6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Výborně Vildumetzová!
https://www.facebook.com/Ingivanhrbek/p … AixXLAunvl
Není tady
Vildumezová je výborná mluvkyně ageta STB Babiše. Tak ji miluj furt dál.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Výborně Vildumetzová!
https://www.facebook.com/Ingivanhrbek/p … AixXLAunvl
Tak o tom jsem ani nevěděla, že pro lidi dańové výjimky ruší, ale pro sebe ne. Ani mě to nepřekvapuje. i to další řečené.
Není tady
Judyna a Lennna jsou místní mistři světa.
Není tady
Dobrá zpráva. I konečníková Konečná tam úřadovala.
Původní protest zemědělců se zvrhl v politickou frašku
Protest organizuje předseda Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy a Asociace svobodných odborů Bohumír Dufek a bývalý prezident Agrární komory ČR Zdeněk Jandejsek, který je šéfem představenstva zemědělské skupiny Rabbit s miliardovými tržbami. Společnosti, ve kterých figuruje, čerpaly dotace přes dvě a čtvrt miliardy korun..
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-on … WTkIC6tgzs
Není tady
Milovnice Bureše toto raději nečtěte.
Deník FORUM 24 získal tajnou analytickou zprávu o Babišovi z prostředí tajné služby
https://www.forum24.cz/tajna-analyticka … OYzQbwuIyc
Není tady
Další dobrá zpráva. Toto mě nepálí.
Rusko přišlo o 400 tisíc mužů, ukrajinské ztráty jsou pětkrát nižší, řekl Zelenskyj
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn … .seznam.cz
Není tady
Petr100 napsal(a):
Další dobrá zpráva. Toto mě nepálí.
Rusko přišlo o 400 tisíc mužů, ukrajinské ztráty jsou pětkrát nižší, řekl Zelenskyj
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn … .seznam.cz
Nečetla jsem článek, jen podle nadpisu... pro tebe je dobrá zpráva, že umřelo 400tisíc mužů? Ty jsi hodně zvláštní člověk...
Není tady
Leno váleční vojáci z Ruska jsou váleční zločinci. Někteří tam asi nejsou dobrovolně a mají smůlu že tam byli násilně dopraveni. Ty jsi také zvláštní člověk když tě vadí že jsou váleční zločinci zastřeleni.
Není tady
"Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem"..........každá zbytečná smrt je smutná, ale v tomto případě to znamená o 400 tisíc vrahů méně......vydali se vraždit a pustošit sousední zemi, způsobili statisíce nesmyslných a zbytečných lidských tragédií, proto je nelze litovat. Pro jejich zločiny není omluva......musí si sami udělat pořádek ve své zemi.........nikdo jiný to za ně neudělá.
Není tady
A pak se divíme, že svět je plný zla a násilí, když lidé smýšlejí takto
Není tady
Dnes je smutné druhé výročí napadení Ukrajiny.
Je mi líto všech zbytečně mrtvých, z řad civilního obyvatelstva i z řad vojska obou stran. Myslím si, že i ti ruští zaslouží pietu, protože podle mě málokdo z nich toužil válčit, to se zrodilo v hlavách megalomanských a zlovolných politiků, především Putina.
Samozřejmě, napadená Ukrajina má právo a musí se bránit a to beze zbraní nejde....
Není tady
Takže budeme litovat i všechny ty, co na Ukrajině vraždili, mučili znásilňovali, upalovali i děti......protože je tam někdo poslal? To znamená, že budeme zpětně litovat i zahynuvší členy gestapa, dozorce koncentračních tábor a podobně? Ne, to já teda fakt nebudu. Jsou spoluzodpovědní za to všechno.
Není tady
Nerozumíš mi, mio. Ani ty Rusy, kteří prasečili na Ukrajině, ani gestapáky a dozorce za 2. světové války. Asi jsem opravdu neměla napsat VŠECH, omlouvám se. Já myslela ty řadové vojáky, kteří prostě střílejí proti sobě, protože, politiky postavení proti sobě, musí boovat v principu zabij, nebo budeš zabit.
Ty, co činí zlo nad rámec toho, nelituji.
Není tady
Výborná debata.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Nerozumíš mi, mio. Ani ty Rusy, kteří prasečili na Ukrajině, ani gestapáky a dozorce za 2. světové války. Asi jsem opravdu neměla napsat VŠECH, omlouvám se. Já myslela ty řadové vojáky, kteří prostě střílejí proti sobě, protože, politiky postavení proti sobě, musí boovat v principu zabij, nebo budeš zabit.
