|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jo, tak to budu asi já
! Možná ale až tak za 3 - ještě musím dodělat školu a udělat si aspoň minimální praxi... Ale to se všechno uvidí! Ty taky ještě studuješ?

Není tady
Nene ja uz 4 roky pracuju.Hned po maturite jsem nastoupila.Staleho partnera mas?
Není tady
Jo, už 4 roky, mně je 21 a jemu 26, on by chtěl už tak za ty 2 roky. Já na jednu stranu taky, ale zase hned po vejšce jít na mateřskou se mi nechce, takže si asi bude (budem
) muset počkat...

Není tady
ta praxe je fakt dulezita, protoze kde te vezmou po skole, po matersky??? Je to des.Hele tak to by jsme si mohly ty chlapaky prohodit.Muj chce tak za 5 let a ja maxim. za dva roky.Jenze ja bych toho meho nemenila,takze na nej pujdu takticky a nejak postupem casu taky urcite zjisti,ze by chtel mimi driv.
Není tady
Já jsem si teď četla Tvoje příspěvky v těhulkách...! No ten můj je takovej, někdy hned a jindy zase až někdy
!
Takže až budu chtít třeba já, tak nebude chtít on, takže je to taky těžký... No jo no, chlapi
!

Není tady
A kolik mu je?
Jdu na procházku, ale určitě se tu ještě dneska objevím! Zatím papa.
Upravil(a) Slvinka (29. 4. 2006 13:09)

Není tady
Ja si myslim,ze kdyz s tim ted ten tvuj nema problem,tak do toho pujde kdy budes chtit.
Kdyz jsem byla mladsi,tak jsem deti vubec neee,myslela jsem si,ze me to snad nikdy necapne a ted se muzu zblaznit.Ale to bude asi tim,ze jsem si ted moji laskou jista a ze vim,ze ho chci na porad.
Není tady
Tak uvidíš, že do těch dvou let se leccos změní... Ten můj by taky před 2 lety nechtěl o dítěti ani slyšet a teď o tom občas mluví i sám, takže změna jak blázen :-)!

Není tady
Jo a s tím, jak si psala, že sis říkala, že mimčo až za dýl a najednou jsi úplně změnila názor, tak s tím Tě úplně chápu... Byla jsem taková nalomená a když tady pročítám ty diskuze, tak je to horší a horší
!
No co, budem si muset ještě chvilku počkat, ale i my se dočkáme!!! 
Upravil(a) Slvinka (29. 4. 2006 15:54)

Není tady
jééé já bych se už chtěla dočkat.Já musim teď chvilku pracovat a pak hupky supky domu.Tak se mej krásně a urcite se tu zase brzo ukazu.Papa
Není tady