29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Taky nechápu, co se děje.
Ale - co mi umřela dcerka, nějak se to ve mně změnilo. Přestala jsem se bát čehokoliv. I smrti. Nádherně to osvobozuje. Protože když umřu, půjdu za ní a uvidíme se. A na to se těším. Potřebuju tomu věřit, bez této víry bych nemohla žít.
Teda ne, že bych rezignovala. To ne. Spíš jsem ještě odvážnější a ještě víc říkám nahlas, když s něčím - někým nesouhlasím. Vidím věci jasně a zřetelně. Vidím, kdo jsou agresoři a kdo napadení a podle toho se chovám.
Není tady
Eva.........naprosto s Tebou souhlasím...............a moc Ti fandím
Není tady
Discover the best strategies, on how to cheat on WeBWork? to excel in your math courses with our practical guide on mastering WeBWork.
https://www.gotakemyonlineclass.com/how … n-webwork/
Není tady
I really appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on league of legends accounts
Není tady
I am very happy to discover your post as it will become on top in my collection of favorite blogs to visit. league of legends accounts
Není tady