Ano, přesně tak! Bylo to už z tvého prvního příspěvku pochopitelné.
Schvalovat a radovat se nad zbytečnou smrtí x stovek tisíc lidí - to není dobré, snad takových lidí není moc
Není tady
Niky123 napsal(a):
Vím, jak to myslíš.....jenže zlo nelze relativizovat a zpochybňovat.....není zlo nad rámec a pod rámec, to buď je a nebo není......pokud, jak píšeš, proti sobě střílejí řadoví vojáci, politiky postavení proti sobě, je pro mě směrodatné, kdo koho napadl, na čím území, a kdo oprávněně brání svoji zem a životy svých lidí......a to je tady naprosto jasné a nezpochybnitelné. Vždy se na to budu dívat optikou oběti a pro agresory nebudu mít pochopení a slitování.
Na frontu se nikomu nechce, to je jasné, jenže velká část Rusů v tomto stojí za Putinem.....dokud si tohle ten národ nevyřeší, bude to pro mě národ vrahů a dobyvačných primitivů. Čest výjimkám.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Ty, co činí zlo nad rámec toho, nelituji.Ano, přesně tak! Bylo to už z tvého prvního příspěvku pochopitelné.
Schvalovat a radovat se nad zbytečnou smrtí x stovek tisíc lidí - to není dobré, snad takových lidí není moc
Lenno, pozor, neschvaluji a neraduji se......ale litovat je nemůžu. A to je rozdíl.
Není tady
Ano, debata.
Není tady
mia napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Ty, co činí zlo nad rámec toho, nelituji.Vím, jak to myslíš.....jenže zlo nelze relativizovat a zpochybňovat.....není zlo nad rámec a pod rámec, to buď je a nebo není......pokud, jak píšeš, proti sobě střílejí řadoví vojáci, politiky postavení proti sobě, je pro mě směrodatné, kdo koho napadl, na čím území, a kdo oprávněně brání svoji zem a životy svých lidí......a to je tady naprosto jasné a nezpochybnitelné. Vždy se na to budu dívat optikou oběti a pro agresory nebudu mít pochopení a slitování.
Na frontu se nikomu nechce, to je jasné, jenže velká část Rusů v tomto stojí za Putinem.....dokud si tohle ten národ nevyřeší, bude to pro mě národ vrahů a dobyvačných primitivů. Čest výjimkám.
Myslím, že máte pravdu obě. Také lituji mrtvé řadové vojáky, kteří prý na počátku války ani přesně nevěděli, o co gou. Lituji jejich manželky a matky. Ale přece jen - jsou to agresoři a je pravda, že hodně Rusů válku schvaluje a že se proti Putinovi nikdo nestaví. Jediný, kdo se postavil, byl vlastně ten Wagnerovec, zpočátku to vypadalo, že ho lidi i vítali, měl za sebou svou vlastní armádu. A jak dopadl....
Nejhorší zlo jsou ti nejmocnější - Putin, Medveděv a kdoví, kolik dalších tam takových je. Já se obávám, že hodně a že Putinem by to neskončilo. Někdo osvícený, jak byl svého času třeba Gorbačov, ten se v Rusku asi ještě nenarodil.
Není tady
V podstatě souhlasím s Judynou.
Není tady
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Ty, co činí zlo nad rámec toho, nelituji.Ano, přesně tak! Bylo to už z tvého prvního příspěvku pochopitelné.
Schvalovat a radovat se nad zbytečnou smrtí x stovek tisíc lidí - to není dobré, snad takových lidí není mocLenno, pozor, neschvaluji a neraduji se......ale litovat je nemůžu. A to je rozdíl.
mio, to radování bylo myšleno hlavně na Petra, ten vyjádřil radost - jestli se nepletu...
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Ty, co činí zlo nad rámec toho, nelituji.Vím, jak to myslíš.....jenže zlo nelze relativizovat a zpochybňovat.....není zlo nad rámec a pod rámec, to buď je a nebo není......pokud, jak píšeš, proti sobě střílejí řadoví vojáci, politiky postavení proti sobě, je pro mě směrodatné, kdo koho napadl, na čím území, a kdo oprávněně brání svoji zem a životy svých lidí......a to je tady naprosto jasné a nezpochybnitelné. Vždy se na to budu dívat optikou oběti a pro agresory nebudu mít pochopení a slitování.
Na frontu se nikomu nechce, to je jasné, jenže velká část Rusů v tomto stojí za Putinem.....dokud si tohle ten národ nevyřeší, bude to pro mě národ vrahů a dobyvačných primitivů. Čest výjimkám.Myslím, že máte pravdu obě. Také lituji mrtvé řadové vojáky, kteří prý na počátku války ani přesně nevěděli, o co gou. Lituji jejich manželky a matky. Ale přece jen - jsou to agresoři a je pravda, že hodně Rusů válku schvaluje a že se proti Putinovi nikdo nestaví. Jediný, kdo se postavil, byl vlastně ten Wagnerovec, zpočátku to vypadalo, že ho lidi i vítali, měl za sebou svou vlastní armádu. A jak dopadl....
Nejhorší zlo jsou ti nejmocnější - Putin, Medveděv a kdoví, kolik dalších tam takových je. Já se obávám, že hodně a že Putinem by to neskončilo. Někdo osvícený, jak byl svého času třeba Gorbačov, ten se v Rusku asi ještě nenarodil.
Ono nám se to lehko říká.... běžme si zkusit žít v Rusku, být řadový Rus a jít se stavět proti Putinovi... pak suďme. Proti všehoschopným diktátorům to není jednoduché. A navíc ani zde to není černobílé.
Není tady
S obavami čekám, co vyleze z dnešního summitu
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Vím, jak to myslíš.....jenže zlo nelze relativizovat a zpochybňovat.....není zlo nad rámec a pod rámec, to buď je a nebo není......pokud, jak píšeš, proti sobě střílejí řadoví vojáci, politiky postavení proti sobě, je pro mě směrodatné, kdo koho napadl, na čím území, a kdo oprávněně brání svoji zem a životy svých lidí......a to je tady naprosto jasné a nezpochybnitelné. Vždy se na to budu dívat optikou oběti a pro agresory nebudu mít pochopení a slitování.
Na frontu se nikomu nechce, to je jasné, jenže velká část Rusů v tomto stojí za Putinem.....dokud si tohle ten národ nevyřeší, bude to pro mě národ vrahů a dobyvačných primitivů. Čest výjimkám.Myslím, že máte pravdu obě. Také lituji mrtvé řadové vojáky, kteří prý na počátku války ani přesně nevěděli, o co gou. Lituji jejich manželky a matky. Ale přece jen - jsou to agresoři a je pravda, že hodně Rusů válku schvaluje a že se proti Putinovi nikdo nestaví. Jediný, kdo se postavil, byl vlastně ten Wagnerovec, zpočátku to vypadalo, že ho lidi i vítali, měl za sebou svou vlastní armádu. A jak dopadl....
Nejhorší zlo jsou ti nejmocnější - Putin, Medveděv a kdoví, kolik dalších tam takových je. Já se obávám, že hodně a že Putinem by to neskončilo. Někdo osvícený, jak byl svého času třeba Gorbačov, ten se v Rusku asi ještě nenarodil.Ono nám se to lehko říká.... běžme si zkusit žít v Rusku, být řadový Rus a jít se stavět proti Putinovi... pak suďme. Proti všehoschopným diktátorům to není jednoduché. A navíc ani zde to není černobílé.
Nepotřebuju jít zkoušet žít jako řadový Rus....je to jejich volba, jejich právo a je na nich, jaké to tam budou mít. Nikdo to za ně neudělá, je to v jejich hlavách a nastavení.....ať si tam žijí jak chtějí. Ale ať nepustoší sousední země a nevraždí jejich obyvatele......bohužel se musíme připravit na svoji obranu. Bude to drahé, ale je to jediná možnost, aby nezavedli ty svoje "pořádky" i tady nám.
Když tak nenávidí ten prohnilý západ, proč tam teda posílají ruští papaláši žít své rodiny, své děti......ať si žijí v tom svém ruském ráji. Rusko je obrovská země s obrovským nerostným bohatstvím a všude jen bída a zmar......bohužel si musí projít sami svým vývojem, dokud neseberou odvahu a oni sami to nebudou chtít mít jinak. Není jiné cesty.
Není tady