29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pešta napsal(a):
Mě to připadá spíš trapné než výstižné.
Nikdo se přeci nerozhodne dát si dřevěnou nohu dobrovolně. A pokud silikonová prsa berete jako handikep, tak potom by měli zrušit plastickou chyrurgii, protože mrzačí lidi.
Já silikonová prsa nemám (i když by mi neuškodily), ale kdo je chce tomu je přeju a když mají dodat sebevědomí a krásu ženě, tak není za co odsuzovat.
Taky že mrzačí lidi. To, že Ty je máš, na věci nic nemění, jen se logicky cítíš dotčená, že jsi investovala prachy a teď Tě hodně lidí považuje spíž za mrzáka, než by padli na zadek z tvých vycpávek
Není tady
Pešta napsal(a):
Trapné mi připadá srovnávat handikep s operací pro kterou máš možnost se rozhodnout. Nikdo si nenechá uříznout nohu jen proto ,aby mohl mít dřevenou.
Copak Ty sis nechala uříznout prsa ? Prostě si je neměla, tak sis je nechala nasadit - stejně, jako s nohou
Není tady
Nechám čtenáře at si udělají obrázek sami.
Jen sis asi špatně přečetla, že já prsa udělané nemám. Přemýšlela jsem o tom , ale manžel nechce a já se bojím.
A plastická chirurgie prosperuje, protože na světě nejsou jen dokonalý lidé. A spokojení sami se sebou tak jako ty.(to Ti lze jen závidět)
Kalíki nevím jakou má souvislost krátká noha s mým přirovnáním (trapné-výstižné)
Není tady
Pešto, jestli ty nevidíš souvislost i když si jí sama napsala, tak to se nedá nic dělat
Není tady
A můžeš mi tu souvislost objasnit, když já jí z vlastních slov nechápu. Díky.
Není tady
Tak proč si to psala?
Není tady
Pešta napsal(a):
Ty toho asi nechápeš víc. Ale to nevadí, nech si udělat prsa, obarvi si vlasy na blond, a bude dobře
Není tady
A myslíš , že pak už budu tak krásná a chytrá jako ty? Moc po tom toužim.
Není tady
Ale...dřevěná noha a silikonová prsa...to je rozdíl.Koukněte se na diskuzi "Estetické medicíny" ... Takže,kdo má na plastickou operaci...proč ne?
Není tady
U nás zomrela zdravá, 19-ročná dievčina, ktorá si dávala operovať prsia(dvojky, pokiaľ si dobre spomínam) na nejakú chybu pri anestézii, to stredisko plast. chirurgie potom zavreli, ale keď bola jej mama v talk-show, tak pokojne a pevne rozprávala, že súhlasí s dcériným postojom, nič neľutuje, skrátka jej dcéra mala len smolu, a tí doktori sú svine...
Podľa mňa je hriech babrať do zdravého tela a podrobovať ho anestézii, operácii a všetkým možným rizikám.. A telo bez nohy sa mi už nezdá celkom zdravé, tam by som siahla k protéze pokojne. Noha je funkčná, prsia - s výnimkou kojenia - dekoratívne. A ešte som nepočua, že by niekto bol zomrel pri nasadzovaní drevenej nohy...
Není tady
Pešta napsal(a):
Nechám čtenáře at si udělají obrázek sami.
Jen sis asi špatně přečetla, že já prsa udělané nemám. Přemýšlela jsem o tom , ale manžel nechce a já se bojím.
A plastická chirurgie prosperuje, protože na světě nejsou jen dokonalý lidé. A spokojení sami se sebou tak jako ty.(to Ti lze jen závidět)
Kalíki nevím jakou má souvislost krátká noha s mým přirovnáním (trapné-výstižné)
Naučit se, být se sebou spokojený, není vůbec otázka dokonalého vzhledu. Je to úplně o něčem jiném. A ten, kdo to neumí, může vypadat dokonale, ale stejně se sebou spokojený nebude
Není tady
mashanka napsal(a):
Pešta napsal(a):
Ty toho asi nechápeš víc. Ale to nevadí, nech si udělat prsa, obarvi si vlasy na blond, a bude dobře
To jako když mám vlasy na blond, tak je dobře? Jupííííí, to mám radost. Vlasy bych měla, ještě ty nový prsa.
Není tady
Tak co vy všichni na to říkáte po delší době dnes? Stále si stojíte za svým názorem? Já ano
Není tady
Měla jsem prsa č. 7. Před deseti lety jsem si je nechala ze zdravotních důvodů zmenšit. Už nikdy bych do podobné operace nešla, ne jen, že je to velmi nepříjemné, ale hlavně velmi, velmi bolestivé a myslím, že v opačném případě - zvětšení prsou, to není o moc lepší.
Není tady
Lonela napsal(a):
Měla jsem prsa č. 7. Před deseti lety jsem si je nechala ze zdravotních důvodů zmenšit. Už nikdy bych do podobné operace nešla, ne jen, že je to velmi nepříjemné, ale hlavně velmi, velmi bolestivé a myslím, že v opačném případě - zvětšení prsou, to není o moc lepší.
Chápu, že zdravotní důvody jsou ovšem něco jiného, než určitá nespokojenost se svým vzhledem, kdy si žena nechá svoje prsa zvětšovat silikonovými vložkami. Že to celé je bolestivý proces, to je asi pochopitelné, je to rána jako hrom, ta pořezaná plocha je veliká a těžko se to dá srovnávat s nějakým malým zákrokem typu "šití roztrženého prstu". A upřímně - Tvoje sedmičky nemusely být špatné, tak doufám, že Ti zůstaly aspoň pětky - však jsem psal už dávno, že se mi velká prsa líbí, nic ve zlém, prosím..
Není tady
Vzhľadom na rakovinu prsníka u mojej mamy (snáď vyliečenú) si myslím, že najdôležitejšie je, aby prsia boli zdravé. Pre koho je vzhľad dôležitejší ako zdravie a život - nech si trpí, prípadne zomrie. Jeho vec. Sme slobodné bytosti, zodpovedné každá sama za seba.
Není tady
Lonela napsal(a):
No páni Tož to si ani neumim představit to nosit.
Není tady
klokan napsal(a):
Lonela napsal(a):
Chápu, že zdravotní důvody jsou ovšem něco jiného, než určitá nespokojenost se svým vzhledem, kdy si žena nechá svoje prsa zvětšovat silikonovými vložkami. Že to celé je bolestivý proces, to je asi pochopitelné, je to rána jako hrom, ta pořezaná plocha je veliká a těžko se to dá srovnávat s nějakým malým zákrokem typu "šití roztrženého prstu". A upřímně - Tvoje sedmičky nemusely být špatné, tak doufám, že Ti zůstaly aspoň pětky - však jsem psal už dávno, že se mi velká prsa líbí, nic ve zlém, prosím..
S pětkama bych si moc nepomohla, takže ne, zůstaly mi trojky
Není tady
.....na co chlapi čučí jako první....no přece na prsa:D, vždy na ně, pak tedy až třeba na oči atd.
všechny to dobře víme!!!
já osobně proti umělému poprsí nic nemám, hodně žen je má, které by je chtěly, tak bohužel nemají finance, je to věc každé ženy....
ale fakt záleží....aby to ladilo, pak dle mě to působí dost komicky
závěrem.... pokud se to povede, tak je to hezké
Není tady