27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Já mu polu dva haléře aby byl spokojený.
Táhni za motýlema, na tepláky, agente, vzkazují stovky dárců Babiovi. A polou halíř.
"Manon je motýle, manon je včele, Andreji Babii, ty skončí v cele." "Doufám, e se dostane na hrad, ale na Mírov." Nebo: "To máte, agente Burei, na rohlík z Penamu." Expremiérovi Andreji Babiovi chodí denně na transparentní účet stovky příspěvků na kampaň, ale takřka výhradně mají hodnotu jednoho haléře...
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/tahni … 7ab5f122/?
Není tady
Není tady
Není tady
Lepího smajlu nemá?
Třeba "laskyplnyhho"?
Není tady
Stanjura se chytil návrhu NERVU o zkrácení rodičovské dovolené. Samozřejmě nadeně přikyvuje i Pekarová. Vidí jen krátkodobou úsporu, vůbec jim nedochází, e dlouhodobě to můe být problém kvůli poklesu porodnosti. Navíc vůbec neberou v potaz to, e u dnes je velký problém umístit děti do M. Jedinou moností by bylo zavést znovu jesle, protoe péče o děti do tří let věku je úplně jiná, ne péče pro děti nad tuto věkovou hranici. A kolikpak by to asi stálo?
Není tady
Judy zajdi do nedělní pohody.
Není tady
Judyno, přesně tak.
Není tady
Petr100 napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Judyna napsal(a):
Já pořád jetě nevím. Zima se mi moc nelíbí. Proč Tobě jo?
Z těch ostatních bych nechtěla ani jednoho. Zima je pro mě jediný snesitelný.
Vrabčáku Zimu nevol. Byl členem zločinecké KSČ, 1983 a 1990.
Vdy ty chce také volit člena KSČ! Tak co radí ostatním, a je nevolí?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Bure má dnes kulatý svátek. Před 40 léty 11.11.1982 to podepsal se zločineckou organizací StB.
ít takhle úzce svůj ivot s Babiem, to musí být něco
Není tady
Judyna napsal(a):
Stanjura se chytil návrhu NERVU o zkrácení rodičovské dovolené. Samozřejmě nadeně přikyvuje i Pekarová. Vidí jen krátkodobou úsporu, vůbec jim nedochází, e dlouhodobě to můe být problém kvůli poklesu porodnosti. Navíc vůbec neberou v potaz to, e u dnes je velký problém umístit děti do M. Jedinou moností by bylo zavést znovu jesle, protoe péče o děti do tří let věku je úplně jiná, ne péče pro děti nad tuto věkovou hranici. A kolikpak by to asi stálo?
Je fakt, e jí máme velmi dlouhou oproti jiným zemím. Já bych jí také asi zkrátila. Ale souhlasím s tím, e kdy udělají A, měli by udělat i B a promyslet ve, co s tím souvisí. Nenechat v tom rodiny.
To se mi více nelíbí jiné jejich návrhy. Nebo návrh lékařů o odchodu do důchodu v 75.
Upravil(a) LENNNA (13. 11. 2022 15:11)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judyno, přesně tak.
Myslela jsem tu rodičovskou dovolenou.
Není tady
Burei tak kolik bude mít ANOfert za tři roky?
ANO oslabuje, ODS posiluje, ukázal nový průzkum. Lidovci by se do sněmovny nedostali
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/polit … n=Aktualne
Není tady
LENNNA napsal(a):
Petr100 napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Z těch ostatních bych nechtěla ani jednoho. Zima je pro mě jediný snesitelný.Vrabčáku Zimu nevol. Byl členem zločinecké KSČ, 1983 a 1990.
Vdy ty chce také volit člena KSČ! Tak co radí ostatním, a je nevolí?
Kdo tě to říkal? V prvním kole to dostane Dana Nerudová. V druhém kohokoliv bez Bure.
Není tady
Tak jetě jednou.
Sněmovní volby by vyhrála koalice Spolu, ANO významně oslabilo, ukázal průzkum
https://denikn.cz/1008342/snemovni-volb … l-pruzkum/
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
Je fakt, e jí máme velmi dlouhou oproti jiným zemím. Já bych jí také asi zkrátila. Ale souhlasím s tím, e kdy udělají A, měli by udělat i B a promyslet ve, co s tím souvisí. Nenechat v tom rodiny.
To se mi více nelíbí jiné jejich návrhy. Nebo návrh lékařů o odchodu do důchodu v 75.
