27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Judyna napsal(a):
Aha. Mě by ale váně zajímalo, jaké je to třeba páté či esté pohlaví. Jaké má znaky? Jak se Ti lidé cítí? Já vlastně ani nevím, jaké by mělo být to třetí. Pohlaví jsou přece dvě. Samčí a samičí. Jetě chápu určitou odlinou míru zastoupení pohlavních znaků, take bych brala jetě něco mezi tím. Ale dál?
Také by mne to zajímalo. Pokud existují, tak se jistě nějak jmenují a mají nějaké znaky. Blbá móda dnení bláznivé doby a jetě je v tom podporovat?
Není tady
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Někdy mi ten počet pohlaví také připadá podivný. Nicméně oceňuji to, kdy někdo říká, e bude někoho respektovat. Vdy je to lepí, ne kdyby řekla, e se budeme někomu smát, někoho odsuzovat, někoho nenávidět.
Respekt je velmi důleitý. Ale váně vdy a ve vech případech? To si nemyslím. Nikdo tu navíc nemluví o nějakém výsměchu komukoliv. On se jí ptá, kolik máme pohlaví. Ona říká, e třetí, čtvrté, páté.... vyjmenovat je ani neumí. Prostě jen kecy pro svou mladou cílovku.
Já taky neumím pojmenovat ta jiná pohlaví. Pro mě za mě, a se někdo cítí jako třistadvacáté pohlaví, budu ho stejně jako Nerudová respektovat. ádné z těch jiných pohlaví mě nikdy v ničem neomezovalo ani neohroovalo, tak nevím, proč by nemělo být respektováno. A to přesto, e jsem a cítím se být enou.
Není tady
Doufám e po volbách bude velká debabiizace.
Debabiizace pokračuje. Ekologickou havárii v Babiově Precheze jeho ministr zamázl, soud kauzu obnovil
Andrej Babi sice neví, co je napsáno nad oponou Národního divadla, ale my víme, co bude napsáno v učebnicích dějepisu o epoe jeho vládnutí. To heslo bude znít Babi sobě, protoe za svého premiérování dokázal pan velkouzenář maléry svých firem zahrát do autu. Nyní jemu i jeho bývalému ministrovi ivotního prostředí jednu protekci soud zruil...
https://www.forum24.cz/debabisizace-pok … hhppewELaQ
Není tady
Niky123 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Někdy mi ten počet pohlaví také připadá podivný. Nicméně oceňuji to, kdy někdo říká, e bude někoho respektovat. Vdy je to lepí, ne kdyby řekla, e se budeme někomu smát, někoho odsuzovat, někoho nenávidět.
Respekt je velmi důleitý. Ale váně vdy a ve vech případech? To si nemyslím. Nikdo tu navíc nemluví o nějakém výsměchu komukoliv. On se jí ptá, kolik máme pohlaví. Ona říká, e třetí, čtvrté, páté.... vyjmenovat je ani neumí. Prostě jen kecy pro svou mladou cílovku.
Já taky neumím pojmenovat ta jiná pohlaví. Pro mě za mě, a se někdo cítí jako třistadvacáté pohlaví, budu ho stejně jako Nerudová respektovat. ádné z těch jiných pohlaví mě nikdy v ničem neomezovalo ani neohroovalo, tak nevím, proč by nemělo být respektováno. A to přesto, e jsem a cítím se být enou.
Jo, stejně jako budeme respektovat člověka, který říká, e je letadlo. A dalího, který je přesvědčen, e je velbloud! Respekt k nim, nic nám nedělají, e? Ale nezmagoříme kvůli tomu i my ostatní a nezačneme kvůli nim tvrdit, e někteří lidé nejsou lidé, ale jsou letadla. A nebudeme tvrdit, e to je normál. Není to normál. Lidé nejsou letadla a pohlaví jsou dvě. Tečka.
Není tady
A tom je mezi námi rozdíl: Budu klidně respektovat člověka, který tvrdí e je letadlo. Pokud mi tedy nebude vnucovat mylenku, e já jsem taky a e jediný pohyb je létáním. Prostě obecně jsem schopná respektovat odliného člověka, který se čímkoli lií ode mě a to i tam, kde s jeho odliností nemám zkuenosti a vlastně mu příli nerozumím. Svoboda (a respekt) člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého.. To je princip svobody a respektu.
V tom s Danuí Nerudovou souhlasím a je mi tím sympatická, a se vrátíme k původní mylence příspěvku.
Čím tě samozřejmě nenutím k tomu, abys byla stejná jako já a souhlasila s ní. Tečka.
Upravil(a) Niky123 (31. 12. 2022 14:01)
Není tady
Holky tak dnes je prvního ledna v novém roce tak vám vem přeji dobrý rok a spokojenost a hlavně zdraví.
Není tady
Díky a připojuji se
Není tady
Co se týče respektu k několikátému pohlaví, souhlasím s Lenou.
