27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
To není moc. Za týden to bude jetě víc.
Nový průzkum: Pavel by v druhém kole porazil Babie 58:42
https://echo24.cz/a/HcE69/zpravy-domaci … uzkum-stem
Není tady
Burei do Francie nejezdi. Je tam tvrdej kriminál.
Babie ve Francii dál vyetřují. O co jde v kauze kolem vily, která mu komplikuje cestu na Hrad?
Téma francouzského vyetřování se ve veřejném prostoru objevilo znovu v době prezidentských voleb. Babi popíral, e byl měl být ve věci vyetřován. Po vyhláení prvního kola prezidentských voleb uvedl, e pokud má být vyetřován, tak by ho nejdříve musel někdo kontaktovat. Nikdo mě nekontaktoval, konstatoval éf hnutí ANO. Naznačil, e zprávy o vyetřování jsou výmyslem médií, předevím právě zmíněného francouzského deníku Le Monde, který o proetřování informoval jako první u v létě.
Podezřelé finanční machinace
Babiův argument, e jej někdo musí kontaktovat, je vak podle Francouzů nesmysl. To je naprosto absurdní. Ve Francii můete být vyetřováni i bez toho, e by vás kdokoli kontaktoval. Pro prokuraturu neexistuje absolutně ádná povinnost dávat podezřelému vědět, e je vyetřovaný. To je úplně iracionální stínost, vysvětlil francouzský právník William Bourdon pro web investigace.cz, jen se podílel na Pandora Papers.
Podobně hovoří také francouzské úřady. Upozorňuji, e osoby, které jsou předmětem vyetřování, o něm podle francouzského trestního řádu nemusí být informovány. To se mění teprve před jejich případným výslechem na svobodě nebo vzetím do vazby, řekl za Národní finanční prokuraturu Hospodářským novinám Jocteur-Monrozier. Potvrdil také, e vyetřování skutečně probíhá. V únoru 2022 jsme zahájili předběné vyetřování kvůli podezření z praní pinavých peněz a závaných daňových úniků, sdělil.
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/ … 777ee2580e
Není tady
Burei co bude vysílat po volbách a je prohraje?
Babi vyslal signál spojencům: vojáky by při napadení Polska či Pobaltí na pomoc neposlal. Pak svá slova korigoval
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/dom%C3 … d8986ee4b2
Není tady
Burei bě do důchodu. Ovar tam také za měsíc půjde.
Strategie Petra Pavla nese plody. Vedle bláznivého Babie vyniká jako silná osobnost
...Srovnání Petra Pavla a Andreje Babie je pro expremiéra a miliardáře zcela zdrcující. Zatímco Babi Pavla neustále nenávistně napadá, Pavel mu odpovídá s ledovým klidem, a dokonce i pobaveně. Babiovy útoky odráí s ironií a vtipem. Babi má ale díky svému temperamentu v debatě takřka neustále vlastní iniciativu a často nastoluje agendu debaty. Natěstí se přitom také dokáe velmi efektivně zesměnit.
Paklie Petr Pavel zvítězí v prezidentské volbě, bude to také výhra české společnosti nad populismem a uvězněním české politiky v bezduchém a cynickém politickém marketingu.
https://www.forum24.cz/strategie-petra- … -osobnost/
Není tady
To chce fakt někdo po té nedělní debatě jetě volit Babie?
Nejtrefněji to shrnul kdosi v komentářích......"Pavel na Hrad, Babi do blázince......".......není co dodat
Není tady
Burei jak to, e tě tam přilo pár jen Brňáků? Tak desetina lidstva proti návtěvě velitele. A ilerka zase blábolila.
Andrej Babi na zabijačce v Brně: půlhodinové zpodění, na místě jsou i odpůrci
Zdroj: https://brnensky.denik.cz/zpravy_region … jacka.html
Není tady
Přesně jsem to spočítal. Bure 800 lidstev, generál 8000 lidstev.
Není tady
mia napsal(a):
Obávám se, e jich je stále víc ne dost.
Není tady
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
Já prosím Debatu jsem neviděla, raději
Není tady
LENNNA napsal(a):
Já prosím
Debatu jsem neviděla, raději
No právě! Ani se ti nedivím, e jsi ji neviděla. Přiel mu a jen sykal, na to nemám nervy, na to nemám nervy, ty se dívá? Ty na to má nervy?!?
