29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petře, to bylo v televizi na programu Art. Jestli ho máte nastavený a máš možnost si oboje pustit dodatečně, opravdu to stojí za to.
Není tady
Milý Vrabčáku, myslím že všechno máme. Já jsem teď slaměný vdovec, ještě celý týden. Nevím jestli jsem to sem již psal, moje žena zpívala v brněnské opeře cca 30 roků.
Není tady
Petře, ano, psal. Užijte si ten zbývající týden oba dva! Doufám, že si doma taky občas zazpíváš a nesleduješ jen politickou situaci.
Není tady
Jako vždy máš pravdu.
Není tady
Dívala jsem se na veronskou Arénu, dávali Carmen..............na jeviště vjel povoz tažený 2 koňmi mimo jiné, jedu do Verony 4.10. a rozhodla jsem se jít na cokoliv do Arény ať to stojí cokoliv, hm................sezóna končí posledního září, škoda
Není tady
Your writing inspires critical thinking. I appreciate the way you encourage readers to reflect on [subject] in their own lives. traductor confiable de inglés a español
Není tady
very interesting post.this is my first time visit here.i found so mmany interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post!
Umrah Packages from Pakistan
Není tady
vera napsal(a):
Dívala jsem se na veronskou Arénu, dávali Carmen..............na jeviště vjel povoz tažený 2 koňmi mimo jiné, jedu do Verony 4.10. a rozhodla jsem se jít na cokoliv do Arény ať to stojí cokoliv, hm................sezóna končí posledního září, škoda
Věro, to je tedy smůla... Ale určitě si to tam ráda zopakuješ. Přeju krásný pobyt!
Není tady
Miloš Zeman, former Czech president, faces a Supreme Court mandate to apologize for slander against his ex-advisor, Zdeněk Šarapatka. Despite filing an appeal, Zeman's request was denied. In a world where platforms like Omegle highlight the importance of respectful communication, this case reminds us that accountability in speech matters. Justice must prevail, reflecting deeper principles rather than mere trivialities, as emphasized by Šarapatka's lawyer.
Není tady
Piš česky.
Není tady
very interesting keep posting. sonography canada
Není tady
Miloš Zeman se musí omluvit Zdeňku Šarapatkovi podle rozhodnutí Nejvyššího soudu, který potvrdil jeho pomlouvačný výrok. Po roce soudního sporu je rozhodnutí konečné. Jak Zeman zvažuje, zda hrát Dinosaur Game, aby se uklidnil, zůstává otázkou, jestli mu to pomůže vyrovnat se s adekvátní omluvou. Spravedlnost a principy by měly vždy vítězit, i ve světě her a politiky.
https://dinosaurgamefree.com/
Není tady
The case has garnered public attention not only due to Zeman's prominence but also because it touches on broader themes of defamation, freedom of speech, and the responsibilities that come with it. temple run 2
Není tady
Expert from ČSSD believes that raising taxes will enhance people's lives, as the additional revenue could be used for public services and social programs. This approach reflects a commitment to improving overall living conditions, similar to how precision in geometry dash enhances gameplay.
Upravil(a) tonikod (30. 12. 2024 12:53)
Není tady
Nauč se psát česky!
Není tady
rina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Nauč se to nazpaměť...
A k čemu mi to bude? Ty to dnes používáš k čemu?
Není tady
hello88surf napsal(a):
rina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Nauč se to nazpaměť...
A k čemu mi to bude? Ty to dnes používáš k čemu?
A ty jsi kdo s tím divným jménem?
Není tady
aronmarquardt napsal(a):
Miloš Zeman se musí omluvit Zdeňku Šarapatkovi podle rozhodnutí Nejvyššího soudu, který potvrdil jeho pomlouvačný výrok. Po roce soudního sporu je rozhodnutí konečné. Jak Zeman zvažuje, zda hrát Dinosaur Game, aby se uklidnil, zůstává otázkou, jestli mu to pomůže vyrovnat se s adekvátní omluvou. Spravedlnost a principy by měly vždy vítězit, i ve světě her a politiky.
https://dinosaurgamefree.com/
A tato kauza má pokračování............
Není tady