Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 5. 2006 18:54

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Silikonová prsa

Pešta napsal(a):

Mě to připadá spíš trapné než výstižné. 
Nikdo se přeci nerozhodne dát si dřevěnou nohu dobrovolně. A pokud silikonová prsa berete jako handikep, tak potom by měli zrušit plastickou chyrurgii, protože mrzačí lidi.
Já silikonová prsa nemám (i když by mi neuškodily), ale kdo je chce tomu je přeju a když mají dodat sebevědomí a krásu ženě, tak není za co odsuzovat.

Taky že mrzačí lidi. To, že Ty je máš, na věci nic nemění, jen se logicky cítíš dotčená, že jsi investovala prachy a teď Tě hodně lidí považuje spíž za mrzáka, než by padli na zadek z tvých vycpávek

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#27 13. 5. 2006 18:58

mashanka
Zablokovaný

Pešta napsal(a):

Trapné mi připadá srovnávat handikep s operací pro kterou máš možnost se rozhodnout.  Nikdo si nenechá uříznout nohu jen proto ,aby mohl mít dřevenou.

Copak Ty sis nechala uříznout prsa ? Prostě si je neměla, tak sis je nechala nasadit - stejně, jako s nohou

Není tady

#28 14. 5. 2006 10:16

Pešta
♥♥♥♥---

Nechám čtenáře at si udělají obrázek sami.reta
Jen sis asi špatně přečetla, že já prsa udělané nemám. Přemýšlela jsem  o tom , ale manžel nechce a já se bojím. 
A plastická chirurgie prosperuje, protože na světě nejsou jen dokonalý lidé. A spokojení sami se sebou tak jako ty.(to Ti lze jen závidět)

Kalíki nevím  jakou má souvislost krátká noha s mým přirovnáním (trapné-výstižné)

Není tady

#29 14. 5. 2006 10:31

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Pešto, jestli ty nevidíš souvislost i když si jí sama napsala, tak to se nedá nic dělat big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#30 14. 5. 2006 13:59

Pešta
♥♥♥♥---

A můžeš mi tu souvislost objasnit, když já jí z vlastních slov nechápu. Díky.

Není tady

#31 14. 5. 2006 15:50

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tak proč si to psala?

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#32 14. 5. 2006 19:33

mashanka
Zablokovaný

Pešta napsal(a):

Ty toho asi nechápeš víc. Ale to nevadí, nech si udělat prsa, obarvi si vlasy na blond, a bude dobře big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#33 15. 5. 2006 19:29

Pešta
♥♥♥♥---

A myslíš , že pak už budu tak krásná a chytrá jako ty?  Moc po tom toužim.

Není tady

#34 15. 5. 2006 21:23

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

holky klid - kdo chce, tak si silikony dá, nehledě na rizika, která z toho plynou, a kdo ne, tak je mít nebude... a jestli chcete, ráda vám dám ze svých, mám jich už plné zuby big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#35 15. 5. 2006 23:57

penizek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Ale...dřevěná noha a silikonová prsa...to je rozdíl.Koukněte se na diskuzi "Estetické medicíny"  wink ... Takže,kdo má na plastickou operaci...proč ne?

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyUbIGXDASyAKk60.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI1NzMyU7IGXDASzgKm58.png

Není tady

#36 16. 5. 2006 14:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

U nás zomrela zdravá, 19-ročná dievčina, ktorá si dávala operovať prsia(dvojky, pokiaľ si dobre spomínam) na nejakú chybu pri anestézii, to stredisko plast. chirurgie potom zavreli, ale keď bola jej mama v talk-show, tak pokojne a pevne rozprávala, že súhlasí s dcériným postojom, nič neľutuje, skrátka jej dcéra mala len smolu, a tí doktori sú svine...
Podľa mňa je hriech babrať do zdravého tela a podrobovať ho anestézii, operácii a všetkým možným rizikám.. A telo bez nohy sa mi už nezdá celkom zdravé, tam by som siahla k protéze pokojne. Noha je funkčná, prsia - s výnimkou kojenia - dekoratívne. A ešte som nepočua, že by niekto bol zomrel pri nasadzovaní drevenej nohy...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 17. 5. 2006 16:03

mashanka
Zablokovaný

Pešta napsal(a):

Nechám čtenáře at si udělají obrázek sami.reta
Jen sis asi špatně přečetla, že já prsa udělané nemám. Přemýšlela jsem  o tom , ale manžel nechce a já se bojím. 
A plastická chirurgie prosperuje, protože na světě nejsou jen dokonalý lidé. A spokojení sami se sebou tak jako ty.(to Ti lze jen závidět)

