27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Idioti jsou u me ty lide ktery voli nekoho o kom jeste pred par mesici nic neslyseli.To jsou totalni magori. To jsou ovce.nejsem idiot, nejsem totální magor, nejsem ovce..........................volím Pavla
Erem xkrát jsem ti mohla napsat něco podobného.....................e ije ivot, jaký ijeNerikam,ze ses idiot pokud volis Pavla a znas ho vis jaky je to clovek,beru to.Kazdy ma nejaky nazor,kazdy ma nejakou predstavu,kazdymu je sympaticky nekdo jiny.To vse u tebe beru.Ale nerikej me,ze vsichni ty co voli Pavla ho i znaji.Neznaji,to me nevymluvis. Skoda,ze ve volbe na prezidenta nekandiduje Fiala a Babis oba lidi znaji a volby by byli férovi.
Já ti nic neříkám, znám Pavla z tv, z jeho vystoupení.............a i kdy mám vůči jeho osobě výhrady, jednoznačně ho volím....má vlastnosti, které má mít prezident.........a Babi? Jako prezidenta si ho nedovedu představit, hateřivý stařík, plete jablka s hrukama a co mě vytáčí, e místo prezident říká prezent.............ani mluvit neumí.
E HO LIDÉ NEVIDĚLI V TV, E HO TAK NEZNAJÍ...............NENÍ ÁDNÝ ARGUMENT. Babie lidi znají, proto ho nevolí.
a opakuji, máme jiný názor ne ty a nejsme idioti, magoři, ovce - to něco o tobě vypovídá.
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
nejsem idiot, nejsem totální magor, nejsem ovce..........................volím Pavla
Erem xkrát jsem ti mohla napsat něco podobného.....................e ije ivot, jaký ijeNerikam,ze ses idiot pokud volis Pavla a znas ho vis jaky je to clovek,beru to.Kazdy ma nejaky nazor,kazdy ma nejakou predstavu,kazdymu je sympaticky nekdo jiny.To vse u tebe beru.Ale nerikej me,ze vsichni ty co voli Pavla ho i znaji.Neznaji,to me nevymluvis. Skoda,ze ve volbe na prezidenta nekandiduje Fiala a Babis oba lidi znaji a volby by byli férovi.
Já ti nic neříkám, znám Pavla z tv, z jeho vystoupení.............a i kdy mám vůči jeho osobě výhrady, jednoznačně ho volím....má vlastnosti, které má mít prezident.........a Babi? Jako prezidenta si ho nedovedu představit, hateřivý stařík, plete jablka s hrukama a co mě vytáčí, e místo prezident říká prezent.............ani mluvit neumí.
E HO LIDÉ NEVIDĚLI V TV, E HO TAK NEZNAJÍ...............NENÍ ÁDNÝ ARGUMENT. Babie lidi znají, proto ho nevolí.
a opakuji, máme jiný názor ne ty a nejsme idioti, magoři, ovce - to něco o tobě vypovídá.
Asi si nepochopila mou odpoved.Ja psala,ze magori jsou u me lide ktery voli Pavla i kdyz ho vubec neznaji.To je to co me vadi.Je naprosto v poradku,kdyz volis Pavla,kdyz ho znas a libi se te jeho projev. Kdyz nebudu snaset Babise a Pavla take ne,tak k volbam nepujdu vubec. To je jako kdyby odstoupil Babis a byla misto nej Nerudova,nemam koho volit,tak k volbam nejdu.
Upravil(a) eremuruss (25. 1. 2023 9:00)
Není tady
LENNNA napsal(a):
Včera jsem zahlédla jen pár minut kdy po 20 hodině mluvil Pavel (rozhovor na Nově myslím) a jak ho slyím a vidím, tak jo, líbí se mi, to se mu fakt nedá upřít. A je to jak je, tak po mnoha letech kandidát, který se mi líbí svým projevem. To prostě musím uznat
Jinak Babi... není moné, e by si začal připravovat půdu na odstoupení? Co by se stalo pak? Do volby by la Nerudová?
Tak to by nebylo s ceho vybrat a volit bych nesla.Nemuzu volit nekoho kdo me nesedi.Doufam,ze se tak nestane.
