29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
saracox napsal(a):
Silikonová prsa (augmentace)
A to jako co????
Není tady
klokan napsal(a):
saracox napsal(a):
Silikonová prsa (augmentace)
A to jako co????
![]()
No, máš rád velká umělá prsa? Ty jsi chlap, vyjádři se. Pokud pracuje ve strip baru, je to určitě investice, ne?
To je teda výstižně formulovaný dotaz.
Není tady
host eska napsal(a):
No, máš rád velká umělá prsa? Ty jsi chlap, vyjádři se. Pokud pracuje ve strip baru, je to určitě investice, ne?
To je teda výstižně formulovaný dotaz.
Jo. Jako chlap se můžu vyjádřit, že velká prsa rád mám . Je prostě dobrý, když je ženskou, za co "chytit". To ano. Ale nikoliv umělá. Umělé věci rád moc nemám, ani umělé jogurty, ani umělé špekáčky a ani umělá prsa. Investice to dozajista je, jen jsem tak nějak nepochopil, co je vlastně podstatou toho původního příspěvku, není tu totiž ani dotaz, ani postěžování, prostě nic, jenom ten název.. Ju?
Není tady
Tak sem, lidi, taky něco přihoďte, i mne samotného zajímá, jak to vidí ostatní...
Není tady
Souhlas s klokanem, neni nic horsiho nez umely spekacek!
Není tady
A umela prsa. Je to vzdycky poznat a hlavne se musi po 10 letech vymenovat! Auuuuu.
Není tady
Poud si žena natolik nevěří a má ze svých prsou mindrák, nemám nic proti zvýšení sebevědomí tímto způsobem. Ale připadá mi to trochu jako šidítko. Já osobně bych do toho nešla, protože pak by přišly na řadu další části těla se kterými nejsem dpokojená a nakonec bych vypadala jak nafukovací pana. Navíc je to vždycky poznat a často to vypadá vtipně.
Není tady
klokan napsal(a):
host eska napsal(a):
To je teda výstižně formulovaný dotaz.Jo. Jako chlap se můžu vyjádřit, že velká prsa rád mám
. Je prostě dobrý, když je ženskou, za co "chytit". To ano. Ale nikoliv umělá. Umělé věci rád moc nemám, ani umělé jogurty, ani umělé špekáčky a ani umělá prsa. Investice to dozajista je, jen jsem tak nějak nepochopil, co je vlastně podstatou toho původního příspěvku, není tu totiž ani dotaz, ani postěžování, prostě nic, jenom ten název.. Ju?
No, vždyť právě.... já taky nepochopila, co to jako má být. Tady si může psát každý co chce o umělých prsou. Tak jsem to myslela ...
jo, ale děkuju za moc krásnou odpověď...
Není tady
Majla napsal(a):
Navíc je to vždycky poznat a často to vypadá vtipně.
I když si nejsem jistý, jestli to je poznat vždycky, tak občas je to vyloženě vidět, ty tvary prostě přehlédnout nelze... Ani bych snad neřekl vtipně, někdy spíš k pláči..
Není tady
host eska napsal(a):
....děkuju za moc krásnou odpověď...
Za málo
Upravil(a) klokan (6. 5. 2006 22:24)
Není tady
Myslela jsem vtipně v podobném významu, tedy k pláči a často neúměrně k ostatním částem těla. Navíc pokud si žena nechá prsa zvětšit třeba o tři velikosti rozdíl je markantní. Můj kamarád vždycky říká, že pokud si žena lehne na bok a prsa se nepřevalí, není to ono. Já nejsem proti operacím, ale s vkusem a přiměřeně ostatním částem těla a postavě.Vyloženě mě odpudí, když žena vypadá jako některé herečky z po*nů.
Není tady
Jency, pokud z toho má opravdový mindrák a považuje to za potřebné, tak proč ne? S tím souhlasím, a možná, že bych to v tomhle případě ani nepovažoval za umělé, protože to souvisí s něčím jiným - se sebevědomím té ženy. Ale i když se mi velká prsa líbí , tak to nepovažuju za to hlavní, proč bych si měl ženy vážit, líbí se mi všechna ženská prsa, nejen ta velká
.
Není tady
Pokud z toho má žena mindráky tak nejsem proti aby si tímhle způsobem zvýšila sebevědomí, ale jde o nějakou míru. Aby to vypadalo pokud možno přirozeně.
Není tady
já silikónová prsa mám už víc než rok.
Rozhodování nebylo těžké, moje prsa po dvou dětech nevypadaly lákavě. Nejdřív jsem to řešila vycpávkama, a hodně vystuženými košíčky, ale nebylo to ono.
Teď jsem spokojená. Trochu mi vadí jizvy, ale manžel o tom stejně ví a milence nemám...zatím..., tak je neřeším. Jinak vypadají přirozeně, to byla moje podmínka na chirurga. Dala jsem je akorát do původního stavu.
Není tady
možná to není hezký - ale mě poznámka 1ja.hody vyvolala v hlavě tento vtip: Pane doktore, toto je podle vás přirozený vzhled prsou? --- Nezlobte se milostivá, my je zapomněli vyndat z krabičky...
a jestli je to investice? to nevím - taky to není napořád, ne?
Není tady
mně doktor ubezpečil, že teď jsou implantáty tak kvalitné, že je zničí až kremačka
Není tady
nad tím už jsem taky uvažovala :-))))
Není tady
silikonová prsa, to je něco jako dřevěná noha
Není tady
xiou napsal(a):
Já teda nevím, ale četla jsem že se to musí max. po těch 15 letech vyměnit, že někteří chirurgové sice tvrdí že ne, ale musí.. Tak nevím..? Taky se prý nově vyvinuly nějaké implantáty s vrstvičkou titanu, které by měly vydržet déle, ale ty se u nás myslím ještě nepoužívají..
..?
To neřeš. Za 15 let už budeš mít jiné starosti, necháš si to vyndat úplně a budeš v pohodě i bez toho
Není tady
mashanka napsal(a):
silikonová prsa, to je něco jako dřevěná noha
to je super výstižné!
Není tady
Mě to připadá spíš trapné než výstižné.
Nikdo se přeci nerozhodne dát si dřevěnou nohu dobrovolně. A pokud silikonová prsa berete jako handikep, tak potom by měli zrušit plastickou chyrurgii, protože mrzačí lidi.
Já silikonová prsa nemám (i když by mi neuškodily), ale kdo je chce tomu je přeju a když mají dodat sebevědomí a krásu ženě, tak není za co odsuzovat.
Není tady
Proč trapné?
Když nebudeš mít nohu, tak si ještě ráda necháš dát dobrovolně byť jen dřevěnou nohu
Není tady
Trapné mi připadá srovnávat handikep s operací pro kterou máš možnost se rozhodnout. Nikdo si nenechá uříznout nohu jen proto ,aby mohl mít dřevenou.
Není tady
A když budeš mít nohu krátkou?
Není tady