|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
je mi hrozně,nedá se to ani popsat-všechny mé pocity jsou tak zmatené.po17letech společného života,mnoha rozchodech jsme se s mým mužem rozešli.bylo to v den mých narozenin-jak symbolické-snad abych na to nikdy nezapomněla.hrozně mě to bolí a nevím jak mám dál žít.když se to stalo,byla jsem totálně mimo-ten stav trvá-pročítala jsem si vaše příběhy a jak už jsem psala-hodně mě to posílilo.až tak,že jsem pochopila,že nejsem sama komu se taková věc stala,ale zase jsem v koncích.myslela jsem,že se mi uleví,ale bohužel.po včerejšku je to ještě horší.on to bere asi úplně vpohodě-ráno včera se sebral a odjel pryč a do tedka není doma.já tu sedím a brečím,říkám si proč??,když on je totálně bez citu.proč se trápím??,ale jinak to nejde.jsem asi tak hloupá,na co vlastně čekám??,jinak to nebude.nevím jak to skončí.mám všelijaké myšlenky-chci být silná,ale nedaří se mi.prominte jestli jsem vás nudila svými nářky,ale musela jsem to dostat alespon takto zmateně ven.moc se omlouvám iva:grater:
Není tady
Tak to sem klidně piš, proto je tady ta diskuze. Určitě tě to moc bolí, aspoň si utřídíš myšlenky a možná se ti ozve někdo, kdo na tom byl stejně a už je mu líp, a to tě povzbudí. Teď je to asi nejhorší, snaž se vydržet za každou cenu a když to nepůjde, tak třeba zajdi k lékaři, možná to nejhorší období bys překonala s nějakým lékem třeba na uklidnění nebo na spaní apod. aby sis aspoň v noci opočinula a nevysilovala se pořád.
Není tady
Víš, nedá se poradit nic, po čem by se ti najednou ulevilo. Vždycky je na tom líp ten, kdo je větší sobec a nevnímá pocity toho druhého - a u vás to vyhrává tvůj muž.
Píšeš, že rozchodů už bylo několik - a pořád ještě tě to dokáže "sebrat"? Tak to zřejmě od něj potřebuješ dostat ještě větší "sodu". Pak tě najednou při dalším jeho odchodu nenapadne, jak jsi zoufalá, ale "konečně budu mít klid". Zjistíš, že když je doma a spí vedle tebe, tak ty se celou noc převaluješ a nemůžeš spát, zatímco když jsi sama, tak spíš klidně... Přeju ti, aby ses k tomu dopracovala co nejdřív. A můžeš to urychlit, když si uvědomíš, že ty žiješ svůj život sama pro sebe, ne pro někoho jiného. Proč tam sedíš a čekáš na něj? Ty snad nemůžeš žít, když on tam není?!
Není tady
Hlavně se nezavírej doma, choď opravdu mezi lidi i když tě to třeba nebude bavit, jistě tě čeká něco úžasného, život je moc krásný, stojí za to žít!
Není tady
Křížovko - jestli ti to pomůže, napiš mi mejlík - jsem silná osobnost, probereme to a postěžujeme si navzájem !!! Přece máš svoji hrdost, rozebereme to...uvidíš, že bude líp !!! Něco ti pošlu, nad tím si sice pobrečíš, ale bude líp.....udělal jen místo někomu lepšímu !!! Nebudeš přece plakat pro nějakého sobeckého hajzlíka !!! To bys mu udělala radost .....
Není tady
holky já to moc dobře vím,ale pravdou je to,že ten kdo je sobec se netrápí.já jen prostě nemůžu uveřit....potřebuji získat tu potřebnou sílu-přesně-když vedle mě leží tak zatím spím,ale za jakou cenu???když tady není tak to bolí a když je tak to bolí ještě víc.člověk si říká,že takový život je k ničemu,ale když se to rozsekne,najednou se to posune do úplně jiné roviny.....
Není tady
aneri napsala jsem ti e-mail,ale mám to nějak špatně nastavené...neodešlo to..mám smůlu ale přesto moc moc díky za nabídku pa
Není tady
Tak vydrž beruško jsi ještě mladá - to usuzuji z toho že píšeš že manželství trvalo 17 let (to moje trvá už 30) a tak máš toho ještě hodně před sebou.
Já myslím že je to jak píše Aneri že uvolnil místo tomu pravému skvělému chlapovi kterého potkáš, věřím tomu. Tohle přebolí a budeš silnějsí a sebevědomější. On za to nestojí, když chtěl jít tak ať jde. Možná si myslí, že je nenahraditelný, ale on je nahraditelný.