Kalíki nevím  jakou má souvislost krátká noha s mým přirovnáním (trapné-výstižné)

Naučit se, být se sebou spokojený, není vůbec otázka dokonalého vzhledu. Je to úplně o něčem jiném. A ten, kdo to neumí, může vypadat dokonale, ale stejně se sebou spokojený nebude

Není tady

#38 17. 5. 2006 16:12

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Pešta napsal(a):

Ty toho asi nechápeš víc. Ale to nevadí, nech si udělat prsa, obarvi si vlasy na blond, a bude dobře big_smilebig_smilebig_smile

To jako když mám vlasy na blond, tak je dobře? Jupííííí, to mám radost. Vlasy bych měla, ještě ty nový prsa.           big_smile

Není tady

#39 19. 10. 2014 2:44

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Tak co vy všichni na to říkáte po delší době dnes? Stále si stojíte za svým názorem? Já ano kapitulation

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#40 1. 11. 2014 22:35

Lonela
♥♥-----

Měla jsem prsa č. 7. Před deseti lety jsem si je nechala ze zdravotních důvodů zmenšit. Už nikdy bych do podobné operace nešla, ne jen, že je to velmi nepříjemné, ale hlavně velmi, velmi bolestivé a myslím, že v opačném případě - zvětšení prsou, to není o moc lepší.

Není tady

#41 2. 11. 2014 4:23

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Lonela napsal(a):

Měla jsem prsa č. 7. Před deseti lety jsem si je nechala ze zdravotních důvodů zmenšit. Už nikdy bych do podobné operace nešla, ne jen, že je to velmi nepříjemné, ale hlavně velmi, velmi bolestivé a myslím, že v opačném případě - zvětšení prsou, to není o moc lepší.

Chápu, že zdravotní důvody jsou ovšem něco jiného, než určitá nespokojenost se svým vzhledem, kdy si žena nechá svoje prsa zvětšovat silikonovými vložkami. Že to celé je bolestivý proces, to je asi pochopitelné, je to rána jako hrom, ta pořezaná plocha je veliká a těžko se to dá srovnávat s nějakým malým zákrokem typu "šití roztrženého prstu". A upřímně - Tvoje sedmičky nemusely být špatné, tak doufám, že Ti zůstaly aspoň pětky - však jsem psal už dávno, že se mi velká prsa líbí, nic ve zlém, prosím.. wink

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#42 2. 11. 2014 12:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vzhľadom na rakovinu prsníka u mojej mamy (snáď vyliečenú) si myslím, že najdôležitejšie je, aby prsia boli zdravé. Pre koho je vzhľad dôležitejší ako zdravie a život - nech si trpí, prípadne zomrie. Jeho vec. Sme slobodné bytosti, zodpovedné každá sama za seba. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 2. 11. 2014 18:34

Mendy
♥♥♥♥♥--

Lonela napsal(a):

No páni va Tož to si ani neumim představit to nosit.

Není tady

#44 2. 11. 2014 22:03

Lonela
♥♥-----

klokan napsal(a):

Lonela napsal(a):

Chápu, že zdravotní důvody jsou ovšem něco jiného, než určitá nespokojenost se svým vzhledem, kdy si žena nechá svoje prsa zvětšovat silikonovými vložkami. Že to celé je bolestivý proces, to je asi pochopitelné, je to rána jako hrom, ta pořezaná plocha je veliká a těžko se to dá srovnávat s nějakým malým zákrokem typu "šití roztrženého prstu". A upřímně - Tvoje sedmičky nemusely být špatné, tak doufám, že Ti zůstaly aspoň pětky - však jsem psal už dávno, že se mi velká prsa líbí, nic ve zlém, prosím.. wink

S pětkama bych si moc nepomohla, takže ne, zůstaly mi trojky smile

Není tady

#45 5. 11. 2014 15:36

Sára6
♥♥♥♥---

.....na co chlapi čučí jako první....no přece na prsa:D, vždy na ně, pak tedy až třeba na oči atd.

všechny to dobře víme!!!

já osobně proti umělému poprsí nic nemám, hodně žen je má, které by je chtěly, tak bohužel nemají finance, je to věc každé ženy....

ale fakt záleží....aby to ladilo, pak dle mě to působí dost komicky

závěrem.... pokud se to povede, tak je to hezké

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí