6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mia..................ano, velký souhlas se vím, cos napsala a co jsem si teď přečetla
zlo nelze relatizovat a zpochybňovat......to je tak výstině napsané a tak........pravdivé
Ruský svět..............kdo by v něm chtěl ít?......by mě zajímalo
Není tady
Kdy tak nenávidí ten prohnilý západ, proč tam teda posílají rutí papalái ít své rodiny, své děti......a si ijí v tom svém ruském ráji
Přesně tak. Je to obrovská přetvářka, přesně ve stylu "káe vodu, pije víno". Je to touha po moci, touha ovládat, nadřazenost a netolerance. A bohuel tradice. Nevidím naději na zlepení. Nevidím ani naději na konec války.
Není tady
Co mě momentálně asi nejvíc zneklidňuje je to, jak se zhruba půlka naeho národa staví k obraně státu a případné hrozbě napadení ze strany Ruska......oni "nechtějí válku, chtějí mír!" A u jim jaksi nedochází, e to nezáleí na nás....Rus prostě jde a vezme si co chce, vradí, loupí, unáí a znásilňuje......prezident Pavel, Černochová, generál Řehka jsou ti zlí, co chtějí nae mue a syny poslat do války.....ti lidé si neuvědomují vánost situace, e je skutečně potřeba počítat se vím, co neznamená, e si někdo tu válku přeje! Jsou to plány, jak být připraveni pro případ, e se nedejbůh naplní nejčernějí scénáře. Jetě před pár lety bych nevěřila, e tato situace můe znovu nastat.......
Kadá vláda by raději investovala finance na rozvoj a zlepení ivota obyvatelstva, ne do zbrojení.....osekávat výdaje státu je vdycky nepopulární a sebevraedná mise....ale můe skutečně nastat situace, e půjde o ve a ti samí pak budou řvát, proč nejsme připraveni...
I pro ty nejprimitivnějí kmeny vdycky byla samozřejmá nutnost obrany proti nepříteli jako věc přeití.....otázka cti a hrdinství.....jen my u jsme z blahobytu (tolik zpochybňovaného) natolik zparchantěli, e nechceme slevit ze svého pohodlí a připustit si mylenku, e můe být rázem mnohem a mnohem hůř.....
Tyto postoje bohuel velké části národa hraničí a s vlastizradou....a jsou přesvědčení, e jsou beztrestní....jsou to zrádci v naich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit ...........
Není tady
Mio, taky mi to připadá nepochopitelné, to jejich uvaování i to, kolik jich je...
Co mě taky zaráí a je takovým podivným paradoxem, je vyvěování vlajek.... Lidé, kteří nemají rádi Ukrajince, nemají rádi ani jejich vlajku a kritizují její vyvěení na znamení podpory Ukrajině kdekoli... A na protest proti tomu vyvěují a nosí vlajky české. Nic proti tomu, jen mě ale zaráí fakt, e česká vlajka trochu pozbyla hrdosti na Českou republiku, spí teď slouí jako výkřik "Nesnáím Ukrajince a Ukrajina by se měla ponechat bez podpory" = ponechat k serání Ruskem.
A jaksi nechápou, e kdy u teď se Rusko vyjadřuje nenávistně vůči pobaltským státům, Polsku, a i nám, e bychom byli jedni z prvních na řadě, kam by nenasytné Rusko vlítlo.
Aby bylo jasno, i já samozřejmě chci mír. Ale jsou situace, kdy agresor nereaguje na nic jiného ne na sílu a připravenost soupeře a e mír můe nastat jen budeme - li my, a i ty jmenované státy dostatečně silné, aby je Rusko radi nenapadlo.
Není tady
ano, musíme být silní a dobře vyzbrojení..............a to celá Evropa...........jedině takto můe být mír, ale tato situace se musí udrovat do budoucna...............neustále vnímat Rusko, které bude bohuel stále stejné
postoje některých i politiků hraničí a s vlastizradou................
Není tady
jéi...........Zeman přijal Fica i Orbána v bývalé lonici ve své kanceláři...........no to je úroveň......jetě, e to vyfotili
Není tady
Coe???, No - vrána k vráně sedá. (A e jich tady máme sluné hejno
Není tady
nazvali to..............politické po*no............výstiné
člověk by se i zasmál, kdyby byly normální doby
Není tady
Holky tak běte k volbám a nevolte místní primitivy.
Prezident republiky vyhlásil na dny 7. a 8. června 2024 volby do Evropského parlamentu
https://www.mvcr.cz/clanek/prezident-re … mentu.aspx
Není tady
mia napsal(a):
Co mě momentálně asi nejvíc zneklidňuje je to, jak se zhruba půlka naeho národa staví k obraně státu a případné hrozbě napadení ze strany Ruska......oni "nechtějí válku, chtějí mír!" A u jim jaksi nedochází, e to nezáleí na nás....Rus prostě jde a vezme si co chce, vradí, loupí, unáí a znásilňuje......prezident Pavel, Černochová, generál Řehka jsou ti zlí, co chtějí nae mue a syny poslat do války.....ti lidé si neuvědomují vánost situace, e je skutečně potřeba počítat se vím, co neznamená, e si někdo tu válku přeje! Jsou to plány, jak být připraveni pro případ, e se nedejbůh naplní nejčernějí scénáře. Jetě před pár lety bych nevěřila, e tato situace můe znovu nastat.......
