27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já vím, e nikdy neříkej nikdy.... ale ty brďo, já myslím, e nikdy nebyla volba tak jasná a tak jistá - jako tato. Já u to mám za hotovou věc, jako by bylo u po volbách. Take u nemám ani to napětí, jak bylo v 1. kole, u mě nezajímají debaty... Tipuji, e i rozdíl v procentech bude docela dost velký. Ač má Babi pevné jádro a asi i někoho navíc, tak se zdaleka nemůe rovnat hlasům těch vech ostatních, kdy se spojí. On je vdy sám proti vem. Být vichni sami, tak má anci asi největí, ale proti vem ne.
Pořád si nejsem jistá, e vichni ti zodpovědní půjdou skutečně k volbám.
Myslím, e "Antibabi" je velmi silný důvod, aby větina la. Myslím, e tma přímo poběí Já fakt myslím, e tentokrát je to jisté jako nikdy dřív. Ale tak samozřejmě se mohu plést.... je to jen můj pohled.
Není tady
Judyna napsal(a):
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já vím, e nikdy neříkej nikdy.... ale ty brďo, já myslím, e nikdy nebyla volba tak jasná a tak jistá - jako tato. Já u to mám za hotovou věc, jako by bylo u po volbách. Take u nemám ani to napětí, jak bylo v 1. kole, u mě nezajímají debaty... Tipuji, e i rozdíl v procentech bude docela dost velký. Ač má Babi pevné jádro a asi i někoho navíc, tak se zdaleka nemůe rovnat hlasům těch vech ostatních, kdy se spojí. On je vdy sám proti vem. Být vichni sami, tak má anci asi největí, ale proti vem ne.
Pořád si nejsem jistá, e vichni ti zodpovědní půjdou skutečně k volbám.
Já se povauju za zodpovědného člověka a k volbám nepůjdu. Budu respektovat výsledek voleb, ale podílet se na tom prostě nemůu.
Judyno, i to je volba, na kterou má kadý právo
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Věřím, e Nerudová nezapadne a e v politice nějakým způsobem zůstane. A za pět let můe kandidovat znova, a nabyde v politice více zkueností.Jen to ne
Ké by tahle osoba zapadla hodně hluboko. Dlouho se neobjevil někdo tak patný jako ona.
Vidím to úplně stejně. A nemyslím jen tu aféru na univerzitě.
ano, nejen kvůli univerzitě. Ona toho měla na hrbu a moc patného, zkaeného, podvodného chování...
Není tady
Judyna napsal(a):
Já se povauju za zodpovědného člověka a k volbám nepůjdu. Budu respektovat výsledek voleb, ale podílet se na tom prostě nemůu.
Jo, s tím se musí počítat. Je to kadého volba. Osobně k volbám musím, abych pak mohla výsledek respektovat. la jsem vdy, i kdy "nebylo na výběr". A nikdy to nedopadlo, jak jsem volila, proto teď takový skepticismus. U se těím, a to bude za námi a budu moc politické vlákno zase pověsit na hřebík
Není tady
LENNNA napsal(a):
Myslím, e "Antibabi" je velmi silný důvod, aby větina la. Myslím, e tma přímo poběí
Já fakt myslím, e tentokrát je to jisté jako nikdy dřív. Ale tak samozřejmě se mohu plést.... je to jen můj pohled.
Snad má pravdu
Není tady
Dneska krasny rozhovor na Prime s manzelkami kandidatu na prezidenta. Moderatorka uzasna,nenadrzovala ani jedne.Fakt se me to moc libilo.
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
Jo, s tím se musí počítat. Je to kadého volba. Osobně k volbám musím, abych pak mohla výsledek respektovat.
la jsem vdy, i kdy "nebylo na výběr". A nikdy to nedopadlo, jak jsem volila, proto teď takový skepticismus. U se těím, a to bude za námi a budu moc politické vlákno zase pověsit na hřebík
No to nee, vdy je něco k "řeení"
Není tady
Právě skončila televizní debata. Jsem opravdu ráda, e se nepotvrdily mé obavy, e se teď vyleje ten nejhorí hnus. I kdy - ta zpráva o smrti Pavla ráno takový hnus je, ale skutečně to musel být velký zoufalec a hlupák, co to rozhlásil.
