6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Těch 17% důvěry ve vládu je vizitka, jak se vláda osvědčila (respektive neosvědčila). Máme se přesto ale dobře, za ty tři roky nejlíp jak jsme se kdy v historii měli.
Jen ty vidí láhev poloprázdnou, já poloplnou. Ale pořád je to ta samá láhev. Obě máme pravdu, jde jen o úhel pohledu.Máme se velmi dobře, v mnoha věcech v porovnání s minulými generacemi a moc dobře a jsme zhýčkaní a rozmazlení. To je fakt, ale to nijak nerozporuji. Ale s tučným nesouhlasím - naopak tyto poslední roky se máme hůř a hůř. astný ten, kdo to nepocítil. Ale vzhledem k 17% to větina lidí asi pocítila dost.
Nesouhlasím....ale tvůj názor ti neberu.
Je potřeba se na to dívat v kontextu událostí posledních let a aktuálního dění....patálie s covidem a s tím spojené výdaje státní kasy a dopady na ekonomiku (mimochodem, babiovce upřímně nesnáím, ale pro kroky vlády v té době ohledně protikovidových opatření jsem měla pochopení....nový virus, nikdo nevěděl, co od něho čekat, kam a to můe dojít, spousta lidí skutečně na covid umírala......teď se nám zdají tehdejí opatření přehnaná....po bitvě je kadý generál ).
A teď je v Evropě válka a hrozí eskalace....a my řeíme, jestli se máme "dost" dobře a e bychom se mohli mít jetě líp.........toto mi zní a jak rouhání...
Nikdy nikdo nemáme ádnou záruku a nárok na to, e proijeme ivot v klidu, míru a blahobytu. Tak to na světě bohuel nechodí.
Tuto vládu nijak neobhajuju, ale přila do náročné doby, nemá to jednoduché a přesto má odvahu dělat i nepopulární kroky a je proto terčem velmi nevybíravých útoků. Vůbec jim teda nezávidím. Neznám vládu, která by ráda nerozhazovala plnými hrstmi a kupovala si tak voliče.
Ano. Ale v kontextu toho veho přece nelze tvrdit, e se máme teď nejlíp, jak jsme se kdy měli. To prostě není pravda a to z důvodů, které jsi napsala. Reagovala jsem ( a zřejmě i Lenna) právě na tuto situaci neodpovídající vytučnělé větě.
Upravil(a) Judyna (11. 2. 2024 21:26)
Není tady
mia napsal(a):
Tak přemýlím, jestli byla kdy vláda, se kterou byli lidi spokojení a chválili ji....nadávání na vládu je veobecně oblíbený sport
Tak to je teda fakt.
Není tady
vera napsal(a):
já se Putina bojím, nevěřím mu ....nic
raději si na pár let utáhnu opasek, abychom vybavili armádu
Taky se bojím. A nejen Putina, ale i jeho dalího nástupce. Nějak nevěřím, e bude lepí. Také si myslím, e obrana, tedy výdaje na armádu jsou potřeba. Jen nevím, jestli to, co dělá Ćernochová, je dobře. Těmto věcem nerozumím.
Není tady
Co dělá Černochová je perfektní. Tomu nebude nikdy rozumět. Agent STB Bure naznačil, e pokud bude vládnout tak nákup těchto letadel zruí.
Není tady
Myslím si, e se Putin bohuel udrí....... Člověka, který veřejně vystupoval proti válce na Ukrajině (teď nevím jméno) a spousta lidí stála ve frontách na podpis pro něj, se podařilo odstavit, aby nemohl kandidovat........
Není tady
Ideální vláda pro primitivy.
Babi chce být po volbách znovu premiérem. Koalici s SPD nevylučuje
Více na: https://newsbox.cz/zpravy/babis-chce-by … e-bu08ky0u
Není tady
mia napsal(a):
Tak přemýlím, jestli byla kdy vláda, se kterou byli lidi spokojení a chválili ji....nadávání na vládu je veobecně oblíbený sport
To ani nejde. A jde o cokoliv na světě, o kohokoliv na světě - nikdy se nebude líbit vem. Vdy budou příznivci a odpůrci. Naprosto u veho a asi je to tak i dobře. Nejsme lidé stejní, proto i nae názory nemůou být vdy stejné.
Upravil(a) LENNNA (12. 2. 2024 20:06)
Není tady
Judyna napsal(a):
vera napsal(a):
raději si na pár let utáhnu opasek, abychom vybavili armáduTaky se bojím. A nejen Putina, ale i jeho dalího nástupce. Nějak nevěřím, e bude lepí. Také si myslím, e obrana, tedy výdaje na armádu jsou potřeba. Jen nevím, jestli to, co dělá Ćernochová, je dobře. Těmto věcem nerozumím.
Mne Černochová spíe děsí. Nelíbí se mi, nevěřím jí. Nejsem ráda, e tam je v této době taková osoba.
Není tady
Já zase Černochové věřím.
Není tady
Vero já Černochové také věřím.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
vera napsal(a):
raději si na pár let utáhnu opasek, abychom vybavili armáduTaky se bojím. A nejen Putina, ale i jeho dalího nástupce. Nějak nevěřím, e bude lepí. Také si myslím, e obrana, tedy výdaje na armádu jsou potřeba. Jen nevím, jestli to, co dělá Ćernochová, je dobře. Těmto věcem nerozumím.
Mne Černochová spíe děsí. Nelíbí se mi, nevěřím jí. Nejsem ráda, e tam je v této době taková osoba.
Mě děsí také a to proto, e dřív mluví a pak teprve přemýlí - např. to vystoupení z OSN. Myslím, e na tomto ministerstvu by měl být člověk s chladnou hlavou, ne člověk jejího typu. Natěstí nemáme jaderné zbraně.
Není tady
Pekarová Adamová se zase předvedla. V Arménii podpořila arménce s tím, e se jich ůzastane" v Azerbajdánu a tam vzala zpátečku a oastře odsoudila akce Arménie.
"....Pekarová Adamová by nejlépe udělala, kdyby přítě raději mlčela, pokud nemá co říct, nebo jen četla noty moudřejích. Budi jí přáno, e si plní sen kadého milovníka cestování, jen a nám nekodí, kefty vozí a co nejvíce mlčí, protoe dvojí a vícerý metr jí mohl vycházet v opozici, teď u je to jen trapnost. ..."
https://cnn.iprima.cz/komentar-marketa- … nas-424770
Není tady
Judy tak to jetě dva roky vydr a asi potom bude spokojená. Pokud po volbách tě bude vládnout agent STB Babi, rozkrádačka peněz ilerka a dalí mistři světa z ANOfertu.
Není tady
Petře................zamysli se nad sebou
Někdo zkrátka vyjádřil jiný názor na Pekarovou ......................
Není tady
Věrko jako vdy má pravdu.
Není tady
Pro milovníky Babie je to dobrá zpráva. Agent STB Bure opět vyhrál soud.
Upravil(a) Petr100 (14. 2. 2024 16:17)
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
Taky se bojím. A nejen Putina, ale i jeho dalího nástupce. Nějak nevěřím, e bude lepí. Také si myslím, e obrana, tedy výdaje na armádu jsou potřeba. Jen nevím, jestli to, co dělá Ćernochová, je dobře. Těmto věcem nerozumím.Mne Černochová spíe děsí. Nelíbí se mi, nevěřím jí. Nejsem ráda, e tam je v této době taková osoba.
Mě děsí také a to proto, e dřív mluví a pak teprve přemýlí - např. to vystoupení z OSN. Myslím, e na tomto ministerstvu by měl být člověk s chladnou hlavou, ne člověk jejího typu. Natěstí nemáme jaderné zbraně.
Jo, to je přesný! Přesně takový z ní mám pocit. Chvílemi mi přila, e by la nejraději hned do první linie. Takový člověk tam není dobrý v této nebezpečné době. A vlastně nikdy.
Není tady
Tak kolik melounů dostal ott?
Jiří Sezemský: Důkazní tma soudce otta. O Čapím hnízdě rozhodne vrchní soud, který jeho práci zkritizoval
Pouhých několik hodin trvalo opakované soudní líčení v kauze Čapí hnízdo. Soudce Jan ott znovu nepravomocně zprostil obaloby bývalého premiéra Andreje Babie a jeho manaerku Janu Nagyovou. Euforie je vak předčasná, jetě nemají vyhráno. O jejich vině či nevině pravděpodobně rozhodne odvolací Vrchní soud v Praze, který rozcupoval ottův předchozí rozsudek...
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ … kritizoval
Není tady
Tak jetě jednou. Buree poslat na Krym.
Jiří Sezemský: Důkazní tma soudce otta. O Čapím hnízdě rozhodne vrchní soud, který jeho práci zkritizoval
Pouhých několik hodin trvalo opakované soudní líčení v kauze Čapí hnízdo. Soudce Jan ott znovu nepravomocně zprostil obaloby bývalého premiéra Andreje Babie a jeho manaerku Janu Nagyovou. Euforie je vak předčasná, jetě nemají vyhráno. O jejich vině či nevině pravděpodobně rozhodne odvolací Vrchní soud v Praze, který rozcupoval ottův předchozí rozsudek...
https://www.reflex.cz/clanek/komentare/ … kritizoval
Není tady
Petře, Sezemský ? e by Forum24 ???
Není tady
Petro kdo to ví odpoví.
Není tady
Petře, myslím, e to jednou stačilo :-).
Není tady
Judy milovníkům Babie to určitě stačilo. Nemilovníkům agenta STB Buree to nestačilo.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy milovníkům Babie to určitě stačilo. Nemilovníkům agenta STB Buree to nestačilo.
Jakoe poprvé to nepochopí?
Není tady
Inteligenti to pochopí. Neinteligenti to nepochopí.
Není tady