27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
eremuruss napsal(a):
Ja tam zas nechci generala ktery politice nerozumi,tak aby mohl delat prezidenta. Proto radci Babise jen aby zmizel nekam do neznama kde o nem,az tak slyset nebude. O Babisovi tak jako tak slyset bude vzdycky. O Drahosovi take neslysime.Byla to jen nastrcena loutka tak jako general.
Nerozumí ekonomice, ale politice rozumí. Prezident má řeit předevím diplomacii a zahraniční vztahy. Myslím, e by byla zajímavá varianta Pavel prezident, Babi premiér Nějak jsem v této volbě neřeila názory jednotlivých kandidátů, protoe se jedná o prezidentský post. Hledám předevím osobnost, která dokáe sjednotit vládu a následně i lidi této země. Pavel má jednu věc, kterou ční nad vechny ostatní - lidé mu naslouchají a chtějí s ním vést tu diskuzi. U Babie to vnímám přesně naopak a proto ho nechci volit. Nadělá víc kody jak uitku.
Není tady
Palomita napsal(a):
eremuruss napsal(a):
To hojne pisou lidi.Mozna spojitost s tim,ze je vojensky general. Takze mozna s tim ztrati hlasy i kdyz to nikdy nerekl. Kdo je treba nerozhodnej a ze tech lidi je dost.Tak tohle lidi presvedci proc ho vic nevolit.
Jo, čtu to jako "strach" od lidí, ale od něj jsem to nikdy nikde nezaznamenala a to ho mám docela naposlouchaného. O to víc by mě zajímal případný odkaz.. tak kdyby někdy někde, náhodou, během těch dalích 13 dní
Tak si toho Pavla shrneme:
- Agent Kremlu a estébák Pávek
- Komunista
- Politická nula
- Kůň pětidemolice
- Řízen ze zahraničí - loutka
- Arogantní jako prase viz vystupování v TV
- V naí zemi nemá nic, ádné vazby
- Jakýkoliv pro národní aspekt chybí
- Tedy těce proti národní
Chce:
- Zavést euro
- Jít do tvrdé cenzury informací
- Pozvat cizí vojska na nae území
- Souhlasil by se základnou NATO nebo USA
- Jít do války
- Tedy mobilizovat mladé
- Podporovat válku na Ukrajině
- Mír nepoaduje neb dle jeho slov neexistuje
- Odevzdat pravomoci Bruselu a USA
- Energie ponechat jak jsou
- Souhlasil by s placeným zdravotnictvím
- Souhlasil by se zvýením daní
- Souhlasil by se zvýením věku do důchodu
- Souhlasil by s ukrajinizací naí země
Proč? Protoe ho k naí zemi nic neváe. Ani podnikání, ani majetek, NIC. A povimněte si jeho emocí. Byl první a emoce? Snad jen výraz a co jste čekali vy jedna lůzo... A to je jen slabý základní seznam.
-
Já bych k tomu dodala jetě jedno: agenturní sítě se vdycky přebíraly. St B přebrala agenty gestapa. Kdopak asi přebral agenty StB? Přebrán nebyl ten, kdo si nael tak říkajíc jiný koníček. Zajímala by mě odpověď bývalého vojenského zpravodajce, zda můe vyloučit a garantovat, e v současné době není agentem ádné cizí zpravodajské sluby. A aby bylo jasno, na nějaká osvědčení NBÚ
. Tak na to nehraju.
0 komentářů
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ani mě výsledek voleb nepotěil.
Do druhého kola nepůjdu.
Naprosto rozumím, jak se cítí. Měla jsem to stejně poslední dvě prezidentské volby. Nakonec jsem vdycky la, svědomí mi nedovolilo nechat rozhodovat jiné
Není tady
Ano, přesně toto rozesílá ta moje známá na facebooku. Ty tomu erem věří?
Takový odkaz není hodnověrný zdroj. Je to přesně jen "lidi píou", jako se říká "jedna paní povídala".
Kdyby něco z těchto věcí někde sám Pavel řekl a bylo napsáno kdy a kde, případně třeba proklik na to, jak to
něco z toho v televizi říká, tak by to poté byla pravda. Takto to je jen odkaz na to, co napsal někdo o Pavlovi, bez jediného potvrzení či ověření, e by něco z toho byla pravda.