Není tady
Po dnení debatě na novinkách je mi líto vech moderátorů a o to víc si cením Pavla, jaký dokáe udret odstup (větinou) A nejvíc mě pobavil moment, kdy si navzájem oba kandidáti prohodili své původní prohláení, kdy jeden tvrdil, e to není to samé a ten druhý, e to je to samé.. pak jediná mylenka, kterou udreli, e "nesouhlasí" a první se přeřekl, e to je a druhý, e není to to samé a stále se dohadovali o tom stejném jen s opačným názorem, ne s jakým začínali. Produktivní debata, jen co je pravda
Není tady
Palo v sobotu to skončí. Velitel půjde na hrad a Bure do důchodu. Na Buree se nehodí dívat.
Kolik peněz přesunul Balák Ovarovi?
Bývalý éf Lán vydělal za Zemanovy éry 11 milionů, po odsouzení měl rekordní odměny
Bývalý ředitel Lesní správy Lány Milo Balák získal loni na odměnách rekordních 410 tisíc korun. Balák byl loni pravomocně odsouzen kvůli ovlivňování veřejných zakázek v Lánské oboře. Prezident Milo Zeman mu ale udělil milost. Za celé devítileté působení Hrad Balákovi vyplatil i s odměnami zhruba 10,8 milionu korun hrubého. Výi příjmů Baláka získaly Seznam Zprávy od Lesní správy Lány...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lany- … n=Aktualne
Není tady
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
vera napsal(a):
nejsem idiot, nejsem totální magor, nejsem ovce..........................volím Pavla
Aha a to je zajímavé, e zrovna o Erem tohle něco vypovídá. Fakt neskutečný. Ale nic nového, kdy dva dělají toté, tak to není toté
Není tady
Moc pěkný počin od hospicu i od lidí.
Noční zázrak. Hospic vrátil dar Nadaci Agrofert, lidé mu poslali miliony
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … .seznam.cz
Není tady
Raději bez komentáře.
Dalí debatu jasně vyhrál Petr Pavel. Nepřipravený Andrej Babi nedal dohromady jedinou větu
Prezidenttí kandidáti mají za sebou dalí debatu. Reálně vak byl na serveru Novinky.cz schopný debatovat jen Petr Pavel. Babi ukázal, e se mu děje pravý opak toho, co by mělo. Dva dny před druhým kolem by měl být pičkově připravený, ve vynikající kondici, měl by být schopný debatovat, měl by mít nachystané argumenty, vystupovat přirozeně a přesvědčivě. Nic z toho se ale neděje. Babi je v nejhorí kondici za svoji politickou kariéru...
https://www.forum24.cz/dalsi-debatu-jas … inou-vetu/
Není tady
Petr100 napsal(a):
Palo v sobotu to skončí. Velitel půjde na hrad a Bure do důchodu. Na Buree se nehodí dívat.
Kolik peněz přesunul Balák Ovarovi?
Zapijem to tak či tak
Není tady
Palomita napsal(a):
Po dnení debatě na novinkách je mi líto vech moderátorů a o to víc si cením Pavla, jaký dokáe udret odstup (větinou)
A nejvíc mě pobavil moment, kdy si navzájem oba kandidáti prohodili své původní prohláení, kdy jeden tvrdil, e to není to samé a ten druhý, e to je to samé.. pak jediná mylenka, kterou udreli, e "nesouhlasí" a první se přeřekl, e to je a druhý, e není to to samé a stále se dohadovali o tom stejném jen s opačným názorem, ne s jakým začínali. Produktivní debata, jen co je pravda
Taky mě to pobavilo.
Myslím, e by se měla do přítí volby prezidenta zkrátit doba mezi 1. a 2. kolem na 1 týden.
Není tady
Palomita napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kolik peněz přesunul Balák Ovarovi?Zapijem to tak či tak
S tebou velmi rád.
Není tady
Bure umí jen lhát.
VIDEO: Nikdy jsem nebyl na ruské ambasádě, tvrdí Babi. Pavel ukázal fotografii
https://echo24.cz/a/HxvPz/zpravy-domov- … em-reflexu
Není tady
Eva. napsal(a):
Palomita napsal(a):
Po dnení debatě na novinkách je mi líto vech moderátorů a o to víc si cením Pavla, jaký dokáe udret odstup (větinou)
A nejvíc mě pobavil moment, kdy si navzájem oba kandidáti prohodili své původní prohláení, kdy jeden tvrdil, e to není to samé a ten druhý, e to je to samé.. pak jediná mylenka, kterou udreli, e "nesouhlasí" a první se přeřekl, e to je a druhý, e není to to samé a stále se dohadovali o tom stejném jen s opačným názorem, ne s jakým začínali. Produktivní debata, jen co je pravda
Taky mě to pobavilo.