Já respekt chápu ve dvou rovinách. Respektuji konkrétního člověka za jeho chování projevy , čili je to projev jakési úcty nebo respektuji obecně nějaké morální zásady či zákony. Take ano - respektuji obecně to, e kadý má nárok vyjádřit svůj názor (např.), respektuji zákony, ale nemusím u respektovat konkrétního člověka nebo jeho projev, který podle mého vlastního úsudku respekt nevzbuzuje. Pokud bychom měli respektovat naprosto ve, i to, co není úplně běné, pak u nastupuje krize hodnot. Abych dala konkrétní příklad - respektuji svobodu vyznání, ale nerespektuji takového člověka, jakým je třeba Guru Jára. Respektuji to, e se někdo rozhodne ít s jednincem stejného pohlaví nebo se cítí enou v muském těle, nerespektuji u ale člověka, který se cítí být 10. pohlavím nebo kříencem člověka s kytkou. Tam jen pokrčím rameny a myslím si své. Respektem bych to nenazývala...
Od paní Nerudové je hezké e respektuje těch 50 nebo kolik pohlaví, horí je, e nerespektovala obecné zvyklosti či nějakým zákonem danou délku studia na "její" kole. Respektive se k tomu zpočátku nevyjadřovala vůbec, pak vlaně. Tento její velice vlaný přístup k tomuhle, podle mého váného případu aspoń z mého pohledu, respektu není hodný.
Není tady
Judy
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judy
Vzpomněla jsem si na tebe při sledování koncertu Vídeńských filharmoniků
Není tady
Niky123 napsal(a):
A tom je mezi námi rozdíl: Budu klidně respektovat člověka, který tvrdí e je letadlo. Pokud mi tedy nebude vnucovat mylenku, e já jsem taky a e jediný pohyb je létáním. Prostě obecně jsem schopná respektovat odliného člověka, který se čímkoli lií ode mě a to i tam, kde s jeho odliností nemám zkuenosti a vlastně mu příli nerozumím. Svoboda (a respekt) člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého.. To je princip svobody a respektu.
V tom s Danuí Nerudovou souhlasím a je mi tím sympatická, a se vrátíme k původní mylence příspěvku.
Čím tě samozřejmě nenutím k tomu, abys byla stejná jako já a souhlasila s ní. Tečka.
Ale respektovat člověka můe, ty patně čte nebo nechápe mé řádky... i mě je naprosto jedno, jestli si někdo myslí, e je letadlo. Je mi to volné, mohu ho i respektovat, no spíe se o druhé nestarám, a je letadlo. Tady jde o jediné - a si je letadlo, beze veho, ale a se to nestává normou pro větinovou společnost, a to někteří oslové, kteří jsou dnes tak neskutečně zpitomělí tím, aby ve bylo politicky korektní a ve jmému práv pro vechny se přijímají normy i pro neuvěřitelné pitomosti, nad kterými normální člověk jen kroutí hlavou. A si je Josef Vomáčka letadlem, ale ne, není to normou pro větinovou společnost, tak si nezačínejme hrát na to, e lidé nejsou lidé, ale e jsou někteří i letadla. Protoe prostě nejsou. Tečka. A jestlie člověk, kteřý se chce stát prezidentem tvrdí takový nesmysl, tak to je ílené a chraň nás pánbůh, co nás jednou s takovými lidmi ve vedení čeká.
Není tady
Judyna napsal(a):
Co se týče respektu k několikátému pohlaví, souhlasím s Lenou.
Já respekt chápu ve dvou rovinách. Respektuji konkrétního člověka za jeho chování projevy , čili je to projev jakési úcty nebo respektuji obecně nějaké morální zásady či zákony. Take ano - respektuji obecně to, e kadý má nárok vyjádřit svůj názor (např.), respektuji zákony, ale nemusím u respektovat konkrétního člověka nebo jeho projev, který podle mého vlastního úsudku respekt nevzbuzuje. Pokud bychom měli respektovat naprosto ve, i to, co není úplně běné, pak u nastupuje krize hodnot. Abych dala konkrétní příklad - respektuji svobodu vyznání, ale nerespektuji takového člověka, jakým je třeba Guru Jára. Respektuji to, e se někdo rozhodne ít s jednincem stejného pohlaví nebo se cítí enou v muském těle, nerespektuji u ale člověka, který se cítí být 10. pohlavím nebo kříencem člověka s kytkou. Tam jen pokrčím rameny a myslím si své. Respektem bych to nenazývala...
Od paní Nerudové je hezké e respektuje těch 50 nebo kolik pohlaví, horí je, e nerespektovala obecné zvyklosti či nějakým zákonem danou délku studia na "její" kole. Respektive se k tomu zpočátku nevyjadřovala vůbec, pak vlaně. Tento její velice vlaný přístup k tomuhle, podle mého váného případu aspoń z mého pohledu, respektu není hodný.
Od paní Nerudové to je "hezké" - spí úsměvné přinejmením. Byla v tom rozhovoru úplně k smíchu, pokud respektuje dalí pohlaví, tak e je neuměla vyjmenovat? e tedy neví, která to jsou? Jaká pohlaví tedy respektuje? Ona je posledními pár výroky spíe k smíchu, bez rad svých poradců by neměla moc mluvit. A její kolské podvody - tam není co řeit. Smutný, e u někoho podvody vadí a u někoho nevadí. A e tato osoba se nejspíe stane prezidentkou. Ikdy pravda, výběr tam moc prostě není
Upravil(a) LENNNA (2. 1. 2023 7:12)
Není tady
Burei jak se těí na soud ve středu?
