Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 4. 2006 23:01

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

VZKAZ PRO jsem.sva

Měla jsem jeden dotaz,tak jsem u Vás klikla na poslat e-mail,ale ten dostala úplně jiná paní,která nevěděla,že nějaký Babinet vůbec existuje a proč se jí dotazuji na věci,o kterých nic neví.Zjistila tak,že tu někdo použil její e-mailovovou adresu na zaregistrování,kterou má na seznamu.Můžete to nějak vysvětlit?sad

Není tady

#2 29. 4. 2006 7:56

EFG
♥♥♥----

Re: VZKAZ PRO jsem.sva

Luďo, to je úplně nolmální. Snad si nemyslíte, že Vám na nějakém četu budou lidi dávat svojí skutečnou adresu a pak jim bude kdejaká placenta plnit poštu.dumbom

Není tady

#3 29. 4. 2006 21:31

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Luďo, to je úplně nolmální. Snad si nemyslíte, že Vám na nějakém četu budou lidi dávat svojí skutečnou adresu a pak jim bude kdejaká placenta plnit poštu.dumbom

Takže já jsem placenta,když na udanou adresu pošlu vzkaz?Dotyčná osoba se nemusela přece vůbec registrovat.Když nechci,aby mi někdo psal,tak přeci nebudu zneužívat cizí adresu.Je to snad rovněž Váš styl?sad

Upravil(a) Ivča K. (29. 4. 2006 21:40)

Není tady

#4 30. 4. 2006 23:50

EFG
♥♥♥----

Ivčo, neříkal jsem, že Vy jste placenta! Říkal jsem kdejaká placenta (např. vyhledávače e-mail adres). Není až tak těžké si vymyslet nějaku e-mail adresu a čistě náhodou se trefit do skutečné adresy někoho jiného.

Není tady

#5 1. 5. 2006 21:08

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

EFG napsal(a):

Ivčo, neříkal jsem, že Vy jste placenta! Říkal jsem kdejaká placenta (např. vyhledávače e-mail adres). Není až tak těžké si vymyslet nějaku e-mail adresu a čistě náhodou se trefit do skutečné adresy někoho jiného.

Máte pravdu,a lidé jsou různí.Někdo je holt poctivec a jiný zloděj,i když třeba jen identity.

Není tady

#6 2. 5. 2006 6:55

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

To by se snad ale všechno dalo ošetřit jednoduchým e-mailem, zaslaný ihned po registraci. Zněl by např. na základě vaší žádosti o registraci na babinetu (www. adresa) jste byl zaregistrován pod nickem .... . Registraci odsouhlasíte kliknutím na příslušný odkaz a tam zmáčknete další tlačítko - potvrdit.   
To by snad nemělo být technicky tak těžké. Nebo se mýlím ?

Není tady

#7 2. 5. 2006 8:36

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Ivča.K:  Tak moment, já jsem žádnou cizí adresu nepoužila. Mám svojí adresu: jsemsva.j@seznam.cz.  Nevím, co jsi kam poslala, ale mě tedy ne!!! A než o zneužívání napíšeš a obviníš někoho, tak si to trochu promysli!

Upravil(a) jsem.sva (2. 5. 2006 8:38)

Není tady

#8 2. 5. 2006 8:43

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Proč bych to asi dělala??? No ty si mě namíchla hned po ránu!!! A co si mi chtěla? Taky nějaké podobné obvinění?

Není tady

#9 2. 5. 2006 10:17

plnou parou bek
♥♥♥♥---

Ela, to skutečně není problém, ale u volné diskuze je to zbytečné. A i kdyby to tak bylo na Vašem Babinetu, tak se to stejně dá obejít a kdo bude chtít, tak stejně uveden nesmyslnou adresu jako třeba járeta

Není tady

#10 2. 5. 2006 15:51

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Je zajímané, že mi před chvílí psala na mail Renata 32 a mail jsem normálně dostala...

Není tady

#11 3. 5. 2006 21:50

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

jsem.sva napsal(a):

Ivča.K:  Tak moment, já jsem žádnou cizí adresu nepoužila. Mám svojí adresu: jsemsva.j@seznam.cz.  Nevím, co jsi kam poslala, ale mě tedy ne!!! A než o zneužívání napíšeš a obviníš někoho, tak si to trochu promysli!

Laskavě se nečerti!!!Nepsala jsem žádnou adresu,ale přímo jsem klikla na modrý nápis E-mail,který je přímo pod Tvým nickem.Objeví se rámeček a zpráva je přímo odeslána na adresu,která byla přijata při zaregistrování.Jaká to je tam není vidět.Klidně si to zkus.Takže buď si zkazila svou adresu Ty nebo Babinet.Přišla Ti při zaregistrování zpět zpráva od Babinetu?Dotyčná osoba,které totiž e-mail přišel mi odepsala a bylo to od jsem.sva@seznam.cz,takže je tam tečka mezi a bez j.na konci.Takže jakmile Ti někdo bude psát na e-mail pod nickem,bude to chodit někomu jinému.A nyní jsem si tu svou otázku na Tvou radu promyslela a podle tvé reakce jsem se rozhodla,že Tebe se teda na nic ptát nebudu.