Myslím, e by se měla do přítí volby prezidenta zkrátit doba mezi 1. a 2. kolem na 1 týden.
ano, taky jsme si to říkali
Není tady
Největí nepřítel Babie je Babi Neměl by mluvit v debatách!
Jinak mě teda fascinuje, jak to lidé stále jetě řeí, na větině míst se obě party dohadují... já mám pocit, e nikdy jetě nebyl výsledek jasnějí. V podstatě jako by se to ji stalo.
Není tady
Babi rychleji mluví ne myslí. Pak to pohnojí jako s tím Polskem.
Není tady
Babi hnojí kudy chodí. Za celou kampaň jsem od něho nezaznamenala kloudnou mylenku a jeho odpovědi ve stylu "pleju len" vypadají na první dobrou úsměvně, ale ve skutečnosti je to tragédie pro ná národ, kdy si člověk uvědomí, jak velká část národa mu ten blábol ere, jetě ho za to opěvuje a bude si ho volit za prezidenta.
Pořád víc oceňuju přímé, stručné a věcné jednání Petra Pavla, jeho důstojnou autoritu........nevyhýbá se nepříjemným otázkám, vysvětluje, zdůvodňuje......přesně tak si představuju reprezentativní hlavu státu.....Petře, Niky, Vero, Palomito.....hluboce věřím, e v sobotu budeme zapíjet návrat ke slunosti a ne al....
Není tady
Mio zde je větina perfektních bab.
Není tady
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Nerikam,ze ses idiot pokud volis Pavla a znas ho vis jaky je to clovek,beru to.Kazdy ma nejaky nazor,kazdy ma nejakou predstavu,kazdymu je sympaticky nekdo jiny.To vse u tebe beru.Ale nerikej me,ze vsichni ty co voli Pavla ho i znaji.Neznaji,to me nevymluvis. Skoda,ze ve volbe na prezidenta nekandiduje Fiala a Babis oba lidi znaji a volby by byli férovi.
a opakuji, máme jiný názor ne ty a nejsme idioti, magoři, ovce - to něco o tobě vypovídá.Aha a to je zajímavé, e zrovna o Erem tohle něco vypovídá. Fakt neskutečný. Ale nic nového, kdy dva dělají toté, tak to není toté :usch:
Co to o me vypovida ? Ze chci volit cloveka s kterym souhlasim ? Ze nechci volit cloveka bez emoci,ktery ma naucene nejake fraze jak a o cem mluvit ? Ze nechci volit cloveka o kterem jsem pred par mesici neslysela ? To radci cloveka co na srdci to na jazyku.Je alespon prirozenej . Vzdycky jsem si sla za svym ne z davem,nejsem cvicena opice. Nastesti ve svem okoli nemam nikoho kdo by volil cloveka o kterym pred par mesici neslysel.
A muze me pritel tisickrat rikat,ze pro Babise bude lepsi,kdyz nevyhraje,ze bude mit vetsi pravomoce.
Upravil(a) eremuruss (26. 1. 2023 6:04)
Není tady
Hlavně by měl člověk být schopen říct svůj názor bez osobních invektiv, poniování a osočování druhých. Tato schopnost nám, bohuel, často chybí a ne malým dílem právě díky politické situaci, kdy je bráno za "normál" někoho nazvat ovcí, tupcem, umpou a vymýlet si vlastní příběhy o druhých.
Včerejí debata na primě byla pro Babie jedna z těch lepích, ne-li nejlepí. Viml si toho? Lépe se choval, měl lepí reakce od publika protistrany a ani mediální masírka se nestrhla. Tak jednoduché to je. Oproti tomu Pavel se snail stylizovat do role AB a dost vyrypoval. Nelo mu to, neumí to a neměl by to dělat. Snad mu to někdo vysvětlí a pochopí to dřív, jak AB.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Největí nepřítel Babie je Babi
Neměl by mluvit v debatách!
Jinak mě teda fascinuje, jak to lidé stále jetě řeí, na větině míst se obě party dohadují... já mám pocit, e nikdy jetě nebyl výsledek jasnějí. V podstatě jako by se to ji stalo.
Uvěřím, a uvidím Pořád o tom nejsem a tak přesvědčená a jestli Pavel projede dnení debatu jak tu včerejí na primě, tak to bude na okousání nehtů
Tyto debaty mají největí dosah a lidé, kteří kampaň nesledují do detailu a rozhodují se na základě těchto pořadů s tím můou ve finále taky pěkně zamávat..
