29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mia..................ano, velký souhlas se vším, cos napsala a co jsem si teď přečetla
zlo nelze relatizovat a zpochybňovat......to je tak výstižně napsané a tak........pravdivé
Ruský svět..............kdo by v něm chtěl žít?......by mě zajímalo
Není tady
Když tak nenávidí ten prohnilý západ, proč tam teda posílají ruští papaláši žít své rodiny, své děti......ať si žijí v tom svém ruském ráji
Přesně tak. Je to obrovská přetvářka, přesně ve stylu "káže vodu, pije víno". Je to touha po moci, touha ovládat, nadřazenost a netolerance. A bohužel tradice. Nevidím naději na zlepšení. Nevidím ani naději na konec války.
Není tady
Co mě momentálně asi nejvíc zneklidňuje je to, jak se zhruba půlka našeho národa staví k obraně státu a případné hrozbě napadení ze strany Ruska......oni "nechtějí válku, chtějí mír!" A už jim jaksi nedochází, že to nezáleží na nás....Rus prostě jde a vezme si co chce, vraždí, loupí, unáší a znásilňuje......prezident Pavel, Černochová, generál Řehka jsou ti zlí, co chtějí naše muže a syny poslat do války.....ti lidé si neuvědomují vážnost situace, že je skutečně potřeba počítat se vším, což neznamená, že si někdo tu válku přeje! Jsou to plány, jak být připraveni pro případ, že se nedejbůh naplní nejčernější scénáře. Ještě před pár lety bych nevěřila, že tato situace může znovu nastat.......
Každá vláda by raději investovala finance na rozvoj a zlepšení života obyvatelstva, než do zbrojení.....osekávat výdaje státu je vždycky nepopulární a sebevražedná mise....ale může skutečně nastat situace, že půjde o vše a ti samí pak budou řvát, proč nejsme připraveni...
I pro ty nejprimitivnější kmeny vždycky byla samozřejmá nutnost obrany proti nepříteli jako věc přežití.....otázka cti a hrdinství.....jen my už jsme z blahobytu (tolik zpochybňovaného) natolik zparchantěli, že nechceme slevit ze svého pohodlí a připustit si myšlenku, že může být rázem mnohem a mnohem hůř.....
Tyto postoje bohužel velké části národa hraničí až s vlastizradou....a jsou přesvědčení, že jsou beztrestní....jsou to zrádci v našich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit ...........
Není tady
Mio, taky mi to připadá nepochopitelné, to jejich uvažování i to, kolik jich je...
Co mě taky zaráží a je takovým podivným paradoxem, je vyvěšování vlajek.... Lidé, kteří nemají rádi Ukrajince, nemají rádi ani jejich vlajku a kritizují její vyvěšení na znamení podpory Ukrajině kdekoli... A na protest proti tomu vyvěšují a nosí vlajky české. Nic proti tomu, jen mě ale zaráží fakt, že česká vlajka trochu pozbyla hrdosti na Českou republiku, spíš teď slouží jako výkřik "Nesnáším Ukrajince a Ukrajina by se měla ponechat bez podpory" = ponechat k sežrání Ruskem.
A jaksi nechápou, že když už teď se Rusko vyjadřuje nenávistně vůči pobaltským státům, Polsku, a i nám, že bychom byli jedni z prvních na řadě, kam by nenasytné Rusko vlítlo.
Aby bylo jasno, i já samozřejmě chci mír. Ale jsou situace, kdy agresor nereaguje na nic jiného než na sílu a připravenost soupeře a že mír může nastat jen budeme - li my, a i ty jmenované státy dostatečně silné, aby je Rusko radši nenapadlo.
Není tady
ano, musíme být silní a dobře vyzbrojení..............a to celá Evropa...........jedině takto může být mír, ale tato situace se musí udržovat do budoucna...............neustále vnímat Rusko, které bude bohužel stále stejné
postoje některých i politiků hraničí až s vlastizradou................
Není tady
jéžiš...........Zeman přijal Fica i Orbána v bývalé ložnici ve své kanceláři...........no to je úroveň......ještě, že to vyfotili
Není tady
Cože???, No - vrána k vráně sedá. (A že jich tady máme slušné hejno
Není tady
nazvali to..............politické po*no............výstižné
člověk by se i zasmál, kdyby byly normální doby
Není tady
Holky tak běžte k volbám a nevolte místní primitivy.
Prezident republiky vyhlásil na dny 7. a 8. června 2024 volby do Evropského parlamentu
https://www.mvcr.cz/clanek/prezident-re … mentu.aspx
Není tady
mia napsal(a):
Co mě momentálně asi nejvíc zneklidňuje je to, jak se zhruba půlka našeho národa staví k obraně státu a případné hrozbě napadení ze strany Ruska......oni "nechtějí válku, chtějí mír!" A už jim jaksi nedochází, že to nezáleží na nás....Rus prostě jde a vezme si co chce, vraždí, loupí, unáší a znásilňuje......prezident Pavel, Černochová, generál Řehka jsou ti zlí, co chtějí naše muže a syny poslat do války.....ti lidé si neuvědomují vážnost situace, že je skutečně potřeba počítat se vším, což neznamená, že si někdo tu válku přeje! Jsou to plány, jak být připraveni pro případ, že se nedejbůh naplní nejčernější scénáře. Ještě před pár lety bych nevěřila, že tato situace může znovu nastat.......