Debata byla víceméně korektní, dokonce i Babi se v pozici normálního člověka dal poslouchat, jakkoli s ním nesouhlasím. U to nebyl ten zlý kolovrátkový skřet jako dřív, i kdy si nedělám iluze o jeho vnitřních morálních hodnotách. Ale aspoň to lo poslouchat.
Děkuji vám pánové kandidáti, a teď je to u na nás voličích: Vzhůru k volbám.
Není tady
O největí perlu debaty se na samém konci postarala Babiová......"můj manel se o vás postará" ......tak to mě teda pobavilo
.......národ jsou podle ní neschopní blbečci, čekající, a se tatíček o ně postará........
Není tady
Jene tohle je přesně to, co Babiovi voliči chtějí - aby se stát o ně postaral.
Není tady
Judyna napsal(a):
No to nee, vdy je něco k "řeení"
Myslí k diskuzi Jo, to má pravdu a jsem moc ráda, e se tu selo tolik různých názorů a náhledů na tyto volby a kandidáty. O tom je demokracie předevím - vyjádřit svůj názor a respektovat ty ostatní.
Jak u jsem tu kdysi psala.. politiku jako takovou vůbec neřeím. Moje je volba prezidenta a to u mám za sebou. V těchto volbách vidím obrovské pozitivum - e změna je moná. Teď tím nemyslím kdo vyhraje, ale přístup k těmto volbám a hlavně změnu, která se viditelně udála v průběhu kampaně. e agresivní neznamená nutně lepí, e klidný neznamená nutně erudovaný. Vichni jsme lidé a tak bychom se k sobě měli i chovat. Sláva budoucímu prezidentovi a čest poraenému kandidátovi.
Není tady
mia napsal(a):
O největí perlu debaty se na samém konci postarala Babiová......"můj manel se o vás postará"
......tak to mě teda pobavilo
.......národ jsou podle ní neschopní blbečci, čekající, a se tatíček o ně postará........
Tak mě tedy nejvíc pobavil moment v úplném závěru, kdy Ray asi 3x zopakoval, a jdou lidi k volbám a hlavně KLID, hlavně KLID.. kdy to řekl asi potřetí, AB se na něj podíval, e by na něj snad skočil, kdyby tam nebyly kamery.. Myslím, e Ray neměl ani tuení, e právě "nabádá lidi", aby volili PP
Není tady
mia napsal(a):
O největí perlu debaty se na samém konci postarala Babiová......"můj manel se o vás postará"
Tak ona snad mluvila k těm jeho voličům (max. k nerozhodnutým) a ti chtějí, aby se postaral. Proto ho volí.
Není tady
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Tak ona snad mluvila k těm jeho voličům (max. k nerozhodnutým) a ti chtějí, aby se postaral. Proto ho volí.
Tak ano urcite ho budou volit lide ,ktery se diky Fialove drahote dostali do uzkych.Mit plat mensi nez je zaloha na energie,me prijde uplne mimo. A keci,ze si clovek muze najit lip placenou praci je uplne mimo,protoze i tu min placenou praci musi nekdo delat.Nemuzeme byt vsichni inzenyri.
Není tady
Erem v které elektrárně nebo plynárně Fiala řediteluje? Ty se dobrá inenýrka která vechno zná.
Někde tu je...
Dobrá zpráva.
Pavel v debatě zničil Babie. Kadý, kdo se díval, musel vidět, co je éf ANO zač
Zlo, obviňování okolí a fistule versus klid, vtip a inteligentní odpovědi. Debata na CNN Prima News jasně ukázala, e v případě střetu Petra Pavla a Andreje Babie jde o naprosto černobílý spor. Babiův výkon odpovídal tomu, co sledujeme v posledních týdnech. Byla to skutečná tragédie. Prostě proto, e jde o člověka, který chce vyhrát za pomoci jakéhokoli zla, lí a překrucování, ale zároveň ví, e mu ujídí vlak...
https://www.forum24.cz/pavel-v-debate-z … -W4PFI85lA
Někde tu je...
Bure bě do důchodu.