Baví mě nový nacvičený Babiův pohled raněného pejska a k nezaplacení moment, kdy mu Pavel řekl něco, na co neměl odpověď. Ten jeho výraz a... ticho.. jen bylo vidět, jak mu to v té hlavince kmitá
Normálně bych věřila, e ho to do té chvíle fakt nenapadlo, e fakt sám věří tomu co říká
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
Já prosím
No tak to buď ráda ......to bys snad nevydýchala ani ty
........mazec
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Já prosím
No právě!
Ani se ti nedivím, e jsi ji neviděla. Přiel mu a jen sykal, na to nemám nervy, na to nemám nervy, ty se dívá? Ty na to má nervy?!?
Baví mě nový nacvičený Babiův pohled raněného pejska a k nezaplacení moment, kdy mu Pavel řekl něco, na co neměl odpověď. Ten jeho výraz a... ticho.. jen bylo vidět, jak mu to v té hlavince kmitá
Normálně bych věřila, e ho to do té chvíle fakt nenapadlo, e fakt sám věří tomu co říká
Já u to vidím fakt na stockholmský syndrom .......vetci mu ubliujů, chudince utrápené
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
Já prosím
Ja debatu videla a i tu vcerejsi,Na mem rozhodnuti to nic nezmenilo.A s jeho nazory souhlasim. Nebudu volit nekoho o kom jsem jeste pred rokem neslysela,ze by existoval. Lidi jsou jak ovce. Ze voli nastrcenou gumu. Proc volit nekoho jen,aby nebyl prezidentem Babis ,to radci nejit k volbam vubec.
Není tady
mia napsal(a):
Já u to vidím fakt na stockholmský syndrom
.......vetci mu ubliujů, chudince utrápené
Na kadého zabírá něco jiného. Pavel je u trochu nuda s tím svým stále stejným vyjadřováním na opakující se dotazy.. to Babi vdycky překvapí.. a někdy i sám sebe
Není tady
Erem toto nečti klepla by tě pepka.
Babiova katastrofa v přímém přenosu: Svůj kontroverzní výrok pak musel hasit na Twitteru
https://pravda24.cz/z-domova/babisova-k … inpracuch/
Není tady
Nedobrá zpráva pro milovníky Buree.
Tak hnusný projev jsem nezail. Babi o téhle zemi neví vůbec nic.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/polit … aign=Video
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja debatu videla a i tu vcerejsi,Na mem rozhodnuti to nic nezmenilo.A s jeho nazory souhlasim. Nebudu volit nekoho o kom jsem jeste pred rokem neslysela,ze by existoval. Lidi jsou jak ovce. Ze voli nastrcenou gumu. Proc volit nekoho jen,aby nebyl prezidentem Babis ,to radci nejit k volbam vubec.
Má můj obdiv jak to zvládá, on toti často nesouhlasí ani sám se sebou, jak si protiřečí.
U prezidenta mi v tuto chvíli stačí, kdy bude mít EQ a IQ na dostatečně vysoké úrovni, bude umět jednat s lidmi, nebude si vymýlet (lhát) a kdy bude umět vyhodnotit případná bezpečnostní rizika z hloupostí, které říká a pak radi bude mlčet. Ta "nastrčená guma" aspoň proti nám neotočí celou Evropu kvůli svému egu. Babi chce mír, ale dělá vechno pro to, aby nebyl. Je jasná volba pro lidi, kteří věří tomu, co jim říká a ne tomu, co dělá.
Nevadí, proto máme volby, abychom měli jiné názory a mohli je navzájem sdílet Sejdeme se u voleb a nebo taky ne
Není tady
Palomita napsal(a):
mia napsal(a):
Já u to vidím fakt na stockholmský syndrom
.......vetci mu ubliujů, chudince utrápené
Na kadého zabírá něco jiného. Pavel je u trochu nuda s tím svým stále stejným vyjadřováním na opakující se dotazy.. to Babi vdycky překvapí.. a někdy i sám sebe
Zlatá "nuda". Kapárky k pobavení raděj uvidím na divadle, ne za prezidentským stolkem.
Není tady
Tak jsem asi o nic nepřila
Nějaké větí shrnutí si ta dnení ČT míra podle mě nezaslouí. Take letecky:
1. Babi překvapil tím, e doel. Podle mě chyba, ale chytřejí lidé mě přesvědčili, e zaskočil hlavně Pavla s Řezníčkem. Něco na tom je.
