18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judy blbé Bohdalce normální člověk nezávidím nic. Má pravdu je to staré jen půl roku. Je to mistryně světa ve vem.
Není tady
Burei kdy vrátí těch 100 melounů?
Evropský alobce dál etří Babiův střet zájmů. Četí kriminalisté tak kauzu nemohou odloit
Četí detektivové musí pokračovat v proetřování střetu zájmů expremiéra Andreje Babie (ANO). Úřad evropského veřejného alobce toti vyetřování této kauzy jetě neukončil. Proto nelze v České republice případ odloit, jak detektivové z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) podle svého prohláení z minulého týdne učinili. Jedná se mimo jiné o dotaci ve výi sto milionů korun na údajné inovace při výrobě toastového chleba z Penamu...
https://www.forum24.cz/evropsky-zalobce … ex6Dx9n1Co
Není tady
Jejda, kdes se to tu vzalo, ten deficit? To asi přejde samo. Valorizace důchodů? Co to je? V rozpočtu se s ní VŮBEC nepočítalo. Jejda, kde se vzalo najedno tolik dětí? A vichni chtějí do koly, a u do první třídy nebo dokonce i na střední?
Nejsou budovy ani učitelé? Máme lék, snííme rozpočet MMT - nejvíce ze vech resortů. A kvalifikovaně učit mohou i lidé bez pedagogického vzdělání (to mohli i doteď, ale byli nekvalifikovaní).
Máme málo doktorů a nedostatek léků? Na toto lék je - sniování rozpočtu a sníená platba za státní pojitěnce. Moná i tady by mohli léčit vysokokoláci bez studia medicíny. Kdy to půjde ve kolství....
Fronty na úředech, nestíhající a prchající úředníci , i na to je lék - ostatně tímhle se budou léčit i výe zmíněné nevary - snííme vem platy. Vak proč má nastupující úředník mít plat kolem 26 000 hrubého, no není to moc? Je!
Jetěe máme tak ikovnou a zodpovědnou i odpovědnou vládu. Moná by to chtělo jenom přidat politických náměstků.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/polit … litika_nef
Není tady
Judy opět dobré zprávy. Ví komu patří Neviditelný pes a Lidovky?
Není tady
Mě to nezajímá. Napsala jsem, co vidím kolem sebe a to jsem jetě na fůru věcí zapomněla.
Ale vimla jsem si, to jsem dnes četla na nevím čích "zprávách", e Tvůj kámo Valenta prodává Parlamentní listy.
Není tady
A dalí rozhodnutí naí skvělé vlády - ministerstvo financí je proti valorizaci příspěvku na péči o postiené lidi. jde přitom o programové prohláení vlády. Ale to by nebyl první případ, kdy programové prohláení této vlády je plácnutím do vody.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jejda, kdes se to tu vzalo, ten deficit? To asi přejde samo. Valorizace důchodů? Co to je? V rozpočtu se s ní VŮBEC nepočítalo. Jejda, kde se vzalo najedno tolik dětí? A vichni chtějí do koly, a u do první třídy nebo dokonce i na střední?
Nejsou budovy ani učitelé? Máme lék, snííme rozpočet MMT - nejvíce ze vech resortů. A kvalifikovaně učit mohou i lidé bez pedagogického vzdělání (to mohli i doteď, ale byli nekvalifikovaní).
Máme málo doktorů a nedostatek léků? Na toto lék je - sniování rozpočtu a sníená platba za státní pojitěnce. Moná i tady by mohli léčit vysokokoláci bez studia medicíny. Kdy to půjde ve kolství....
Fronty na úředech, nestíhající a prchající úředníci , i na to je lék - ostatně tímhle se budou léčit i výe zmíněné nevary - snííme vem platy. Vak proč má nastupující úředník mít plat kolem 26 000 hrubého, no není to moc? Je!
Jetěe máme tak ikovnou a zodpovědnou i odpovědnou vládu. Moná by to chtělo jenom přidat politických náměstků.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/polit … litika_nef
Není tady
Judyna napsal(a):
A dalí rozhodnutí naí skvělé vlády - ministerstvo financí je proti valorizaci příspěvku na péči o postiené lidi. jde přitom o programové prohláení vlády. Ale to by nebyl první případ, kdy programové prohláení této vlády je plácnutím do vody.
Není tady
Není tady
Burei přestěhuj se do CCCP.
Babi populisticky lavíruje kolem smlouvy s USA. Nahrává Putinově páté koloně
Andrej Babi prohlauje, e jeho hnutí zatím nemá jasné stanovisko k česko-americké obranné smlouvě (DCA), je bude ratifikována v parlamentu. Pouívá přitom podobnou rétoriku jako dezinformační scéna napojená na Kreml, a jakou pouíval v prezidentské kampani...
https://www.forum24.cz/babis-populistic … ate-kolone
Není tady
Dokonce u i Kalousek....
"....Vedle objektivních rizik, která jistě existují a za která vláda nemůe, tam jsou ale také dva subjektivní nehezké fauly v celkové hodnotě 65 miliard. Na mimořádnou valorizaci vláda rozpočtovala 0 korun, co byl nesmysl od samého začátku. A do příjmů zahrnula padesát miliard z prodeje emisních povolenek, které příjmem státního rozpočtu být nemohou....."
https://echo24.cz/a/Hcx7m/zpravy-domaci … d=21290531
Není tady
Ty se fakt dobrá e se vyzná ve vem. Tak pokračuj. Já se vyznám jen u někoho. U Buree, ilerky, dvojministra....................
Jistě ví e nejsem státní úředník ani státní zaměstnanec.
Upravil(a) Petr100 (8. 6. 2023 13:43)
Není tady
Kadá vláda by ráda svému lidu dopřávala dostatku a hojnosti, ale málokterá má "koule" udělat to, co dělá ta současná s vědomím, e za to zaplatí nepopularitou a prohrou v dalích volbách. Lidi jsou dnes jak malá rozmazlená a umíněná děcka, co si myslí, e mají na vechno nárok a musí vechno dostat....jinak dupy dup a řvou.....chtěla bych vidět, kolik těch řvounů na náměstích a na sítích nemá kde bydlet a co jíst. Bohuel na světě nemáme nikdo nic jisté a taky nemáme automaticky na vechno "nárok".....na těstí, na zdraví, blahobyt, ani na ten mír, jak je vidět....stačí jeden magor a je to. Lidi na to zapomínají...... minulé generace, které byly zvyklé s pokorou a skromností snáet vechny rány osudu, ty u jsou pryč a dnes chcou vichni vechno mít jisté. Jsou doby lepí i horí. Kdy vidím, jak dnes lidi ijí, baví se, cestují a srovnám to s vyprávěním mých prarodičů a praprarodičů (a jetě i mých rodičů), je to propastný rozdíl nejen v kvalitě ivota, ale hlavně v mentalitě těch lidí........jene blb si to neuvědomuje......koda slov .
Není tady
mia napsal(a):
Kadá vláda by ráda svému lidu dopřávala dostatku a hojnosti, ale málokterá má "koule" udělat to, co dělá ta současná s vědomím, e za to zaplatí nepopularitou a prohrou v dalích volbách. Lidi jsou dnes jak malá rozmazlená a umíněná děcka, co si myslí, e mají na vechno nárok a musí vechno dostat....jinak dupy dup a řvou.....chtěla bych vidět, kolik těch řvounů na náměstích a na sítích nemá kde bydlet a co jíst. Bohuel na světě nemáme nikdo nic jisté a taky nemáme automaticky na vechno "nárok".....na těstí, na zdraví, blahobyt, ani na ten mír, jak je vidět....stačí jeden magor a je to. Lidi na to zapomínají...... minulé generace, které byly zvyklé s pokorou a skromností snáet vechny rány osudu, ty u jsou pryč a dnes chcou vichni vechno mít jisté. Jsou doby lepí i horí. Kdy vidím, jak dnes lidi ijí, baví se, cestují a srovnám to s vyprávěním mých prarodičů a praprarodičů (a jetě i mých rodičů), je to propastný rozdíl nejen v kvalitě ivota, ale hlavně v mentalitě těch lidí........jene blb si to neuvědomuje......koda slov .
ano, naprostý souhlas
vrátila jsem se z jiní Itálie, chodili jsme po památkách....za 14 dní 152 km.........4 starobní důchodci s baůkem
letenka 1900 + 5800 za ubytování, do restaurací jsme nechodili, vařili si v apartmánu, nakupovali v marketu-jídlo stejně drahé nebo levnějí...............kadý den posezení u kávičky za 2E, jezdili jsme vlakem
program byl - normanské románské katedrály.......nádhera + castel del monte.......+ pláe
Není tady
Milé dvě holky jste perfektní máme dobré společné mylení. Věrko koupala ses v moři a nebyl tam ralok?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Milé dvě holky jste perfektní máme dobré společné mylení. Věrko koupala ses v moři a nebyl tam ralok?
do moře jsem vlezla po krk jenom jednou, studená voda mě bolí, ale Italové si to uívali.............moje kamarádka taky, osvěovala se často
jo..................musím to říct...........kdy jsem tak ve pozorovala, co a jak, za kolik...............máme se dobře v ČESKU
teď jsem to komplet spočítala..............se vím, zmrzlinou a malými dárečky, doprava, jídlo, kupovali jsme si frizante
tak na 14 dní 12 500 Kč. Byli jsme v Bari, Apulie.
Není tady
Věro, moc tu vai cestovatelskou partu obdivuju. Vdycky máte plno zajímavých a nádherných záitků a pořídili jste to i tentokrát podle mne opravdu levně.
Není tady
mia napsal(a):
Mio, myslím, e pokud tato vláda prohraje dalí volby, tak to nebude proto, e by měla koule, ale pro zpúsob jejího vládnutí,patnou komunikaci a nekompetenci. Např. teď u pomalu kadý ekonom, který se k situaci vyjadřuje, říká, jak chybně byl letoní rozpočet sestaven. To není o rozmazlenosti lidí, ale o chybách(nebé záměrech?) ve vedení této země. A ano, ty pak musí někdo zaplatit. A ti "velcí" to jak vidno opravdu nejsou.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ty se fakt dobrá e se vyzná ve vem. Tak pokračuj. Já se vyznám jen u někoho. U Buree, ilerky, dvojministra....................
Jistě ví e nejsem státní úředník ani státní zaměstnanec.
Jako proto, e cituju Tvého oblíbence Kalouska?
Já vím, e nejsi státní zaměstnanec, ale přesto tě stát teď prostřednictvím důchodu vlastně iví taky.
Není tady
Pravdu dí. Kalousek je dobrej chlap. Ano stát mě přiivuje důchodem také, já jsem přiivoval důchodce 25 roků, i tebe. Teď ji ne, to co si stále přivydělávám na stále platné ivnostňáky mně bohatě stačí.
Není tady
Burei prodej vechno a odstěhuj se do CCCP.
Penam, Olma, Kostelecké uzeniny. Agrofert aluje zemědělský fond, ukončil mu předjednané dotace
Jetě před podpisem dohody pozastavil Státní zemědělský intervenční fond 21 projektů Agrofertu. Bylo to v roce 2019, kdy se v Česku řeil unijní audit zkoumající střet zájmů tehdejího premiéra Andreje Babie (ANO). Ani po čtyřech letech není jasné, zda dceřinky peníze dostanou. Vedení fondu ádosti letos na začátku roku ukončilo poté, co Evropská komise potvrdila, e Babi poruoval legislativu. Jene firmy kvůli tomu fond v březnu zaalovaly...
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ag … nh_GBq8lHU
Není tady
Petře, budi ti přáno.
Není tady
vera napsal(a):
mia napsal(a):
ano, naprostý souhlas
vrátila jsem se z jiní Itálie, chodili jsme po památkách....za 14 dní 152 km.........4 starobní důchodci s baůkem
letenka 1900 + 5800 za ubytování, do restaurací jsme nechodili, vařili si v apartmánu, nakupovali v marketu-jídlo stejně drahé nebo levnějí...............kadý den posezení u kávičky za 2E, jezdili jsme vlakem
program byl - normanské románské katedrály.......nádhera + castel del monte.......+ pláe
Vero, obdivuju tě.....umí vystačit i relativně s málem a uít si to.....vdycky se ije líp lidem, kteří vidí sklenici poloplnou, ne těm, co skuhrají na poloprázdnou. Fandím ti.
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Mio, myslím, e pokud tato vláda prohraje dalí volby, tak to nebude proto, e by měla koule, ale pro zpúsob jejího vládnutí,patnou komunikaci a nekompetenci. Např. teď u pomalu kadý ekonom, který se k situaci vyjadřuje, říká, jak chybně byl letoní rozpočet sestaven. To není o rozmazlenosti lidí, ale o chybách(nebé záměrech?) ve vedení této země. A ano, ty pak musí někdo zaplatit. A ti "velcí" to jak vidno opravdu nejsou.
Judy, teď jsou těch "ekonomů" hlavně plné ulice.....věř, e lidé ve vládě mají mnohem lepí informace a hlavně zájem z toho marastu nějak vybřednout. Nikdy není a ani nebude vechno dokonalé. Vyčítám jim patnou komunikaci směrem k veřejnosti, to jo.....předpokládají, e národ je uvědomělý a chápe nutnost vech těch úpo*ných opatření, o kterých nikdo předem nemůe vědět, jestli v reálu vyjdou tak jak na papíře, protoe je tam vdycky spousta neznámých. Jene lid chce záruky a blahobyt.
Přes vekeré frflání vech těch milovníků katastrofických scénářů ale pořád kolem sebe vidím hezká a upravená města a vesnice, krásnou přírodu, fungující infrastrukturu, slunou úroveň zdravotnictví, lidi, kteří zdá se nijak zvlá nestrádají (mají prostředky i na zbytné aktivity) atd atd.....nenapadá mi ádná hrůza, která by se kolem nás odehrávala. Buďme rádi za to, co máme. Asi by bylo lepí přestat sledovat politickou scénu a prostě si ít....a modlit se, aby to zůstalo aspoň tak, jak to je.
Není tady
nenapadá mi ádná hrůza, která by se kolem nás odehrávala. Buďme rádi za to, co máme. Asi by bylo lepí přestat sledovat politickou scénu a prostě si ít....a modlit se, aby to zůstalo aspoň tak, jak to je.
To je pravda. Ale aby nedolo k mýlce, já se z politiky nijak nehroutím, mě jenom baví sledovat, co se děje, prostě se zajímám. To je ve. Ale i kdy nás politika ovlivňuje - a chceme či nechceme - je na světě pořád fůra krásných věcí, to jo. A rodina, přátelé a zdraví jsou nejvíc. A e se člověk musí postarat, to by mělo být v první řadě zájem kadého.
Není tady