Babi v diskusi na Nově působil podle politologa rezignovaně
elevizní debatu Andreje Babie (ANO) a Petra Pavla v televizi Nova neprovázely výraznějí střety obou prezidentských kandidátů. Předseda hnutí ANO působil podle politologa Lubomíra Kopečka rezignovaně a zřejmě počítá s minimální ancí na vítězství. Ladislav Mrklas z CEVRO Institutu uvedl, e oběma politikům nezbylo vzhledem k vyhrocené společenské atmosféře nic jiného, ne k poslední televizní diskusi před druhým kolem přistoupit mírumilovnějím způsobem...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m … ane-727422
Někde tu je...
Dobrá zpráva.
Na Babie bylo podáno trestní oznámení: Lákal voliče na peníze z hazardu. Přijďte volit, vyhrajete 12 tisíc. uváděl Babi
https://pravda24.cz/hlavni-zpravy/na-ba … inpracuch/
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Erem v které elektrárně nebo plynárně Fiala řediteluje? Ty se dobrá inenýrka která vechno zná.
Nic takoveho,ze by tam rediteloval nepisu. Tak neplacej hlouposti.
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
mia napsal(a):
Tak ano urcite ho budou volit lide ,ktery se diky Fialove drahote dostali do uzkych.Mit plat mensi nez je zaloha na energie,me prijde uplne mimo. A keci,ze si clovek muze najit lip placenou praci je uplne mimo,protoze i tu min placenou praci musi nekdo delat.Nemuzeme byt vsichni inzenyri.
A kde na tu svoji mimořádnou tědrost Babi asi tak vezme prostředky? Z Agrofertu? To sotva. Stát ádné peníze neprodukuje......aby mohl jedněm dát, musí druhým vzít nebo rozdávat na dluh. Sociální systém pro lidi v nouzi mají vechny vlády, i tato samozřejmě. A rozdat se můe jen to, na co je. Nebo se dál brutálně zadluovat. Co ale taky v budoucnu někdo bude muset zaplatit. Vadí mi sobeckost některých lidí, kterým je to jedno....."po nás potopa".........
Babi můe rozdat jen to, co jiným sebere. Pokud říká něco jiného, opět jen le.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Nic takoveho,ze by tam rediteloval nepisu. Tak neplacej hlouposti.
No vidí.....tak jak by jim asi tak mohl mluvit do jejich cenové politiky? Ona je tato věc mnohem komplikovanějí, ne si myslí, má mnohem irí souvislosti, o kterých běný člověk nic neví.
Není tady
Ovare zatím jsi dostal pokutu jen 20 kapříků tak to zapla. Z tvého měsíčního platu 350 kapříků je to směná pokuta.
Milo Zeman dostal od exekutora pokutu 20 000 korun
Milo Zeman bude muset zaplatit pokutu 20 000 korun, kterou mu uloil soudní exekutor. Na něj se obrátil právní zástupce Zdeňka arapatky, jemu se má Zeman omluvit za výrok o tom, e jej měl z úřadu vlády vyhodit pro neschopnost...
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-mi … n-40421275
Někde tu je...
A je odvoleno
Není tady
Erem přečti si koho jsi volila.
Nejbrutálnějí kampaň, Babiova ztráta paměti a estébáci kolem Agrofertu
Babi zapírá, e je evidovaným agentem Státní bezpečnosti. Stále opakuje, e vyhrál tři soudy. Realita je taková, e ani po deseti letech soudních sporů nemá čisté lustrační osvědčení. Ústavní soud rozsudky niích soudů anuloval také proto, e se Babiova obhajoba opírala o nezákonné a nedůvěryhodné výpovědi řídících důstojníků StB...
https://www.forum24.cz/nejbrutalnejsi-k … agrofertu/
Někde tu je...
Petr100 napsal(a):
Erem přečti si koho jsi volila.
Nejbrutálnějí kampaň, Babiova ztráta paměti a estébáci kolem Agrofertu
Babi zapírá, e je evidovaným agentem Státní bezpečnosti. Stále opakuje, e vyhrál tři soudy. Realita je taková, e ani po deseti letech soudních sporů nemá čisté lustrační osvědčení. Ústavní soud rozsudky niích soudů anuloval také proto, e se Babiova obhajoba opírala o nezákonné a nedůvěryhodné výpovědi řídících důstojníků StB...
https://www.forum24.cz/nejbrutalnejsi-k … agrofertu/
Jene ví jak to je......stokrát opakovaná le......na to Bure sází. e jeho voliči neumí pracovat s informacemi......to je ten problém.
Není tady