2. Řezníček v oku z účasti A. Babie zapomněl, e má přidělenu roli moderátora a s pokračujícím časem se čím dál více víval do role protikandidáta. Zpočátku tedy spolu s P. Pavlem skákali A. Babiovi do řeči koordinovaně a synchronizovaně, ne si A. Babi několikrát vyhradil svůj prostor. Kdy si útočníci uvědomili, e ta spolupráce začíná působit směně, chytřejí P. Pavel se načas stáhl do pozadí, zatímco hloupějí M. Řezníček převzal iniciativu a začal systematicky odpovídat na SVÉ VLASTNÍ OTÁZKY sám.
3. Po nějakou dobu tedy v muzeu nastala paradoxní situace, kdy se M. Řezníček hádal s A. Babiem, zatímco P. Pavel se v pozadí smál a hlasitě "potahoval" a frkal, protoe se zjevně styděl před kamerami vysmrkat. Nejspí aby neztratil tu správnou důstojně-generálskou fazónu.
4. To, co dlouho působilo jako výhoda pana generálního, se ovem najednou překvapivě otočilo proti němu samotnému. Podoben brankáři, na kterého celý zápas nejde jediná střela, ztratil koncentraci a na průhlednou nahrávku na téma "Istanbulská úmluva" zareagoval ospale a polomrtvě. Ve proběhlo nějak takto:
"Istanbulskááááá, ssss, ssssmmmmm, istanbulská ... - to není smlouva, e?" artikuluje velmi pomalu a zoufale visí pohledem na Řezníčkovi.
"To je deklarace, e?"
Řezníček napovídá: "Ano, deklarace."
Z nekodné malé domů vlastňák a M. Řezníček se křiuje. To jsme nečekali.
5. Generál ve výslubě se vzpamatovává jen velmi pomalu a najednou ztrácí půdu pod nohama. Ne se vrátí do kondice, chvíli to trvá, ale s pomocí moderátora se nakonec probudí. Hlas drí konstantně hluboko a stále frká. Ve sluchátkách to zní nepříjemně. Kandidát na prezidenta by frkat neměl.
6. Moderátorovi snad někdo konečně do sluchátka poradil, e působí směně, kdy odpovídá za jednoho z kandidátů a nechává chvíli volnou nekomentovanou výměnu mezi kandidáty. Ukazuje se, e moderátor vůbec nebyl potřeba. Přesně v tu chvíli se narcis opět začíná prosazovat a griluje. Je po debatě.
7. Cosi si jetě chvíli říkají, ale je jasné, e u ve spěje k závěru. Tak schválně. Bude mít klíčovou příleitost posledního slova opět a jako vdy P. Pavel?
Je to hrozně napínavé.... Jetě chvilku... Jetě chvilku... A,... ...má ji! Překvapení!!! 🙂
Kdy to shrnu:
a) Byli jsme svědky profesní sebepopravy M. Řezníčka. Ten chlap se choval chvílemi hloupě a chvílemi podle. Nepochybuji, e v ČT bude pochválen.
b) Byli jsme svědky výstupu celkem příčetného P. Pavla, člověka, který hraje svou jednoduchou roli sarkastického účastníka Masterchefa vytrvale, by u dost monotónně. Naprosto mu stačí opakovat naučené fráze, sedět rovně a tvářit se důstojně. pinavou práci za něj odvede moderátor. A e jí tentokrát nebylo málo.
c) Nejsem si jist, jestli formát debaty nakonec P. Pavlovi skutečně pomohl. Tak okaté útoky ve dvou na jednoho mohly být a příli průhledné a kontraproduktivní. P. Pavlovi, který to měl tentokrát bez práce, se samou nudou podařilo uspat sebe samého a od té doby u nepůsobil tak přesvědčivě, jako při úvodních útocích ve smečce.
d) Nepoměr mezi pitváním odpovědí obou kandidátů byl směný. Co řekl P. Pavel, byla zjevená pravda. Na A. Babie se vytahovaly sloky a doslovné citace.
e) Novinkou bylo Babiovo opakované ohrazování se proti manipulacím moderátora i protikandidáta. Je vidět, e neztrácel čas a trénoval. Tohle dříve nedokázal. Přesto bych jich osobně pojmenoval mnohem víc.
