27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ovare jak se těí do důchodu? Moná bude mít i potom nedobré souzení.
Zemanovo odmítnutí Hladíka je případ pro Ústavní soud
https://pehe.cz/2023/01/06/zemanovo-odm … avni-soud/
Není tady
Kolik to asi Buree stálo, Rath dostal za 7 milionů 8 let za to Bure za 50 milionů podmínku? Doufejme e bude soudce spravedlivý a dá Bureovi hodně roků do kriminálu.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vrabčáku Zimu neber, byl členem zločinecké KSČ.
Slabý odvar Pavla, kterého podporuje ODS.
Není tady
Koho podporuje ty?
Není tady
Včera jsem to psala, kdo se mi v prezidentské debatě líbil.
Není tady
Ti lidovci si nedají pokoj. Zeman asi dobře věděl, proč nejmenovat Hladíka ministrem. Objevily se nové skutečnosti. By mě zajímalo, proč ho ten Jurečka tak protlačuje. Jestli je to jeho vlastní jeitnost nebo na něj Hladík něco ví.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma … .seznam.cz
Není tady
A to ani nemluvím o té grotesce s lidoveckým poslancem, kterého bolí záda, tak si objedná masá na erotických stránkách.
A u je to nařčení poslance ze znásilnění pravdivé nebo ne (upřímně tomu moc nevěřím), jeho vysvětlování situace mě fakt baví
Není tady
Judy buď v klidu, Hladík bude za dva měsíce ministrem. A Ovar bude kde? Ovarovo místo zde ze slunosti nemohu napsat.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy buď v klidu, Hladík bude za dva měsíce ministrem. A Ovar bude kde? Ovarovo místo zde ze slunosti nemohu napsat.
Obávám se, e má pravdu.
Není tady
Kandidát na prezidenta Pavel , krycí jméno Pávek, zpravodajské číslo 1066.
https://echo24.cz/a/HzQtN/zpravy-domov- … nske-praxi
Mně osobně nevadí členství v KSČ, ale vadí mi to, e zatlouká to, e nebyl jen tak nějakým obyčejným členem.
Vadí mi to, e by měl být voják na pozici prezidenta. Voják je zvyklý poslouchat ty nad ním, plnit rozkazy. Ćí rozkazy by plnil, v čí prospěch jednal? EU, NATO, nějaká vlivná finanční nadnárodní skupina?
Není tady
Dnes dalí debata tentokrát na ĆT1
Není tady
Burei kam bude emigrovat po zítřejím rozhodnutí soudu a po volbách?
Zjistili jsme, proč Babi nechodí do televizních debat
...Naopak v posledních dnech absolvoval řadu obtíných rozhovorů ve formátu na čtyři oči či bilaterálka s předními českými moderátory známými svým nekompromisním kladením otázek. Konkrétně máme na mysli Xavera, Janu Boboíkovou a Alee Juchelku.
Stejně tak je Andrej Babi ochoten zúčastnit se i dalích plánovaných rozhovorů, a to na iDnes, v MF Dnes, Lidových novinách, na Rádiu Impuls, v televizi Óčko, Rytmu ivota a v neposlední řadě i v Pestrém světě...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pora … FG5irXmhWw
Není tady
LEGO IDEAS is progect wherein consumers communicate their thought by mixing a written outline of this thought along with a sample https://legofanblog.tumblr.com version that shows the notion into a job page. When the page is printed it's viewable to other consumers. The objective of each project will be encouraged by 10,000 unique users, which will then produce the project eligible for inspection. In the beginning, jobs would be held on the Cuusoo/Ideas site for as many as two decades and then removed in the event the job didn't achieve the 10,000 necessary votes of service. Lego Ideas afterwards altered the threshold to incorporate a minimum amount of 100 votes at the initial 60 days following entry or the undertaking could perish, followed by a year to achieve 1,000 votes, the next six weeks to achieve 5,000 votes and six weeks to achieve the 10,000 votes that were supported.
Upravil(a) AnnaOxy (8. 1. 2023 18:44)
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně osobně nevadí členství v KSČ, ale vadí mi to, e zatlouká to, e nebyl jen tak nějakým obyčejným členem.
Vadí mi to, e by měl být voják na pozici prezidenta. Voják je zvyklý poslouchat ty nad ním, plnit rozkazy. Ćí rozkazy by plnil, v čí prospěch jednal? EU, NATO, nějaká vlivná finanční nadnárodní skupina?
Judyno, ono reálně jich moc ancí na vítězství nemá. A pokud je na výběr to, co je, tak asi já raději jeho ne Nerudovou.