Není tady
eremuruss napsal(a):
.. komentářů
- agent Kremlu a estébák - kdybys nedosadila nick name, představí si kadý předevím Zemana a Babie
- Komunista - je nyní členem KSČ? Babi, Zeman nikdy nebyli?
- Politická nula - na národní moná, na mezinárodní určitě ne
- Kůň pětidemolice - nevím, co je pětidemolice, ale pozoruji, e jej podporují i někteří členové ANO. Je tedy koněm i dalích politických stran a to hovoří v jeho prospěch, e by s ním chtěli jednat. Beru to jako pozitivum.
- Řízen ze zahraničí - loutka - důchodce? a co mu kdo řídí?
- Arogantní jako prase viz vystupování v TV - No to by se dalo říct, e Babi je blbej jak tágo, viz vystupování v TV. Kadý má nějaký styl projevu, ale nic to nevypovídá o tom, jaký ten člověk je.
- V naí zemi nemá nic, ádné vazby - má tu enu, děti, jejich rodiny. Ale nemá tu ádné velké podniky, pravda.
- Jakýkoliv pro národní aspekt chybí - určitě, proto se jako JEDINÝ v této republice pokusil vyjednat návrat standarty, protoe vůbec nemá smysl pro národ a hrdost.
- Tedy těce proti národní - viz výe
Po Zemanově rektálním alpinismu vůči Rusku/Číně je obava z Pavlova "zaprodání" ČR u asi troku zbytečná, ne?
Není tady
Toto je pro Erem.
BABI OPĚT U SOUDU PROHRÁL. JE AGENTEM STB, A TAK TO ZŮSTANE
https://www.respekt.cz/komentare/babis- … to-zustane
Není tady
Babi zase le. Volba prezidenta není referendum o vládě. Je to referendum o něm
https://www.forum24.cz/babis-zase-lze-v … dum-o-nem/
Není tady
Burei kopej dál. Jak se těí na soud ve Francii?
Babi ukázal pravou tvář. Na tiskové konferenci kopal kolem sebe, Pavla přirovnal k Putinovi, čeká prý podraz
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/dom%C3 … 7ac8468421
Není tady
Burei tak si vem zase z ANOfertu pár melounů.
Pavel od soboty vybral 1,25 milionu korun od svých příznivců, Babi dostal 120 korun
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/onlin … n=Aktualne
Není tady
Asi dobře, e paní Nerudová ve volbě dostala jen tak málo hlasů.
https://www.blisty.cz/art/111508-agentu … hodit.html
Není tady
eremuruss napsal(a):
LENNNA napsal(a):
eremuruss napsal(a):
ano a vsichni z rodiny a prateleU nás i v okolních městech měl vude Babi přes 50%. Také ho volilo 99% lidí, které mám kolem sebe.
Ale jak u jsem psala, já myslím, e nevyhraje. Ale ono to bude ve finále asi lepí, prezident nemá téměř ádné pravomoce, Babi bude přítě zase premiér a to je asi víc - co se týká toho, aby cokoliv mohl udělat.Ctu diskuze a spousta lidi co volilo nekoho jineho nez tyhle dva,tak volit nepujdou,protoze s tech dvou jim nikdo nevyhovuje . Spousta lidi pise,ze zvolit Pavla jdeme do valky,takze to ma dalsi minusy.No uvidime jak to bude.Ja zas az tak moc Babisovi nefandim,ale mam rada Alenku Schillerovou. Nikdy me politika nezajimala ,az posledni roky.
Erem, to máme asi trochu podobné. Já se o politiku také nijak moc nezajímám, poslední dobou trochu čtu a poslouchám, ale rozhodně nijak moc a nikdy jsem jí moc ani nerozuměla. A Babie také nijak nemusím, popravdě kdy někde mluví (viz. debata nebo tiskovka), tak to raději vypínám/přepínám, protoe mluví děsně
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak pro mě to dopadlo nejhůř jak mohlo. Ani jeden pro mě není volitelný. Babi se na to opravdu nehodí a mít v čele státu vojáka, jetě k tomu kam vítr, tam uniforma, to asi nepřekousnu.