Každá vláda by raději investovala finance na rozvoj a zlepšení života obyvatelstva, než do zbrojení.....osekávat výdaje státu je vždycky nepopulární a sebevražedná mise....ale může skutečně nastat situace, že půjde o vše a ti samí pak budou řvát, proč nejsme připraveni...
I pro ty nejprimitivnější kmeny vždycky byla samozřejmá nutnost obrany proti nepříteli jako věc přežití.....otázka cti a hrdinství.....jen my už jsme z blahobytu (tolik zpochybňovaného) natolik zparchantěli, že nechceme slevit ze svého pohodlí a připustit si myšlenku, že může být rázem mnohem a mnohem hůř.....
Tyto postoje bohužel velké části národa hraničí až s vlastizradou....a jsou přesvědčení, že jsou beztrestní....jsou to zrádci v našich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit...........
Ufff, mio, pro mě je takovéhle uvařžování úplně šílené! To už je jak nějaký fanatismus a přesně důvod, proč mne děsí Černochová.
Není tady
mia napsal(a):
Tyto postoje bohužel velké části národa hraničí až s vlastizradou....a jsou přesvědčení, že jsou beztrestní....jsou to zrádci v našich vlastních řadách.....vůbec z toho vývoje nemám dobrý pocit...........
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mio, taky mi to připadá nepochopitelné, to jejich uvažování i to, kolik jich je...
Co mě taky zaráží a je takovým podivným paradoxem, je vyvěšování vlajek.... Lidé, kteří nemají rádi Ukrajince, nemají rádi ani jejich vlajku a kritizují její vyvěšení na znamení podpory Ukrajině kdekoli... A na protest proti tomu vyvěšují a nosí vlajky české. Nic proti tomu, jen mě ale zaráží fakt, že česká vlajka trochu pozbyla hrdosti na Českou republiku, spíš teď slouží jako výkřik "Nesnáším Ukrajince a Ukrajina by se měla ponechat bez podpory" = ponechat k sežrání Ruskem.
A jaksi nechápou, že když už teď se Rusko vyjadřuje nenávistně vůči pobaltským státům, Polsku, a i nám, že bychom byli jedni z prvních na řadě, kam by nenasytné Rusko vlítlo.
Aby bylo jasno, i já samozřejmě chci mír. Ale jsou situace, kdy agresor nereaguje na nic jiného než na sílu a připravenost soupeře a že mír může nastat jen budeme - li my, a i ty jmenované státy dostatečně silné, aby je Rusko radši nenapadlo.
Není tady
vera napsal(a):
ano, musíme být silní a dobře vyzbrojení..............a to celá Evropa...........jedině takto může být mír, ale tato situace se musí udržovat do budoucna...............neustále vnímat Rusko, které bude bohužel stále stejné
postoje některých i politiků hraničí až s vlastizradou................
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Ufff, mio, pro mě je takovéhle uvařžování úplně šílené! To už je jak nějaký fanatismus a přesně důvod, proč mne děsí Černochová.
LENNNA
Není tady
Společnost je rozdělená názorově na dvě půlky, které se sebou vzájemně ostře nesouhlasí. Stejně to máme (pochopitelně) i na Babinetu.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Společnost je rozdělená názorově na dvě půlky, které se sebou vzájemně ostře nesouhlasí. Stejně to máme (pochopitelně) i na Babinetu.
Přesně, ale vůbec nechápu ty vyostřené reakce. Všichni chtějí snad to samé, ne? Jen teda nevím, jakým způsobem toho chtějí dosáhnout ti, kteří se odmítají připravovat na případnou obranu. Zatím se všichni jen spoléhali na to, že to Putin neudělá.. ale to už tu bylo a nevyšlo to..
V této situaci se vše může vyvíjet už jenom špatně a nebo ještě hůř. A čím víc bude společnost (svět) rozpolcena ve svých názorech, tím líp pro Rusko. Zatím se mu daří skvěle. I tím, jak je mnoho lidí tolerantních vůči aktivitám Ruska, ale v žádném případě nesnesou jiný názor souseda.
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Naprosto s Miou souhlasím a žádný fanatismus tam nevidím, ať se snažím sebevíc
Není tady
Lenno, Petro.....to jděte říct Putinovi, že chcete mír a ne válku......ostatně jako my všichni. Ať přestane řinčet zbraněmi, zastrašovat Evropu......ať odtáhne z Ukrajiny a mír může být do 24 hodin. A zaplatit jím zpustošená ukrajinská města, infrastukturu, odškodnit rodiny zavražděných a umučených.....propustit unesené, vrátit děti jejich rodinám.....je to hnusná sebranka, banda po*ných vrahounů a primitivů......nic jiného.
