troku mě to trápí. Tohle se doma můe stát, e někdo zahlédne jiného člena rodiny bez oblečení, o nic nejde. Ale nejsem si jistá, jestli jsem se v tu chvíli zachovala správně - jestli jsem radi opravdu neměla rychle utéct pryč...
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:09)
Není tady
LENNNA - tomu nerozumím, proč bych si to měla vymýlet. Jen mě na to zajímal názor, protoe mi to leí hlavě a takové věci bych opravdu nerada řeila s kamarádkama nebo manelem.
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:10)
Není tady
Nějak nechápu, proč tuhle situaci tak hrotit a řeit. Pokud není dítě připraveno na nahotu rodičů, tak při případném střetu stačí s nadhledem pronést "Otoč se hubou ke zdi, dáma bez neglié prochází".. a je to Ale kdy dítě civí a rodič jej nechá civět, tak pak u fakt není nad čím dumat
Chlapec má záitek a maminka nepochybně také. U nás je nahota přirozenou součástí naeho souití, ale vechno má své meze a pokud mi zvídavý zrak dětí vadí, normálně je upozorním a nikdo se necítí dotčen či mravně ohroen. Pravda, e čekat s nahotou u dětí a do estnácti, asi by to se mnou taky zamávalo
Není tady
Řeím to tak jenom proto, e mám jetě dvě mení děti a asi potřebuju troku něco pozměnit v této oblasti. Nepřijde mi toti moc dobré, e mě dítě jednou zahlédne bez oblečení a já mám z toho celkem patný pocit a tak to rozebírám. Pobíhat nahá po bytě určitě nechci, ale abych měla doma strach se převléknout nebo náhodou přeběhnout z koupelny, e mě někdo uvidí, to taky ne.
Samozřejmě co se stalo, stalo se. "Otoč se hubou ke zdi" - takovým stylem mi to právě přilo, jako bych z normální situace dělala zbytečné drama, v ten moment mi přilo normální jen projít. Tak já jsem z toho záitek měla spí negativní, chlapec teda asi spí srandu. Rozebírám to, protoe kdy to řeknu blbě, tak si připadám, jako bych troku klesla jako máma. Přijde mi to podobná situace, jako kdy by dítě zahlédlo rodiče při sexu, taky by se asi necítily úplně dobře.
Kdyby mě nahou neviděl poprvé, tak to vůbec neřeím. Dobře, tak syn viděl svou matku nahoře i dole bez, to se dá přejít, jen mi prostě přijde, jako bych u neměla ádné tajemství. A samozřejmě mám obavy, aby kamarádům nevykládal, jak viděl nahou matku a jak jí ty prsa lítaly na vechny strany nebo nedej boe, jestli se dole holím atd.
Proto to tak řeím a ideálně bych se tomu chtěla do budoucna vyhnout, abych nemusela přemýlet, co jsem udělala patně...
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:11)
Není tady
Reklama na "pětky" prsa s následnou nadějí na seznámení?
Není tady
Pavlo, je to jen ve vaí hlavě. Jako máma jste určitě neklesla, naopak, tipla bych si, e u synátora převládlo ujitění, e i vy jste dobrá "samyce" a nikoli jen bezpohlavní "to" Upřímně, dovedu si představit mnohem horí situace, ve kterých bych pochopila, e je lidská důstojnost a intimita otřesena, ale nahota to není. A jestli je syn aspoň troku normální, tak to poslední, co by chtěl je "sexuálně" řeit svou matku s jinými chlapci. Max, e by dotírali ostatní a on se prokec.. to mi přijde jako mnohem pravděpodobnějí
A děti vás opravdu nikdy neviděly nahou? To si vůbec nedovedu představit..
Není tady
Není náhodou "samice" s měkkým?
Není tady
rina napsal(a):
Samozřejmě, e je, proto ty uvozovky.. Pouito ze Slunce, seno.., kde se "samyce" vyskytla i kdy poněkud jiného druhu
Není tady
Mmch, můj 15ti letý vnuk vidí svoji mámu s obrovskýma prsama denně kojit svého malého bratra, pochybuju e "běhala s plápolajícíma prsama" předtím doma, ale takové "průpovídky" nemá...