Není tady
Viděli jste Nerudovou v tom kvízu, jak opisovala z toho taháku (deníčku)? Blbost u které nic nelo, kdyby ve nevěděla či si nevzpomněla. Ona rovnou podvádí. Zdá se, e podvody má prostě v krvi a levoty jí nejsou a nebudou proti srsti. Vyplouvá toho na ní suveréně nejvíc. Zatímco ostatní (někteří) mají nějaký povětinou jen jeden kraloup (a kdo ne!), tak u ní toho je a příli.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
Vadí mi to, e by měl být voják na pozici prezidenta. Voják je zvyklý poslouchat ty nad ním, plnit rozkazy. Ćí rozkazy by plnil, v čí prospěch jednal? EU, NATO, nějaká vlivná finanční nadnárodní skupina?Judyno, ono reálně jich moc ancí na vítězství nemá. A pokud je na výběr to, co je, tak asi já raději jeho ne Nerudovou.
Já vím. Přesto si myslím, e v prvním kole by se mělo vybírat z 9 kandidátů, ne jen z těch, kteří jsou mezi prvními třemi. Budu tedy volit opravdu podle svého nejlepího vědomí, ne podle pořadí kandidátů. A potom, v druhém kole, budu zřejmě volit to mení zlo.
Není tady
Vidím to stejně, má se vybírat ze vech kandidátů. Nelíbí se mi ovlivňování lidí pochybnými volebními průzkumy.
Není tady
Judyno prosím tě kdo z dvojice Pavek Nerudova, eventuálně z trojice Pavek, Nerudová, Babi je mení zlo?
Myslím, e po prvé u druhého kola hodím na volby áčko.
Divi, kdy zavřu obě oči je jediný, kterému se to dá se skřípěním zubů hodit.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Judyno prosím tě kdo z dvojice Pavek Nerudova, eventuálně z trojice Pavek, Nerudová, Babi je mení zlo?
No to fakt nevím. To áčko přichází v úvahu, jasně, ale bylo by to s těkým srdcem.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Pře včerejí debatě jsem měla z Divie jen dvě reakce.. buď jsem se řehtala na celé kolo a nebo nevěřícně čučela s pusou dokořán Jedno se mu musí nechat, zaujmout opravdu umí
Není tady
vrabčák napsal(a):
Vidím to stejně, má se vybírat ze vech kandidátů. Nelíbí se mi ovlivňování lidí pochybnými volebními průzkumy.
Včera mě velmi zaujal a oslovil svým obsahem Středula. Říkala jsem si, e si zpětně musím dohledat jeho rozhovory a názory a tak.. aby to na konci debaty poloil?
U Nerudové bylo poznat, e je to ena-matka-"učitelka" a vůbec jí nevadí opakovat zas a znova jedno a to samé a proívá to jako poprvé. Pavel to měl na háku. Neslyela jsem tam vůči němu ani Nerudové ádné nové otázky, na které u by v minulosti nezazněly odpovědi. Take to byla těká nuda. Jetě e to zachraňovali Divi s Batou
Osobně bych debatu postavila přesně naopak. Ti, kteří vedou v průzkumech do pozadí a a se předvedou ti, kteří zaostávají. Veobecně nemají v médiích takovou pozornost. Chtěla jsem víc slyet od ostatních kandidátů.
Není tady
Judyna napsal(a):
On u se o tom někde zmiňoval. Moderátor se ho ptal, kdyby za komunismu přilo USA a chtělo nás osvobodit, tak jestli by bojoval proti USA a jeho odpověď zněla, e samozřejmě, protoe jeho úkolem bylo chránit lidi a i tak, jak se teď děje na Ukrajině, kdy je "osvobozuje" Rusko, tak i tady by umírali lidé. Zrovna v tomto ohledu bych se konkrétně s ním cítila naprosto bezpečně. Tzn., pokud by nás kdokoli napadl, on by stál na naí straně. Aktuálně na straně demokracie, svobody a českých občanů, jednodue proto, e těmto hodnotám právě slouí. Ač to nemusí znít úplně sympaticky, pro něj to svou logiku má.
A přesně jak píe, uměl poslouchat, plnit rozkazy a později určitě i rozdávat rozkazy. Díky tomu má dost zkueností, aby rozeznal, které rozhodnutí či jednání je ádoucí a zásadní. Take paradoxně větinu "proti" vnímám v jeho případě jako "pro".
Není tady
Jsem zatím nerozhodná, komu to hodím, zda Pavlovi nebo Nerudové. Po včerejí debatě se kloním spí k Nerudové.
Jsem zvědavá, jak dopadne Babiovi dnes soud. Přála bych si, aby dostal aspoň rok natvrdo. Podmínce se jen vysměje... :-(
Není tady
Petře, ije?
Není tady
Středula - to ani nejde komentovat! To prostě nevymyslí
Odborový předák podpoří liberálně pravicovou ekonomku, která prosazuje věci, proti kterým by éf odborů měl principiálně bojovat
Není tady