Není tady
S tím odmítáním branné povinnosti a obrany země v případě napadení…..už i Černochová je připosraná, když prohlásila, že úvahy o zavedení branné povinnosti rozhodně nejsou na pořadu dne…..to by tedy měly být. Věřme v nejlepší, ale buďme připravení na nejhorší.
Místní vyznavači „míru“ kritizují Ukrajince, žijící u nás, že doma nebojují, ale současně prohlašují, že oni by do války bránit zemi nešli….jak by šlo do tuhého, sami zalezou, hrdinové
Řehka jako přímočarý voják říká pravdu, i když nepopulární……je potřeba počítat se vším. Tak trochu i chápu ty odmítače….většina z nich má za to, že by výcvik vypadal tak, jak znají vojenskou službu z vyprávění předchozích generací….všudypřítomná buzerace, lampasáci - frustranti, vylévající si na záklaďácích své mindráky, šikanu…. zbytečně promarněný čas.
Je tady zapotřebí osvěty a nejlépe od autorit přímo z armády…..představit to jako výcvik v moderní armádě (což ta naše už je), kde se absolventi naučí systém a fungování armády, zacházení se zbraněmi a obrannými systémy….prvky sebeobrany, přežití v extrémních podmínkách, první pomoc a zajištění raněných…..prostě užitečné dovednosti. Po právní stránce pořešit existenční a pracovní záležitosti účastníků v době výcviku.
A taky je potřeba vědět, že absolvováním výcviku automaticky nevzniká povinnost jít se zbraní do boje….mohou odmítnout a uplatnit se v týlu, v logistice atd……..a vykonávat jakoukoliv civilní službu.
Není tady
jak to, že to nechali zajít až tak...........se stavem armády, odvody, zbrojením atd..............celá Evropa....to mě hlava nebere
2 procenta jsou stále strašák...............a i to je málo
náš soused Polsko......
Není tady
Bureši běž důchodovat, nebo emigruj k Putinovi agentu KGB.
Další podpis, ke kterému se Babiš nezná. Po spolupráci s StB teď neví nic ani o Green Dealu
Na stránkách iDNES.cz, které mu už přece vůbec nepatří, se široce rozepsal bývalý premiér a majitel hnutí ANO Andrej Babiš o tom, jak je špatné, že Česká republika přijala Green Deal a co to pro nás všechny bude znamenat. Jak je jeho zvykem, vykreslil to v nejčernějších barvách a samozřejmě neopomněl zdůraznit, že za všechno může premiér Petr Fiala, který v Bruselu políbil prsten. Akorát, že vůbec ne...
https://www.forum24.cz/dalsi-podpis-ke- … reen-dealu
Není tady
Petře, Babišem snad ani nemá smysl se zabývat......je to psychopat a manipulátor, co zapře nos mezi očima a pod fousy se škodolibě směje všem těm prostším, co mu na ty jeho lži ochotně naskakují.....těm to stejně nevymluvíš.
Není tady
vera napsal(a):
jak to, že to nechali zajít až tak...........se stavem armády, odvody, zbrojením atd..............celá Evropa....to mě hlava nebere
2 procenta jsou stále strašák...............a i to je málo
náš soused Polsko......
Po pádu železné opony jsme si všichni mysleli, že máme vyhráno, že se už nic podobného nemůže stát.....ztratili jsme ostražitost, lidé zlenivěli a chtěli se mít už jen dobře, investovat akorát tak do svého komfortu, ne do obrany státu.......prostě užívat si.
Já jsem vůbec nepochopila, jak mohla celá Evropa tak rezignovat na svoji bezpečnost, ochranu vnějších hranic a dodržování všech zákonů a právních postupů na svoji ochranu v případě nelegální imigrace z třetích zemí.......toto nebezpečí se krutě podcenilo a i to je do budoucna obrovská hrozba, jak se ukazuje čím dál víc. Působení Merkelové ani nebudu komentovat.
Není tady
Mio jako vždy seš perfektní.
Není tady
Putinský Fico běž emigrovat do CCCP!
Fialův pohled vydal za tisíc slov. Fico ho dokázal urazit už v první vteřině setkání
Razantní ochlazení vztahů mezi Ficem a Fialou lze sledovat už od té chvíle, co první cesta slovenského premiéra po jeho zvolení zamířila tradičně do Česka. Ožehavým tématem se už tehdy stala ruská agrese na Ukrajině. Zatímco Česko napadenou zemi od počátku jednoznačně podporuje, Slovensko po nástupu nového kabinetu zastavilo vojenskou podporu a ústy Fica omlouvá kroky Kremlu...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/bratr … 6b220ee8/?
Není tady