Není tady
Petr100 napsal(a):
Raději bez komentáře.
Dalí debatu jasně vyhrál Petr Pavel. Nepřipravený Andrej Babi nedal dohromady jedinou větu
Prezidenttí kandidáti mají za sebou dalí debatu. Reálně vak byl na serveru Novinky.cz schopný debatovat jen Petr Pavel. Babi ukázal, e se mu děje pravý opak toho, co by mělo. Dva dny před druhým kolem by měl být pičkově připravený, ve vynikající kondici, měl by být schopný debatovat, měl by mít nachystané argumenty, vystupovat přirozeně a přesvědčivě. Nic z toho se ale neděje. Babi je v nejhorí kondici za svoji politickou kariéru...
https://www.forum24.cz/dalsi-debatu-jas … inou-vetu/
No ty asi zrejme k volbam nepujdes co ? Protoze nemas koho volit.Oba komunisti.Nebo,ze by si prevlekl kabat ?? I to se stava,ze si clovek nestoji za svym presvedcenim.
Není tady
Palomita napsal(a):
Hlavně by měl člověk být schopen říct svůj názor bez osobních invektiv, poniování a osočování druhých. Tato schopnost nám, bohuel, často chybí a ne malým dílem právě díky politické situaci, kdy je bráno za "normál" někoho nazvat ovcí, tupcem, umpou a vymýlet si vlastní příběhy o druhých.
Včerejí debata na primě byla pro Babie jedna z těch lepích, ne-li nejlepí. Viml si toho? Lépe se choval, měl lepí reakce od publika protistrany a ani mediální masírka se nestrhla. Tak jednoduché to je. Oproti tomu Pavel se snail stylizovat do role AB a dost vyrypoval. Nelo mu to, neumí to a neměl by to dělat. Snad mu to někdo vysvětlí a pochopí to dřív, jak AB.
Zřejmě jsme koukaly kadá na jinou debatu...
Není tady
Eva. napsal(a):
Zřejmě jsme koukaly kadá na jinou debatu...
I to se mohlo stát A to je přesně ten důvod, proč se na tyto debaty koukám sama za sebe, abych si udělala vlastní názor a nedám na ty zaručené "rozbory". V kontextu s dosavadním vystupováním obou kandidátů to tak vnímám. e z toho má jiný dojem je naprosto přirozené a jen dobře
Není tady
Palomita napsal(a):
Myslí tu debatu na CNN Prima jak dal Pavel Babiovi tu zarámovanou citaci zákona o NATu?
To je zvlátní, jak to můeme vidět úplně odlině: Podle mě si generál Babie vysloveně "mazal na chleba".
Za mě se Babi choval úplně stejně jako vdycky - agresivní flainet s pobrekáváním, e jsou moderátoři "proti němu a e ho ani nenechají domluvit", neodpovídání na dotazy, agrese, li atd. jako vdycky. U je s tím nudný a otravný, je vidět, e nemá co nabídnout ne sebechválu a li.
Pavel ho odpálkovával velmi sluně a přitom vtipně. Za mě Pavlova nejlepí debata.
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
vera napsal(a):
a opakuji, máme jiný názor ne ty a nejsme idioti, magoři, ovce - to něco o tobě vypovídá.Aha a to je zajímavé, e zrovna o Erem tohle něco vypovídá. Fakt neskutečný. Ale nic nového, kdy dva dělají toté, tak to není toté
Co to o me vypovida ? Ze chci volit cloveka s kterym souhlasim ? Ze nechci volit cloveka bez emoci,ktery ma naucene nejake fraze jak a o cem mluvit ? Ze nechci volit cloveka o kterem jsem pred par mesici neslysela ? To radci cloveka co na srdci to na jazyku.Je alespon prirozenej . Vzdycky jsem si sla za svym ne z davem,nejsem cvicena opice. Nastesti ve svem okoli nemam nikoho kdo by volil cloveka o kterym pred par mesici neslysel.
A muze me pritel tisickrat rikat,ze pro Babise bude lepsi,kdyz nevyhraje,ze bude mit vetsi pravomoce.
Opravdu nechápe, co to o tobě vypovídá...............e kdy má někdo jiný názor, je podle tebe.............idiot, magor, ovce
Tobě stačí, kdy řeknu, e ho znám...........z tv ? A si kadý volí koho chce, ale nebudu ho veřejně uráet.....jak ty ví, e ho neznají...........a co kdy ho volí jako antibabi..........taky to chápu a nejsou to idioti, magoři a ovce
Není tady