Jetě uvidím jak debaty, ale na tom, co jsem psala, ádná debata nic nezmění. Zatím to vypadá, e ve druhém kole volit nepůjdu.
U nás na Vysočině to dopadlo zhruba tak, jak jsem tipovala, jen ten rozdíl ve prospěch Babie není 5%, ale 4.
Tak jsme jsi to přivolaly. Taky jsi asi udělám krásný víkend bez voleb. Krajana nemusím a hodit to seladonovi Pávkovi, to by mi asi ruka upadla.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Takový odkaz není hodnověrný zdroj. Je to přesně jen "lidi píou", jako se říká "jedna paní povídala".
Kdyby něco z těchto věcí někde sám Pavel řekl a bylo napsáno kdy a kde, případně třeba proklik na to, jak to
něco z toho v televizi říká, tak by to poté byla pravda. Takto to je jen odkaz na to, co napsal někdo o Pavlovi, bez jediného potvrzení či ověření, e by něco z toho byla pravda.
Toto nerozesílá nikdo, ale platí to na 100 procent.
https://tomaskubin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=796614
A pan bloger to vystihl úplně přesně. U teď se stydím za to, jakého prezidenta budeme mít.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Burei tak si vem zase z ANOfertu pár melounů.
Pavel od soboty vybral 1,25 milionu korun od svých příznivců, Babi dostal 120 korun
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/onlin … n=Aktualne
Petře, kdy Bure, tak proč ne Pávek ?
Kolik jsi mu poslal a bude ho volit?
A jsi rád, e bude mít za prezidenta funkcionáře a předsedu ZO Ksč? Nebo mu bude jako Zemanovi říkat Vá prezident?
Není tady
Petro neposlal jsem jim nic, samozřejmě půjdeme volit vojáka. Bure je rozkrádač peněz, je za ním několik mrtvých, svého syna téměř zlikvidoval, ve Francii ho čeká velký průser s 300 melouny.......Pavel se po převratu ukázal jako normální člověk, jaký byl před převratem je to jeho problém. Kdy koukne na voliče tak Buree volí primitivové, Pavla normální lidé. Já se mezi normální lidi povauji. Já jsem s budováním socializmu skončil 1.1.1989. Tak tě zdravím z Brna.
Není tady
Andrej Babi útočí na úplné dno. Protoe on sám je to dno
https://www.forum24.cz/andrej-babis-uto … je-to-dno/
Není tady
A jak najednou účast v KSČ nevadí
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petro neposlal jsem jim nic, samozřejmě půjdeme volit vojáka. Bure je rozkrádač peněz, je za ním několik mrtvých, svého syna téměř zlikvidoval, ve Francii ho čeká velký průser s 300 melouny.......Pavel se po převratu ukázal jako normální člověk, jaký byl před převratem je to jeho problém. Kdy koukne na voliče tak Buree volí primitivové, Pavla normální lidé. Já se mezi normální lidi povauji. Já jsem s budováním socializmu skončil 1.1.1989. Tak tě zdravím z Brna.
Koukala jsem vcera na zpravy a sama jsem rikala proc tam ukazujou volice Babise jen cikany.Tohle je svinarna NOVY.Babise voli uplne normalni lidi a to i podnikatele a to neukazou.Potrebujou jen zesmesnit Babise o to tu jde. Jak pisu ,nejsem uplny zastance Babise,ale mam rada Alenku.Proto Babis.A rozhodne nehodlam volit podporovatele Fialy.Ten to tady doku....uplne.K volbam urcite pujdu a pujdou se mnou i lidi co u voleb nebyli volit Babise a snad bude dostatek lidi kterym vadi,aby vladla pravice.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Niky123 napsal(a):
něco z toho v televizi říká, tak by to poté byla pravda. Takto to je jen odkaz na to, co napsal někdo o Pavlovi, bez jediného potvrzení či ověření, e by něco z toho byla pravda.Toto nerozesílá nikdo, ale platí to na 100 procent.
A pan bloger to vystihl úplně přesně. U teď se stydím za to, jakého prezidenta budeme mít.