Babi byl agent Bure, předal 15 udání, zlo jsme nepojmenovali a tak tu ije dál, říká badatel Schovánek
...Zlo jsme nepojmenovali a důsledek je, e máme agenta StB premiérem a společnosti to nevadí, tvrdí Schovánek. Sám svědčil u soudu na Slovensku v kauze Babiovy spolupráce s StB. Říká, e Babi, tedy agent Bure, předal StB 15 udání, která jsou vedena v jiných spisech. O jeho aktivní spolupráci s StB nepochybuje a jsou prý doloeny v archivech. Schovánek zdůrazňuje, e byl součástí reimu. Tvrzení, e důstojníci StB listiny a svazky falovali, odmítá.
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/ … -w8ldCbYhU
Není tady
Nějak se to teď na paní Nerudovou sype. Pokud má pravdu ten právník z UK a teď jetě prosakuje nějaká spolupráce koly s firmou jejího manela... Já teda nevím, co si myslet. Tak, jak jsem o ní před časem přemýslela, tak jsem to změnila. Tedy u před časem.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Burei jak se těí na soud ve středu?
Babi byl agent Bure, předal 15 udání, zlo jsme nepojmenovali a tak tu ije dál, říká badatel Schovánek
...Zlo jsme nepojmenovali a důsledek je, e máme agenta StB premiérem a společnosti to nevadí, tvrdí Schovánek. Sám svědčil u soudu na Slovensku v kauze Babiovy spolupráce s StB. Říká, e Babi, tedy agent Bure, předal StB 15 udání, která jsou vedena v jiných spisech. O jeho aktivní spolupráci s StB nepochybuje a jsou prý doloeny v archivech. Schovánek zdůrazňuje, e byl součástí reimu. Tvrzení, e důstojníci StB listiny a svazky falovali, odmítá.
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/ … -w8ldCbYhU
Bure a Pávek.
Není tady
"Tady jde o jediné - a si je letadlo, beze veho, ale a se to nestává normou pro větinovou společnost,.."
Respekt není o tom být normou pro větinovou společnost.
Před pár lety nebyli respektovaní ani gayové a lesby ani transsexuálové. Natěstí i toto se u změnilo, i kdy dodnes někteří lidé řvou, e tito ohroují rodinu, větinovou heterosexuální rodinu. Nechápu čím by ji mohli ohroovat. ít a nechat ít.
Není tady
Niky123 napsal(a):
"Tady jde o jediné - a si je letadlo, beze veho, ale a se to nestává normou pro větinovou společnost,.."
Respekt není o tom být normou pro větinovou společnost.
Před pár lety nebyli respektovaní ani gayové a lesby ani transsexuálové. Natěstí i toto se u změnilo, i kdy dodnes někteří lidé řvou, e tito ohroují rodinu, větinovou heterosexuální rodinu. Nechápu čím by ji mohli ohroovat. ít a nechat ít.
Ano, píe stále o něčem jiném ne já U mi řekne, které je třetí pohlaví a které je sedmé pohlaví?
Není tady
Pokud je ty potřebuje vědět, tak si je třeba vygoogli.
Mně naprosto stačí má formulace "Respektuji mue, eny i dalí pohlaví.
Není tady
Upravil(a) Judyna (4. 1. 2023 19:28)
Není tady
Jsem zvědavá na tu dnení debatu.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Pokud je ty potřebuje vědět, tak si je třeba vygoogli.
![]()
Mně naprosto stačí má formulace "Respektuji mue, eny i dalí pohlaví.
Přesně tuto odpověď jsem čekala, je odpovědí na ve
Není tady
Judyna napsal(a):
Jsem zvědavá na tu dnení debatu.
Judyno, tak co debata? Já jí neviděla, ale jestli se nepletu, tak to byla debata bez těch 3 nejsilnějích? To se mi nelíbí. Pokud nechtěli pozvat vechny, tak se mělo losovat, kdo v jaké skupině bude s kým debatovat.
Kdo se ti zamlouval?
Není tady
Taky se mi nepozdávalo, e tam nebyli vichni. Mně osobně nejvíce překvapil Divi. A to v dobrém slova smyslu. Byl přirozený, umí mluvit, vyzařoval z něj jakýsi klid. Fakt dobrý. Na to, e je vlastně v politice nováček, řekla bych moc dobrý. Jinak se mi líbil i Středula, ale ten Divi byl takový přirozenějsí.
Není tady
Psala jsem tu, e bych byla jedině pro Zimu.
Debatu jsem neslyela. Divie jsem vůbec neznala, ale slyela jsem ho, kdy se poprvé představoval. Taky mě tehdy příjemně překvapil. Tak ne Babi, ale Divi?
Není tady
Vrabčáku Zimu neber, byl členem zločinecké KSČ.
Není tady