Není tady
Krizovka, to je super! Konecne po 17 rokoch si volna, mozes robit co chces! Mozes varit kedy a co chces, upratovat len ked mas naladu, ist si obzriet obchody- co kde dostali noveho, zacat chodit do fitnesu, na nejaky kurz, alebo aj na dva, clapotat sa vo vani ako dlho chces, znenit si uces, farbu vlasov.........a nikdo ta nebude pri tom buzerovat......... A raz si povies; v v den mojich xx narodenin som sa narodila znova! Preco ste sa vlastne rozisli?
Není tady
tak mi napiš na Irma55@seznam.cz
Není tady
krizovko, tvůj příběh je smutný. Jsem vdaná necelých 18 let, takže si dovedu představit, jak se cítíš. Opuštěná, zbytečná prostě nanic. Taky jsem si prožila několik krizí, taky jsem se bála, že zůstanu sama ve chvíli, kdy už nebudu mít chuť budovat další vztah, ale život mi naservíroval něco mnohem horšího, vzal mi dítě a tak už nemám co řešit a případný rozchod mi připadá jako banalita. Musíš bojovat, život se s námi nemazjí, ještě nejsi tak stará, držím ti palečky.
Není tady
Jak to myslíš "nemůžu uvěřit"??? Vždyť jsi psala, že rozchodů už bylo víc - nechtěla by sis spíš už říct, že po pátý už je to fakt trapný a začít se zajímat o něco jiného, než jak to zase žehlit? Nezaobírej se tím, zaobírej se jenom sebou, svým životem. Máš přece nějaké koníčky, kamarády. Pokud jsi aspoň trochu sportovně založená, jdi třeba běhat - endorfiny se vyplaví i kdybys nechtěla a nálada bude lepší, uvidíš. Chce to jen trochu změnit svůj život, který se předtím nejspíš řídil podle něj. Možná se toho bojíš a nevíš najednou jak na to, ale ono to půjde! Pomalu, ale půjde.
Není tady
ZNÍ TO VŠECHNO TAK LOGICKY......moc všem děkuju
Není tady
Moc se tu nesvěřuj, jsou tu i takové, které tě nějak nevkusně sjedou, pozor!!!!
Není tady
Irenka21 napsal(a):
????????
Není tady
Buba napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
????????
Bubo, vzala jsi mi mou myšlenku, chtěla jsem reagovat naprosto stejně. Všimla jsem si, že bývalá moderátorka Irenka ráda provokuje, bohužel na naprosto nevhodných místech. Je mi jí líto.
Není tady
zuzanka napsal(a):
Buba napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
????????
Bubo, vzala jsi mi mou myšlenku, chtěla jsem reagovat naprosto stejně. Všimla jsem si, že bývalá moderátorka Irenka ráda provokuje, bohužel na naprosto nevhodných místech. Je mi jí líto.
Irenka, stale cakam (e),, ak nieco zacnes, tak to dokonci. Toto nebyval tvoj styl!
Není tady
Krizovka, teraz bude niekolko dni, tyzdnov, pre teba zamracene,ale neboj slniecko opat zacne svietit. Vzdy je to tak.
Není tady
Irenko, netuším o čem byl tvůj krátký příspěvek, ještě se mi nestalo že by mně tu někdo sjel a pro mně je babinet především o vykecávání a o tom že když něco sdílíš, bolest je poloviční a radost dvojnásobná.
Krizovko, určitě se to bude vyvíjet podle přísloví co tě nezabije, to tě posílí a lidi tady tě podrží, když budeš potřebovat, neboj.
Není tady
Bylo...nebylo.....
Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka:
dobrá nálada,smutek,vědění....a kromě ostatních různých pocitů i láska.
Jednoho dne se pocity dozvěděly, že se ostrov potopí.Každý si tedy připravil svou lod a odplouval z ostrova.Jen láska chtěla čekat do poslední chvíle.Ještě než se ostrov potopil, prosila láska po pomoc.
Na luxusní lodi plulo kolem bohatství.Zeptala se:Bohatství, můžeš mně vzít sebou? "Ne, nemůžu, mám na lodi mnoho zlata a stříbra.Tady pro tebe není místo"
Tak se láska zeptala pýchy, která projížděla kolem na přenádherné lodi. "Pýcho, můžeš mně vzít sebou?"