f) Ukazuje se, e A. Babi v proslovech nejde po detailech ale vdy po celkovém smyslu sdělení. Proto je tak jednoduché nachytat jej na chybných detailech v citacích. To si nepochybně v dalích dnech vychutnají podporovatelé protikandidáta.
e) Přesto bylo v debatě nakonec více kontroverznějích, hraničních a livých výroků P. Pavla. Ten si ovem po celou dobu uíval pohody, kterou mu v debatě nastoloval moderátor s pěnou u úst. Nic o debatě nevypovídalo lépe ne scény, kdy M. Řezníček běsnil a P. Pavel, který by se měl jako uchazeč potit, se jen smál.
f) Technická stránka přenosu byla ostudná. Pokozený zvuk z mikrofonu A. Babie, výpadky obrazu, dlouhé rozostřené záběry na A. Babie, tohle byla nefalovaná mateřská kolka.
Není tady
Palomita napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Má můj obdiv jak to zvládá, on toti často nesouhlasí ani sám se sebou, jak si protiřečí.
U prezidenta mi v tuto chvíli stačí, kdy bude mít EQ a IQ na dostatečně vysoké úrovni, bude umět jednat s lidmi, nebude si vymýlet (lhát) a kdy bude umět vyhodnotit případná bezpečnostní rizika z hloupostí, které říká a pak radi bude mlčet. Ta "nastrčená guma" aspoň proti nám neotočí celou Evropu kvůli svému egu. Babi chce mír, ale dělá vechno pro to, aby nebyl. Je jasná volba pro lidi, kteří věří tomu, co jim říká a ne tomu, co dělá.
Nevadí, proto máme volby, abychom měli jiné názory a mohli je navzájem sdíletSejdeme se u voleb a nebo taky ne
Palomito............super,,,
Babi to prohraje na plné čáře......................
neznám nikoho iroko daleko, kdo by ho volil.............
ale před měsícem bych nevěřila, čeho je schopen............pro mne byla děsivá ta tiskovka po 1. kole.......
Není tady
V Brně - Modřicích je Babiova drůbeárna...................3 směnný provoz, náročná práce a Babi dává 16 700Kč, po Sředulově kritice Babi zvýil na 17 300 Kč
"lidumil"
Není tady
Cituji: "ČT v dnením prezidentském duelu uvedla, e 57% obyvatel si podle průzkumu přeje vládu pevné ruky. Petr Pavel i Andrej Babi byli moderátorem tázáni na extremistická hnutí a jejich postoj k nim. Divák se sice nedozvěděl, kdo ta extremistická hnutí jsou a v čem jejich extremismus spočívá, Babi vak odpověděl, e na Václavské náměstí chodí zoufalí lidé, o které se vláda nestará. A on by rád jako prezident mluvil se vemi a zastupoval ony 3 miliony voličů, kteří nevolili pětikoalici a nemají ve vládě zastání. Pavel odpověděl, e vůči extremistickým hnutím a skupinám, které se vyjdařují proti systému, je třeba zaujmout jednoznačný postoj. Protoe demokracie není anarchie. Tak jako mi byla předlistopadová minulost obou pánů poměrně lhostejná, je to přes 30 let, tak v tomto bodu diskuse mne poněkud zamrazilo. 👀❄️"
A z toho opravdu mrazí. Řád a pořádek. A také umlčení, nesvobodu slova těch, kteří se nám nelíbí a nehodí? Zákaz mluvit proti systému u tu byl.
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
Obávám se, e jich je stále víc ne dost.Já prosím
Erem, hlavu vzhůru. Pro něj bude stejně lepí premiérské křeslo, kde má více pravomocí.
Není tady
Já půjdu ve volbách volit Petra Pavla. Protoe ho na postu prezidenta chci.
Teprve v druhé řadě i proto, e Andreje Babie na postu prezidenta v ádném případě nechci.
Ale i "volit proti" se počítá. U obou kandidátů stejně. Tak prosím vás, jděte k volbám.
Není tady
Karle buď v klidu, agent StB Bure nebude prezident.
Schwarzenberg: Zvolení Babie by znamenalo přímé ohroení státu
https://www.prahain.cz/politika/schwarz … 10940.html
Není tady