Kadá vláda by raději investovala finance na rozvoj a zlepení ivota obyvatelstva, ne do zbrojení.....osekávat výdaje státu je vdycky nepopulární a sebevraedná mise....ale můe skutečně nastat situace, e půjde o ve a ti samí pak budou řvát, proč nejsme připraveni...
I pro ty nejprimitivnějí kmeny vdycky byla samozřejmá nutnost obrany proti nepříteli jako věc přeití.....otázka cti a hrdinství.....jen my u jsme z blahobytu (tolik zpochybňovaného) natolik zparchantěli, e nechceme slevit ze svého pohodlí a připustit si mylenku, e můe být rázem mnohem a mnohem hůř.....
Tyto postoje bohuel velké části národa hraničí a s vlastizradou....a jsou přesvědčení, e jsou beztrestní....jsou to zrádci v naich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit ...........
Ufff, mio, pro mě je takovéhle uvařování úplně ílené! To u je jak nějaký fanatismus a přesně důvod, proč mne děsí Černochová.
Není tady
mia napsal(a):
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mio, taky mi to připadá nepochopitelné, to jejich uvaování i to, kolik jich je...
Co mě taky zaráí a je takovým podivným paradoxem, je vyvěování vlajek.... Lidé, kteří nemají rádi Ukrajince, nemají rádi ani jejich vlajku a kritizují její vyvěení na znamení podpory Ukrajině kdekoli... A na protest proti tomu vyvěují a nosí vlajky české. Nic proti tomu, jen mě ale zaráí fakt, e česká vlajka trochu pozbyla hrdosti na Českou republiku, spí teď slouí jako výkřik "Nesnáím Ukrajince a Ukrajina by se měla ponechat bez podpory" = ponechat k serání Ruskem.
A jaksi nechápou, e kdy u teď se Rusko vyjadřuje nenávistně vůči pobaltským státům, Polsku, a i nám, e bychom byli jedni z prvních na řadě, kam by nenasytné Rusko vlítlo.
Aby bylo jasno, i já samozřejmě chci mír. Ale jsou situace, kdy agresor nereaguje na nic jiného ne na sílu a připravenost soupeře a e mír můe nastat jen budeme - li my, a i ty jmenované státy dostatečně silné, aby je Rusko radi nenapadlo.
Není tady
vera napsal(a):
ano, musíme být silní a dobře vyzbrojení..............a to celá Evropa...........jedině takto můe být mír, ale tato situace se musí udrovat do budoucna...............neustále vnímat Rusko, které bude bohuel stále stejné
postoje některých i politiků hraničí a s vlastizradou................
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Tyto postoje bohuel velké části národa hraničí a s vlastizradou....a jsou přesvědčení, e jsou beztrestní....jsou to zrádci v naich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit ...........Ufff, mio, pro mě je takovéhle uvařování úplně ílené! To u je jak nějaký fanatismus a přesně důvod, proč mne děsí Černochová.
LENNNA
Není tady
Společnost je rozdělená názorově na dvě půlky, které se sebou vzájemně ostře nesouhlasí. Stejně to máme (pochopitelně) i na Babinetu.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Společnost je rozdělená názorově na dvě půlky, které se sebou vzájemně ostře nesouhlasí. Stejně to máme (pochopitelně) i na Babinetu.
Přesně, ale vůbec nechápu ty vyostřené reakce. Vichni chtějí snad to samé, ne? Jen teda nevím, jakým způsobem toho chtějí dosáhnout ti, kteří se odmítají připravovat na případnou obranu. Zatím se vichni jen spoléhali na to, e to Putin neudělá.. ale to u tu bylo a nevylo to..
V této situaci se ve můe vyvíjet u jenom patně a nebo jetě hůř. A čím víc bude společnost (svět) rozpolcena ve svých názorech, tím líp pro Rusko. Zatím se mu daří skvěle. I tím, jak je mnoho lidí tolerantních vůči aktivitám Ruska, ale v ádném případě nesnesou jiný názor souseda.
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Tyto postoje bohuel velké části národa hraničí a s vlastizradou....a jsou přesvědčení, e jsou beztrestní....jsou to zrádci v naich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit ...........Ufff, mio, pro mě je takovéhle uvařování úplně ílené! To u je jak nějaký fanatismus a přesně důvod, proč mne děsí Černochová.