Není tady
Palomita napsal(a):
rina napsal(a):
Samozřejmě, e je, proto ty uvozovky.. Pouito ze Slunce, seno.., kde se "samyce" vyskytla i kdy poněkud jiného druhu
Fuckt?
Upravil(a) rina (30. 12. 2019 18:47)
Není tady
Ale jinak hezký téma, oivující diskuzi, skoro jako před lety, jestli sperma v oku můe způsobit oplodnění...
Není tady
rina napsal(a):
Ale jinak hezký téma, oivující diskuzi, skoro jako před lety, jestli sperma v oku můe způsobit oplodnění...
To mi nějak uniklo.
Není tady
Palomita, díky za názor. Snad jsem neklesla jako máma, nevím proč u mě zavládl pocit, jako bych tímto ztratila nějakou intimitu / soukromí...
Vyloeně nahou mě děti neviděly, já doma bez oblečení nechodím a kdy jsme byly třeba u vody / na dovolené, tak tam vdycky byla monost převlečení v kabince atd.
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:11)
Není tady
rina - ty prsa jsem nezmiňovala, abych se chlubila, ale právě naopak proto, jaký to byl pro mě trapas. Určitě nemám pevné dokonalé poprsí 20leté holky. Roky, děti, kojení samozřejmě udělaly svoje, tak o to víc to pro mě v ten moment bylo poniující (kdy to přeenu).
Upravil(a) Pavla2 (3. 1. 2020 0:12)
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Přítě snad radi počkám v koupelně, ne dojde manel z práce domů a podá mi ručník, protoe tohle byl pro mě docela trapas
Moc to řeí Tipuju, e touhle dobou si to kromě tebe nikdo u ani nepamatuje
Není tady
Judyna napsal(a):
rina napsal(a):
![]()
To mi nějak uniklo.
Já ani nevím jestli jsi tady u byla, je to u hodně dávno!
Holčina se na to prostě ptala
Není tady
Nejak nechapu,proc sis nezavolala na syna,aby te podal rucnik mezi dverma ?Tak bych to resila ja a rozhodne bych se pred nim neproducirovala naha
Není tady
Pavla2 napsal(a):
rina - ty prsa jsem nezmiňovala, abych se chlubila, ale právě naopak proto, jaký to byl pro mě trapas. Určitě nemám pevné dokonalé poprsí 20leté holky. Roky, děti, kojení samozřejmě udělaly svoje, tak o to víc to pro mě v ten moment bylo poniující (kdy to přeenu).
Normální baba, prsa neprsa, zvedne jednu ruku k nim a druhou dá do klína.
To je podle mě automatické u cudné eny, jedno jestli mámy, nebo ne.
Upravil(a) rina (31. 12. 2019 8:22)
Není tady
Pavla2 napsal(a):
Palomita, díky za názor. Snad jsem neklesla jako máma, nevím proč u mě zavládl pocit, jako bych tímto ztratila nějakou intimitu / soukromí...
Vyloeně nahou mě děti neviděly, já doma bez oblečení nechodím a kdy jsme byly třeba u vody / na dovolené, tak tam vdycky byla monost převlečení v kabince atd.
Aha, no já brala děcka vdycky s sebou do kabiny, aby nebyly bez dozoru, kdy třeba nebyl poblí manel. Ale u nás je nahota na denním pořádku. Teď jsem si vzpomněla, e mnohem větí trapas jak děcka co by nás přichytila při sexu, byla tchyně, kdy jsme jetě bydleli u ní. Pravda, od té doby klepala VDYCKY. A pak jetě u nás doma, kdy nám nefungoval zvonek a přila k nám teta s dcerou a do kuchyně a my honem rychle hledali oblečení, které bylo vude poházené No trapas to byl, ale spí k zasmání, vak jsme lidi
Není tady
Není třeba to tolik řeit, plakat nad rozlitým mlíkem.
Podmínkou vstupu do koupelny bude ručník v ruce.
Není tady