Upravil(a) Ivča K. (3. 5. 2006 22:01)

Není tady

#12 3. 5. 2006 21:56

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

jsem.sva napsal(a):

Proč bych to asi dělala??? No ty si mě namíchla hned po ránu!!! A co si mi chtěla? Taky nějaké podobné obvinění?

Jo a to,o tom zneužívání adres bylo určeno jako odpověď pro EFG.Přečti si,jak reagoval,když jsem pouze chtěla vysvětlení,o které mě poprosila ona jsem.sva,které přišel mail.On psal,že to je normální a každý to dělá,aby mu kdejaká placenta neplnila poštu.A co se dá asi na tohle odpovědět?

Není tady

#13 3. 5. 2006 21:59

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ela.. napsal(a):

To by se snad ale všechno dalo ošetřit jednoduchým e-mailem, zaslaný ihned po registraci. Zněl by např. na základě vaší žádosti o registraci na babinetu (www. adresa) jste byl zaregistrován pod nickem .... . Registraci odsouhlasíte kliknutím na příslušný odkaz a tam zmáčknete další tlačítko - potvrdit.   
To by snad nemělo být technicky tak těžké. Nebo se mýlím ?

Já jsem po zaregistrování mail od Babinetu dostala,pod jakou adresou,nickem a heslem jsem zaregistrována,takže jsem si to mohla zkontrolovat.

Není tady

#14 4. 5. 2006 7:36

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Obvinila si mě z něčeho, co jsem neudělala, proto jsem se čertila. Na můj mail chodí odsud pošta normálně. V úterý jsem řešila holiče s Renatou 32 a mailovaly jsme si bez problémů. Vadilo mi to, že si mě veřejně obvinila. Klidně si mi mohla poslat soukromou zprávu.

Není tady

#15 4. 5. 2006 7:37

jsem.sva
♥♥♥♥♥--

Zajímala by mě tvoje reakce, kdyby tě takhle někdo obvinil. Byla bys klidná? Nečertila by ses? Klidně ti pošlu svoje jméno, adresu, nemusím se za nikoho schovávat. Už se nechci hádat a nechci tohle řešit. Nic jsem neudělala. reta

Upravil(a) jsem.sva (4. 5. 2006 11:03)

Není tady

#16 5. 5. 2006 17:59

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Znovu opakuji,že to byla žádost o vysvětlení,protože každý by měl vědět,že je možné,že má popletenou zaregistrovanou adresu,která není viditelná.Prosila mě o to jsem.sva,protože babinet ještě neznala a teď se sem nemůže zaregistrovat pod svým nickem ze seznamu.Reagoval na mě EFG,jak je jeho dobrým zvykem jízlivě a to ostatní se vztahovalo k lidem,o kterých psal,že to běžně dělají.Mrzí mě,že si to nepochopila a ukázala si svou vztahovačnost.Všechno se dá řešit normálně a v klidu a ne uraženě,dotčeně s krvavým zákalem před očima.Ještě pro jistotu Tě znovu upozorňuji,NEBYLO TO ŽÁDNÉ OBVINĚNÍ.To kdybys to opět nechápala.

Není tady

#17 6. 5. 2006 20:07

Misha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

no tak jste se domluvily? Ivča to možná trochu napsala jinak než myslela sad pod emailem jsem.sva je email v pořádku, takže nechápu jak se to dostalo jinam??? Teda teď je v pořádku, tak asi i byl. Babinet si dle mě těžko vymyslí adresu z Nicku to u mě by mohl zkusit Misha@seznam.cz a nic bych nikdy nedostala. Nebo taky volný nebo centrum??? Fakt nechápu jak se to mohlo stát, ale SZ pro jsem sva jsi napsat mohla už kvůli tomu, aby věděla, že je u jejího nastavení třeba nějaká chyba.
Jinak já si teda myslím, že ta potvrzovací adresa přišla nám všem, ale email jde v nastavení asi změnit, takže takhle by se to jedině mohlo stát.

No hlavně, že pod nickem jsem.sva je správný email a nepříjde o žádné dotazy. Jinak si umím představit, že bych to vzala taky jako napadení, jako jsem.sva. Ale zase když si to čtu, tak vidím, že PŮVODNĚ z toho napadení být nemělo sad
to co se z toho stalo, se mi moc nelíbí sad
takže holky klid a jdeme si radit ju?

http://lbyf.lilypie.com/TikiPic.php/FPcAl2n.jpghttp://lbyf.lilypie.com/FPcAp1.png
         1. rok Veru              Další roky Veru

Není tady

#18 7. 5. 2006 19:20

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Ano Misho,napadení z toho nemělo být ani původně ani poté.jsem.sva zareagovala jak zareagovala.Já e-mail určitě nepopletla,protože jsem ho vlastně ani neviděla,takže kde se stala chyba netuším.Asi nějaký škodík na trati.Ale za ten rok a půl jsem si už na Babinetu zvykla,že někdo má občas své dny(pár lidí neustále).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí