27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Niky123 napsal(a):
Nevím, zda Monice v předvolební kampani řekl "Hubu dr", jak tvrdili mnozí. Nebylo tomu rozumět.
Ale Moničině "Stačí u" v prvním povolebním rozhovoru bylo rozumět jasně. :-)
Měl jí říct " tak ho dr".. mluvila o tom, e bude mui dret palce.. a její "stačí u", mělo přijít mnohem, mnohem dřív
Není tady
mia napsal(a):
Já tě nechci a ani nepotřebuju ujiovat.......chci se jen podělit o radost a optimismus po shlédnutí tohoto rozhovoru! Abys měla radost i ty
...
Díky, mě radost odkaz udělal a obsah mi vlil i optimismus do il
Není tady
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
Já tě nechci a ani nepotřebuju ujiovat.......chci se jen podělit o radost a optimismus po shlédnutí tohoto rozhovoru! Abys měla radost i ty
...
Tak to mě, jako nezúčastněnému pozorovateli, udělalo největí radost to, e u je po vem .
A jak u jsem psala, doufám v to dobré ( i bez odkazu)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Erem tak jsi to určitě přeila. Asi jsi byla jediná z místních holek kdo volil Buree.
Prezila,sice nastvana,ale hur to nese muj syn . Tak ted hlavne,aby pokracoval v ANO.
Není tady
u nás v obci dostal Pavel přes 72 procent
Není tady
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
...
Jetě kdyby kolem pana Pavla vzniklo to nové politické hnutí, jak o tom mluvil.....to by bylo super.
Vkládám do tohoto nového směru a vývoje velké naděje......
Není tady
Judyna napsal(a):
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
...
Tak to mě, jako nezúčastněnému pozorovateli, udělalo největí radost to, e u je po vem
.
A jak u jsem psala, doufám v to dobré ( i bez odkazu)
Kdyby takto ale uvaovali vichni.....
Není tady
Tohleto mě oslovilo , tak to aspoň napíu jako pozdrav VEM zdejím voličům a nevoličům:
"Koho jsi volil?" zeptal se Pú.
"Babie." odpovědělo prasátko.
"Já Petra Pavla" povídá Pú.
"Jsme jetě stále přátelé"? zeptalo se prasátko.
"Ano, stále jsme přátelé" odpověděl Pú.
"Dobře, budeme spolu nadávat na politiku".
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Erem tak jsi to určitě přeila. Asi jsi byla jediná z místních holek kdo volil Buree.
Prezila,sice nastvana,ale hur to nese muj syn . Tak ted hlavne,aby pokracoval v ANO.
Tak doufám, Erem, e jste si se synem aspoň na Babie nevsadili a nepřili o peníze, jako tisíce jiných, kteří jeho výzvu uposlechli......
Není tady
vera napsal(a):
u nás v obci dostal Pavel přes 72 procent
Skvělé....závidím ti tak uvědomělé spoluobčany. U nás těsně, ale přece.....
Není tady
Niky123 napsal(a):
Tohleto mě oslovilo
, tak to aspoň napíu jako pozdrav VEM zdejím voličům a nevoličům:
"Koho jsi volil?" zeptal se Pú.
"Babie." odpovědělo prasátko.
"Já Petra Pavla" povídá Pú.
"Jsme jetě stále přátelé"? zeptalo se prasátko.
"Ano, stále jsme přátelé" odpověděl Pú.
"Dobře, budeme spolu nadávat na politiku".
Jj, to je přesně ono
Není tady
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Palomita napsal(a):
Díky, mě radost odkaz udělal a obsah mi vlil i optimismus do ilTak to mě, jako nezúčastněnému pozorovateli, udělalo největí radost to, e u je po vem
.
A jak u jsem psala, doufám v to dobré ( i bez odkazu)Kdyby takto ale uvaovali vichni.....
Já myslím e nás je hodně
Není tady
Já taky, já taky.
Není tady
Sláva vítězům a čest poraeným Ač jsem ho volit nemohla, tak několikrát jsem psala, e se mi opravdu líbí, kdy ho vidím. Líbila se mi i budoucí první dáma - při té děkovačce po vítězství. Tak uvidíme, jaký bude a co nám to přinese
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tak to mě, jako nezúčastněnému pozorovateli, udělalo největí radost to, e u je po vem.
A jak u jsem psala, doufám v to dobré ( i bez odkazu)Kdyby takto ale uvaovali vichni.....
Já myslím e nás je hodně
Ano, nás je dost, alespoň co čtu... zatímco někteří "z druhé strany" stále plivou, e?
Není tady
mia napsal(a):
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
...
Jetě kdyby kolem pana Pavla vzniklo to nové politické hnutí, jak o tom mluvil.....to by bylo super.
Vkládám do tohoto nového směru a vývoje velké naděje......
ano, i já.............nejstarí vnuci 21,19...............o tom pořád mluví.........a e ve kole se to řeí mezi studenty
Není tady
Judyna napsal(a):
Jinak v naem městečku zvítězil pan Pavel s 59,9%.
U nás vyhrál Babi 58%, v kraji vyhrál také Babi. Ve 3 krajích vyhrál Babi, ano, přesně v těch nejchudích. Moná by se o ně měli začít trochu zajímat.
Není tady
vera napsal(a):
Babi uznal poráku, poblahopřál Pavlovi a vzkázal svým voličům, aby to respektovali..........velké gesto
Babi po výsledku voleb mluvil asi nejlépe za celou dobu. Tak uvolněného a v pohodě jsem ho velmi dlouho neviděla. Hodně dlouho. On není blbý, musel to celou dobu vědět... moná u je o pár kroků napřed. Moná odchází úplně, umí si to spočítat, ví, jak jsou karty rozdané, moná jen předá předsednictví a sám se stáhne do pozadí... Nevím, snad ne, ale docela to teď tak vypadá.... Nebo snad přijde někdo nový, opozice, dobrá opozice tu velmi chybí
Upravil(a) LENNNA (30. 1. 2023 7:14)
Není tady
Jsem tak astná a hrdá na pana prezidenta Pavla.
Jsem ráda, e pro větinu je demokracie, slunost a pravda jetě stále důleitá.
Děkuji panu Pavlovi, Milionu chvilek i voličům.
Upravil(a) Eva. (30. 1. 2023 8:29)
Není tady
Eva. napsal(a):
Děkuji panu Pavlovi, Milionu chvilek i voličům.
ano
Není tady
Bure bude se smát i po volbách za tři roky?
Jistota dvanáctinásobku? Jak se Babi a Havlíček vysmáli svým voličům
Andrej Babi vyzval krátce před volbami voliče, aby si při téměř beznadějném kurzu vsadili na jeho výhru. Poslechly ho tisíce lidí a utopily několik milionů korun. Jejich riziko. Zaráející je ovem cynismus, jak se k této věci postavily pičky ANO...
https://www.forum24.cz/jistota-dvanacti … m-volicum/
Není tady
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
Babi uznal poráku, poblahopřál Pavlovi a vzkázal svým voličům, aby to respektovali..........velké gesto
Babi po výsledku voleb mluvil asi nejlépe za celou dobu. Tak uvolněného a v pohodě jsem ho velmi dlouho neviděla. Hodně dlouho. On není blbý, musel to celou dobu vědět... moná u je o pár kroků napřed. Moná odchází úplně, umí si to spočítat, ví, jak jsou karty rozdané, moná jen předá předsednictví a sám se stáhne do pozadí... Nevím, snad ne, ale docela to teď tak vypadá.... Nebo snad přijde někdo nový, opozice, dobrá opozice tu velmi chybí
Tady je jasně vidět, jak máme my lidé rozdílné vnímání.....já jsem si po tom Babiově povolebním vystoupení naopak řekla, e jako vdy nedokázal ukočírovat své nervy a tu svoji jeitnost......po pár vstřícných úvodních slovech u zase napadal, obviňoval a plival pínu na protikandidáta. Naproti tomu rozhovor s panem Petrem Pavlem večer v Národním muzeu, to byl balzám pro dui, byla jsem těstím bez sebe, e se tento člověk v této pos.ané době odhodlal postavit do čela rozhádaného národa. Díky za něj!
8 let vlády Babie zaselo do národa takovou nenávist, e to tady snad jetě nikdy nebylo. Dokázal v lidech vzbudit a rozvinout ty nejhorí vlastnosti a pudy.....je to nebezpečný manipulátor a rozvraceč....... a má akorát legraci z těch, co se dají lehce zblbnout jeho planými sliby a věří mu, e se "o ně postará". Jo, miliardář a mecená chudých.....a zrovna on.....to teda sedí
Neberu nikomu jiný pohled, kadého právo.....ale díky za ty, kteří zvedli zadky a a li volit........kdy u ne z přesvědčení, tak aspoň "to mení zlo".......je vidět, e spousta jich u prohlédla a vidí ten rozdíl.
Není tady
vera napsal(a):
Eva. napsal(a):
Děkuji panu Pavlovi, Milionu chvilek i voličům.ano
Není tady
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
Tady je jasně vidět, jak máme my lidé rozdílné vnímání.....já jsem si po tom Babiově povolebním vystoupení naopak řekla, e jako vdy nedokázal ukočírovat své nervy a tu svoji jeitnost......po pár vstřícných úvodních slovech u zase napadal, obviňoval a plival pínu na protikandidáta. Naproti tomu rozhovor s panem Petrem Pavlem večer v Národním muzeu, to byl balzám pro dui, byla jsem těstím bez sebe, e se tento člověk v této pos.ané době odhodlal postavit do čela rozhádaného národa. Díky za něj!
8 let vlády Babie zaselo do národa takovou nenávist, e to tady snad jetě nikdy nebylo. Dokázal v lidech vzbudit a rozvinout ty nejhorí vlastnosti a pudy.....je to nebezpečný manipulátor a rozvraceč....... a má akorát legraci z těch, co se dají lehce zblbnout jeho planými sliby a věří mu, e se "o ně postará". Jo, miliardář a mecená chudých.....a zrovna on.....to teda sedí
Neberu nikomu jiný pohled, kadého právo.....ale díky za ty, kteří zvedli zadky a a li volit........kdy u ne z přesvědčení, tak aspoň "to mení zlo".......je vidět, e spousta jich u prohlédla a vidí ten rozdíl.
mia...........samozřejmě, souhlasím
Babi po výsledku voleb mluvil ............svým stylem, měl tam Moniku, která ho několikrát... 3x???? napomenula....stačilo u
já jsem od něj větu, e uznává poráku, gratuluje Pavlovi atd.............nečekala a byla překvapena, e je toho vůbec schopen
e se postará o lidi...............inzeráty s hrubou mzdou 19 300 jsou na Úřadu práce !!!!!!!!!
některé rodiny vsadily vekeré své úspory na Babie............moc dobře věděl, jaké voliče má...........ano, obrovský manipulátor
a ROZVRAČEČ................vyvolal ano takovou nenávist, která tady nebyla nikdy...........ale mnoho z Ano ho prokouklo a chtějí změnu
a moc si slibuji od nového politického dění kolem Pavla a Nerudové
Není tady
mia napsal(a):
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
No, jasně, e máme to vnímání rozdílné! Ty ho ho má celkem zaslepené, ty ho nemůe vidět jinak ani kdyby se postavil na hlavu. Jde to vidět i zde v diskusi. Jsme jiné, já nemám ráda černobílé vidění, dokáu najít na kadém to dobré i to patné. No, moná kecám, moná na Pekarové ne A
Není tady