"Já tě , lásko, nemůžu vzít sebou....je tu všechno perfektní, mohla bys mi poškodit mou lod" odpověděla pýcha
Láska se tedy zeptala smutku, který jel kolem."Smutko, prosím tě,vezmi mne sebou"
"Ach, lásko, já jsem tak smutný, že musím zůstat sám" řekl smutek
Také dobrá nálada projela kolem lásky, ale byla tak spokojená, že ani neslyšela, že na ni láska volá.....
Najednou řekl nějaký hlas..."pojd, lásko, já tě vezmu sebou."..byl to nějaký stařec, který promluvil.
Láska byla tak vděčná a štastná, že se zapomněla zeptat na starcovo jméno. Když přijeli na pevninu, stařec zmizel.
Láska si uvědomila, že mu hodně dluží a zeptala se vědění: " Vědění, můžeš mi říct, kdo mi pomohl?"
"Byl to čas" odpovědělo vědění.
"Čas?" zeptala se láska..."proč mi pomohl čas?"
A vědění odpovědělo...."protože jen čas ví, jak důležitá je v životě láska"
Není tady
JE TO PRAVDA,I KDYZ PÍŠEŠ BLBOSTI,KTERÉ MNOHDY NEDÁVAJÍ SMYSL-BOLEST JE POLOVIČNÍ..a už i to pomůže
Není tady
Ahoj krizovko!
Asi není moc slov, co by tě dostaly do lepší nálady, spíš ta slova nejsou žádná.......... Vím moc dobře jak se cítíš, byla jsem na tom podobně, manžel mě a děti opustil po 15 letech manželství. Myslela jsem, že je konec světa, bolest neznala mezí. Hodně měsíců trvalo než jsem našla zase sama sebe - ale věř, že našla. Svět byla zes krásný. Dokonce jsem se po více než roce přes net seznámila s prima člověkem - štěstí ovšem trvalo jen rok. Takže teď se zase plácám v životě........ ale i když to bolí, tak už vím, že zase bude líp a třeba opět až to nebudu čekat, tak natrefím na lásku. Není mi veselo, ale pokud bych ti mohla pomoct alepoň slovem, tak mi klidně písni na mail - můžeme to probrat. Teď bohužel budu muset teplou židli přenechat synovi.
Moc ti držím pěsti - musíš si co nejdříve zase začít vážit sama sebe - určitě máš spoustu předností a na světě určitě chodí někdo, kdo je velmi rád ocení!!!!!! Pokud chceš - ozvi se.
Není tady
Ráda bych ti pomohla, ale nevím jak. Já jsem ta cácora, co si tak dopisuje s Moničkou. Podle mě, je určité období přesně takovýchto emocí třeba. Nevím, kdo by tě tady sjel, když jsi teď smutná, já to nezažila a nepamatuji si, že bych já kdy někomu ublížila, ale stát se může všechno. To, že se vypíšeš, zase podle mě, může převést pouhé emoce, které bolí, do nějaké jiné formy a až budou všechny venku a utříděné, tak s nimi můžeš začít pracovat. (A pomůžeš tím zase někomu dalšímu, aby poznal, že na tom tak není sám )
No a to bude ten okamžik, který tady holky popisují. Staneš se zase o kousek lepším člověkem. Šťastnějším. Protože na světě největší "relativizátor" všeho je čas. Ten prostě plyne a plyne a nikdo s tím nic nenadělá. Je to, podle mě, nejpotřebnější věc na světě. Tak to vnímám já. Takže všechno, co se stalo, se mělo stát. Přesně v ten okamžik, ve který se to stalo.. Aby tě to posunulo kupředu. (to, ale ve zkreslené formě cituji avalonku) Za chvíli bude dobře.... moc ti to přeju.... držím pěstičky a pokud by ses snad trápila moc dlouho a nevěděla si rady, určitě ti pomůže psycholog. Takže vůbec není čeho se bát... 
Upravil(a) host eska (30. 4. 2006 20:58)

Není tady
Krizovko můžu se jen zeptat jestli máte děti?
Jinak si myslím, že nejhorší je zůstávat sama doma a vzpomínat a ptát se proč. Zakaž si na něho myslet, piš si s náma na netu nebo jdi ke kamarádce.
Už by sakra měli vymyslet nějakou pilulku na bolavé srdíčko.
Není tady
zuzanka napsal(a):
Buba napsal(a):
Irenka21 napsal(a):
????????
Dobry vecer, devcata,
rada bych se Irenky zastala. Nevsimla jsem si, s vyjimkou jiste korespondence s Pandorrou, ze by Irenka nekoho provokovala.
Myslela to uprimne,a varovala vas v dobrem umyslu. Vim o cem mluvi, a az se s projevem nepochopeni ci neporozumeni na babinetu potkate, jiste samy pochopite.