Je uplne jedno koho lid zvoli,protoze vyber dobry neni ani u jednoho.Ale mensi zlo napacha Babis a o Pavlovi,uz nebude vidu ani slechu jako doposud.Jak muze lid volit nekoho koho vubec nezna,to je uplne stejny jako Drahos. Tady se rozdeluji lidi ty co nenavidi Babise zvoli radci nekoho koho vubec neznaji o kterem nikdy nikdo neslysel.Mozna par vyjimek ano,to jsou volby postavene uplne na hlavu.
Není tady
U nás rozhoduje (vládne) parlament, ne prezident. Prezident by měl splňovat předevím roli mentora, popř. mediátora v komunikaci s vládou a samozřejmě prezentaci ČR v zahraničí. Vzhledem k tomu, e Babi neumí komunikovat s nikým a nedejboe s někým, kdo má jiný názor, neumím si jej ve funkci prezidenta představit. Ostudy u bylo dost. Ale větina bude mít nejspí jiná kritéria.
Není tady
Palomita napsal(a):
U nás rozhoduje (vládne) parlament, ne prezident. Prezident by měl splňovat předevím roli mentora, popř. mediátora v komunikaci s vládou a samozřejmě prezentaci ČR v zahraničí. Vzhledem k tomu, e Babi neumí komunikovat s nikým a nedejboe s někým, kdo má jiný názor, neumím si jej ve funkci prezidenta představit. Ostudy u bylo dost. Ale větina bude mít nejspí jiná kritéria.
Mluvit neumí, to je pravda, já to raději přepínám větinou . Ale asi to tak horké nebude, e by to ve světě vadilo a dělal ostudu, tam má lepí kontakty ne kdokoliv jiný od nás. Státníci a jiní vlivní se s ním schází a nemuseli by nyní...
Není tady
Petra101 napsal(a):
Toto nerozesílá nikdo, ale platí to na 100 procent.
Jaj, uka mi 6ti leté dítě, které si utvoří vlastní názor na politiku v jakékoli době. Navíc, ten bloger nepopisuje nic jiného, ne jak ho ovlivnilo jeho rodinné prostředí a tehdejí systém. Kdy je to v pořádku u blogera, proč to není v pořádku u Pavla? On prostě il v jiném světě. Kdyby takový blog napsal někdo, kdo vyrůstal v obdobném prostředí jako Pavel, pak to beru. Ale tohle je jen druhá strana mince, která je, bohuel, nedílnou součástí kadé doby. Stejné příběhy lze najít i dnes. Někomu se daří dobře a někoho drtí systém, take demokracie je zlo, které je potřeba vymýtit. Nebo ne? Beru, kdy někomu Pavel není sympatický, nesouzní s jeho názory, nelíbí se mu jeho chování, nebo jeho aktuální zaměření. Ale rvát hlavu do zádele 30 let starých záleitostí, to mi fakt přijde jako nesmysl. To stejné u Babie.. jsou mnohem aktuálnějí témata, na která se lze zaměřit. Ale to nikoho nezajímá. Proč taky.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Mluvit neumí, to je pravda, já to raději přepínám větinou
. Ale asi to tak horké nebude, e by to ve světě vadilo a dělal ostudu, tam má lepí kontakty ne kdokoliv jiný od nás. Státníci a jiní vlivní se s ním schází a nemuseli by nyní...
To má pravdu, e má kontakty. Jen je otázka, do jaké míry by prezentoval ČR v souladu s vládou, které nyní nemůe přijít na jméno. Tam vidím ten kámen úrazu. On nebude prezentovat postoje vlády ČR, pokud s nimi nebude souhlasit. A to nám můe ve finále ukodit.
Byla bych ráda, kdyby se tu u situace zklidnila. Jinak nás čeká dalích x let dohadování, ústrků, naschválů a podrazů napříč vládou. A on je pro vládu jak rudý hadr pro býka.
Jestli chceme změnu, mohou lidé volit ANO v parlamentních volbách. Tam se pak skutečně něco odehraje. Ale prezident je troku jinej gang. Tam si nejsem jistá, e to Babiovi úplně dochází. Bude chtít hodně mluvit vládě do její práce. To není prostředí pro jakoukoli práci nato produktivní.
Není tady
Erem, viděla jsi ten Babiův bilboard, vyvěený včera? U věří, e za těmi výroky, cos sdílela je přímo on nebo jeho volební tým?
Není tady
Konečně dobrá debata.
Není tady