6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Začíná jaro a mě začítá období pálení a slezní očí, za chvíli se mi spoustí senná rýma. Začala mi a vloni a předtím jsem o něčem takovém ani nevěděla. Jak to řeíte vy?
Není tady
Jdi na alergologii a oni zjistí, na co má alergii. Podle toho zvolí léčbu...
Není tady
přesně tak, mám taky Zodac, nebo jetě Zyrtek, to je něco podobného, do očí kapu spersalerg,
Není tady
Kapky a léky od alergologa
Není tady
anka napsal(a):
Kapky a léky od alergologa
Krásně jsem zvládla alergii přes homeopatii a jsem s pohodě.
Není tady
Já mám alergii na vechno moný, prach, pyl, peří, zvířata, plísně,.... a brala jsem denně Claritine, Zyrtec, .. dřív různý kapky, vakcíny, poslední dva roky, co iju v cizině, tak se mi alergie hodně zlepila, neberu vůbec nic a zhorí se mi to jen pokud jedu do Čech... take buď je to jiným prostředím, tím e jsem u moře, čistějí vzduuch atd a nebo mám prostě alergii na Čechy..
Není tady
Mojemu synovi taky moc pomohla homeopatika a dceři autovakcína
Není tady
Bety napsal(a):
Mojemu synovi taky moc pomohla homeopatika a dceři autovakcína
Syn měl "sennou rýmu" a dcera záněty v očích
Není tady
mauska napsal(a):
Já mám alergii na vechno moný, prach, pyl, peří, zvířata, plísně,.... a brala jsem denně Claritine, Zyrtec, .. dřív různý kapky, vakcíny, poslední dva roky, co iju v cizině, tak se mi alergie hodně zlepila, neberu vůbec nic a zhorí se mi to jen pokud jedu do Čech... take buď je to jiným prostředím, tím e jsem u moře, čistějí vzduuch atd a nebo mám prostě alergii na Čechy..
Mausko, to má silně naruenou imunitu, to chce léčit, jinak to můe mít v pozdějím věku problematické!
Není tady
Hela A napsal(a):
mauska napsal(a):
Mausko, to má silně naruenou imunitu, to chce léčit, jinak to můe mít v pozdějím věku problematické!
S tou imunitou má pravdu, ale teď není léčit co, kdy nemám ádné projevy, snaím se posílit imunitu přírodně, stravou, vitamínama atd
Není tady
prosim vás troska mimo temu ale jake prací prostredky pouívate ked máte alergiu na roztoče, píl, prach?
Není tady