Naprosto s Miou souhlasím a ádný fanatismus tam nevidím, a se snaím sebevíc
Není tady
Lenno, Petro.....to jděte říct Putinovi, e chcete mír a ne válku......ostatně jako my vichni. A přestane řinčet zbraněmi, zastraovat Evropu......a odtáhne z Ukrajiny a mír můe být do 24 hodin. A zaplatit jím zpustoená ukrajinská města, infrastukturu, odkodnit rodiny zavraděných a umučených.....propustit unesené, vrátit děti jejich rodinám.....je to hnusná sebranka, banda po*ných vrahounů a primitivů......nic jiného.
Není tady
S tím odmítáním branné povinnosti a obrany země v případě napadení
..u i Černochová je připosraná, kdy prohlásila, e úvahy o zavedení branné povinnosti rozhodně nejsou na pořadu dne
..to by tedy měly být. Věřme v nejlepí, ale buďme připravení na nejhorí.
Místní vyznavači míru kritizují Ukrajince, ijící u nás, e doma nebojují, ale současně prohlaují, e oni by do války bránit zemi neli
.jak by lo do tuhého, sami zalezou, hrdinové
Řehka jako přímočarý voják říká pravdu, i kdy nepopulární
je potřeba počítat se vím. Tak trochu i chápu ty odmítače
.větina z nich má za to, e by výcvik vypadal tak, jak znají vojenskou slubu z vyprávění předchozích generací
.vudypřítomná buzerace, lampasáci - frustranti, vylévající si na záklaďácích své mindráky, ikanu
. zbytečně promarněný čas.
Je tady zapotřebí osvěty a nejlépe od autorit přímo z armády
..představit to jako výcvik v moderní armádě (co ta nae u je), kde se absolventi naučí systém a fungování armády, zacházení se zbraněmi a obrannými systémy
.prvky sebeobrany, přeití v extrémních podmínkách, první pomoc a zajitění raněných
..prostě uitečné dovednosti. Po právní stránce pořeit existenční a pracovní záleitosti účastníků v době výcviku.
A taky je potřeba vědět, e absolvováním výcviku automaticky nevzniká povinnost jít se zbraní do boje
.mohou odmítnout a uplatnit se v týlu, v logistice atd
..a vykonávat jakoukoliv civilní slubu.
Není tady
jak to, e to nechali zajít a tak...........se stavem armády, odvody, zbrojením atd..............celá Evropa....to mě hlava nebere
2 procenta jsou stále straák...............a i to je málo
ná soused Polsko......
Není tady
Burei bě důchodovat, nebo emigruj k Putinovi agentu KGB.
Dalí podpis, ke kterému se Babi nezná. Po spolupráci s StB teď neví nic ani o Green Dealu
Na stránkách iDNES.cz, které mu u přece vůbec nepatří, se iroce rozepsal bývalý premiér a majitel hnutí ANO Andrej Babi o tom, jak je patné, e Česká republika přijala Green Deal a co to pro nás vechny bude znamenat. Jak je jeho zvykem, vykreslil to v nejčernějích barvách a samozřejmě neopomněl zdůraznit, e za vechno můe premiér Petr Fiala, který v Bruselu políbil prsten. Akorát, e vůbec ne...
https://www.forum24.cz/dalsi-podpis-ke- … reen-dealu
Není tady
Petře, Babiem snad ani nemá smysl se zabývat......je to psychopat a manipulátor, co zapře nos mezi očima a pod fousy se kodolibě směje vem těm prostím, co mu na ty jeho li ochotně naskakují.....těm to stejně nevymluví.
Není tady
vera napsal(a):
jak to, e to nechali zajít a tak...........se stavem armády, odvody, zbrojením atd..............celá Evropa....to mě hlava nebere
2 procenta jsou stále straák...............a i to je málo
ná soused Polsko......
Po pádu elezné opony jsme si vichni mysleli, e máme vyhráno, e se u nic podobného nemůe stát.....ztratili jsme ostraitost, lidé zlenivěli a chtěli se mít u jen dobře, investovat akorát tak do svého komfortu, ne do obrany státu.......prostě uívat si.
Já jsem vůbec nepochopila, jak mohla celá Evropa tak rezignovat na svoji bezpečnost, ochranu vnějích hranic a dodrování vech zákonů a právních postupů na svoji ochranu v případě nelegální imigrace z třetích zemí.......toto nebezpečí se krutě podcenilo a i to je do budoucna obrovská hrozba, jak se ukazuje čím dál víc. Působení Merkelové ani nebudu komentovat.
Není tady
Mio jako vdy se perfektní.
Není tady
Putinský Fico bě emigrovat do CCCP!
Fialův pohled vydal za tisíc slov. Fico ho dokázal urazit u v první vteřině setkání
Razantní ochlazení vztahů mezi Ficem a Fialou lze sledovat u od té chvíle, co první cesta slovenského premiéra po jeho zvolení zamířila tradičně do Česka. Oehavým tématem se u tehdy stala ruská agrese na Ukrajině. Zatímco Česko napadenou zemi od počátku jednoznačně podporuje, Slovensko po nástupu nového kabinetu zastavilo vojenskou podporu a ústy Fica omlouvá kroky Kremlu...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/bratr … 6b220ee8/?
Není tady