Jasně, a vybudují pořádnou sí státních kolek a jeslí a pak a ji zkrátí. Ale bez toho to není moné. U teď je obrovský problém. Ty mámy by do práce ly, ale nemají a dát dítě. Zlatí komunisti se sítí jeslí a kolek. Nebyl problém a dětí bylo hafo.
Ten odchod v 75 a jetě to navrhují lékaři, no to je bez komentáře. Nějak se nemluví o tom, jak se teď zkrátila kvůli kovidu doba doití. Asi se to nehodí do krámu. A u se ani nehovoří o tom, e lidé se sice doívají určitého věku, ale délka ivotu bez nemocí se neprodluije..
Není tady
vrabčák napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Judyno, přesně tak.
Myslela jsem tu rodičovskou dovolenou.
jo, já to tak pochopila
Není tady
ANOfert neprodávej, co by jsi dělal po volbách a prohraje.
Agrofert neprodám, i kdybych byl prezident. Babi le, e na firmu nemá vliv
...Kandidatura Andreje Babie je kolosální drzostí, které bychom měli čelit mnohem razantněji. Skoro kadý den Babi le a manipuluje veřejností. A média k tomu v drtivé větině případů mlčí.
https://www.forum24.cz/agrofert-neproda … rhvbTU67EU
Není tady
Se nenapravitelnej čtenář 24ky.
Fakt se mi nechce věřit e se tak blbej.
Hm, ale zřejmě jo.
Tak hodně zdaru!
Není tady
Jasny já su blbej, ty se chytrá. Tak hodně zdaru při čtení Rudého práva.
Není tady
Petr100 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Vrabčáku Zimu nevol. Byl členem zločinecké KSČ, 1983 a 1990.Vdy ty chce také volit člena KSČ! Tak co radí ostatním, a je nevolí?
Kdo tě to říkal? V prvním kole to dostane Dana Nerudová. V druhém kohokoliv bez Bure.
Tys to sám tady říkal! e bude v druhém kole volit KOMUNISTU!
Není tady
Judyna napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Judyna napsal(a):
To se mi více nelíbí jiné jejich návrhy. Nebo návrh lékařů o odchodu do důchodu v 75.Jasně, a vybudují pořádnou sí státních kolek a jeslí a pak a ji zkrátí. Ale bez toho to není moné. U teď je obrovský problém. Ty mámy by do práce ly, ale nemají a dát dítě. Zlatí komunisti se sítí jeslí a kolek. Nebyl problém a dětí bylo hafo.
Ten odchod v 75 a jetě to navrhují lékaři, no to je bez komentáře. Nějak se nemluví o tom, jak se teď zkrátila kvůli kovidu doba doití. Asi se to nehodí do krámu. A u se ani nehovoří o tom, e lidé se sice doívají určitého věku, ale délka ivotu bez nemocí se neprodluije..
Souhlasím, tohle měli komunisti (a nejen to) dobře vyřeené. Myslelo se hodně na rodiny, děti, jistoty. Tohle tu hodně chybí. A přesně jak říká, dětí bylo mnohem více a ve lo.
Ohledně důchodů - vůbec to nechci vidět, co nás čeká. Myslím, e to bude hodně blbý. Ono to nevypadá vůbec dobře.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Petr100 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Vdy ty chce také volit člena KSČ! Tak co radí ostatním, a je nevolí?Kdo tě to říkal? V prvním kole to dostane Dana Nerudová. V druhém kohokoliv bez Bure.
Tys to sám tady říkal! e bude v druhém kole volit KOMUNISTU!
Tak ty v druhém kole k volbám nepůjde. Dělá dobře.
Není tady
Petr100 napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kdo tě to říkal? V prvním kole to dostane Dana Nerudová. V druhém kohokoliv bez Bure.Tys to sám tady říkal! e bude v druhém kole volit KOMUNISTU!
Tak ty v druhém kole k volbám nepůjde. Dělá dobře.
Já ano, já komunistu budu volit beze veho. Ale co ty, Petře. Bude ve 2. kole volit komunistu, jak jsi sám níe psal?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak jetě jednou.
Sněmovní volby by vyhrála koalice Spolu, ANO významně oslabilo, ukázal průzkum
https://denikn.cz/1008342/snemovni-volb … l-pruzkum/
To je oslabení jako blázen, to ti povím
Není tady
Perfektní, jedině ANOfert s Bureem.
Upravil(a) Petr100 (15. 11. 2022 8:58)
Není tady