27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahoj holky, řeíte taky někdo výbavičku pro miminko? jaký vybrat kočárek, autosedačku a tak? za rady a typy budu ráda, třeba si pomůeme navzájem.
Není tady
jee, ahoj, to jsem rada, ze jsem nasla nekoho, kdo taky shani, zatim jsem si vyhlidla par veci na strankach detsky ruzek, maji tam super vyber kocarku, ted zrovna vaham, jaka kola u kocarku zvolit, co ty? jaky mas kocarek?
Není tady
ja jsem mela kocarek s nafukovacima a ted premyslim o zmene, akorat je blby, ze si to ted clovek nema moznost porovnat primo v prodejne, snad se to brzo uvolni a pujde to, jeste mam cas, tak objednavat zatim nebudu a jak jste dopadla vy?
Není tady
Ty jo, půl roku vybírat kočárek, to je velice důkladné.
Není tady
tak asi neumíte číst, kdy píu, e uvauji o změně ;-) a i kdybych ho vybírala 8 měsíců, tak Vám to můe být jedno
Není tady
No hlavně abys ty umělá číst pravidla o reklamě v BB.
Není tady